Skoči na vsebino

Napoved za 44. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/44/"][b]Napoved za 44. teden[/b][/url] - [b]30. oktober - 4. november 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Juuuj,....thanks Marsa! :palec: x;)x
....bemu, ampak teb scorpi total "sede" x;)x
....grem brat xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Težje sprejemamo kompromise, občutljivi smo na svoj Ego, pomeni nam moč in vpliv, ne 'kupimo' in ne 'požremo' kar vsega

[color="#6633FF"]Tole mi všeči x:Dx ...ćeprav pr men je to nekje kar v podzavesti vedno dejavno, sam včasih mal orng ven udar x:Dx x;)x [/color]

medtem ko bo Venerin vpliv precej ugodnejši in bo še vedno skrbel za boljše vzdušje, prijateljska in ljubezenska čustva, pa tudi za čutnost in [b]erotiko [/b] in sploh vse oblike in načine

[color="#6633FF"]Ja tole mi najbl sede x:px x;)x

skratka, vzamem sam tist, k mi je všeč x^x

THX Marsa x:Xx :palec: [/color]

Hvala za napoved.
Spet neko brskanje po preteklosti omenjeno..in take..bog ve res, kaj mi bo tokratni retro merkur prinesel..
Je pa spet res, da nikoli ne začnite nič začet v času retro merkurja - v času prejšnjega jaz se pričela z mizarji pogajat okrog stopnic..baje jih dobimo konec tega tedna..oz. začetek naslednjega..tak,da v času retra..ni pa nujno seveda..
da o vsem ostalem niti ne izgubljam besed.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Madona, začela teden v skladu z napovedjo, slabo spala, migrena, pol se je pa čist obrnl, spočita, polna energije. Glede objokovanja ne vem, če bom mela cajt, glede na to, da cel teden delam, nema praznikov za Piko. x;)x No, ja, sej mi sede...bom prepisovala podatke iz knjig, pa tko...fajn bo. :palec:

Hvala, Marsič, pridna bla :palec: x:Xx

[color="#3366FF"]Morda nas bo dajala nespečnost ali pa nas bodo vznemirjale intenzivne sanje, tako da se bodo številni posamezniki prebujali utrujeni in nespočiti.

Več se bomo ukvarjali s sabo in svojim notranjim svetom, tako bomo potrebovali tudi več časa zase.
Preživimo ga čimbolj kakovostno!

Bodimo ljubeči in odpuščujoči do sebe in do drugih, ne objokujmo preteklosti (ker se bomo z njo namreč dosti ukvarjali), nič pa ne bo narobe, če se ob njej še za hipec ustavimo in potem stvarem, ki so namenjene temu, da odidejo, pustimo oditi[/color]

ful delujem v skladu z nebesnim svodom ;)
hvala Marsa za napoved :palec:

:palec: [color="#3333FF"]tako bomo potrebovali tudi več časa zase.
Preživimo ga čimbolj kakovostno![/color]

Na splošno imam jaz zdaj kaka 2 meseca tako obdobje x:px , sploh nisem vedla, kok fajn sem, pa kok zabavna x:Dx x:o)x . Se mam res fajn tudi sama, to je zame en mega dosežek, včas pa čist panična, če sem po dveh šihtih svojih Trudija na vratih za v službo srečala, kako bom pa jaz zdej sama :wOOt:

[color="#3333FF"]Bodimo čimveč v naravi, na svežem zraku in čimpogosteje si omogočimo stik z vodo - tako in drugače.[/color]

Tole ja, mam plan :2src: , itak se po naravi potikam x:px . Sfila fajn z energijo x8Dx :palec:

[color="#3333FF"]Sumničavi smo in hočemo konkretne argumente; zanima nas dejansko stanje in sploh imamo veliko opravka s postavljanjem stvari na njihovo pravo mesto[/color]

Že prejšnji teden imela en pedagoški moment x:o)x . Klicala podjetje, ki mi po 1 celem mesecu ni blagovolila odgovorit, kaj so sklenili, jaz sem si pa lahko 3x dopust zrihtala, driske :vragec: x;)x . No pa nisem bila zadovoljna samo s kadrovnikom, sem še dir. poslala mail , ki se je jasno zlagal isto, da so poslali pošto, ampak glej ga :vragec: , med vsemi poštami se je glih ta izgubila x:Dx . Kokrkoli, naj se ne delajo norca iz ljudi, ki iščejo službo. Ne zaradi mene, briga me, samo eni so res nesrečni, ker so brez službe in take zadeve še bolj potiskajo v občutek nemoči.

