Behemoth 18. november 2006 Avtor Prijavi Deli 18. november 2006 Hojla, Ja vse mi je kristalno jasno. KAJ DELAM IN ZAKAJ? Kaj me jezi? Kaj si želim od srca, že od odtroštva? Odgvori na ta vprašanja. Odgovore mora najti vsak sam. Najprej, pa si moraš priskrbeti sredstva za preživetje.Starši ne moremo od otrok pričakovati, da bodo uresničili naše sanje, katerih sami nismo. Saj je navadno vedno tako. Le zakaj vsi tako radi pozabimo, kako smo se počutili v vaših letih. Behi, najprej moraš priti s seboj na čisto, kaj bi resnično rad, kaj je tisto, kar bi TI POSTAVIL na PRVO MESTO. Če se boš odločil, moraš temu potem slediti, dati vse od sebe, niti pomisliti ne smeš, da ne bi uspel.Vedi pa, da ima vsako delo obe plati medalje, le da tisto delo, za katerega lahko rečemo - DELO JE LJUBEZEN, KI JO UDEJANJAM, za nas enostavno nima slabe plati, pač pa tisto NEPRIJETNO, naredimo, ker enostavno paše zraven. Če pa še lahko živimo od tega, je krog sklenjen. Če boš mislil na bogatenje z delom, si že zgrešil, po Kojcu vemo, da kar hočemo prisiliti, se nam vztrajno izmika. Le pogumno, malo prevetri svojo glavo in odgovori POŠTENO sam sebi, pa ti bo kmalu jasno, KAJ DELAŠ in ZAKAJ.Imaš vso mojo podporo !HVALA KER SIAMAR NAT Sej jaz vem kaj hočem delat in kaj si želim, mi je profesorica zdr.nege v 1 letniku rekla:" Ne glej na to kar ti prinaša veliko dnarja, glej raje na to kar te veseli!" In ima popolnoma prav, frizerstvo mene veseli, in mi prav dol visi, če je triletna šola, in da bom potem imel sam 90 tisoč plače, glavno da bom užival ko bom delal, ne pa na zdravstveni, bodo me dal na travmatologijo al pa na onkologijo, kako naj tam človek uživa, če pa sam čaka da pacient umre?!?No, sej mama je rekla, če se oče strinja, da mi dovoli, sem ji rekel, naj malo upošteva tudi moje želje, pa da naj ne razmišlja kako se kaj splača, ampak kaj mene veseli Sej, a vam povem eno fitno? Lani, sem mel financ krizo in se obpuno iskal dnarje, 1x sem imel srečo in sem na cesti našel nekaj, potem sem prosil vsega boga naj mi da dnarje in jih ni bilo. Letos, ko pa me prav boli qurac kolko dnarja imam, pa sem že 2x našel 1000 sit na cesti, ampak največjo finta je v tem da jih sploh pobral nisem Mogoče še kdo rabi dnarje bolj obupno kot jaz Verona, tudi jat te mam rad *rtm* Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Behi, pa si se namenil končati ta letnik? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 Behi, pa si se namenil končati ta letnik?nope, v četrtek ko dobim dogovor od učiteljskega zbora (sem sprejet ali nisem) začnem v ponedljek s poukom, ker v petek grejo frizerji k delodajalcu na prakso Zdej, starši so ql, zdaj še sam molim da bom sprejet Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 a v celje? tja hodi od prijateljcie sin...naj ti uspe tisto kar je zate dobro. zdej na zdraviteljstvo niti ne pomisliš ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 a v celje? tja hodi od prijateljcie sin...naj ti uspe tisto kar je zate dobro. zdej na zdraviteljstvo niti ne pomisliš ane?Ne, v maribor, ker od srednja šola za oblikovanje je sam 5 minut stran od srednje zdravstvene Pa, ne da se mi z vlakom vozit 2 uri, če pa se lahko sam 1 uro Mah, sej veš kako je pri men imam muhe na hipe O zdrviteljstvu sem sanjal 1 dan, o frizerstvu pa sanjam že nekaj let Čeprav mi je klarus najprej rekla da to ni moj življenski cilj, potem pa ko sem bil trdno prepričan, je rekla da se je v trenutku spremenila moja prihodnost, z svojimi jasnovidnimi, jasnočutnimi in jasnoslišnimi sposobnostimi, ki se mi bodo še razvili, bom točno vedel, kaj stranka hoče in si želi, in bom zato tako uspešen, vodil bom svoj salon, in v anglijo bom šel na seminarje ter postal stilist Je pa fajn, da bom Marko Matjaž 2, ampak cenejši, da si bodo vsi lahko privščil, ker danes malo preveč za nekatere frizure zaračunajo, moja pridem sam 1500 pa hodim v dokaj drag salon Tako da če bi moja frizura prišla v mojem salonu sam 1000, bi verjetno bolj hodil v mojega kot pa v Marka Matjaža Sam, očitno je ime vse, v MB je ta slaon zmeraj poln No, sej, jaz bom full poceni, ker meni dnari niso vse, glavno da je stranki frizura