janko 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 dober dan.mene pa zanima, kuko se kej vi soočate s tem pojavom. jes se recimo učas prou ustrašim, kwa mi na misu pride. npr. če kje stojim na kšnmu balkonu, da bi kr dol skoču. tko, da vidm kwa bi blo...??? al pa kr koga ustrelu. da mu pršparam muke tega cajta in prostora...???al pa da bi komu kej tacga reku, da bi ga ful šokirou. npr. kšnmu starejšmu gospodu, če mi ga piiiip. sej deleč od tega, da bi mi blo kej do tega, sam tko, da ga mal šokiram. al pa skos nekak"preizkušat" do kam te je kdo sposobn tolerirat? a ma kdo kdaj podobne bolne ideje.al pa je to treba počet, da daš komu možnost iz prve roke se učit odpuščanja, sočutja... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ja, en kup bolnih idej, ampak jaz se samo smejim, zakaj bi se bal? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ja, en kup bolnih idej, ampak jaz se samo smejim, zakaj bi se bal? a to se smeješ mojim bolnim idejam, al se tud teb pojavljajo, pa se jim le smeješ, jes npr pa se jih bojim? hmmm. zanimiv, sam, če mal bl na širok pogledam(sebe seveda), me je pa lih to, de sem živel kukr mi je na misu hodil, prpelal do momenta, ko sem se usmeril na potovanje k sebi. u, kuko sm zakomplicirou. hotu sem pa rečt, da nism vesel, da kšni taki prebliski sploh uletijo, k so mi čist mem. sam, ka pa vem, zgleda da je res u usakmu tud kej zveri, pa samomorilca, pa... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 česar se bojiš, se ti kaj hmalu uresniči kakih samomorilskih strahov nimama...to sem že pošlihtala..,,,je pa res, da se pa na določenih področjih bojim same sebe in se potem pač kragam s sabo...delam blokade ampak počasi se pa tudi blokade topijo, sam mal poguma je treba Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Mene ni blo in me ni strah samga sebe...niti svojih idej, k so včasih za druge čudne...zame nikoli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 hm... zanimivo, da je tolk popolnosti...pri meni ni strah, ampak vedenje, da sem zmožna tudi česa, kar mi ni všeč... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 prou me je blo strah, da bojo vaši komentarji točn taki, k so bli... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 sej sem razmišljala al je to strah, pa ne znam opredelit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 prou me je blo strah, da bojo vaši komentarji točn taki, k so bli...mogoče zato, ker se vidiš v naših odgovorih..tudi tisto kar nočeš Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 učas razmišljam, kaj je bla najbolj nora stvar, k sem jo naredu. velik je blo usega. pa velik neumnosti. pa istih po stokrat. ok. sej je mogl tko bit, sam za naprej pa se mi nekak ne lub več, al kuko bi reku. zato pa se bojim, k mi prletijo take, za tale čas pa tele norme u družbi nenavadne ideje. sej loh jih tud ignoriram, sam dejstva pa to ne spremeni, da so se pojavle. ok. sej redko, pa za moment. a se to res nobenmu več ne dogaja? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 učas razmišljam, kaj je bla najbolj nora stvar, k sem jo naredu. velik je blo usega. pa velik neumnosti. pa istih po stokrat. ok. sej je mogl tko bit, sam za naprej pa se mi nekak ne lub več, al kuko bi reku. zato pa se bojim, k mi prletijo take, za tale čas pa tele norme u družbi nenavadne ideje. sej loh jih tud ignoriram, sam dejstva pa to ne spremeni, da so se pojavle. ok. sej redko, pa za moment. a se to res nobenmu več ne dogaja?men se to nostop dogaja...si lahka zamisliš katolika, ki verjame v reinkarnacijo no to sem js pol si lahka misliš kej se šele v meni dogaja Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jaz moj strah kontroliram, premagati ga pa ni mogoce. Lahko ga spoznas in ga nadzorujes, ne mores ga pa premagati, vsaj ne v popolnosti, pa za kakrsenkoli strah ze gre... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 dober dan.mene pa zanima, kuko se kej vi soočate s tem pojavom. jes se recimo učas prou ustrašim, kwa mi na misu pride. npr. če kje stojim na kšnmu balkonu, da bi kr dol skoču. tko, da vidm kwa bi blo...??? al pa kr koga ustrelu. da mu pršparam muke tega cajta in prostora...???al pa da bi komu kej tacga reku, da bi ga ful šokirou. npr. kšnmu starejšmu gospodu, če mi ga piiiip. sej deleč od tega, da bi mi blo kej do tega, sam tko, da ga mal šokiram. al pa skos nekak"preizkušat" do kam te je kdo sposobn tolerirat? a ma kdo kdaj podobne bolne ideje.al pa je to treba počet, da daš komu možnost iz prve roke se učit odpuščanja, sočutja... Jest bi ti priporočov da se pogovoriš z kakšnim terapevtom in pogruntata zakaj se ti to dogaja.To ni normalno Janko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jest bi ti priporočov da se pogovoriš z kakšnim terapevtom in pogruntata zakaj se ti to dogaja.To ni normalno Janko Se ne strinjam popolnoma.... Taksna in podobna vprasanja si postavlja prenekateri mladostnik. Vprasanje je samo, koliko je star Janko ! