Skoči na vsebino

strah pred samim sabo

janko

Recommended Posts

dober dan.

mene pa zanima, kuko se kej vi soočate s tem pojavom. jes se recimo učas prou ustrašim, kwa mi na misu pride. npr. če kje stojim na kšnmu balkonu, da bi kr dol skoču. tko, da vidm kwa bi blo...??? al pa kr koga ustrelu. da mu pršparam muke tega cajta in prostora...???

al pa da bi komu kej tacga reku, da bi ga ful šokirou. npr. kšnmu starejšmu gospodu, če mi ga piiiip. sej deleč od tega, da bi mi blo kej do tega, sam tko, da ga mal šokiram. al pa skos nekak"preizkušat" do kam te je kdo sposobn tolerirat? a ma kdo kdaj podobne bolne ideje.

al pa je to treba počet, da daš komu možnost iz prve roke se učit odpuščanja, sočutja...

do neke mere je to dost 'naravno'.

jp, sem tud jaz kaj podobnega pocela.

ne glih da bi razmisljala o tem, da bi nekoga shicnila al pa kaj tacga, da bi skratka komu drugemu kaj hotla, pac pa sebi.

Iz razloga ki ga sam omenjas: da vidmo, do kod lohk gremo.

Tud shokiranje folka sodi zraven, to sem zelo rada pocela.

Tud kruta sem bla, psihicno, sem shokirala z vcas res cudnimi.

Recimo tipu, k sem bla zaljubljena vanj in sva glih zacela hodit oz. sva nekaj mescev komaj hodila, sem rekla, da v bistvu ga mam pa dost in da sploh nisem zaljubljena vanj in da sem ga skratka do vrh glave sita. x:o)x

pa sploh ni blo res!! x:o)x

kar pichil me je, me je zanimala njegova reakcija. x:Ix

tko da sem znala bit kar bitch. :sori: xyesx

sam nekaj drugega je, ce 'se gres' te stose iz objestne radovednosti (al cesa, kot sem nekak jaz se to sla), kot pa, da recimo dejansko razmisljas o tem, da bi koga shicnil.

Astrolosko je tud zanimivo to gledat: tak folk ma ponavad mocnega urana in/ali plutona.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 160
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

dober dan.

mene pa zanima, kuko se kej vi soočate s tem pojavom. jes se recimo učas prou ustrašim, kwa mi na misu pride. npr. če kje stojim na kšnmu balkonu, da bi kr dol skoču. tko, da vidm kwa bi blo...??? al pa kr koga ustrelu. da mu pršparam muke tega cajta in prostora...???

al pa da bi komu kej tacga reku, da bi ga ful šokirou. npr. kšnmu starejšmu gospodu, če mi ga piiiip. sej deleč od tega, da bi mi blo kej do tega, sam tko, da ga mal šokiram. al pa skos nekak"preizkušat" do kam te je kdo sposobn tolerirat? a ma kdo kdaj podobne bolne ideje.

al pa je to treba počet, da daš komu možnost iz prve roke se učit odpuščanja, sočutja...

Hja zanimivo ker mam jaz podobne fleshe in včasih se jih tudi ustrašim. Recimo si rečem kaj pa če bi skočil pod tale avtobus in bi bilo kar vsega konec( v bistvu to razumem kot na pol filozofsko vprašanje ker potem vedno pridem do sklepa kako smo ljudje ranljivi in da sem do smrti oddaljen samo en korak) ali pa kar se sliši grozljivo, ko vidim kuhinjski nož pomislim na kakšne slabe stvari ki bi jih lahko storil z njim (samo hipotetično, a dosti da se ustrašim samega sebe). Vseeno se mi zdi, da če v sebi ne zadržujem negativnih čustev se le takšne misli ne pojavljajo, tako da v tem vidim vzrok.

jaz se bojim preveč migat v prostoru, kjer je več ljudi ali se sploh kje videt,v kaki šipi npr.izogibam ... mam prav krize kar se tega tiče, sicer si pišem v dnevnik kar je takega, namesto izlivov pri kom ali tukaj, zato bom kratka.

