E.C. 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 prej sem razmišljala... da nam mogoče samo manjka kakih snovi, npr vitaminov in mineralov, ali sonca in soli... Ja, prehrana, sonce, minerali itd... so zelo pomembni. In vsekakor vplivajo na naše doživljanje. Doktor mikrobiotike bo povdarjal pomembnost vnulo naštudirane pravilne prehrane.Športnik bo zagovarjal zdrav duh v zdravem telesu.Bioenergetik/reikist bo povdarjal pomembnost prostega pretoka energije po eteričnem telesu.Psihiater bo navijal za analizo in zdravo čustveno življenje (upajmo da brez predpisovanja psihoaktivnih snovi).In kateri koli pravi duhovni učitelj (Buddha, Mahavatar Babaji itd...) bodo povdarjali pomembnost Samospoznanja in konstruktivne uporabe mentalnega telesa. Kdo ima prav? Po moje vsi.Naša celovitost je prepletena in vzajemno vpliva na vse svoje dele (fizis, astral in mental). Moje mnenje pa je, da je pri vsem tem še največjega pomena to, da smo sami odgovorni zase in za svojo srečo (in take ali drugačne reakcije). Ne pa okolica, planeti, vzorci vedenja, vzgoja... In da ta sreča izvira iz naše notrranjosti, ne pa iz zunanjega sveta (stane računa na banki, monetarni sistem, vreme itd...) Se pa razlikujemo in vsak ima svojo mnenje o sebi (saj o sebi vsi non stop govorimo oz. skozi pisanje tle prezentiramo svoje stanje zavesti). Napisano drži kot pribito in če se ne ujema s tistim, kar pravi Buda, je napačno interpretiran. Amen. Ne vem, kaj naj ti rečem na tako izjavo, ej. Tnx for your time. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 ..manj ko razmisljas o sebi, sibkejsi je ego, bolj si srecen... je bla 1X delana raziskava v ZDA... vsakic ko uporabis besedo jaz ali moje povecas moznost srcnega infarkta za nekaj delcev promila... ja, sm tud jes neki brau o tem. pa otrok od sto stvari k jih hoče nardit, 95 krat sliš da ne sme, ne more, da ni za njega??? Strah me je tega pri meni, da lahko do nekoga toliko čutim, potem pa pade tak mrak na oči, pa ne morem nič narediti za to. Tega. Tega nasprotja. mogoč se pa nehej zaljubljat u usacga k te u smeh sprav Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Hmm, ko je blo govora o tem kako se ego bori itd. To seveda je res. Men v oci vedno pade izrazanje ega. V eni od knjig Castanede, se omenja izraz Predator. čawči. ampak a nista bla castaneda in pejotl na TI? kr se pa ega tiče, pa se men zdi, da se kljub usemu mal pozablja, da kakršenkoli že je, nam hoče dobr. na svoj omejen način sicer, ampak skos nam hoče pa le dobr. pomoje saj.jes mam svojga čist rad Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 Sem mnenja, da gredo naše misli skozi filter ega in so v tem smislu podaljšek naših čustev. pizda js doktoriram tm gor ti pa u par besedah Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 kwa wse mi po gre po mislih,,,, pa se pol uprasam,,,cemu so unicevalno nastrojene,,,za moje pojme,,,in probam kontra mislt,,,spet za moje pojme,,,pa ne gre,,,kwa cem,,,se bols pocutm ce slabo mislm,,,za moje razumevanje dobrega in slabega,,,pol pa molim da naj se iznici,,,spet za moje pojmovanje stvari,,,KAJ NAJ S SAMIM SEBO,,, ka pa če bi se ODVEZU? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ne vem, kaj naj ti rečem na tako izjavo, ej. Nič ni treba rečt, sam strinji se. Če bo temu resnično tako, boš razumel misel:"Srce ima pogosto razloge, o katerih se mislim še sanja ne." lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Moje mnenje pa je, da je pri vsem tem še največjega pomena to, da smo sami odgovorni zase in za svojo srečo (in take ali drugačne reakcije). Ne pa okolica, planeti, vzorci vedenja, vzgoja...Že že, kdo pa lahko reče, da ve, kdo je ta jaz, ki je odgovoren za vse? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ali serotonina oz setralina... hormon sreče...se sprošča TUDI med sexom, če maš srečo. če ne pa čokolado.hmmm. to je dopamin...serotonin pa je malce drugačen hormon, sprošča se recimo pri globoki meditaciji, rem fazi sanjanja, skaratka pri delta možganski frekvenci.... Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 ka pa če bi se ODVEZU? BOJIM SE ŽVALI V MENI. Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 25. november 2006 Prijavi Deli 25. november 2006 Že že, kdo pa lahko reče, da ve, kdo je ta jaz, ki je odgovoren za vse? Link:http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=7736&st=0 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. april 2011 Avtor Prijavi Deli 13. april 2011 nč nč...sam tole se je pojawilo spodaj... pa da se ne izgubi, ker bom ob šansi mal pogledou, kwa se je pred 5 leti dogajal...da se prewerim, če se še strinjam sam s sabo oz. da vidim, če je kej drgač.bom kr celo temo ubodu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.