Skoči na vsebino

položaj postelje v prostoru

babyblue

Recommended Posts

Clovek je tisti, ki najbolj seva in s tem povzroca tudi onesnazenje spalnega prostora in tam se zaznavajo sevanja kao VODNA, ceprav to niso, je pa res, da po nasvetu MERILCA prestavis posteljo drugam, se pocutis bolje, dokler je prostor se cist, a ce se zivljenje vrti na isti nacin, bo tudi na tem mestu slabo. Jaz pravim, da hodimo spat v svoj DREK.

Pogosto je res tako, a v glavnem so razlogi slabega spanja drugje. Stvar je takšna, kot pri pitni vodi - pomembna je kemijska čistost vode in energijska obogatenost. Če je voda kemijsko onesnažena, ji tudi energijska obogatitev ne bo pomagala, da bi bila primerna za pitje.

V bivalnih prostorih pa govorimo o elektromagnetni in informacijski kvaliteti prostora. Informacijska je seveda zelo pomembna, a elektromagnetne pač ne moremo zanemariti.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Se strinjam, MAGNETNA. Kaj pa je to, katera je sila, ki ustvari dobro ali slabo, a se nam ne zdi sila LUNE mocnejsa in je brez oznake slabo ali dobro, je pa res, da vpliva na nivo zemeljskih voda, in koliko vode ze ima clovek v sebi in posledicno kako to vpliva na obnasanje razlicnih karakterjev, in na koncu, kaj je tisto v cloveku, kar nabije oz. pravite informira to vodo, ali ni to njegovo trenutno

psihofizicno stanje, A JE ZE KDO OD VAS SPAL V STARI MEDVOJNI KASARNI, KJER DOMUJETA STRAH inSMRT, in to po 80 letih, kdo je napolnil oz informiral ta prostor. LP AleO

Se strinjam, MAGNETNA. Kaj pa je to, katera je sila, ki ustvari dobro ali slabo, a se nam ne zdi sila LUNE mocnejsa in je brez oznake slabo ali dobro, je pa res, da vpliva na nivo zemeljskih voda, in koliko vode ze ima clovek v sebi in posledicno kako to vpliva na obnasanje razlicnih karakterjev, in na koncu, kaj je tisto v cloveku, kar nabije oz. pravite informira to vodo, ali ni to njegovo trenutno

psihofizicno stanje, A JE ZE KDO OD VAS SPAL V STARI MEDVOJNI KASARNI, KJER DOMUJETA STRAH inSMRT, in to po 80 letih, kdo je napolnil oz informiral ta prostor. LP AleO

Ko sem govoril o elektromagnetni komponenti sem imel seveda v mislih nekaj drugega - zaradi različno hitrega vrtenja različno goste magma v zemeljskem jedru nastaja naravno zemeljsko magnetno polje (dinamo efekt), s povprečno gostoto magnetnega pretoka okoli 50 mikroT, katerega posledica je naravno zemeljsko električno polje (cca 120V/m). Človek je "uglašen" na naravno vrednost tih dveh polj, ki pa jo motijo geološke prelonmnice, vodni tokovi, uporabljeni gradbeni materiali ... Če so odmiki od normale preveliki, lahko ščasoma zbolimo.

Luna ima še druge vplive - poleg tega, da so npr. krvavitve pri operacijah, ki jih izvajajo ob polni luni večje, vpliva tudi na kislost oziroma alkalnost krvi (pH faktor).

Se strinjam. Informacijo telesnih tekočin uravnavamo predvsem s čustvi.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

xrolleyesx Se strinjam, moj namen je bil ta, da se duhovi okrog negativnosti in posledicno izkoriscanje in nategovanjem folka okrog postavljnja raznih nevtralizatorjev sevanja umirijo. Prevec je ze tega in folk se s tem se hvali, ces, a ves kako pri meni seva in ko je un polozil nevtralizator je blo OK. Dozivel sem prostor, ki bi ob odsotnosti cloveka bil celo zdravilen, vendar je tako, da je tocno na tem mestu bajta in 2 spalnici in ponoci se ob odsotnosti zavesti sproscajo nase notranje snovi, ki so razlicne in izrazajo vse kar smo, no in v teh dveh sobah je clovek trpel, bil pijan in umrl, zato je prej omenjena sila postajala vedno bolj nasicena s negativnostjo in kar dosti truda je bilo treba vloziti, da se je prostor koliko toliko ocistil, ampak, ce ga bo tisti, ki tam sedaj spi kaj sral, se to ponovi in on to ve.

S tem zelim folku povedat, da smo mi sami NAJBOLJ odgovorni zase in da ni zmeraj nekdo kriv, da se ne pocutimo dobro.

