Skoči na vsebino

Dzamija

AljazK

Recommended Posts

Zaradi muslimana sem ostala brez službe, oziroma mene so odpustili, da so lahko njega zaposlili. Kaj še te zanima? Scenarij je pa napisal srb.

Nekaj podobnega se dogaja s SOVO. Komunisti ne prenesejo, da so jo zgubili. Komunisti so pred propadom, koncem, če pogledaš s strani živali takrat najbolj grize in je najbolj nevarna.

Zato tudi Jankovič ni hotel dati del za vrtičkarje, ampak za džamijo. Spet isti scenarij. Srb da raje muslimanu kot slovencu.

In srbi vladajo, zato je tud SOVA padla, ker so prisluškovali srbom, pač balkanu.

Jasno kot beli dan.

x:Dx .....ko beli dan, sam tak k dans, zlo "tmurn", brez sonca čist..... x:px

Kolk jaz vidim so komunisti že zdavnaj propadli. Razen če misliš Kučana (ni aktivno v politiki), Drnovška (se poslavlja), Janšo (premier), Rupla (zunanji minister)....in še kup bivših komunistov na obeh straneh. Ti bodo propadli, ko bodo pomrli.

Srb raje da muslimanu kot slovencu..... :onfire: ...ta je dobra, podkrepljena z zgodovinskimi dogodki xcivx

Srbi vladajo? To po Evroviziji sklepaš? :inocent: x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 178
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Najbolj aktivni v tej temi

Scenarij je pa napisal srb.

O, to si se kasnej še spomnila? Bemti, bi pričakoval, da se bi to takoj spomnila, ne čez pol ure dopisala, prekleti srbi, ne? :inocent: Predvidljivo.....šiptar pa makedonec pa sta bla realizatorja, ne? x:o)x

Seveda, srbi se smejijo, zmagujejo,..... slovenci delajo samomore.

Naključje? Ne ni.

Ma kako naključje neki xrolleyesx Prekleti srbi.......zaradi njih slovenci samomor delajo. Če ne bi bilo srbov v sloveniji ne bi blo samomorov...... xcivx

K. Čapek

Srbi so uničili sovo, ravno tako uničujejo slovenska podjetja. Srbi premorejo tehnologijo, ki jo premorejo tudi druge obveščevalne službe. In s to tehnologijo, si podredijo voljo ljudi, v bistvu jih hipnotizirajo. In to se dogaja na veliko.

Skratka, če komu ni jasno, zakaj se dogajajo debilne stvari naj se zave, da se hipnoza pri njih zlorablja na veliko.

Nikomur ni jasno, kako se lahko dogajajo tako bolane stvari, razen tistemu, ki jih podtika. Grozne stvari se dogajajo in ljudje nimajo pojma. So kot ene opice, ki se znajo zgolj smejat. Nikomur pa ni jasno, razen redkim izbrancem.

A si se preveč z mel gibsonom družila.

Teorija zarote, pa to ... x;)x

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Skratka, če komu ni jasno, zakaj se dogajajo debilne stvari naj se zave, da se hipnoza pri njih zlorablja na veliko.

Tebi se res dogajajo te debilne.........so na teb zlorabli to hipnozo? :inocent: Se že zavedaš tega? Bemu, veš, mogoč pa je kaj na tem xcivx xg:Dx

K. Čapek

x:Dx

Kteri faks si le ti končala? Po mojm nbenga. Pa enačiš ceno stanovanja s ceno zemljišča....kaka ludnica.......k me mika hiška......kupim zemljišče hiško pa dobim zastonj.......kul, tega nisn vedu. x:o)x

Kolk si ti kaj seznanjena s fobijami, paranojami ipd.? Mogoč bi si kaj prečitala o tem, se s kakim strokovnjakom posvetovala..... x^x Pa nasploh to dobesedno trapasto razmišljanje.......Kaj bi pol morali slovenci za avstrijce, nemce, NDH - hrvate, italijane, madžare in še koga rečt? Kak pa ti bluziš..... xnckrivx

Jaz sem padla....

Daj ti rajš pod kazga klenega slovenca padi x:px ........ti bo svet takoj velik lepši. x:o)x Aja, moški so pa ti krivi za vse težave za katere niso srbi, bemu, pozabu x:Ix x:o)x Pa tak vreji ideja se mi je zdela..... :sori:

K. Čapek

Hvala bogu, da sta tolk neumna (vsaj v nevarnosti nista).

