Mick 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Eh, Alan, to ti sam ne kužiš super intelektualne komponente te izjave..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Morda pa res... Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Maš iste težave z vejicami k emanuel? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 cccc...kaki model...je šel hiter popravt No, hiter reč, da sn si zmislu itd. itd...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Še nekaj veic ti naštepam."J" si pozabu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Sam tole zaporedje sem prebral Mick, Bubi, Mick, Bubi, Mick, Bubi Ni mi treba brat... sem za Micka Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 To sem namenoma izpustil, da si se spet ujeel.A tist "J" v "naboljši" v tvojmu podpisu tud? Hih, kak bo letu popravt..... Nimbus.... ......nis nič zamudu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Hih, kak bo letu popravt..... Kul ....ne rabim več gledat tiste oslarije o kapitalizmu k "naboljšem" sistemu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Najprasičnejši...ups....najpravičnejši si pozabu še 1x povedat..... Matr je začel djed na vejice pazit.....zdaj jih postav še tam k jih ni treba.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 4. januar 2007 Prijavi Deli 4. januar 2007 Si verjetn kar , ko si tuhtal ktero bi lohk spustu.....k sta dve celo Je reku......pa zbežal s teme..... Glede na to kake tumbaš ponavad bereš sam zaprte knjige Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Glede na to kake tumbaš ponavad bereš sam zaprte knjige kakor koli, mozhak; za razliko od tebe; vsaj bere..... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sam kot zgleda že sam navedbe avtorjev in naslovi knjig preveč utrudijo njegov intelekt...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Sam kot zgleda že sam navedbe avtorjev in naslovi knjig preveč utrudijo njegov intelekt...... o togledni utrujenosti pri tebi, pach ne more biti govora.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Oooooooooooo Mick in aakhut se še zmeri kregata . Bogami sta pa vztrajna. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Ooooooooooooo, lej ga Sva pa bla na piru že tud pa ostala živa (sicer s trajnimi posledicami haha), tko da...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No upam da se nista sklofala . Maček pa je bil, ane? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 vratio se Vuče ...pa đe si sunce ti žarko....plačem več mjesecima stvarno te lipo opet vidjeti, nekako si se ugojio Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 Oooooooooo lia daj te izljubim ko curu svoju. A jesam, jesam malo se ugojio na 120 kila. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 No upam da se nista sklofala . Maček pa je bil, ane? Ni blo cajta, so bejbe gnjavle k sva se z nama namest z njimi ukvarjala..... ....pa sn mogu it. Jp...... k sn pol pil od žalosti, da sn morau it od njega Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 A bogami pol ste se imeli dobr. Ane da ga je sam gobec (na akhuta mislm )? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. januar 2007 Prijavi Deli 5. januar 2007 On prav da je cel velik ....drgač pa ga je sam gobec, ja Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Razprodaja zemlje v Ljubljani, kdo da več. Izklicna cena za zemljišče, kjer bo džamija je 402 evra za kvadratni meter. KDO DA VEČ. Cena metra za stanovanje v Ljubljani pa je 2.851 evrov. SRAMOTA. 402+402 = 804+402=1206+402=1608+402=2010+402=2412+...Se pravi 402*koliko = 2851. Muslimanom je uspelo do prevelike džamije v Sloveniji (majhen korak). Uspelo jim bo tudi z jederskim orožjem uničiti svet (velik korak). Bravo. In še to, Nostradamus je napovedal: "20 let po padcu vladavine lune bo na zemlji za vedno mir, vojn ne bo več". Sprašujem se, če to pomeni konec človeštva?Brez panike, itak bo RKC tole nabavila na dražbi. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Muslimanom... Uspelo jim bo tudi z jederskim orožjem uničiti svet (velik korak). Bravo.Bela vrtnica - slovenski nostradamus? Veš kaj me zanima? Kaj osebno tebi so muslimani tolk slabega nardil? Ker npr. meni osebno niso nič. Svetovno politiko pa se trudim videt z vseh plati, pa se bi tako dalo debatirat.......zelo diskutabilno. Torej.....moraš iz osebnih izkušenj imeti kakšne musli-travme al kako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 :OO!: In dejstvo je, da je bistvo te zamenjave bila muslimanska vera A so bili delodajalci vsaj muslimani? Sicer pa si potemtakem vedno lahko kak tak razlog priredimo......ta je napredovala k je ženska jz pa tip (pa še s šefom je v sumljivo dobrih odnosih ), ta ker je blond jaz pa črnolas, ta k je štajerka jaz pa prlek, ta k lds jaz sds, ta k je rumen jaz pa bel, ta k je cigan (jaka prednost) jaz pa slovenc, ta k je vege jaz pa mesojed, ta k je šminker jaz pa roker, ta k je homo jaz pa hetero, ta k je lep jaz pa ne tolk zlo , tak je suh jaz pa elegantno izpopolnjen , ta k je za Olimpijo jz pa za Maribor, ta k je sposobnejši k jaz......ups....to ne pride v poštev, pomota...... Saj ne rečem, da kdaj tudi res ni tako, samo tako posploševat, da ti to izoblikuje odnos do žensk, moških, prlekov, blondin, mesojedih, rokerjev.....je pa mal smešn, ni? In kriv je on, ne delodajalec? Aja, ta bo nek po neki liniji že čefur, ziher.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 30. maj 2007 Prijavi Deli 30. maj 2007 Zaradi muslimana sem ostala brez službe, oziroma mene so odpustili, da so lahko njega zaposlili. Kaj še te zanima? Scenarij je pa napisal srb. Nekaj podobnega se dogaja s SOVO. Komunisti ne prenesejo, da so jo zgubili. Komunisti so pred propadom, koncem, če pogledaš s strani živali takrat najbolj grize in je najbolj nevarna. Zato tudi Jankovič ni hotel dati del za vrtičkarje, ampak za džamijo. Spet isti scenarij. Srb da raje muslimanu kot slovencu. In srbi vladajo, zato je tud SOVA padla, ker so prisluškovali srbom, pač balkanu. Jasno kot beli dan. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.