LP AleO

.

xrolleyesx Se strinjam, moj namen je bil ta, da se duhovi okrog negativnosti in posledicno izkoriscanje in nategovanjem folka okrog postavljnja raznih nevtralizatorjev sevanja umirijo.

Poante, da nekatere stvari sploh nimajo svojega slabega sevanja, ampak le motijo naravno EM polje, v glavnem ne razumejo niti prodajalci zaščit. Primer: Če živi nekdo v stanovanjskem bloku, v katerem je zaradi veliko železja v stenah naravno E polje močno zmanjšano (ponavadi na okoli 30 V/m - učinek Faradayeve kletke), lohka daš noter milijon "nevtralizatorjev", pa tega polja ne boš povečal.

Dozivel sem prostor, ki bi ob odsotnosti cloveka bil celo zdravilen, vendar je tako, da je tocno na tem mestu bajta in 2 spalnici in ponoci se ob odsotnosti zavesti sproscajo nase notranje snovi, ki so razlicne in izrazajo vse kar smo, no in v teh dveh sobah je clovek trpel, bil pijan in umrl, zato je prej omenjena sila postajala vedno bolj nasicena s negativnostjo in kar dosti truda je bilo treba vloziti, da se je prostor koliko toliko ocistil, ampak, ce ga bo tisti, ki tam sedaj spi kaj sral, se to ponovi in on to ve.

In zanimivo je, da ko popraviš informacijsko komponento prostora, tudi deformacijo naravnega EM polja doživljaš kot manju motečo. Pogosto se celo zgodi, da bioresonančni pregled človeka, ki je spal na deformiranem EM polju, po informacijski obdelavi prostora ne pokaže več diagnoze "geopatogeni stres". Vedno pa le z informacijsko korekcijo tega ne moreš dovolj popraviti.

S tem zelim folku povedat, da smo mi sami NAJBOLJ odgovorni zase in da ni zmeraj nekdo kriv, da se ne pocutimo dobro.

LP AleO

.

Valjda. Energija v prostoru je dinamična, odzivna. Odzivi temeljijo na enakih načelih kot pri medsebojni komunikaciji ljudi.

lalala

In zanimivo je, da ko popraviš informacijsko komponento prostora, tudi deformacijo naravnega EM polja doživljaš kot manju motečo

lalala

Ja se popolnoma strinjam s tabo nosorog, zanima me pa, po kolikšnem času je potrebno znova uglasit - poštimat prostor po tvoji obdelavi, če je sploh potrebno?

Ker pa je ravno debata o počutju v prostoru, bi te prosil še za en nasvet.

Med nedavnim potepanjem, sem počival pri enih razvalinah in užival pri pogledu v dolino, ko me je po določenem času zajel prav dober občutek. Pa me zanima, glede tvojih izkušenj, kako lahko tak prostor prepoznamo in uporabimo, seveda v pozitiven namen.

Pozneje sem od znancev slišal, da tudi sami radi posedijo na tem mestu, po mnenju nekaterih je tam dober prostor .

Vkolikor poteka debata na to temo kje drugje na forumu, me prosim preusmeri tja, vseeno pa hvala za tvoj odgovor.

LP

Ja se popolnoma strinjam s tabo nosorog, zanima me pa, po kolikšnem času je potrebno znova uglasit - poštimat prostor po tvoji obdelavi, če je sploh potrebno?

Že zgoraj sem napisal, da je treba komunikacijo s prostorom "negovati" prav tako kot komunikacijo s prjatli. S prostorom komuniciramo, in s tem vplivamo na njegovo energijo, na več ravneh.

- fizična raven: skrb za čistočo (kle jst padem) in razporeditev opreme, ki omogoča optimalen energijski pretok

- čustvena raven - prostor vpija čustveno intenzivne dogodke, ki se v njemu dogajajo. Včasih je energija, sproščena ob takšnih dogodkih (dobrih ali slabih) tako intenzivna, da se lahko osamosvoji v smislu, da se razvija po svoje (govorimo o neki stopnji zavesti). Načeloma pa se na tej ravni dogaja, da enako privlači enako - se pravi, če se v prostoru folk dobro razume, se ta energija v prostoru še intenzivira in deluje povratno na prebivalce.

- duhovna raven: prostoru daj zavestno vedeti, da ga imaš za živo bitje. Razširi zavest na meje prostora in "spusti" vanj dobra čustva.

Se pravi, da je pri ustrezni negi te komunikacije mogoč odgovor, da mi tja ni treba več priti. Povsem odvisno od prebivalcev.

Ker pa je ravno debata o počutju v prostoru, bi te prosil še za en nasvet.

