Maruša 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Pozdravljeni vsi, naj prosim kdo posreduje točne rojstne podatke novega župana Ljubljane. Zaenkrat je znano, da je 1.1.1953, torej manjka še točna ura in kraj rojstva. Hvala v naprej, Maruša Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. oktober 2006 Prijavi Deli 28. oktober 2006 Za en free nakup v Mečkatorju Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Pozdravljeni vsi,naj prosim kdo posreduje točne rojstne podatke novega župana Ljubljane. Zaenkrat je znano, da je 1.1.1953, torej manjka še točna ura in kraj rojstva. Bomo še malo počakali, mogoče se najde kdo, ki bo uro vedel, potem pa bomo karto podrobneje pogledali. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 she dobr de sej datum ve....glede na to, kje je rojen... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Pozdravljeni vsi,naj prosim kdo posreduje točne rojstne podatke novega župana Ljubljane. Zaenkrat je znano, da je 1.1.1953, torej manjka še točna ura in kraj rojstva. No podatki četudi bi bili znani, jih tu verjetno ne smemo brez njegove vednosti komentirat. Če pogledamo samo znane dane podatke, lahko rečemo, da je sonce v kozorogu na kozorogovi 10. stopinji, kar kaže precejšnjo resnost, sploh kar se dela tiče, ker pa je v krasnem trigonu z jupitrom, vidimo, da vse spremeni v " zlato". Če pomislimo, da je zelo uspel, lahko damo njegovo sonce v 10.hišo in prehod plutona preko MC ga je verjetno odnesel z Merkatorja in ga bo verjetno prinesel na županstvo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ..padec z prestola Mercatorja-23. stopinja strelca(in recimo, da je tole njegov MC)... ljubljanski zupan-25. stopinja strelca... sonce 10. stopinja kozoroga... kako za vraga se pa tole poklopi pa res ne vem... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 ..padec z prestola Mercatorja-23. stopinja strelca(in recimo, da je tole njegov MC)... ljubljanski zupan-25. stopinja strelca... sonce 10. stopinja kozoroga... kako za vraga se pa tole poklopi pa res ne vem... Tudi stopinje planetov po Stojanovićevi teoriji pomenijo veliko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 In kje ma natalno luno Jankovič?V levu ali v raku??Me full zanima,sam ne najdem točne ure rojstva?? Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Desire 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 najboljš, da ga pokličete pa vprašate Citiraj One's destination is never a place, but a new way of seeing things- Henry Miller Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Tudi stopinje planetov po Stojanovićevi teoriji pomenijo veliko...tut ce gledam po tem se mi ne izide... ok padec-vodnarjeva stopinja(ok, tole bi slo)... samo zupanovanje... konec 24. stopinje-riba... tole pa ne bi slo skoz... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 najboljš, da ga pokličete pa vprašate Sem mu pisala vendar se je ,verjetno,zaradi retrogradnega Merkurja,njegov odgovor izgubil.Bom še iskala. Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Našla analizo njegove natalne karte v eni reviji: sonce-kozorogluna-rakascedent-lev Piše:Njegov ascedent je v znamenju leva,na samem vrhu mu sedi pluton,planet moči,ki ga po škorpijonovo obarva in mu daje magičen,rentgenski pogled.Saturn skupaj z jupitrom gospodari z njegovo sedmo hišo,to pove,da zna vzpostaviti dobre odnose z vsemi ljudmi. itd,itd... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
de-sa 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Pravi lev je...rad v središču pozornosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Pravi lev je...rad v središču pozornosti. ASC je v levu, luna pa v raku. Prehod neptuna preko 6. hiše je očitno napravil precej zbrke pri delu. Ima pa precej lep trigon jupitra v 9 hiši s soncem. Očitno ima z otroci srečo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Zoran Jankovič, 1.1.1953, ura 4,30, Saraorci - Smederevo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 Zoran Jankovič, 1.1.1953, ura 4,30, Saraorci - Smederevo ..kaksna je pa gg. sirina pa dolzina tega kraja??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ..kaksna je pa gg. sirina pa dolzina tega kraja??? Podatki za Smerderevo so: 20 E 56 44 N 40 -1 CET Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Imam malo drugačne podatke: 1.1.1953Požarevac20:09 ascendent na 29.16 Leva,MC 21.59 Bika...za čekiranje še Pluton 22.56 st.Leva Loli so podatki,katere si navedla ti,točni? LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Imam malo drugačne podatke: 1.1.1953Požarevac20:09 ascendent na 29.16 Leva,MC 21.59 Bika...za čekiranje še Pluton 22.56 st.Leva Loli so podatki,katere si navedla ti,točni? LPLolini podatki so navedeni v astro reviji Horoskop, Bern mu je tam naredil kratko interpretacijo karte.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 hmmmmmm, in jaz sem dobila podatke, od znane astrologinje.Pa se znajdi Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ..najboljs da zokija prasate... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Loli 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Naši podatki so od g. Jankoviča osebno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Naši podatki so od g. Jankoviča osebno. Hvala, ASC v strelcu, luna v raku, sonce v kozorogu. Jaz sem kar na uč določila uro in pisala, da ima srečo z otroci (jupiter v 5 hiši) v lepem trigonu s soncem v drugi hiši. Ima tudi precej lep trigon merkurja in plutona in zdaj T saturn na plutonu v trigonu z merkurjem. T pluton v konjukciji z merkurjem in izbije trigon z natalnim plutonom. Po moje se mu je filozofija precej poglobila in bo verjetno postal precej bolj globoka oseba kot dosedaj. Naši podatki so od g. Jankoviča osebno. Hvala, ASC v strelcu, luna v raku, sonce v kozorogu. Jaz sem kar na uč določila uro in pisala, da ima srečo z otroci (jupiter v 5 hiši) v lepem trigonu s soncem v drugi hiši. Ima tudi precej lep trigon merkurja in plutona in zdaj T saturn na plutonu v trigonu z merkurjem. T pluton v konjukciji z merkurjem in izbije trigon z natalnim plutonom. Po moje se mu je filozofija precej poglobila in bo verjetno postal precej bolj globoka oseba kot dosedaj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Naši podatki so od g. Jankoviča osebno. Prima Loli.Potem verjamem,da so pravi. (korajža velja) Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MaLeNi 14. november 2006 Prijavi Deli 14. november 2006 Zdravo, Kaj me možno, da še meni kdo to izračuna ker se mi zdi ful zanimivo, vse Vaše trditve so bolj ali manj natančne... Gledam iz strani podatkov, ki so dostopne javnosti ! No če je kak interesent naj piše da povem svoje podatke Lp, Matej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.