Skoči na vsebino

položaj postelje v prostoru

babyblue

Recommended Posts

Pozdravljeni!

Sem nova članica foruma, tako da se že v naprej opravičujem, če je bilo na to temo že kaj dorečenega.

Trenutno si urejam novo sobo in želim si miren spanec, tako kot sem ga imela v sedanji sobi. Nekje sem zasledila, da je to odvisno tudi od položaja postelje v prostoru, ali je postelja obrnjena vzhod-zahod ali sever-jug.

Trenutno sem imela posteljo obrnjeno vzhod-zahod in nisem imela večjih težav. V sedanji sobi pa je zaradi večje postelje pomankanje prostora in bi bilo idealno imeti obrnjeno sever-jug.

Ne vem sicer ali je to povezano tudi z astrološkim znamenjem - sonce: vodnar; luna: tehnica; ascendent: bik.

Hvaležna bom za kakršenkoli nasvet v zvezi s tem.

Deli na socialnih omrežjih

Pozdravljeni!

Sem nova članica foruma, tako da se že v naprej opravičujem, če je bilo na to temo že kaj dorečenega.

Trenutno si urejam novo sobo in želim si miren spanec, tako kot sem ga imela v sedanji sobi. Nekje sem zasledila, da je to odvisno tudi od položaja postelje v prostoru, ali je postelja obrnjena vzhod-zahod ali sever-jug.

Trenutno sem imela posteljo obrnjeno vzhod-zahod in nisem imela večjih težav. V sedanji sobi pa je zaradi večje postelje pomankanje prostora in bi bilo idealno imeti obrnjeno sever-jug.

Ne vem sicer ali je to povezano tudi z astrološkim znamenjem - sonce: vodnar; luna: tehnica; ascendent: bik.

Hvaležna bom za kakršenkoli nasvet v zvezi s tem.

1

Pri položaju glave pri spanju, upoštevamo vpliv zemeljskega magnetnega polja in rotacije zemlje.

-Magnetno polje teče vedno od magnetnega juga proti magnetnemu severu; ker je južni magnetni pol trenutno zelo blizu geografskega severa, poteka magnetno polje od geografskega severa proti jugu. Če imamo posteljo nameščeno v osi sever jug, se zato zgodi slefdeče:

- glava na jug: občutlivejši spijo slabo, saj zemeljsko magnetno polje ustvarja pritisk v glavo;

- glava na sever:Č ugodno za spanje, saj ustvarja magnetno polje pritisk v noge;

- Zemlja se v bistvu vrti proti vzhodu. Če imamo posteljo nameščeno v liniji vzhod - zahod, se zgodi naslednje:

- glava proti zahodu: občutljivejši spijo slabo, saj se ustvarja zaradi rotacije zemlje pritisk v glavo. Ljudje imajo

pogosto celo občutek, da padajo;

- glava proti vzhodu: ugodna lega, saj je pritisk zaradi rotacije usmerjen v noge.

Seveda pa je pri postavljanju postelje treba upoštevati tudi:

- da ni na kateri od vitalnoenergijskih točk prostora

- dda ni na mestih, kjer je naravno zemeljsko EM polje deformirano. V teh primerih lahko "pade" teorija lege postelje sever - jug. Če imamo npr. severno od postelje nosilni zid, v katerem je veliko železa, je tam zemeljsko EM polje zagotovo deformirano, zemeljski magnetizem, ki se, kot sem povedal, širi od severa proti jugu, pa deformacijo "potegne" zelo globoko v prostor. Nasploh največ škode naredijo viri sevanja ali viri deformacije sevanja, ki so na severnem delu prostora.

lalala pa še tralalero

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Pred tednom dni sem se ubadal z istio težavo:) V moji spalnici je postelja obrnjena V-Z , jaz pa sem seveda hotel ,da bi bila S-J in ,ko sem prestavil omare,premaknil police in končno prestavil posteljo, je imela soba klavstrofobično utesnujoč naboj. Tisto noč(in še tri noči zatem) sem tako obupno slabo spal, da sem se nekaj dni nazaj odločil da posteljo obrnem v prvotni položaj. Zdaj že nekaj dni spim kot dojenček x:Dx :palec: Tako da, ne glede na to,kje je S-J ali V-Z , je še najbolj pomembno kako se počutiš v postelji, preden zaspiš. LP

Tako da, ne glede na to,kje je S-J ali V-Z , je še najbolj pomembno kako se počutiš v postelji, preden zaspiš. LP

:vragec:

aaa dej.....a res al kwa.... x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Aha, še ena aakhutova jakomodramisel x:Dx

