Skoči na vsebino

rojstni podatki Zorana Jankovića

Maruša

Recommended Posts

Pozdravljeni vsi,

naj prosim kdo posreduje točne rojstne podatke novega župana Ljubljane. Zaenkrat je znano, da je 1.1.1953, torej manjka še točna ura in kraj rojstva.

:palec: Bomo še malo počakali, mogoče se najde kdo, ki bo uro vedel, potem pa bomo karto podrobneje pogledali.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni vsi,

naj prosim kdo posreduje točne rojstne podatke novega župana Ljubljane. Zaenkrat je znano, da je 1.1.1953, torej manjka še točna ura in kraj rojstva.

x:)x No podatki četudi bi bili znani, jih tu verjetno ne smemo brez njegove vednosti komentirat. Če pogledamo samo znane dane podatke, lahko rečemo, da je sonce v kozorogu na kozorogovi 10. stopinji, kar kaže precejšnjo resnost, sploh kar se dela tiče, ker pa je v krasnem trigonu z jupitrom, vidimo, da vse spremeni v " zlato". Če pomislimo, da je zelo uspel, lahko damo njegovo sonce v 10.hišo in prehod plutona preko MC ga je verjetno odnesel z Merkatorja in ga bo verjetno prinesel na županstvo. xrolleyesx

..padec z prestola Mercatorja-23. stopinja strelca(in recimo, da je tole njegov MC)... ljubljanski zupan-25. stopinja strelca... sonce 10. stopinja kozoroga... kako za vraga se pa tole poklopi pa res ne vem... :eek:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

..padec z prestola Mercatorja-23. stopinja strelca(in recimo, da je tole njegov MC)... ljubljanski zupan-25. stopinja strelca... sonce 10. stopinja kozoroga... kako za vraga se pa tole poklopi pa res ne vem... :eek:

x;)x Tudi stopinje planetov po Stojanovićevi teoriji pomenijo veliko.

In kje ma natalno luno Jankovič?V levu ali v raku??Me full zanima,sam ne najdem točne ure rojstva??

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

x;)x Tudi stopinje planetov po Stojanovićevi teoriji pomenijo veliko.

..tut ce gledam po tem se mi ne izide... ok padec-vodnarjeva stopinja(ok, tole bi slo)... samo zupanovanje... konec 24. stopinje-riba... tole pa ne bi slo skoz... :sori:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Našla analizo njegove natalne karte v eni reviji:

sonce-kozorog

luna-rak

ascedent-lev

Piše:

Njegov ascedent je v znamenju leva,na samem vrhu mu sedi pluton,planet moči,ki ga po škorpijonovo obarva in mu daje magičen,rentgenski pogled.

Saturn skupaj z jupitrom gospodari z njegovo sedmo hišo,to pove,da zna vzpostaviti dobre odnose z vsemi ljudmi.

itd,itd... x:Dx

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pravi lev je...rad v središču pozornosti.

:palec: ASC je v levu, luna pa v raku. Prehod neptuna preko 6. hiše je očitno napravil precej zbrke pri delu. Ima pa precej lep trigon jupitra v 9 hiši s soncem. Očitno ima z otroci srečo.

Zoran Jankovič, 1.1.1953, ura 4,30, Saraorci - Smederevo x;)x

..kaksna je pa gg. sirina pa dolzina tega kraja???

Frank Zappa

Imam malo drugačne podatke:

1.1.1953

Požarevac

20:09

ascendent na 29.16 Leva,MC 21.59 Bika...za čekiranje še Pluton 22.56 st.Leva

Loli so podatki,katere si navedla ti,točni?

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Imam malo drugačne podatke:

1.1.1953

Požarevac

20:09

ascendent na 29.16 Leva,MC 21.59 Bika...za čekiranje še Pluton 22.56 st.Leva

Loli so podatki,katere si navedla ti,točni?

LP

Lolini podatki so navedeni v astro reviji Horoskop, Bern mu je tam naredil kratko interpretacijo karte.... :inocent:

..najboljs da zokija prasate...

Frank Zappa

Naši podatki so od g. Jankoviča osebno. :palec:

Hvala, ASC v strelcu, luna v raku, sonce v kozorogu. Jaz sem kar na uč določila uro in pisala, da ima srečo z otroci (jupiter v 5 hiši) v lepem trigonu s soncem v drugi hiši. Ima tudi precej lep trigon merkurja in plutona in zdaj T saturn na plutonu v trigonu z merkurjem. T pluton v konjukciji z merkurjem in izbije trigon z natalnim plutonom. Po moje se mu je filozofija precej poglobila in bo verjetno postal precej bolj globoka oseba kot dosedaj.

Naši podatki so od g. Jankoviča osebno. :palec:

Hvala, ASC v strelcu, luna v raku, sonce v kozorogu. Jaz sem kar na uč določila uro in pisala, da ima srečo z otroci (jupiter v 5 hiši) v lepem trigonu s soncem v drugi hiši. Ima tudi precej lep trigon merkurja in plutona in zdaj T saturn na plutonu v trigonu z merkurjem. T pluton v konjukciji z merkurjem in izbije trigon z natalnim plutonom. Po moje se mu je filozofija precej poglobila in bo verjetno postal precej bolj globoka oseba kot dosedaj.

Zdravo,

Kaj me možno, da še meni kdo to izračuna ker se mi zdi ful zanimivo, vse Vaše trditve so bolj ali manj natančne... Gledam iz strani podatkov, ki so dostopne javnosti ! No če je kak interesent naj piše da povem svoje podatke :)

Lp, Matej

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...