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Kteremu bogu? Našmu, vašmu, alahu al krišni? :inocent: x:o)x

Tebi je življenje res težko.......je.i ga, vpraš jankota, če ne men ne verjameš.........tak smo si naredl....zaj pa tak mamo. x;)x Pismo, sam mogoče pa imaš res nesrečo, pa drži, da folk z negativnimi mislimi, energijo, razmišljanjem..... negativnosti prikliče..... :inocent:

K. Čapek

Hvala bogu, da sta tolk neumna (vsaj v nevarnosti nista).

A ne? zarad svoje gluposti jo vedno dobr odnesem. x^x

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Bela vrtnica stoji za svojimi besedami! x^x In je tako vse poste zbrisala x:o)x Pazi se paz, drugič te vedn citiram :vragec: x8Dx

K. Čapek

Pa zanimiv kdo po takih debatah tud rad poste zbriše.......Lucifer in Belcebub xcivx x:o)x ....oz. Lucifer alias Belcebub.......pismo, sam ej, b.vrtnica, a sta vi2 oba samska.....k sta za ženit, no x:o)x :palec:....kaka idila bi to bla.

K. Čapek

bela vrtnica

v čem ti je štos, da greš in brišeš svoje poste?

sej nekaj jih je hvala bogu tudi citiranih,

če te je sram tistih bedastoč,

ki si jih pisala,

potem jih že v štartu ne piši,

otročje finte

moram pa rečt,

da tisto kar si napisala in je citirano,

deluje zaplankano in ozkogledno,

resnično upam, da ne boš kterga,

ki se bo vrinil pred tebe v vrsti za burek,

nazmerjala, da je terorist,

ki krade tehnologijo in zemljo,

Brez panike, itak bo RKC tole nabavila na dražbi. x;)x

:vragec:

:palec: :palec: :palec:

pa o civilni iniciativi se tudi shushlja.....takoj prispevam

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

oj,

mislim, da je vsaka vera, ce prebudi v cloveku nekaj upanja, pozitivna.ce morajo to intitucionalizirati, ja je črdeno, ljudje smo po naravi taki, najhuje se mi zdijo nosilci credne filozofije. ampak to je tako, kot ce bi obtozevali reklame za persil...ipd. to kar hocemo, to dobimo , vse je odraz nase t.i. credne filozofije. lepo pa je, ce ti rata, se v tem zivljenu, zrasti in se v tej smeri cutiti kot individuum.potem te tudi cerkve, dzamije, cirkusi in podobno ne moti vec.

vcasih smo vpili vina in iger, sedaj pa rabimo isto, smo pac cirkusantje vsi skupaj,

najhuje je, ko smo prisli ze skoraj toliko dalec, da ima vsak american ali zah. vropejec svojega duhovnega ucitelja, ne zato, da bi se kaj naucil, ampak, zato , ker je to in, in to je res kontra individualnosti.in to ocitno res rabimo. narcisi do konca,...

sebično, credno. ampak ljudje so srecni (?).

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

Ok, moja nenaklonjenost izvira iz prihodnosti, vaša naklonjenost iz sedanjosti. Težko je brati o nuklearni vojni, ki bo uničila 1/3 sveta (ljudi+živali+rastline), vsemu zlu, ki bo prišlo zraven. Torej, danes niso storili še nič takega, da bi jih človeštvo obsodilo, se strinjam, kakor se strijam tudi s tem, da sploh ne bo imelo časa (svet bo uničen čez noč).

Ogromno berem prerokb vseh vrst, Nostradamusa, skratka živim napol v prihodnosti.

Zanima me, koliko ljudi bi ostalo ravnodušnih, ko bi prebirali take grozote, ki se bodo dogajale, pod vladavino tretjega antikrista, oziroma vladavino lune.

Torej, ljubite jih, kajti vi oziroma potomci jih sploh ne boste imeli časa "zasovražiti", ker atomsko oržje uniči v sekundi.

Dvojčkov ni več, to je ena izmed napovedi, ki se je uresničila,.... atomska vojna je samo še vprašanje časa, ne kraja.

Živite v preteklosti in sedanjosti in se ljubite in sovražite, prihodnost pa pustite ljudem, ki so jo sposobni nosit (po prepričanju Nostradamusa.).

Da moje sovraštvo je iz prihodnosti, ne preteklosti.

Torej adijo.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Ok, moja nenaklonjenost izvira iz prihodnosti, vaša naklonjenost iz sedanjosti.

Jutrišnji dan je le iluzija. x;)x

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Ok, moja nenaklonjenost izvira iz prihodnosti, vaša naklonjenost iz sedanjosti. Težko je brati o nuklearni vojni, ki bo uničila 1/3 sveta

....

Da moje sovraštvo je iz prihodnosti, ne preteklosti.

Tole mi je zdej na wcju padlo na pamet. :vio:

O preteklosti, sedanjosti in prihodnosti ni fajn razmišljat ločeno.