čaw diana. men je pa škoda, da nočeš o tem govort, k mene je itak lih to zanimal, da vidm če se tud drugim kej u to smer dogaja. k rešval bomo itak usak sam svoje štose.

ja nč, fajn bot

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

se dogaja marsikaj v tej smeri... :inocent: to so te "debilne" ideje...bolane, ko razmišljam oz sem skoncentrirana na muvanja drugih, njihove gibe, geste in besede do te mere da se izgubim v teh vtisih in po možnosti veliko tega narobe interpretiram. proti sebi... žal je veliko tega res, folk je tak, nimaš kej, vsaj do mene. x:Dx

ufff, pestrooo

da bi komu kaj nardila nasilnega? saj si ne upam... x^x čustev niti ne zadržujem, mislim da sem kar užežena kar sečustev tiče, butne kar ejs iz mene, sproti pa ne vem...če dam kaj dosti na čustva. nepotreben crap.

sej to je tist, k mene rajca. usi nekej kuko je use u glau... ma kurac... u čustvih je use. tm se začne, od tam se porajajo pol šele misli, pa tko naprej pol... pa to me skrbi, k jes ne bi rad da use enkrat se udejanji. pa drgač tud jes sploh nism nasiln. clo zlo nasprotn. zato mi je učas isto nekak isto bad k teb.

a se teb to dolg že dogaja?

sama sebi pa se zdim totalno mevžasta. B)

a mislš da si ta pravo besedo uporabla? mogoč pa le nežna, al pa občutljiva. konckoncou... pa kaj??? taka pač si...

užežena?

"žena s užetom"

...inenzivna, zmešana gmota čustev, pobranih paberkovanj od kdovekje in napačnih interpretacij, ki se gnetejo kot lava v meni, polna srajna ki potem tako ali drugače mora na površje. x:px

no no noooo...

panike pa pomoje ni treba. men je že ful bolš, pa bo vrjetn tud teb. je pa zanimiu. sej ok. neprijetn tud. pa zastrašujoč, sam, jebi ga. tud to bomo razčistl. al kwa???

ahaaa...

hehe. ko da te slišm, kuko si zauzdihnla...

pa nkol ne bom znou telih baru pa presledkou...

...blazno me je strah samega sebe... zato vedno spim z enim ocesom odprtim... nikol ne vem kdaj pridem... x;)x

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

...blazno me je strah samega sebe... zato vedno spim z enim ocesom odprtim... nikol ne vem kdaj pridem... x;)x

pod nujno razmisliti o opciji biti buden z enim očesom odprtim...

pa to žal ni hec xrolleyesx

Dlih včer ko sm iskov eno partizansko bolnico(Košuta) pod Storžičom in slišov ene čudne zvoke listja sm na to pomislu.Češ a so tle medevedi slučajn x:Dx x:Dx x:Dx

Pa valjda niso tam tudi? :eek: Jaz grem v torek na Storžič. I dont like it!!!! xrolleyesx x:Ix

Nazadnje sem enega fanta malo manj ko ugrabila, potem mi je šel pa že precej na živce čez kratek čas, ko sem opažala vedno bolj kako sva različna.x:Dx x:o)x Tega me je malo strah pri meni.

ne štekam? strah te je tega, da si si z nekom različna???

al da te bodo miličarji, ker ugrabljaš fante?

