Skoči na vsebino

Barbara A.Brennan - Moč zdravilnih rok

Behemoth

Recommended Posts

bbsh.office@barbarabrennan.com <bbsh.office@barbarabrennan.com>ozdrav

kar vem ima šolo tudi že v Avstriji.

Več informacij kar tu:

bbsh.office@barbarabrennan.com <bbsh.office@barbarabrennan.com>

it tu:

+1-561-620-9218

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 88
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Uff, to je pa bilo zelo grdo povedano!!!! Od mene.

Vzamem vse nazaj!

Moja mama, je najboljša ženska kaj sem jo kdaj spoznal! Če bi bila res prasica, bi me tepla, zdaj pa niti roke ne položi nad mano! Lahko sem res hvaležen, zgornji post je bil izrečen iz jeze, ampak sporočam ji, da jo imam zelo rad, ona samo želi, da imam poklic, in dobre ocene, in sama mi je predlagala, da če bom po maturi, še vedno želel it na frizersko, mi bo iz lastnega žepa plačala šolnino :C: Kaka, fajn mama - marsiaktera druga, bi me verjetno na cesto fuknila in si mislila: Ok, poklic imaš, 18 si star, znajdi se!

Bom, se potreudil, da bo moja mama, čim bolj ponosna na mene xsmx In vsi profesorji, ki so zelo razočarani nad mojimi ocenami (čeprav imam povrpečje 3.5), so moji mami povedal, da glede na to, koliko sem zmožen, so to zame zelooooo slabe ocene, no sej imajo prav, praktično se sploh ne učim, razen če je sila, ampak ok, bom se potreudil in šel na visoko zdravstveno, za med.sestro, da bo moja mama čimbolj ponosna name xsrcx

Tudi jaz se strinjam s klarus- predvsem za prvo polovico povedanega....

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

• 2 weeks later...
Behi,

ali ji boš pripravil kako posebno presenečenje????

Objemi jo z vsem srcem in povej: Rad te imam x:)x

Sej ji bova z sestro nekaj prirpavila ;)

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

razočarani nad mojimi ocenami (čeprav imam povrpečje 3.5), so moji mami povedal, da glede na to, koliko sem zmožen, so to zame zelooooo slabe ocene, no sej imajo prav, praktično se sploh ne učim, razen če je sila, ampak ok, bom se potreudil in šel na visoko zdravstveno, za med.sestro, da bo moja mama čimbolj ponosna name

Behemoth666 lepo je da poslušamo svoje starše, da jih spoštujemo itd... nekaj te vprašam po tem kar si napisal se tu učiš za svojo mamo ali zase.

Imaš sploh rad svoj poklic...se učimo za oceno ali za to da nekaj pridobimo kar lahko uporabljamo v svojem življenju, da počnemo nekaj kar nas veseli.

Saj ni nič dokončnega , učimo se itak celo življenje ...v tem času, ki prihaja pa moramo itak bit vsestranski, samo nekaj početi le zato da ustrežemo svojim staršem...se mi zdi da ni ravno OK x;)x , smo kasneje lahko razočarani.

Pa lep dan želim x;)x

O zdravilnih rokah ..pa ne bom nič rekla.

Behemoth666 lepo je da poslušamo svoje starše, da jih spoštujemo itd... nekaj te vprašam po tem kar si napisal se tu učiš za svojo mamo ali zase.

Imaš sploh rad svoj poklic...se učimo za oceno ali za to da nekaj pridobimo kar lahko uporabljamo v svojem življenju, da počnemo nekaj kar nas veseli.

Saj ni nič dokončnega , učimo se itak celo življenje ...v tem času, ki prihaja pa moramo itak bit vsestranski, samo nekaj početi le zato da ustrežemo svojim staršem...se mi zdi da ni ravno OK x;)x , smo kasneje lahko razočarani.

Pa lep dan želim x;)x

O zdravilnih rokah ..pa ne bom nič rekla.

