Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Kaj si mislite o igrah na srečo?Ali sami sodelujete v takšnih zadevah?Ali "verjamete" v tovrstno srečo?Ali pač mislite, da se to vam ne more zgoditi in ste morda še posebno skeptični in odklonilni do tega?Ali je med nami kdo, ki ga je že močneje "potegnilo" v to in nam morda lahko zaupa svoje izkušnje?In - ali je že kdo kdaj kaj zadel? ;>)) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 VERJAMEMnekaj časa že živim´ od nagrad Vsake toliko časa me nekaj doleti.sej ker se mora:) pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 Nisem človek, ki bi zadel na loteriji.Vem, kaj bo kdo pomislil zdaj ali celo pripomnil - da s tem dajem energijo in da zato ne moem zadeti, sploh pa seveda ne morem zadeti, če srečke sploh ne kupim.No, včasih sem semintja katero še kupila, in pravzaprav jo vsake toliko kupimo, ravno zato, češ, vsaj kupil si jo, a nekako pri sebi (za svoj primer) ne verjamem v to.Itak sem poleg vsega še 13 petek, kar mi samo potrdi - ne pa da je to zdaj osnovni razlog mojega stališča do tega.saj sebe pravzaprav vidim kot srečkoviča, le da je ta moja zadeva okoli sreče malo drugačna.Recimo, da bi lahko rekli, da jaz v življenju "zadevam na loteriji" nekoliko drugače.Tudi se mi ne zdi.. kaj pa vem... ni nekako.. moj stil... Verjamem v tako srečo, za katero sem metaforično srečke že kupovala oz. jih že vložila, in tako dobim vsake toliko nagrado, ki pa je seveda drugačne oblike kot takšna, ki si jo tukaj vsi skupaj predstavljamo...Nekako sem človek, ki mora za svojo srečo nekako se malo bolj potruditi, vedno pa se pojavi ob kupu najrazličnejših težav in frk. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 Ha!Namreč - tole sem pa kar "pozabila"... Kaj je bilo med temle vikendom?Povabili so nas v Kostanjevico na Kostanjeviško noč.Trapasto sem se skoraj malo obotavljala, predvsem zaradi mačk (pa tudi, ker nerada gnjavim s svojo prisotnostjo druge, še posebej, če ne gre za moje sorodnike ali zelo dobre, stare prijatelje, ki jih že dolgo poznam), pa kup reči je bilo treba, vikendi pa kar bežijo... Pa še nekaj je bilo... :~)) Saj je kar neumno... :~)Namreč - praktično sem odvisna od paradižnika, sploh zdaj, ko sem odkrila svojega gospoda na trgu, ki pa je tam žal le ob sobotah. Ker sem ga zamudila že prejšnji teden, sem bila malo slabe volje, ker bom zdaj še en teden brez, kajti je z drugimi za moj okus povsem neprimerljiv. In ker je samo ob sobotah, bom spet čakala ves teden, da pridem do njega.No, pač, namesto v petek smo šli šele v soboto, da so bile mačke samo eno noč same, ostalo sem nekako uredila že prej, v petek....Paradižnik pa - okej, bomo preživeli...V Kostanjevici smo se imeli mega - plavali smo v Krki, bila je kar čista, našli smo celo veliko školjk, da o ribah ne govorimo, kačji pastir se mi je usedel na koleno in celo toliko časa čakal, čeprav me je žgečkal in sem se malo premikala, da je Mitja še naredil fotko...Skratka - imeli smo se dbest, celo pa nas je malo opeklo.Ko smo se za zvečer "zrihtali" za Kostanjeviško noč, smo ugotovili, da smo skoraj vsi prisotni (4 ali 5) oblečeni v močne rdeče barve in smo se precej hecali na to, pa še rekli, da nas ne bo mogoče zgrešiti, ko tam žarimo...No, bilo je veselo in luštno, imeli pa so tudi srečelov. In kaj je bilo?Zadeli smo na srečelovu GAJBO PARADIŽNIKA!!!!!!!!! Rdečega, čvrstega, zdravega, domačega, bleščečega........ Pa me kliče frendica po telefonu danes s Hvara, pa ji povem, pa se navduši, pa pravi: "No vidiš, ko praviš, da ti pa nikoli ne zadaneš".Pa pravim jaz: "Saj nisem. Tim je zadel". In res je. :~))))))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tadeja 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Ne sodelujem pri igrah na srečo, pa tudi meni osebno niso všeč, ker ponavadi ne zadanem nič. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Prvič sem igrala Loto lani, ko je bila tista lotomanija - sem zadela štirico. Letos sem pa mislim, da štirikrat. Enkrat sem zadela trojko, enkrat petico. Vsi mi pravijo, da imam srečo, vendar se mi ne zdi. Tistih nekaj tolarjev me le zdraži!Sicer pa ne igram in mi niti ne pomeni nič, no skoraj nič Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Ta zvezda ni na moji strani. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Tudi jaz nisem med tistimi, ki bi jim kdaj kaj padlo prek iger na srečo.Spomnim se dogodka pred leti, ko smo se za novoletno zabavo zmenili, da vsak prinese eno darilce, pa bomo potem žrebali dobitke. Bilo nas je cca 30-40, eden ali dva pa sta prišla brez daril. Kljub temu smo pripravili toliko listkov (srečk), kolikor nas je bilo prisotnih. Mislim, da ni potrebno povedati, kdo je potegnil prazno srečko Kljub temu se občasno pridružim, če kolektivno izpolnimo kakšen listek za loto, čeprav zaenkrat brez kakšnega uspeha. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 Jaz pa občasno izpolnim kakšen loto listek. Če se glif spomnim, ko grem mimo loterije in če je odprta seveda. Dobim pa toliko, da pokrijem stroške, pa še za kakšen sladoled ostane. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 jaz pa imam rezerviranih 300 sit. za hitre srečke. in ponavadi zadenem. največkrat pa takrat, kadar sem popolnoma brez denarja. saj ne dosti. okrog tisočaka. se pravi, da sem realno gledano na istem. lahko bi teh tristo tolarjev dala na stran, enkrat, dvakrat in imela 600 sit...tudi loto občasno izpolnim. tu pa ni ravno sreče...edino hčerka je enkrat zadela petico...sem se pa zdaj, ko je bil v igri tako velik denar šalila, da preprosto ne morem izpolniti listka, ker bi me denar pokvaril. natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 se in se.takim se reče Srečkoti dober položaj merkurja.... pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 in ker je dober polozaj merkurja?? jas mam sreco :-))kupiv 1 srecko - menjavakupiv 2 - menjavakupiv 3 - menjavakupiv 4 - moznost sodelovanja za 100.000 :-)pa ni blo 0 :-(pa grem se drug teden pa:kupim 1 - menjavakupim 2 - menjavakupim 3 - 8.000 sit :-)))+ 2x sodelovanje za 100.000 :-))) - in cakam,pravzaprav ne, ker bom itak zadev!!!! :-))pol pa kupim nove cevlje, ki so mi bli premajhniin sem jih dav fotru :-))pa kupim sebi druge drazje - pa bom dobiv denar zanje, kersem dav na racun nekoga :-)))ani cool!!pa sem zadev se vrsto drugih nagradanih iger :-))) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. avgust 2002 Prijavi Deli 19. avgust 2002 ej te razumeti sej drugače pa lahk prakticiraš na tiste dneve, ki so namenjeni za srečo nad srečko . Luna in Dan . a naj se jest pohvalim, kaj sem jest dobu, al kaj :~| pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. avgust 2002 Prijavi Deli 20. avgust 2002 Kje torej moraš imeti merkur? v kateri hiši?no povej pokowc, povej nam kaj si dobil? sedmico? natalija Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Kdor igra, utegne dobiti, kdor ne igra, ne more izgubiti. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Jaz sem glavni dobitek že dobila , za manj se mi pa ne igra . Nekak nisem tip, ki bi bil take sorte, da bi igrala igre na srečo. Sem takoj za karte, kocke ali kakršnokoli igro tako za zabavo, za denar pa nekak nisem. Saj tko kakih 2x na leto, ko so kaki astronomski zneski za loto, tudi jaz tistih par križcev naredim, to je pa tudi vse. Ko sem pa delala v Italiji, sem pa vsako soboto šla oddat športno napoved v trafiko. bog ne daj da so me kaj preveč tam spraševali, nisem imela pojma. Italijani se mi zdi, da so bolj Tottocalcioevforični . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 moje edino hazardiranje je bilo še v vrtecu- ko so me prsilili da sem skakal gumitvist Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Kaj...hazardiranje z javno podobo Don-Juana, ki skače gumi-twist Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 majca a nisva midva slučejno v vrtec skup hodila? Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Jaz sem igrala enkrat loto, pa sm zadela...5ko..bla je velik dobitek, pa igrala sm na 9 cifer, mislim, da je blo okol 70.000sit..to je pa vse.Aja moj dedek je bil nor na te igre in je v mojem imenu posiljal krizanke, pa na podarim dobim in sem zadela neke pekace, cunje, brisace... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 sam zakaj, vedn (no skor vedn) zadanejo, dobijo tisti k ze tko majo vsega, da ne vejo kaj bi z dobitkom?! pol ma pa ze doma po moznosti 3 avte, pa se enga dobi, mu pa v napoto hodi, k ne ve kam z njim... nekdo k bi mu pa kej kesa al pa kaj vem cesa prav prsl, se lahk pa se cist spufa sam na teh igrah! se vecjo moznost ma, da ga strela v rit useka, kot pa da bi na igrah kakrsnih koli ze kaj dobil... sam zdej bo se strel zmanjkal, k ni nc vec kej neviht (kam so res sle?) razen te poletne k jih prime pa full hitr tud mine! no vsaj ena sreca za srecne ne dobitnike Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 hja parkrat sem probla s kartami kaj na loto zadet.... pa očitno ne deluje. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 sam zakaj, vedn (no skor vedn) zadanejo, dobijo tisti k ze tko majo vsega, da ne vejo kaj bi z dobitkom?! pol ma pa ze doma po moznosti 3 avte, pa se enga dobi, mu pa v napoto hodi, k ne ve kam z njim...Zato, ker majo več denarja na razpolago za vplačat LOTO... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 kako pa dobijo več denarja za loto, najbrž si ga že čist fer zaslužijo.. tisti fer je relativna beseda... če si zadost lopov da maš keš je to tud do neke mere fer.. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.