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Se ne strinjam popolnoma.... Taksna in podobna vprasanja si postavlja prenekateri mladostnik. Vprasanje je samo, koliko je star Janko ! Je starejši sem zdi.Natrix to govorim zato ker se je men tut to dogajalo ko sem imel Hipervetilacijski sindrom-problem z enakomernim sproščenim dihanjem preko normalnega dneva.Točn take misli so mi hodile po glavi kot opisuje Janko in sm ravno tako kot on pravi ignorirov, vendar so me motile seveda.Zakaj.Kva mi je bilo to treba.To sm povezov z vsem, od huduča v glavi do vere butl. Pol sm pa ta hiper. sindrom pozdravil pa je stvar izginila .Enostavno. Zato Jankotu priporočam nekega terapevta ki bi mu zaupal da mu svetuje kako in kaj, ker to ni normalno v TAKI MERI ki jo opisuje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Je starejši sem zdi.Natrix to govorim zato ker se je men tut to dogajalo ko sem imel Hipervetilacijski sindrom-problem z enakomernim sproščenim dihanjem preko normalnega dneva.Točn take misli so mi hodile po glavi kot opisuje Janko in sm ravno tako kot on pravi ignorirov, vendar so me motile seveda.Zakaj.Kva mi je bilo to treba.To sm povezov z vsem, od huduča v glavi do vere butl. Pol sm pa ta hiper. sindrom pozdravil pa je stvar izginila .Enostavno. Zato Jankotu priporočam nekega terapevta ki bi mu zaupal da mu svetuje kako in kaj, ker to ni normalno v TAKI MERI ki jo opisuje. Zna bit, da imas prav, je pa res tezko govort takole, na hitr...ves, na internetu, sem se naucil previdnosti. Ker lahko je puncka, fantek, moski, zenska, starec, shizofrenik, norec, vrag,....vse to je lahko kdorkoli od nas. Lahko ti da obcutek, da je totalen butel, pa v resnici ni, ali pa da je totalen kmet, pa v resnici ni. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Zna bit, da imas prav, je pa res tezko govort takole, na hitr...ves, na internetu, sem se naucil previdnosti. Ker lahko je puncka, fantek, moski, zenska, starec, shizofrenik, norec, vrag,....vse to je lahko kdorkoli od nas. Lahko ti da obcutek, da je totalen butel, pa v resnici ni, ali pa da je totalen kmet, pa v resnici ni. Jah vse je mogoče.Sam filing ti pove kaj je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 29. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 29. oktober 2006 hja, starejši? 38 let. sam sej pravm, ne vem s kom bom ostou mlad, k se usi starate?(šerbedžija, iz ne daj se ines)ej, sej ok. to se ne dogaja skos, sam jebi ga, hočm razčistit. res pa je, da od zmerej mam jes ene svoje kriterije, k pa velikrat niso nit približn podobni telim normam u družbi. pa indigo, bi enkrat dorekla, kuko si ti to. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 jst se ne staram... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jaz tud ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ja, sej obup je v vsakemu izmed nas, le pokazat ga ne znamo/moremo/upamo, ker to velja za nekaj negativnega/neprimernega. Imamo življenski in smrtni nagon. Zdej, ko poslušam kakšne razsvetljene ljudi in začnejo nakladati o ljubezni, pozitivnemu mišlenju in ostali krami se mi zdi, da delujejo po naslednjem principu: Ko se zjutraj zbudiš, vstaneš in pogledaš skozi okono vidiš, da dežuje... ti svetujejo, da se nasmehni in se ne obremenjuj s posledicami, ki te neizogibno čakajo. Apak namesto, da ti razložijo zakaj je tako, ker psihologija je tudi znanstvena veda, ti samo podajo formulo v obliki postani XY v n dneh :xx!: Pravim, da nas podcenjujeo. Ni pa nobenega razloga da ljubim ta svet. Tistega, ki prodaja to pravljico, se bojim. Do njega (sveta namreč) sem v najboljšem primeru indiferenten in tu sem popolnoma odkrit. No, in če se malo zamislim vase in pomislim, vem kaj hočem in kaj bom tudi naredil in tega me je strah... vse ostalo je le nepomembna pritiklina Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja1 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 česar se bojiš, se ti kaj hmalu uresniči To pa bogu hvala ne drži povsem. Jaz sem vsak dan skor kje v hosti, v hribih itd...imam strah pred napadom medveda, ampak se za enkrat še ni uresničilo. No ja nikoli ne veš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Ni pa nobenega razloga da ljubim ta svet. Do tega morš pridt spontano brez prepričevanja samga sebe.Si lepo napisav odzgorej prješn post namreč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 jst se ne staram... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 29. oktober 2006 Prijavi Deli 29. oktober 2006 Jaz sem vsak dan skor kje v hosti, v hribih itd...imam strah pred napadom medveda, ampak se za enkrat še ni uresničilo. No ja nikoli ne veš. Dlih včer ko sm iskov eno partizansko bolnico(Košuta) pod Storžičom in slišov ene čudne zvoke listja sm na to pomislu.Češ a so tle medevedi slučajn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.