Med nedavnim potepanjem, sem počival pri enih razvalinah in užival pri pogledu v dolino, ko me je po določenem času zajel prav dober občutek. Pa me zanima, glede tvojih izkušenj, kako lahko tak prostor prepoznamo in uporabimo, seveda v pozitiven namen.

Pozneje sem od znancev slišal, da tudi sami radi posedijo na tem mestu, po mnenju nekaterih je tam dober prostor .

Vkolikor poteka debata na to temo kje drugje na forumu, me prosim preusmeri tja, vseeno pa hvala za tvoj odgovor.

LP

Takšne prostore lahko najdemo intuitivno, lahko si pri iskanju pomagamo s plajbo želja (radiestezijskim nihalom) ali kako drugo tehniko. Dejstvo je, da se tudi nekateri, ki zavestno energij sploh ne zaznavajo, le-te na podzavestni ravni prepoznajo in se "nevede" v vsakem prostoru usedejo na najboljpše mesto (to npr. velja za Ivana Mohoriča). Nekateri jih zaznavamo zavestno. Sam npr. približne lokacije takšnih mest določim z nihalom, potem pa jih točno lociram z neposredno zaznavo. Nekatera mesta so zares energijsko izredno pestra. Blizu vrhnike je npr. en hrib s cerkvijo in kmečkim turizmom (ne spomnim se imena hriba), kamor je na neko točko za cerkvijo redno hodil posedat Ivan Cankar. In zanimivo - lastnik kmečkega turizma mi je povedal, da je tja hodil ležat njegov pes, ki so ga med osamosvojitveno vojno po nesreči obstrelili in je izredno hitro ozdravel.

Po drugi strani - če imamo večje energijske težave (energijske deformacije zaradi negativnih stališč, vedenjskih vzorcev ...) se dogaja, da je naše energijsko polje tako zelo deformirano, da podzavestno iščemo škodljiva mesta in seveda ne čutimo, da je tam karkoli narobe; celo všeč nam je na njih. Poznam čisto konkretne primere, ki so se končali (tudi) s smrtjo.

lalala

Že zgoraj sem napisal, da je treba komunikacijo s prostorom "negovati" prav tako kot komunikacijo s prjatli. S prostorom komuniciramo, in s tem vplivamo na njegovo energijo, na več ravneh.

Uh spet bom delal.......

Pri iskanju odgovora na drugi del , pa sem naletel na možnost, da ima prostor- lokacija izrazito moško ali pa žensko energijo. Ali lahko to malo raztolmačiš ozz kako to vpliva na naše občutenje te lokacije?

Upam, da te ne gnjavim preveč

LP

JOj vprašanjce - ni glih na lego postelje...ampak postelja sama..

Kaj menite o vodni postelji??

Nekaj se navdušujemo zadnje čase zanjo..mene sicer ne mika...sploh(ker voda baje odnaša..)..v glavnem..res bi tole rada vedela. Je škodljiva? je koristna? (razen, da se je verjetno fajn mečkat gor)..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Uh spet bom delal.......

Pri iskanju odgovora na drugi del , pa sem naletel na možnost, da ima prostor- lokacija izrazito moško ali pa žensko energijo. Ali lahko to malo raztolmačiš ozz kako to vpliva na naše občutenje te lokacije?

Upam, da te ne gnjavim preveč

LP

Na to, ali bo imel prostor nevtralno, žensko(negativna polarizacija) ali moško(pozitivna polarizacija) energijo lahko sami vplivamo preko ustrezne stimulacije vitalnoenergijskih točk, izbire barve prostora, opreme, morda sobnih rrastlin, slik ...

Popolnoma jasno je, da bomo npr. dnevno sobo naštelali nevtralno, spalnica bo npr. rahlo negativno polarizirana, delovna soba pozitivno polarizirana ...

lalala pa še tralalero

• 2 months later...
Guest sstane
Sam je pomembno v katero smer imamo obrnjeno glavo kadar spimo in od tod verjetno ima svojo pomembnost kam je postelja obrnjena,

Je, v Piranu proti Ljubljani x;)x

Guest sstane
x:)x sej tam nekam ga mam obrnjenga nekam na severovzhod v glavnem xDDx

mislim jo imam obrnjeno, glavo

Pravilno :palec:

Jst sm svojo postlo prestavla lih kamrkol sem jo lahko, pa se kr ne morm zaspat pred 3jo ponoci.Sevanje oz. tokove so mi tud ze merl pa naj bi blo vredu, nc kriticnga,tko da sm se kr lepo sprjaznla da spim na obroke.Ponoc 3-4 ure, pa se popoldne 2 pa je.

LP

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...