Sasha3 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Točko sreče in jupiter imam na isti stopinji v četrti hiši. A bom srečna v domačem okolju? V bistvu se počutim srečno šele, od kar imam svojo družino, v primarni familiji tega občutka ni bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Kaj sploh pove točka sreče/fortune? Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
taraja 26. oktober 2006 Prijavi Deli 26. oktober 2006 Še jaz se oglašam, točka fortune Bik. Kaj pa to pomeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Moja točna fortune je pa v devici ,v 7.hiši?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Moja točna fortune je pa v devici ,v 7.hiši?? Sej to pa ni slabo, kar se javnosti in partnestva tiče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Fajn polozhajchek Sasha! kar dobr si postekala. drugac pa ni treba ravno za vsako konjunkcijo enga planeta z eno tocko odpret spesl teme, gre komot v temo o Tockah tole. najbrz prikljucim tja. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 27. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2006 najbrz prikljucim tja. ja ja. tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Sej to pa ni slabo, kar se javnosti in partnestva tiče. no,fajn.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Kako polgedaš v kateri hiši jo imaš? Meni piše samo,da je v Strelcu.. Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Kako polgedaš v kateri hiši jo imaš? Meni piše samo,da je v Strelcu.. V tisti hiši ,kjer je strelec,tam imaš točko fortune.Ti maš ascedent v strelcu,tako,da ja ta točka po mojem v 1.hiši ali 12.hiši.Morš še stopinje pogledat,pa boš točno vidla,v kateri hiši se nahaja... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 hmm.. ja jst jo mam tud v 4 hisi.. sam.. nevem zdej.. mi druzine ful ne ugajajo..ker je prevec folka.. notr.. ne maraš gužve? :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ananta 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jupiter je ta hip v centralni poziciji v Ophiuchus. http://www.lulu.com/astrology Citiraj http://www.lulu.com/spotlight/astrology Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 V tisti hiši ,kjer je strelec,tam imaš točko fortune.Ti maš ascedent v strelcu,tako,da ja ta točka po mojem v 1.hiši ali 12.hiši.Morš še stopinje pogledat,pa boš točno vidla,v kateri hiši se nahaja... Uu dosti si si zapomnila Ja,imam strelca v 1.hiši (25°) in 12.hiši (7°).Točka Fortune..strelec 6°. Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 ...nimam jupitra sploh... al pa se poba dobr skriva... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 ...nimam jupitra sploh... al pa se poba dobr skriva... Maš, maš, mogoče ti pomaga bolj naskrivaj, izza scene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Jsz tut u devici; sam ne vem u keri hisi?? Moja točna fortune je pa v devici ,v 7.hiši?? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Jst jo imam pa na meji med 2 in 3 hišo v dvojčku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 30. oktober 2006 Prijavi Deli 30. oktober 2006 Točko fortune imam v dvojčkih, mislim da v 12. hiši (ne vem če sem prav pogledala)- tam imam tudi jupitra v raku.Ergo- najbolj sem srečna, če govorim, al kako, če je moja t. fortune tam? Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Jsz tut u devici; sam ne vem u keri hisi?? In,kaj si pa po ascedentu ,free?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Točko fortune imam v dvojčkih, mislim da v 12. hiši (ne vem če sem prav pogledala)- tam imam tudi jupitra v raku.Ergo- najbolj sem srečna, če govorim, al kako, če je moja t. fortune tam? ...dvojcki, 12. hisa... takrat ko govoris lazi ali pa opravljas.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Moja točka sreče je v škorpijonu ( 5° 17' 25 ), strelec pa v drugi hiši. Torej je je točka fortune v 2. hiši? Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Jupiter je ta hip v centralni poziciji v Ophiuchus. http://www.lulu.com/astrology Naj se ima lepo in v Opicusu tudi ostane.Mu od nekdaj,ne zaupam Največ škode naredi na ascendentu Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Kdo bo pa komentiru mojo točko sreče v 6. hiši na 29 Dvojčka...na 4 je pa vrh 7. hiše....??? Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 eno vprašanje. V 7.hiši (kozorog) imam v konjunkciji planet Jupiter in Točko sreče. Kako naj si razlagam to stvar? Če je 7.hiša, hiša partnerstva in Jupiter planet sreče, lahko rečem, da bom imel na tem področju, področju partnerstva, največ sreče, ugodnosti-veza pomembna za moj osebni razvoj. Točka sreče pa že po samem imenu prinaša v hiši v kateri se le-ta nahaja, neko prosperiteto, uspeh na tem področju!? Kaj pomeni konjukcija teh dveh? Če je to harmoničen aspekt, verjetno kaj dobrega!?? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
de-sa 24. januar 2007 Prijavi Deli 24. januar 2007 Zelo vredu si povezal..če pri tebi to drži, pa veš sam najbolje a ne?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.