Morda nas je strah pred samim seboj, ker ne vemo, kdo smo? xnckrivx
al pa da vemo, kaj smo in si ne upamo priznat x;)x :palec:

:palec: :palec: Pri meni gre verjetno za mešanico obojega. :eek:

Mi je moj učitelj enkrat rekel naj si zapisujem vse misli in sem včeraj naletela na zvezek. Svašta se skriva tam notri. Ampak je lepo ugotoviti, da je večina mojih 'nepremagljivih' strahov iz tistih misli že premaganih. Nekateri pa še čakajo ... da me zgrabijo za vrat. x!x x:Dx x:px

Vsekakor verjamem, da spoznavanje (in potem sprejemanje) samega sebe vodi k vse manjšem strahu pred sabo in pred svetom. x^x

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Kdaj pa ne razmišljam o sebi?

..manj ko razmisljas o sebi, sibkejsi je ego, bolj si srecen... je bla 1X delana raziskava v ZDA... vsakic ko uporabis besedo jaz ali moje povecas moznost srcnega infarkta za nekaj delcev promila...

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Se tudi meni zgodi, da se ustrašim sama sebe, teh idej, ki se mi porajajo v glavi in mojih ravnanj v kakšni situaciji, toda poskušam se nadzirati in mislim, da mi uspeva. Ne zmorem vedno izničiti teh negativnih, škodljivih misli, ampak se trudim in že trud nekaj pomeni.

ne štekam? strah te je tega, da si si z nekom različna???

al da te bodo miličarji, ker ugrabljaš fante?

Strah me je tega pri meni, da lahko do nekoga toliko čutim, potem pa pade tak mrak na oči, pa ne morem nič narediti za to. Tega. Tega nasprotja. xrolleyesx :vio:

Kako čemo? Lako čemo.

Se tudi meni zgodi, da se ustrašim sama sebe, teh idej, ki se mi porajajo v glavi in mojih ravnanj v kakšni situaciji, toda poskušam se nadzirati in mislim, da mi uspeva. Ne zmorem vedno izničiti teh negativnih, škodljivih misli, ampak se trudim in že trud nekaj pomeni.

poznam tud jes ja, res bed filing.

jes sm pol pozornost usmeru u probat razumet, ne negirat al pa se borit proti...

zanimiva spoznanja so pršla. mi niso bla usa ušeč, ampak jebi ga, morš bit iskren, pa sprejet kr je. sej zanimiv, pol vidš, da sploh ni tko hudo. saj pr men je blo tko.

Strah me je tega pri meni, da lahko do nekoga toliko čutim, potem pa pade tak mrak na oči, pa ne morem nič narediti za to. Tega. Tega nasprotja. xrolleyesx :vio:

ajaaa toooo. ja to se men ne zdi čudn. kr na sto metrou zgleda zlato, zlaufaš, pol pa k vidš da je podn od pirouske flaše... ka pa vem, saj pobrat jo no, da se nau še kdo nategnu al pa urezu... pa drugič bl na izi use skup... al kwa? xnckrivx

ajaaa toooo. ja to se men ne zdi čudn. kr na sto metrou zgleda zlato, zlaufaš, pol pa k vidš da je podn od pirouske flaše... ka pa vem, saj pobrat jo no, da se nau še kdo nategnu al pa urezu... pa drugič bl na izi use skup... al kwa? xnckrivx

Janko pojma nimam. xnckrivx Pirouska flaša? x:Dx x:Dx x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

Janko pojma nimam. xnckrivx Pirouska flaša? x:Dx x:Dx x:Dx

joj lubica, u svoji bedni skromnosti je mene treba učas mal med vrsticam brat. veš, čist možn, da ni bla pirouska flaša, loh je bla mogoč tud una zlata zapestnca is štanta u poreču... :zalostko: xnckrivx

morem priznat(končno :switz: ) da me je na trenuteh strah same sebe..pa ne mojih misli...ampak tega kar se skriva v meni...kar znam.....ker mi ni glih jazno zakaj glih js xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

morem priznat(končno :switz: ) da me je na trenuteh strah same sebe..pa ne mojih misli...ampak tega kar se skriva v meni...kar znam.....ker mi ni glih jazno zakaj glih js xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

šejk it bejbi šeeeee......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...