Tako simpatično debilne komentarje spuščaš, da me nostalgija vrne nazaj

v srednjo šolo. Hvala za memoriam :palec: LP

che se she mal bl potrudim....te vrnem v maternico... x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Zmeraj in povsod se najde kakšen infantilen adolescentnik z napihnjenim egom. Čestitam akhut, tokrat si to ti. Nimam ne volje ne energije ,da bi se ukvarjal s tvojimi prepotentnimi izjavami. Sicer pa,če mi imaš kaj za povedat je pa prav zate:) odprt topic "kaj si mislite o..."Figting over the net is as good as participation in special olimpics akhut, even if you win you`re still an idiot:)

LP

Otroci, nikarte se kregati! x:Dx

Hja, pred kratkim sem se preselila, ampak mi še do danes ni uspelo najti ugodne lege za posteljo, tako da se mi izmenjujejo noči dobrega in slabega spanca :xx!: Ok, morda temu botruje še stres. Skratka, vedno bolj se mi dozdeva, da je moja ugodna smer glava proti J in ne proti S, čeprav vem, da naj bi bilo to ugodneje.

In al' veš, da ti ga vnemaš,

ti mu pevski ogenj daš,

al' se smel bo razodeti

vsaj pozneje, sam ne ve.

(F. Prešeren)

Tisto kar je nosorog napisal v spodnjem delu komentarja je vsekakor najpomembnejše- sevanja....ostalo je tko...ni glih najbolj če je glava na jug, to potrdim iz prakse - ostalo pa je bolj po energijah ...tko mislim ..

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Zmeraj in povsod se najde kakšen infantilen adolescentnik z napihnjenim egom. Čestitam akhut, tokrat si to ti. Nimam ne volje ne energije ,da bi se ukvarjal s tvojimi prepotentnimi izjavami. Sicer pa,če mi imaš kaj za povedat je pa prav zate:) odprt topic "kaj si mislite o..."Figting over the net is as good as participation in special olimpics akhut, even if you win you`re still an idiot:)

LP

No, kakšni Aakhutovi komentarji res niso na nivoju, ampak prevladujejo duhoviti. Vsaj po mojih merilih. Tako da Aakhuta berem dosti več kot marsikoga, ki velja za "normalnega". V plus pa mu štejem tudi to, da ni odgovoril na tale tvoj post.

je pa chist useen drek, kuko je postla obrnjena...

vsakich se zbudim z glavo chist drgje

torej se sam obracham po obchutku

zlomk....tralala

Morda je pa ravno to znak, da s tvojim ležiščem nekaj ni v redu. Ponoči podzavestno iščeš boljšo lego.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

če si alergičen na usnje in spiš u čevljih, te bo zjutrej bolela glava, pa čist usen kuko pa ke je postla...

sicer nisem alergichen na usnje....me pa ponavadi zjutraj koi se vrnem iz sluzhbe res boli glava....od machka x:Dx x:Dx x:Dx

zlomk...tralala

No, kakšni Aakhutovi komentarji res niso na nivoju, ampak prevladujejo duhoviti. Vsaj po mojih merilih. Tako da Aakhuta berem dosti več kot marsikoga, ki velja za "normalnega". V plus pa mu štejem tudi to, da ni odgovoril na tale tvoj post.

juhuhu

she mal...pa bom meu klub obozhevalcev....ups...zlomkovalcev...aakhutovih pis(D)arij

ampak...bi raj meu zlomkovalke... x:px x:px

zlomk....tralala

juhuhu

she mal...pa bom meu klub obozhevalcev....ups...zlomkovalcev...aakhutovih pis(D)arij

ampak...bi raj meu zlomkovalke... x:px x:px

zlomk....tralala

včasih znaš bit kr cukrček..ampak včasih x^x x:Dx xcivx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

polozaj postelje je pomemben glede na tvojo celostnost, tu mislim osebnost, telesnost,energijo. NASVET, postavi se v prostor in po svojem obcutku izberi prostor in smer, ob tem bodi mirna in OK, naj ti bo to pomembna naloga. Kar se tice raznih sevanj pa takole /

Clovek je tisti, ki najbolj seva in s tem povzroca tudi onesnazenje spalnega prostora in tam se zaznavajo sevanja kao VODNA, ceprav to niso, je pa res, da po nasvetu MERILCA prestavis posteljo drugam, se pocutis bolje, dokler je prostor se cist, a ce se zivljenje vrti na isti nacin, bo tudi na tem mestu slabo. Jaz pravim, da hodimo spat v svoj DREK.

Se pa da o teh receh se veliko govorit.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...