klarch 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 (popravljeno) stara sm 14 let pa si ne upam met spolnih odnosov k nism...am...no sj vete moja prj atlca pa je že fuul fukala pa to pa še posnela se je kaj mislte ka nj še čakam!!!???? Popravljeno 26. oktober 2006 -> klarch Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Daj, ne mi rečt Nemogoče. Pa kaj si ti nora? Zamisli....Pri 14 še nisi Saj to ne morš verjet.... A prijateljica pa že je? Aja, pismo, sam to ni tko k moji prijatelji iz tvojih let, ko so jih takrat že vsi enih par jst pa še nbene , je posnela. To pa je že hudič, ja. Pa tud pokazala ti je posnetek? Ajojoj, to te pa zas(k)rbi, ha Kaj pa vem, po tehtnem premisleku.....men se zdiš čist normalna. Ni mi všeč sicer "fukala" pa to, lohk bi blo vsaj seksala, sam vseen......po mojem si kljub groznemu problemu, skoraj nevzdržnemu bi lahko rekli , čist normalno dekle. Ko bo prav čas (ne vem kaj si hotela povedat z nedokončanim "k nism....am") pa prostor pa fant, te pa bo, ne.... Po mojem se ti ne rabi glih mudit......Pa fajn bi blo, da bi prej o spolnosti še teorije kaj vedela..... Deca.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Lepo počakaj na tapravega. Ne vem, kako je to to pri ženskah, ampak v naših cajtih je bila po litru rujnega taprava...Sam da te potem ne vidim slučajno na Ricki Lake! Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Kaksna teorija??? Kr kuj na prakso Sj se hecam, da nav ker mislu da kle otroke nagovarjam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Dragi otrok,kam se ti tako mudi ? SE ZNA ZGODIT ,DA BOŠ FUL RAZOČARANA. Po moje počakaj,da se cvet razcveti,ko boš spoznala pravo ljubezen potem je šele pravi čas,ker boš obžalovala in vse manj se boš spoštovala. LEPO SE IMEJ Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 klarch, v tej temi si stara 14 let, v oni, ko si pa zaljubljena v 35-letnika, pa si stara 13.... nehaj, pa pejt spat aja...aja...tutaja u, poglej poglejpa 43 si tudi stara! zlomk Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Halo Klarch! Da ne boš kakšnega spravla klavir špilat, pol bo pa cel šmorn. Ojej,se mi dedci včasih ,kar smilijo ,ker so se kokoške tko hitr namnožile. Čeprav so drugi časi menim ,da moški veliko bolj spoštujejo dekleta, ki se ne nudijo na krožniku. Če bi rada bila za enkratno uporabo pa kar nadaljuj z takšnimi razmišljanji,samo pazi lahko se ti zgodi ,da boš sama v svoji sobici točila solzice in boš mislila ,da si rojena pod nesrečno zvezdo ,čeprav temu ni tako . Raje se osredotoči na učenje in uživaj v svoji mladosti. Za razočaranja sex in dedce imaš pa še ogromno časa. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 :OO!: Dej, tamala ne seri, pa raj se še naprej gumitvist špili, pa z Barbikami, jebemo. Sej si še otrok!!! Pa kam se vam tok mudi s tem odraščanjem. Grrrrrrrrrrrrrrrr... stara sm 14 let pa si ne upam met spolnih odnosov k nism...am...no sj vete moja prj atlca pa je že fuul fukala pa to pa še posnela se je kaj mislte ka nj še čakam!!!???? js sm stara 43!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdej se pa odloč 14 al 43, k je eno miceno razlike tuki vmes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 počakaj vsaj do 16, takrat bo lepše. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 zlomk tole bom pa v ZLORABE dau....pa se neb oglasu.....sam k niti prblizhn ni post v niti prblizhnem mojem stilu....tko de....FUCK OFF zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 opa, Zlomk se je razpalio. mačona balona Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Ja sei lohka že pri mladih letih "dozoriš" ... ni ti treba čakat, če si na to ready Pri 13 ali 14 letih močno dvomim, da si pripravljena na nekaj ,kar te bo spremljalo celo življenje ,kot senca. Sploh pa ko slišiš danes fante govoriti: saj sem jo samo na..... packo. Ne vem če je lahko na to kdo pripravljen tudi pri 40. letih?????? x!x :xx!: Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jarilo 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Kakšno neumno vprašanje,sori sam res. Temu lahko sledijo sam neumni odgovori,mislim pa kam smo padl v kero črno lukno,da se folk iz dneva v dan poneumlja. Tamala a