Skoči na vsebino

Jupiter in točka sreče

Sasha3

Recommended Posts

Točko sreče in jupiter imam na isti stopinji v četrti hiši. A bom srečna v domačem okolju? x^x V bistvu se počutim srečno šele, od kar imam svojo družino, v primarni familiji tega občutka ni bilo.
Deli na socialnih omrežjih

Fajn polozhajchek Sasha! xokx

kar dobr si postekala. x:)x

drugac pa :o|o: ni treba ravno za vsako konjunkcijo enga planeta z eno tocko odpret spesl teme, gre komot v temo o Tockah tole.

najbrz prikljucim tja. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Kako polgedaš v kateri hiši jo imaš? Meni piše samo,da je v Strelcu..

V tisti hiši ,kjer je strelec,tam imaš točko fortune.Ti maš ascedent v strelcu,tako,da ja ta točka po mojem v 1.hiši ali 12.hiši.Morš še stopinje pogledat,pa boš točno vidla,v kateri hiši se nahaja...

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

V tisti hiši ,kjer je strelec,tam imaš točko fortune.Ti maš ascedent v strelcu,tako,da ja ta točka po mojem v 1.hiši ali 12.hiši.Morš še stopinje pogledat,pa boš točno vidla,v kateri hiši se nahaja...

Uu dosti si si zapomnila :)

Ja,imam strelca v 1.hiši (25°) in 12.hiši (7°).

Točka Fortune..strelec 6°.

Love me if you dare...

...nimam jupitra sploh... al pa se poba dobr skriva...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Točko fortune imam v dvojčkih, mislim da v 12. hiši (ne vem če sem prav pogledala)- tam imam tudi jupitra v raku.

Ergo- najbolj sem srečna, če govorim, al kako, če je moja t. fortune tam? x:Dx

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Točko fortune imam v dvojčkih, mislim da v 12. hiši (ne vem če sem prav pogledala)- tam imam tudi jupitra v raku.

Ergo- najbolj sem srečna, če govorim, al kako, če je moja t. fortune tam? x:Dx

...dvojcki, 12. hisa... takrat ko govoris lazi ali pa opravljas.... x:Dx :vragec: x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Moja točka sreče je v škorpijonu ( 5° 17' 25 ), strelec pa v drugi hiši. Torej je je točka fortune v 2. hiši? :inocent:

One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller

• 2 months later...

eno vprašanje.

V 7.hiši (kozorog) imam v konjunkciji planet Jupiter in Točko sreče. Kako naj si razlagam to stvar? xrolleyesx

Če je 7.hiša, hiša partnerstva in Jupiter planet sreče, lahko rečem, da bom imel na tem področju, področju partnerstva, največ sreče, ugodnosti-veza pomembna za moj osebni razvoj. Točka sreče pa že po samem imenu prinaša v hiši v kateri se le-ta nahaja, neko prosperiteto, uspeh na tem področju!?

Kaj pomeni konjukcija teh dveh? Če je to harmoničen aspekt, verjetno kaj dobrega!?? xrolleyesx x:Dx

Always outnumbered - never outgunned!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...