všeč, in odide zadovoljna iz salona Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 pa veš da so različne glave z različnimi potrebami, stopnjami maščob, prhljaja uši in drugge nesnage... sam vprašam če točno veš pluse in minuse... tole se greva s tamalo zdej, itak bom upoštevala njene želje, je imela željo it na zdravstveno sem ji prikazala delo sestre v domu ali bolnišnici - ok če sprejmeš menjavanje rjuh, kri, bruhanje, lulanje, jok, abstinenčne krize, sem s teboj... (ker jo poznam in vem da jo boli trpljenje durgih) no in sva šli naprej po lestvici želja... itak lahko gre za športnega fizoterapevta tud iz drugih smeri ne samo iz zdravstvene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 Ja, sej vem, eno je če delaš s srcem - te nič ne moti, glavno da so ljudje srečni, če pa ne delaš s srcem, pa narediš vse površno - glavno da se stranke rešiš Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ja ampak fajn je da prej pregledaš minuse in pluse.. moja dečva recimo točno ve za določene minuse in ker jih je sprejela jo absolutno podpiram... itak ima še čas da se odloči, je šele v 8. razredu, še celo leto in pol pred njo ampak cilj ima že nekaj let Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 ja ampak fajn je da prej pregledaš minuse in pluse.. moja dečva recimo točno ve za določene minuse in ker jih je sprejela jo absolutno podpiram... itak ima še čas da se odloči, je šele v 8. razredu, še celo leto in pol pred njo ampak cilj ima že nekaj letJa sej, imam mi je klarsu rekla, naj naredim vse lepo pluse in minuse, in ko bom oboje znal sprejet, potem to pomeni da sem 100% pripravljen za to šolo Za denar me itaq boli qurac, tudi če bo šrišla kakšna babica, jo bom lepo uredil in vse, sam da bo zadovoljna, pa z svojim znanjem zdr.nege bom tudi ji svetoval naj si gree po pampon za uši in tako naprej Ampak finta je v tem da v zdravstvu je tega 100x več v frizerstvu pa ne Sem napisal veliko minus in še več plus0v, jih preštudiral, porvprašal dijake ki so že na frizerski šoli in profesorje, sem šel do svetovalne delavke mi je lepo opisala, ter na koncu sam rekla: Če te veseli, potem ti nebo noben problem tega delat - in ko je končala, sem se vstal z trdnim prepričanjem da to HOČEM delat, odločil sem se da bom uporabil vse kar gre da bom prepričal starše, če pa mi ne bodo dovolili pa bom končal szš in grem potem na frizersko, in evo, danes se oba strinjata da se preprišem, ker sem njima črno na belem vse lepo napisano pokazal, pote pluse in minuse, in sta sam rekla: " Če te to veseli, potem ti dovoliva, samo če nisi 100% prepričan da bi rad šel, potem ne it, ker mi2 samo hočema da si srečen..." In, jaz sem kar v jok padel, mislim ej, končno bom dosegel svoje sanje, za nekaj kar živim, nekaj kar mi gre od rok, in kar sanjarim že dolgo Ksenia, ti pa svoji hčerki zažel vse najboljše iz mnoje strani pa velik sreče Spođtujem tiste, ki imajo živce in želodec za to šolo, mislim ok sej vem, da si pacienti niso sami krivi pa to, ampak ne morem gleat nekoga kako se tam muči na postelji, ne vem kako mu rečt kaj, kaj mu naj rečem...? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 sej en bo šla na to šolo, opcija je bila zaradi naprej - športni fizoterapevt... njena največja želja je Športna gimnazija, potem pa še vzgiojiteljica... sej pravim itak ima še čas Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Behi, držimo pesti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 sej en bo šla na to šolo, opcija je bila zaradi naprej - športni fizoterapevt... njena največja želja je Športna gimnazija, potem pa še vzgiojiteljica... sej pravim itak ima še čas ja sej, kaj sem jaz v tem razredu vse hotel bit - ampak potihem sem vseeno imel željo po frizerstvu, tedaj se mi je šlo bolj za denar. Behi, držimo pesti. hvala ti, imaš zastonj frizuro v dobrem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 behi, Tami si od 3 razreda naprej želi v športno ginmnazijo... ampak veš tu ni pogoj samo uspeh ampak tudi rokometni supeh prijave drugih deklet plus tega pa še ena poškodba pa si lahko vse izbrišeš iz glave.... točno določen cilj ima, se uči, trenira, zdejle vse