milka 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 bbsh.office@barbarabrennan.com <bbsh.office@barbarabrennan.com>ozdrav kar vem ima šolo tudi že v Avstriji. Več informacij kar tu: bbsh.office@barbarabrennan.com <bbsh.office@barbarabrennan.com> it tu: +1-561-620-9218 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matjaž Bogdan 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 Uff, to je pa bilo zelo grdo povedano!!!! Od mene.Vzamem vse nazaj!Moja mama, je najboljša ženska kaj sem jo kdaj spoznal! Če bi bila res prasica, bi me tepla, zdaj pa niti roke ne položi nad mano! Lahko sem res hvaležen, zgornji post je bil izrečen iz jeze, ampak sporočam ji, da jo imam zelo rad, ona samo želi, da imam poklic, in dobre ocene, in sama mi je predlagala, da če bom po maturi, še vedno želel it na frizersko, mi bo iz lastnega žepa plačala šolnino Kaka, fajn mama - marsiaktera druga, bi me verjetno na cesto fuknila in si mislila: Ok, poklic imaš, 18 si star, znajdi se! Bom, se potreudil, da bo moja mama, čim bolj ponosna na mene In vsi profesorji, ki so zelo razočarani nad mojimi ocenami (čeprav imam povrpečje 3.5), so moji mami povedal, da glede na to, koliko sem zmožen, so to zame zelooooo slabe ocene, no sej imajo prav, praktično se sploh ne učim, razen če je sila, ampak ok, bom se potreudil in šel na visoko zdravstveno, za med.sestro, da bo moja mama čimbolj ponosna name Tudi jaz se strinjam s klarus- predvsem za prvo polovico povedanega.... Citiraj Moja spletna stran http://www.teate-reiki.com/Moji knjigi Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. december 2006 Prijavi Deli 18. december 2006 ej dečko, povej ji da jo imaš rad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 ej dečko, povej ji da jo imaš rad sej ve da jo imam rad, hvalabogu ima ju3 rojstni dan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Behi,ali ji boš pripravil kako posebno presenečenje???? Objemi jo z vsem srcem in povej: Rad te imam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 Behi,ali ji boš pripravil kako posebno presenečenje???? Objemi jo z vsem srcem in povej: Rad te imam Sej ji bova z sestro nekaj prirpavila Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 razočarani nad mojimi ocenami (čeprav imam povrpečje 3.5), so moji mami povedal, da glede na to, koliko sem zmožen, so to zame zelooooo slabe ocene, no sej imajo prav, praktično se sploh ne učim, razen če je sila, ampak ok, bom se potreudil in šel na visoko zdravstveno, za med.sestro, da bo moja mama čimbolj ponosna name Behemoth666 lepo je da poslušamo svoje starše, da jih spoštujemo itd... nekaj te vprašam po tem kar si napisal se tu učiš za svojo mamo ali zase. Imaš sploh rad svoj poklic...se učimo za oceno ali za to da nekaj pridobimo kar lahko uporabljamo v svojem življenju, da počnemo nekaj kar nas veseli. Saj ni nič dokončnega , učimo se itak celo življenje ...v tem času, ki prihaja pa moramo itak bit vsestranski, samo nekaj početi le zato da ustrežemo svojim staršem...se mi zdi da ni ravno OK , smo kasneje lahko razočarani. Pa lep dan želim O zdravilnih rokah ..pa ne bom nič rekla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. december 2006 Avtor Prijavi Deli 31. december 2006 Behemoth666 lepo je da poslušamo svoje starše, da jih spoštujemo itd... nekaj te vprašam po tem kar si napisal se tu učiš za svojo mamo ali zase. Imaš sploh rad svoj poklic...se učimo za oceno ali za to da nekaj pridobimo kar lahko uporabljamo v svojem življenju, da počnemo nekaj kar nas veseli. Saj ni nič dokončnega , učimo se itak celo življenje ...v tem času, ki prihaja pa moramo itak bit vsestranski, samo nekaj početi le zato da ustrežemo svojim staršem...se mi zdi da ni ravno OK , smo kasneje lahko razočarani. Pa lep dan želim O zdravilnih rokah ..pa ne bom nič rekla.Ja zase in za mamo se učim Zase da čim prej grem iz te šole, pa tudi da bom