Živeti v pričakovanju lepe prihodnosti, naredi sedanjost manj lepo. Želim si, da sedanjost čimprej mine.

V pričakovanju grozne prihodnosti postanem nesrečen že vnaprej.

Živeti v žalostni preteklosti, pomeni tam ostati.

Spominjanje srečne preteklosti, posledično (v relaciji primerjanja) naredi sedanjost žalostno.

Torej nič od tega x!x ni dobro. x:o)x :o|o:

Jaz sem rezultanta vsega kar se mi je zgodilo, kar se mi dogaja in vsega kar (pričakujem, da) se mi še bo, vsega slabega in vsega dobrega.

Naj bo torej - po moji zavestni in svobodni izbiri - moj odnos do sveta fokusiran na vse lepo kar je bilo, je in še bo.

Zaradi vsega slabega kar je bilo in kar še bo, pa so te lepe stvari samo še bolj kontrastno lepe. Če ne bi bilo slabih doživetij, dobra sploh ne bi bila dobra, ampak navadna, ne?

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

konchn ena k ne shpara dnarja....

:lol:

ja mal je vseen treba planirat, ne glede na modrost "živi trenutek"

Do what thou wilt shall be the whole of the Law. Love is the law, love under will.

Naj bo torej - po moji zavestni in svobodni izbiri - moj odnos do sveta fokusiran na vse lepo kar je bilo, je in še bo.

Zaradi vsega slabega kar je bilo in kar še bo, pa so te lepe stvari samo še bolj kontrastno lepe. Če ne bi bilo slabih doživetij, dobra sploh ne bi bila dobra, ampak navadna, ne?

:palec: :palec: :palec:

Če bi bila na svetu samo radost in lepota, kako bi se potem naučili biti pogumni in potrpežljivi

Helen Keller

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

[

[/i][/color]

Alef x;)x

Vsekakor Budizem je za moje pojme več kot religija. :palec:

popolnoma se strinjam s tvojimi pripombami o budizmu, budizem je vera v človeka, ne v boga.

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

[

[/i][/color]

Alef x;)x

Vsekakor Budizem je za moje pojme več kot religija. :palec:

popolnoma se strinjam s tvojimi pripombami o budizmu, budizem je vera v človeka, ne v boga.

mia

:vragec:

ok...ampak....kje pa je kaka vera v zhensko?

(sto ljudi sto chudi,

sto zhena dvesta sisa)

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Berem zgodovino, vedno isto. Vojne, vojne in vojne. Četudi se je morda kdaj rodilo miroljubno ljudstvo, so prišli barbari in ga uničili. Skratka tisočletna zgodovina je polna vojn, vojn in vojn.

Civilizacije so rasle in propadale, Atlantida je bila zadnja tako razvita kot mi (mogoče malce v drugo smer). Vere so se rojevale in propadale,... edino kar je ostalo so vojne, ljudje se nikoli niso nehali bojevat.

Problem nastane samo v tem, ko je enkrat na dosegu nuklearno orožje. Namreč tu ni tako, da pritisneš na gumb in puščica odleti (ali bajonet, ali kamen), ampak je tako, da ko pritisneš gumb, odleti pol sveta, ki bo neprimerno za bivanje še stoletja.

In tudi v prihodnosti bo tako. Človeštvo bo od določenega trenutka naprej začelo čisto od začetka in potem bo naša civilizacija za njih ravno tako poupularna kot je Atlantida za nas,... Vse vere bodo prešle,... vse kar bo ostalo bo čas, čas in le čas, četudi pretekli, sedanji ali prihodnji. In naša dejanja, za vedno zapisana v času, kot knjiga.

Mahatma Gandhi

• 4 weeks later...

Hm, spet so udarl, tokrat na Škotskem, na letališču, odkrili sto tudi 2 avtomobila polna bencina, žebljev.

Še dobro, da jim je Jankovič dal tako poceni zemljo. Se bodo vsaj slovenci mal hitreje podali v širni svet, da ne bodo tako zapečkarski.

Pa strah jih bo postal, ker se bo vera v takem centru okrepila, prihajal bodo tudi gorečneži iz drugih krajev, v bistvu s tako slabimi zakoni, kot so v Sloveniji tale center lahko postane dobro izhodišče za načrtovanje napadov, k trenutno niti nimajo dobrega razloga za strah. Ja, sedaj je v Ljubljani vse tako drastično drago,.... no ja, pustimo se presenetiti. Ljubljana je kljub temu, da je prestolnica, pač majhna.

Da, ne reče se zastonj pametnjakovič.

Mahatma Gandhi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...