moči usmerja v šolo in okrevanje... druga opcija je vzgojitelj ker pač lahko prva spodleti... in kolikor poznam mojo malo je trmasta da ji bo supelo... lahko pa spozna v zadnjem trenutku nekaj povsem drugega in čes e odloči za tsito se bo zatrdno... to ne pomeni da nisem z njo če se premisli... kaj sem ti hotela samo pvoedat - da dobro premisli, da se ne zaletavaj, da ne bodi muhast - gre se za tvoje žviljenje v naprej, ne samo za leto ali dve...vso srečo ... pa itak teli moji posti ne spadajo v to temo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. november 2006 Avtor Prijavi Deli 19. november 2006 Moja prfukjena mati me očitno nima rada!!!! Verjetno si želi da trpim, zdaj mi je ravno rekla, da me nebo prepisala in konec! Oh, sej, če misli da se boma kdaj lepo gledala, naj si kar misli!!!Prava prasica je - lepo povedano. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Če boš mislil na bogatenje z delom, si že zgrešil, po Kojcu vemo, da kar hočemo prisiliti, se nam vztrajno izmika....dovoliti si imeti denar in biti indiferenten do izida to je prava pot... zagotovo deluje... ne dovoliti si denarja ni najboljsa pot... koliko pa lahko clovek koristi drugim, ce se sebi ne more struce kruha kupit??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 ...dovoliti si imeti denar in biti indiferenten do izida to je prava pot... zagotovo deluje... ne dovoliti si denarja ni najboljsa pot... koliko pa lahko clovek koristi drugim, ce se sebi ne more struce kruha kupit??? Načeloma so mimo vsi motivi, ki jih motivira strah. In po mojem je želja po kopičenju denarja strah pred prihodnostjo. To s' dobr reku - "dovoliti si". Mormo kle tud preko enih vzorcev, ki jih imamo kot Slovenci - da mormo namreč delat k svina, da je nek denar, ki ga za to dobimo "upravičen". Ta vzorec res obstaja. Jaz sem ga imel do relativno pred kratkim - posel mi je šel z levo roko precej dobro, a skos sem imel slabo vest, češ - nekaj ne more biti v redu, če mi zaslužek priteka brez truda. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Tale Barbka je faca. Z njeno pomočjo sem spoznal parček, moža in ženo,pri katerih zna on ful naložiti, pa dovolj glasen je, kadar je treba,ona pa ful veliko ve, pa dovolj razločno tisto pove, v kolikor se že oglasiAmpak svet je uravnotežen in ne morejo vsi hkrati govoriti, sploh isto o istih rečeh.Res pa je, da pride do tega, ko en veliko več govori kot drugi. Bom poiskal v knjigi, če je to kaj povezano s čakrami, recimo z grlno? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 20. november 2006 Prijavi Deli 20. november 2006 Behy, men tud niso pustil na gimnazijo, na katero sem hotla.. do zadnjega možnega dne.. sem jokala en mesec vsak večer.. pol sta pa rekla, da če sem se za zihr odločla, da me peljeta vpisat.. in smo šli.. kar se pa denarja tiče.. kul, vse lepo in prav, da ti ni do denarja, sam.. pri 30h boš pa hotu za svoja dva otroka poskrbet, recimo.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Behi, saj se bo vse izslo, kot je treba ... tudi meni nikakor niso pustili ( beri mama ) v LJ v srednjo solo, saj sem imela rosnih 14, ko sem odlsla 200 km dalec.Pa sem bila trmasta do konca in naprej ... grozila mi je z denarjem, da mi ga ne bo dala, pa naj mi foter da ( bila sta locena ), pa sem vseeno sla.Ona je bila seveda za ekonomskega tehnika, kar je bila tudi ona, vendar sem ji jaz povedala, da ne mislim prezdeti celo zivljenje v pisarni in si lakirati nohtov ... pa je videla, da ne bo nic iz te njene zelje.Na koncu je vseeno obveljala moja poskusi se se enkrat pogovoriti z njo, na lepo, da si nesrecen, ko vidis, kaj naj bi pocel celo zivljenje, da bi dosti raje vso svojo kreativnost uporabljal drugace, kot v zdravstvu.Mogoce ji bo zaleglo... ampak, ce ti bo uspelo in se bos prepisal, potem ji moras zares dokazati ( prav tako tudi sebi ) da to ni bila samo trenutna muha, ampak tvoja zivljenska zelja.In seveda moras biti v svojem novem delu zelooo dober, ce ne najboljsi.Da bo videla, da je bil njen strah odvec zelim in verjamem, da ti bo uspelo Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Behy, men tud niso pustil na gimnazijo, na