Ja zase in za mamo se učim :D Zase da čim prej grem iz te šole, pa tudi da bom izobražen, sej Čarovnice morajo biti izobraženi, imam knjigo ki v vsakem poglavju to poudari, da se moramo vse učit, da nikol ne vemo kdaj bo v magiji to prišlo prav :D

Jah, no, rad bi pomagal ljudem, ampak se mi ljudje preveč smilijo, imam bolanega sorodnika, in se mi tako smili, da res, komaj čakam, da se repi teh muk in odide v astral, da se ponovno reinkarnira ;)

Ja učim se pa zato da tudi nekaj pridobim, letos smo se učil pri fiziki o frekvencah in barvah in zvokih in sem skapiral kako astral deluje :D haha, nisem si mislil da je šola uporabna :lol:

• 1 month later...
  • 2 months later...

Berem njeno drugo knjigo - Prebujajoča svetloba. Zdi se mi zelo v redu in mi ful odpira oči.

Zanima me vaše mnenje o zdravilstvu, kdaj je lahko zdravilstvo potuha? Obstaja namreč veliko tehnik samopomoči...

Ali te lahko prikrajša za pomembne življenjske lekcije, ki se spet vrnejo pozneje? Ali je to odvisno od tega, kaj bi rad od zdravilca?

Sprašujem zato, ker sem že in bom najbrž še iskal pomoč pri zdravilcih in ostalih. Sam ne morem več, čeprav se bi morda dalo.

Berem njeno drugo knjigo - Prebujajoča svetloba. Zdi se mi zelo v redu in mi ful odpira oči.

Zanima me vaše mnenje o zdravilstvu, kdaj je lahko zdravilstvo potuha? Obstaja namreč veliko tehnik samopomoči...

Ali te lahko prikrajša za pomembne življenjske lekcije, ki se spet vrnejo pozneje? Ali je to odvisno od tega, kaj bi rad od zdravilca?

Potuha je vsako zdravilstvo, ki se ne ukvarja z ozaveščanjem in odpravljanjem vzrokov težav. Najpogostejši očitek zdravilcev uradni medicini je, da zdravi posledice, ne pa vzrokov - ampak večina zdravilcev počne isto, le na energijski ravni. In z obiski pri takšnih zdravilcih dejansko nekatere stvari le "odlagamo".

Sprašujem zato, ker sem že in bom najbrž še iskal pomoč pri zdravilcih in ostalih. Sam ne morem več, čeprav se bi morda dalo.

Jebi ga - najbolj ajnfoh je vzeti tabletko ali obiskati zdravilca. To je tipien odziv našega nezavednega delovanja - podzavesti namreč ustreza status quo, orožje, da tako ostane, pa je lenoba. Predlagam ti, da začneš delovati bolj zavestno; že pri vsakdanjih stvareh - ko greš npr. v nakupovalni center, ne meči robe v košaro po inerciji, ampak se vprašaj, "ali tole zares rabim, mi tole zares koristi ..." Če boš zavestno delo vpeljal v lajf, bo tudi to začelo ščasoma delovati kot inercija in ne bo se ti več težko lotiti sprememb.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Ja, če greš k zdravilcu, se mi zdi, da ti med samo seanso tako spuca čakre, da ti miselne vzorce pred faco postav in jih rešiti - no pač, če se odločiš tako. Npr.če si zelo dolgo skrival svoja čustva, in imaš miselni vzorec vgrajen v podzavest, da moraš skrivat svoja čustva za vsako ceno, potem ko se 2 čakra očisti in napolni, lahko marsikateri doživi čustveni izbruh, ponavadi v obliki joka, pri tem pa se razreši miselni vzorec, tvoja naloga pa je še samo da vzdržuješ to harmonijo čaker, katera je bilas na seansi vzpostavljena x:Dx

Obema hvala za odgovore.

Nosorog:

Trudim se biti zavesten, čeprav je to zavedanje velikokrat igrišče za um, ki se stalno guga: dobro, slabo, dobro, slabo...

Obstaja zid, čez katerega ne morem, vsakič ko zadanem, boli in vedno znova izgubljam voljo.

Behemoth:

Se strinjam.

Definitivno rabim pomoč.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...