ti resno misliš,da moraš met pri svoji polnoletnosti že ene 20 tipov za sabo k so šli vate,dvomim,da boš ponosna, in to je vam cilj mulam. pa mislite,da vas bojo fantje spoštoval-vedno manj vas bojo in isto se boste same počutle,ker boste vedno mislile,da ste izdane-pa kako je šel z drugo,pče je pa reku,da me ma rad... če ženske ne bi s takimi tipi mele otrok oz jih spuščale k sebi,potem se ne bi nadaljevala že tradicija razdrtih zakonov in tko naprej,ker taka mati potem svojemu sinu ne more prepičljivo razložit zakaj je oči šel pa a ma res drugo družino,tamal bo isto delu pa tud hčerki ne bo mogla razložit,da so pa moški res namenjeni,da ženska z njim ustvarja in da si medsebojno zaupata.no ,kako bo tamala verjela,če pa mami dostikrat joka tam v kotu in pol reče,da je vse uredu. tako,da človeštvo bo res ponosno še bolj samo nase če boš posnela tri filmčke,da se bodo lahko pedofili naslajal pa da s kar večimi hkrati naenkrat. aja pa pozabi na kakšno notranjo izpolnitev,to gre pol u šubu mim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Roti ti bi lahko prišla za sodelavko naše oficium inquisitionorum Morda, je pa odvisno....... x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Kakšno neumno vprašanje,sori sam res. Temu lahko sledijo sam neumni odgovori,mislim pa kam smo padl v kero črno lukno,da se folk iz dneva v dan poneumlja.Tamala a ti resno misliš,da moraš met pri svoji polnoletnosti že ene 20 tipov za sabo k so šli vate,dvomim,da boš ponosna, in to je vam cilj mulam. pa mislite,da vas bojo fantje spoštoval-vedno manj vas bojo in isto se boste same počutle,ker boste vedno mislile,da ste izdane-pa kako je šel z drugo,pče je pa reku,da me ma rad... če ženske ne bi s takimi tipi mele otrok oz jih spuščale k sebi,potem se ne bi nadaljevala že tradicija razdrtih zakonov in tko naprej,ker taka mati potem svojemu sinu ne more prepičljivo razložit zakaj je oči šel pa a ma res drugo družino,tamal bo isto delu pa tud hčerki ne bo mogla razložit,da so pa moški res namenjeni,da ženska z njim ustvarja in da si medsebojno zaupata.no ,kako bo tamala verjela,če pa mami dostikrat joka tam v kotu in pol reče,da je vse uredu.tako,da človeštvo bo res ponosno še bolj samo nase če boš posnela tri filmčke,da se bodo lahko pedofili naslajal pa da s kar večimi hkrati naenkrat. aja pa pozabi na kakšno notranjo izpolnitev,to gre pol u šubu mim Dodala bi še tole: Potem se sprašujemo ,kako to , da se današnje deklice tako zelo rade nalivajo z kubiki alkohola .Bežijo pred svojo resničnostjo ,iščejo sebe pa se ne zavedajo ,da sex ,alkohol, droga vodi le po poti navzdol ,v svoje lastno nezadovoljstvo.Srašujem se koliko takih deklc ,danes išče pomoč pri zdravnikih ,ker so postale frigidne ,v postelji pred možem pa glumatajo ,kako uživajo, v sebi pa še stopnjujejo občutek krivde,za svojo preteklost in silne izkušnje,ker so radovedno probavale od milega do nedragega. Neštetokrat sem na svoje oči videla krasne deklice zunanje lepote ,kako v zgodnjih jutranjih urah kolovratijo ,nazaj domov po razvratni noči ,ogromno jih je zadetih od opojnih sredstev in v njihovih očeh namesto žara vidiš ubijalsko praznino. Res ,kakp bodo te bodoče mamice vzagajale svoje otroke. Vse to pa je zaskrbljujoče. Kdo bo torej svetoval takšnim deklicam? Sociala? Sigurno ne! Vcepili so že otročkom v vrtcih ,jim napolnili ušesa o njihovih pravicah,kaj pa dolžnosti? Pozna morda nekdo še to besedo ,ki je ključnega pomena za sobivanje človeštva ,to ne pomeni ,da nisem za to ,da otroci ne smejo imeti svojih pravic,nasprotno smatram le ,da najprej moramo svoje otroke naučiti o dolžnostih vzporedno jim pa dati vedeti ,da imajo tudi pravice.Ste že slišali ,kako otroco preklinjajo ? V P::::: M::: z lahkoto pošiljajo svoje starše,ne zavedajoč se ,da bi brez staršev njihovo življenje bilo klavrno. Prevladuje sebičnost in apatija ,kaj pa spoštovanje do sebe in drugih ? Je res to postalo tako nepomembno. To kar sem tukaj povedala ne posplošujem ,ker vem da so še dobri in spoštljivi ,temveč sem v skrbeh ,ker se ve ,da je takšni spoštljivci so v manjišini in so često podvrženi zasmehovanju. In če je kakšna deklica pri 16. ali 17. letih še devica se ponavadi norčujejo iz nje ,da bo ostala stara devica. To pa ni prav. Moje mišljenje ni niti zaostalo niti, obsojajoče, temveč zaskrbljujoče saj me skrbi duševno zdravje naše cvetoče mladine!!!!! x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Kva pa vem - vseeno ne bi glih tko gledal tole tko konzervativno.Kar mislim o mamilih, sem že povedal- sama zabava do jutranjih ur- no ja- sam nisem bil nič boljši..včasih se določeni mladostniki morajo tkole zlaufat, morda jim je pisano tko...vprašanje izgube nedolžnosti- mislim, da je to stvar trenutka, ne moreš določat z leti....pa počakaj, ne vem, jaz sem svojo izgubil še prej z punco, ki je bila še mlajša ..pa kva pol...neumno in povsem zgrešeno pa se mi zdi, da bi dala nekomu zato, ker je to prijateljica naredila... tole je pa smešno...včasih rečemo, da otroci zaradi zgledov v svoji družbi ratajo narkomani- ali to pomeni , da tudi lahkoživke ????Ti dete, pa počakaj , da boš imela fantička tolk velik rada, pa da bosta za stvar, pol pa...pa četudi čez 2 meseca...sam veliko razmisli prej...pa dobro....Zdaj - z mnogo starejšimi ti pa resnično ne bi svetoval, ker že pol pade pod pedofilijo, tole pa ni glih v redu...pa tudi odnos starejših fantov do takih piščančkov ni glih iskren in lep...gre le za zlorabo oz. izrabo tvojega teleščka. Saj drugače so ti pa kar lepo povedali, sam glih obesil te ne bo nihče, pa tudi na grmadi sežgal ne. Je pa res, da tole gledam iz moškega- fantovskega aspekta, ki je bistveno drugačen- verjetno in pri vsem trudu ne morem biti dovolj objektiven . Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 stara sm 14 let pa si ne upam met spolnih odnosov k nism...am...no sj vete moja prj atlca pa je že fuul fukala pa to pa še posnela se je kaj mislte ka nj še čakam!!!????Svetujem ti, kot že nekateri prej, da počakaš dokler neboš sama čutila, da si pripravljena na ta korak. Ne glej na to, kaj delajo tvoje prijateljice, saj se ne splača ta korak naredit samo zato, ker so ga storile že tvoje prijateljice. Sama sem ta korak storila prehitro, saj nisem bila pripravljena...bila sem zaljubljena in zato sem popustila fantovim prošnjam. Danes mi je žal, da takrat nisem poslušala svojega telesa. Zato poslušaj svoje telo in ne prijateljic ali fantov!!! To kar sem tukaj povedala ne posplošujem ,ker vem da so še dobri in spoštljivi ,temveč sem v skrbeh ,ker se ve ,da je takšni spoštljivci so v manjišini in so često podvrženi zasmehovanju. In če je kakšna deklica pri 16. ali 17. letih še devica se ponavadi norčujejo iz nje ,da bo ostala stara devica. To pa ni prav. Moje mišljenje ni niti zaostalo niti, obsojajoče, temveč zaskrbljujoče saj me skrbi duševno zdravje naše cvetoče mladine!!!!! icon1_exclaim.gif icon27.gif icon1_eek.gif Roti se strinjam s tabo in tvoje mnenje sigurno ni zaostalo. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Svetujem ti, kot že nekateri prej, da počakaš dokler neboš sama čutila, da si pripravljena na ta korak. Ne glej na to, kaj delajo tvoje prijateljice, saj se ne splača ta korak naredit samo zato, ker so ga storile že tvoje prijateljice. Sama sem ta korak storila prehitro, saj nisem bila pripravljena...bila sem zaljubljena in zato sem popustila fantovim prošnjam. Danes mi je žal, da takrat nisem poslušala svojega telesa. Zato poslušaj svoje telo in ne prijateljic ali fantov!!! Roti se strinjam s tabo in tvoje mnenje sigurno ni zaostalo. DOBRODOŠLA KRENA! Hvala bogu ,da se je našel še nekdo ,ki mu je mar ,takšne rabimo,ki spoštujejo svoje telo in sebe,kajti kurbarije je tako in tako že preveč. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jah eni se pač v to spustijo iz same radovednosti, s5 druge iz ljubezni...hm... pri 14 letih? ojej moja dečva je nekje te starosti... kaj je zate lujbezen in kaj zaljubljenost, pa pojem odgovornosti? iz radovednosti prvi seks iz radovednosti kako je pa seks z unmu tipom tam, pa radovednost če sta dva, pa radovedost kako deseti? hm, kaj pa če se radovednost spremeni v grozo ki vpliva na cel lajf?lepo je imeti nekoga rad in lepo je imeti rad spolni odnos z njim... vendar pri teh letih je to še vse igra... in prav lahko je zelo navarna igra Ja ka pa če imajo ljudje radi sex? A so pol tut oni kurbe/ži ?kaj je zate imeti rad seks in kaj kurba? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 hm... pri 14 letih? ojej moja dečva je nekje te starosti... kaj je zate ljbuezen in kaj zaljubljenost, pa pojem odgovornosti? iz radovednosti priv seks iz radovednosti kako je pa seks z unmu tipom tam, pa radovednost če sta dva, pa radovedost kako deseti? hm, kaj pa če se radovednost spremeni v grozo ki vpliva na cel lajf?lepo je imeti nekoga rad in lepo je imeti rad spolni odnos z njim... vendar pri teh letih je to še vse igra... in prav lahko je zelo navarna igrakaj je zate imeti rad seks in kaj kurba? ZELO DOBRO VPRAŠANJE!!!! Ljubezen prava ,ko pride se nadopolni z telesno ljubeznijo,vse ostalo je samo čista fizika ,ki lahko povzroči dolgoročno tako psihične kot tudi fizične težave. ssuper si Ksenia pa lepo se imej! x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Ja ka pa če imajo ljudje radi sex? A so pol tut oni kurbe/ži ? Lahko bi jim rekli fizikalci, da se ne bomo več grdo izražali. Moj komentar nisem napisala z namenom ,da bi obsojala,ali pa bog ne daj kogar koli žalila. Kaj misliš zakaj je toliko poročenih žena popolnoma hladnih v postelji? Sigurno ne zaradi zdravega odnosa,ki ga gojijo do partnerja. Pri nekaterih so globoko vsajeni različni tabuji. Primer ,ko žena reče možu :ljubim te samo ne se me dotikat,kaže ravno na problematiko prezgodnje radovednosti in probavanja.Aha ,če mi z tem ni uspelo doživeti,kar pripovedujejo,bom pa z drugim probala itn.... Želim povedati ,da nič na svetu ni lepšega ,kot doživetje z partnerjem ,ki ga ljubiš,z partnerjem na katerega se z leti navežeš z katerim lahko raziskuješ skrite predele,katerega poznaš do te mere,da besed ni več potrebno izgovarjati, ker natanko ve ,kaj in kako želiš.Sprejemaš in daješ brez slehernih občutkov kakršne koli krivde.Tukaj potem lahko govorimo ,da imamo radi sex,ker je dopolnilo čiste ljubezni. Deklica pri 14.letih dvomim ,da ve kaj počne sama s seboj,sploh pa po žurki ,ko se napije in potem misli ,da bog ve kaj je doživela,saj so njena čustva otopela. Potem ko se pa zave ,kaj se je dogajalo se pa skrivoma žre,priznati si tega pa noče ,kajti ,kaj si bo mislila njena prijateljica ,katera je ža z tolkimi probala, ter si misli moram tudi jaz izpasti frajerka. Veš kdo je največja frajerka? Tista ,ki molče posluša vsemogoče žaljivke na svoj račun .Naredi pa tako ,kot ji narekuje srce in počaka pravi trenutek in pravo osebo,ter se preda in resnično uživa!!!!!! x!x x!x Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 a vse ?????ne pa ne.vse.. spoštovati moraš sebe in svoje telo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Roti ti bi lahko prišla za sodelavko naše oficium inquisitionorum pha, ona spada k nam ne novačit nedolžnih duš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krena 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Roti strinjam se s tabo, da dekle pri 14ih oz. mislim, da se je v današnih časih ta meje še spustila, res ne ve kaj počna sama s sabo. Poznam primer, ko je punca stara 17 let za sabo ma ne vem koliko partnerjev, 2 splava in res se spašujem kakšno prihodnost ima to dekle pred sabo. Nič nimam proti najstniški zaljubljenost, saj mora biti ko si najstnik in ne pri 20ih ali pa še kasneje, sem pa proti odnosom v teh letih. Punce dobro premislite o tem koraku preden ga storite, saj ga lahko storite samo enkrat, spremlja pa vas vse življenje!! Storite to zato, ker si ve tako želite in ne zato, ker to želijo drugi. Citiraj Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Roti strinjam se s tabo, da dekle pri 14ih oz. mislim, da se je v današnih časih ta meje še spustila, res ne ve kaj počna sama s sabo. Poznam primer, ko je punca stara 17 let za sabo ma ne vem koliko partnerjev, 2 splava in res se spašujem kakšno prihodnost ima to dekle pred sabo. Nič nimam proti najstniški zaljubljenost, saj mora biti ko si najstnik in ne pri 20ih ali pa še kasneje, sem pa proti odnosom v teh letih. Punce dobro premislite o tem koraku preden ga storite, saj ga lahko storite samo enkrat, spremlja pa vas vse življenje!! Storite to zato, ker si ve tako želite in ne zato, ker to želijo drugi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.