katero sem hotla.. do zadnjega možnega dne.. sem jokala en mesec vsak večer.. pol sta pa rekla, da če sem se za zihr odločla, da me peljeta vpisat.. in smo šli.. kar se pa denarja tiče.. kul, vse lepo in prav, da ti ni do denarja, sam.. pri 30h boš pa hotu za svoja dva otroka poskrbet, recimo.. Behi, saj se bo vse izslo, kot je treba ... tudi meni nikakor niso pustili ( beri mama ) v LJ v srednjo solo, saj sem imela rosnih 14, ko sem odlsla 200 km dalec.Pa sem bila trmasta do konca in naprej ... grozila mi je z denarjem, da mi ga ne bo dala, pa naj mi foter da ( bila sta locena ), pa sem vseeno sla.Ona je bila seveda za ekonomskega tehnika, kar je bila tudi ona, vendar sem ji jaz povedala, da ne mislim prezdeti celo zivljenje v pisarni in si lakirati nohtov ... pa je videla, da ne bo nic iz te njene zelje.Na koncu je vseeno obveljala moja poskusi se se enkrat pogovoriti z njo, na lepo, da si nesrecen, ko vidis, kaj naj bi pocel celo zivljenje, da bi dosti raje vso svojo kreativnost uporabljal drugace, kot v zdravstvu.Mogoce ji bo zaleglo... ampak, ce ti bo uspelo in se bos prepisal, potem ji moras zares dokazati ( prav tako tudi sebi ) da to ni bila samo trenutna muha, ampak tvoja zivljenska zelja.In seveda moras biti v svojem novem delu zelooo dober, ce ne najboljsi.Da bo videla, da je bil njen strah odvec zelim in verjamem, da ti bo uspelo MojcaJa sej, mama je itaq rekla NE! Sej, dovolila pa mi je da delam vporedno praktični pouk na frizerski in redno šolo na zdravstveni Tak, da smo zaenkrat vsi srečni Sej, na obeh šolah bom raztural, pa pri praksi na frizerski mi je profesorica rekla (mi je dala, da morm lutko postričt, da vidi kako držim škarje in glavnik v roki) da za nekoga, ki skupaj prvič v življenju drži pkarje in glavnik v roki, je super Zdej se učim, mini trajno delat, valove na frizuri in trajno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Joj Behi, a veš da jo po eni strani razumem, tvojo mami namreč zato ker sem sama tudi bila prepričana, da bi bila za mojo Pikico bolj primern vzgojiteljska pol se je vsseno odločila za Gimnazijo in jo naredila zdaj ji uspeva na fxu Čeprav mi včasih reče, a veš da bi pa mogoče res raje delala z otroki kot za Pcjem? In ji rečem, tudi to še pride Ti samo vztrajaj. Morda ti uspe naredit obe šoli........... Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Ja itaq da mi bo Če se jaz v nekaj zapičim, potem bom tako dolgo vztrajal dokler ne dobim Haha, na frizersko hodim (cilj dosežen) ampak ne redno Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 Moja prfukjena mati me očitno nima rada!!!! Verjetno si želi da trpim, zdaj mi je ravno rekla, da me nebo prepisala in konec! Oh, sej, če misli da se boma kdaj lepo gledala, naj si kar misli!!!Prava prasica je - lepo povedano.Uff, to je pa bilo zelo grdo povedano!!!! Od mene.Vzamem vse nazaj!Moja mama, je najboljša ženska kaj sem jo kdaj spoznal! Če bi bila res prasica, bi me tepla, zdaj pa niti roke ne položi nad mano! Lahko sem res hvaležen, zgornji post je bil izrečen iz jeze, ampak sporočam ji, da jo imam zelo rad, ona samo želi, da imam poklic, in dobre ocene, in sama mi je predlagala, da če bom po maturi, še vedno želel it na frizersko, mi bo iz lastnega žepa plačala šolnino Kaka, fajn mama - marsiaktera druga, bi me verjetno na cesto fuknila in si mislila: Ok, poklic imaš, 18 si star, znajdi se! Bom, se potreudil, da bo moja mama, čim bolj ponosna na mene In vsi profesorji, ki so zelo razočarani nad mojimi ocenami (čeprav imam povrpečje 3.5), so moji mami povedal, da glede na to, koliko sem zmožen, so to zame zelooooo slabe ocene, no sej imajo prav, praktično se sploh ne učim, razen če je sila, ampak ok, bom se potreudil in šel na visoko zdravstveno, za med.sestro, da bo moja mama čimbolj ponosna name Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. december 2006 Prijavi Deli 8. december 2006 mali prav ponosna sem na tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 8. december 2006 Avtor Prijavi Deli 8. december 2006 mali prav ponosna sem na tebe Ufff, to pa je full lepo, če ti kdo reče Hvala Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.