izobražen, sej Čarovnice morajo biti izobraženi, imam knjigo ki v vsakem poglavju to poudari, da se moramo vse učit, da nikol ne vemo kdaj bo v magiji to prišlo prav Jah, no, rad bi pomagal ljudem, ampak se mi ljudje preveč smilijo, imam bolanega sorodnika, in se mi tako smili, da res, komaj čakam, da se repi teh muk in odide v astral, da se ponovno reinkarnira Ja učim se pa zato da tudi nekaj pridobim, letos smo se učil pri fiziki o frekvencah in barvah in zvokih in sem skapiral kako astral deluje haha, nisem si mislil da je šola uporabna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. februar 2007 Avtor Prijavi Deli 15. februar 2007 No, aktiviram ponovno to temo, ker je očitno prešla ta tema naše meje. Tako da...Začnimo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 Berem njeno drugo knjigo - Prebujajoča svetloba. Zdi se mi zelo v redu in mi ful odpira oči. Zanima me vaše mnenje o zdravilstvu, kdaj je lahko zdravilstvo potuha? Obstaja namreč veliko tehnik samopomoči...Ali te lahko prikrajša za pomembne življenjske lekcije, ki se spet vrnejo pozneje? Ali je to odvisno od tega, kaj bi rad od zdravilca? Sprašujem zato, ker sem že in bom najbrž še iskal pomoč pri zdravilcih in ostalih. Sam ne morem več, čeprav se bi morda dalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Berem njeno drugo knjigo - Prebujajoča svetloba. Zdi se mi zelo v redu in mi ful odpira oči. Zanima me vaše mnenje o zdravilstvu, kdaj je lahko zdravilstvo potuha? Obstaja namreč veliko tehnik samopomoči...Ali te lahko prikrajša za pomembne življenjske lekcije, ki se spet vrnejo pozneje? Ali je to odvisno od tega, kaj bi rad od zdravilca? Potuha je vsako zdravilstvo, ki se ne ukvarja z ozaveščanjem in odpravljanjem vzrokov težav. Najpogostejši očitek zdravilcev uradni medicini je, da zdravi posledice, ne pa vzrokov - ampak večina zdravilcev počne isto, le na energijski ravni. In z obiski pri takšnih zdravilcih dejansko nekatere stvari le "odlagamo". Sprašujem zato, ker sem že in bom najbrž še iskal pomoč pri zdravilcih in ostalih. Sam ne morem več, čeprav se bi morda dalo. Jebi ga - najbolj ajnfoh je vzeti tabletko ali obiskati zdravilca. To je tipien odziv našega nezavednega delovanja - podzavesti namreč ustreza status quo, orožje, da tako ostane, pa je lenoba. Predlagam ti, da začneš delovati bolj zavestno; že pri vsakdanjih stvareh - ko greš npr. v nakupovalni center, ne meči robe v košaro po inerciji, ampak se vprašaj, "ali tole zares rabim, mi tole zares koristi ..." Če boš zavestno delo vpeljal v lajf, bo tudi to začelo ščasoma delovati kot inercija in ne bo se ti več težko lotiti sprememb. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 Ja, če greš k zdravilcu, se mi zdi, da ti med samo seanso tako spuca čakre, da ti miselne vzorce pred faco postav in jih rešiti - no pač, če se odločiš tako. Npr.če si zelo dolgo skrival svoja čustva, in imaš miselni vzorec vgrajen v podzavest, da moraš skrivat svoja čustva za vsako ceno, potem ko se 2 čakra očisti in napolni, lahko marsikateri doživi čustveni izbruh, ponavadi v obliki joka, pri tem pa se razreši miselni vzorec, tvoja naloga pa je še samo da vzdržuješ to harmonijo čaker, katera je bilas na seansi vzpostavljena Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. april 2007 Avtor Prijavi Deli 29. april 2007 Moj Blog - Witches Voice Malo si poglejte moj blog, je napisano vse o teh avričnih ravneh, in višječutnem zaznavanju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. april 2007 Prijavi Deli 29. april 2007 Obema hvala za odgovore. Nosorog: Trudim se biti zavesten, čeprav je to zavedanje velikokrat igrišče za um, ki se stalno guga: dobro, slabo, dobro, slabo...Obstaja zid, čez katerega ne morem, vsakič ko zadanem, boli in vedno znova izgubljam voljo. Behemoth: Se strinjam. Definitivno rabim pomoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.