lunca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Kaj pomeni konjukcija teh dveh? Če je to harmoničen aspekt, verjetno kaj dobrega!?? Na vsak način, jupiter prinaša, v taki družbi pa sploh. Pomeni, da od drugih, javnosti, partnerstva dobiš precej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Zelo vredu si povezal..če pri tebi to drži, pa veš sam najbolje a ne?! drži kot pribito! A se mi transitni Jupiter še malo sprehaja po peti Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zEn 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Na vsak način, jupiter prinaša, v taki družbi pa sploh. Pomeni, da od drugih, javnosti, partnerstva dobiš precej. Merci beaucoup, Lunca. A morebiti poznaš kaj prinaša tranzitni Kiron v konjukciji z natalno Venero. Če se Kiron giblje počasi, se verjetno nekaj časa zadrži v tej poziciji, in tudi prinese kaj. Zanima me, ker je Kiron kot nekakšen "notranji vodič" in verjetno ima vpliv tudi v tranzitu. Si razlagam pravilno? Citiraj Always outnumbered - never outgunned! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 25. januar 2007 Prijavi Deli 25. januar 2007 Merci beaucoup, Lunca. A morebiti poznaš kaj prinaša tranzitni Kiron v konjukciji z natalno Venero. Možno, da nastopa oseba kot zdravitelj, zdravi z ljubeznijo, možno pa je, da je ozdravljena s strani ljubeče osebe. Saj veš, da tale kiron predstavlja zdravitelja ali rano, kakor kdaj. V vsakem primeru je prisotna ljubezen. To se najboljše razlaga v primeru, če nekomu, ki ima recimo na 2 stopinji bika venero, drug pa ima tam kirona, kar pomeni, da je eden ali drugi, drugemu zdravitelj ali mu zadana rano prav na tem področju. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 28. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 28. januar 2007 Hm, moje veselje je mimo. ... namreč v opoziciji točki sreče in jupitru v 4 hiši imam SATURN v cnj z Luno.... ZDEJ če prav razumem, gre za nasprotje, razklanost med veljavo navzven in domačo srečo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. januar 2007 Prijavi Deli 29. januar 2007 Hm, moje veselje je mimo. ... namreč v opoziciji točki sreče in jupitru v 4 hiši imam SATURN v cnj z Luno.... ZDEJ če prav razumem, gre za nasprotje, razklanost med veljavo navzven in domačo srečo? Nč bat, to pomeni, če sta si jupiter- gas in saturn- bremza v opoziciji, da ne moremo tako uživat, kot bi sicer, če bi bila ta dva planeta v skladnem aspektu. Že sama konjukcija lune in saturna je precej zatežena. A se ti dobro štekaš s tvojo mamo? Ponavadi tak aspekt prinaša ohladitev odnosov na tej relaciji, v nekaterih primerih oseba raste brez mame. Tisti s saturnom v 4 hiši mogoče rastejo brez očeta v domu, mogoče se oče in mama-luna nista ujela, zato mogoče nekako pripisujejo krivdo mami. Potrebno je proučit vladarje in še ostale aspekte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 30. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 30. januar 2007 Že sama konjukcija lune in saturna je precej zatežena. A se ti dobro štekaš s tvojo mamo? hm, zatežena luna... mene po mojem bolj zateži sonce kvadrat luna.... lahk pa tudi to, ja...z mamo pa sva imeli od vedno hude konflikte, predvsem, ker je hotela zamenjati vlogi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 31. januar 2007 Prijavi Deli 31. januar 2007 hm, zatežena luna... mene po mojem bolj zateži sonce kvadrat luna.... lahk pa tudi to, ja...z mamo pa sva imeli od vedno hude konflikte, predvsem, ker je hotela zamenjati vlogi. Se mi je zdelo, ti samo glej, da ne boš ponavljala njenih napak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sasha3 1. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 1. februar 2007 sem pozorna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aishah 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 kaj bi pa rekl na neaspektirano točko sreče v vodnarju, v sedmi hiši (tvori samo bikvintil z marsom v tretji, sicer je še v konjukciji z uranom ki je tudi v sedmi ampak orbis je 6°) moj brat ma tko postavljeno, v glavnem je njegova sedma hiša zlo zanimiva, notr sta še uran in neptun, jupiter pa iz šeste hiše tvori konjukcijo s sedmo,... vse dost uredu samo ne znam interprtirat tele točke sreče... glede nato da je skoraj neaspektirana, mislite, da ne bo imel vpliva na svojo krojenje svoje sreče, da pač bo, ali pa kdaj tudi ne bo,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 13. februar 2007 Prijavi Deli 13. februar 2007 Jaz pa imam Jupiter v Levu, v 4. hiši. Točko sreče pa v 6. hiši v tehtnici. Jupiter v 4. hiši pomeni potrebo po stabilnih emocionalnih odnosih v družini? Da bom imela srečo v družini, ki jo bom ustvarila? Sama namreč nisem ravno imela srečne družine. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.