Men je teden všeč, vmes se je vrinil en vikend x:px :palec: .

Hvala Marsa za napoved.
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Najprej vse čestitke in pohvale meni, ki sem napoved prva prebrala. x^x No ja, pa še Marsi, ki jo je napisala. xDDx x:px Zdaj pa še enkrat.

[color="#3333FF"]Težko bomo ohranjali pozornost in zbranost, odsotni bomo in raztreseni in tudi (pretirano) občutljivi.[/color]
Ni plus za diplomo, ampak se ne dam.

[color="#3333FF"]Objokovali bomo morda dogodke in ljudi, ki so minili oz. tako ali drugače odšli (pa četudi smo s tem že zdavnaj opravili in čeprav smo morda nanje celo že čisto pozabili).

Več se bomo ukvarjali s sabo in svojim notranjim svetom, tako bomo potrebovali tudi več časa zase.
vse to se mi je zčelo dogajati že prejšnji teden ... navajena

[color="#3333FF"]Ta stanja torej k sreči ne bodo zelo globoka ali dolgotrajna, saj se bo nenazadnje tudi veliko dogajalo na vseh področjih in bo okoli nas precej dinamike, pa tako, če drugega ne, ne bo časa za usedanja vanja.[/color]
Seveda na bo časa, ker bom aktivno delal diplomo!!!! :vragec: xDDx xsrcx x:px
[color="#3333FF"]
Če se bomo v glavnem zadrževali doma, počnimo kaj ustvarjalnega, za dušo, pogosto tudi [b]meditirajmo in si na vse možne načine zagotovimo kakovosten stik s sabo[/b].[/color]

[color="#3333FF"]Bodimo [b]ljubeči in odpuščujoči [/b] do sebe in do drugih, ne objokujmo preteklosti [/color]

[color="#3333FF"]Odvrzimo nepotrebne reči in naredimo prostor za nove. [/color]
Bo treba dokončat čiščenje, ki sem ga začela prejšnji teden.

[color="#3366FF"]Ugoden bo tudi vpliv Urana. Hitreje in lažje se bomo preklopili iz negativnejših stanj, oskrbel nas bo z izvirnimi idejami in v naše delovanje vnesel nekoliko dinamike in še več iskric (ki bodo včasih žal dobesedne in nezaželene). Ta aspekt bo, med drugimi, vplival tudi na intuicijo in splošno ustvarjalnost, pomagal pa bo tudi k ležernejšemu ozračju, hitreje in bolj predano se bomo prilagodili vesoljnemu ritmu.
[/color]
Zelo všeč. xDDx

Tale škorpjon mene dobr drma zgleda. Mogoče se zato tko in drugače veliko petljam s človečki škorpjoni. xDDx Nikol nisem sledila lunam in planetkom, ampak tolk sem pa že ugotovila, da retrogarden merkur meni res na preteklost udari.

Novemu tednu nasproti ... xsrcx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Bravo Marsa x:)x pridna si xsrcx

Bodimo ljubeči in odpuščujoči do sebe in do drugih, ne objokujmo preteklosti (ker se bomo z njo namreč dosti ukvarjali), nič pa ne bo narobe, če se ob njej še za hipec ustavimo in potem stvarem, ki so namenjene temu, [color="#CC33CC"]da odidejo, pustimo oditi.[/color]

ja naj gre vsak svojo pot x;)x tako kot je namenjeno in naj se čimprej zgodi tisto NOVO x:Xx

Civ punce + trudi! xcivx x:Xx :palec:

Sem ze nastepala citate + pa mi je nekaj zamrznilo (:xx!:), pa se mi ne da se 1x skljocat.
V glavnem, thanx za fidbek! :palec: x:Xx

Zame tud *vse drzhi*. (xrolleyesx x:o)x x;)x), Se clo glava me boli. :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest mačona
[color="#CC33CC"]... nas bodo vznemirjale intenzivne sanje,

Objokovali bomo morda dogodke in ljudi, ki so minili oz. tako ali drugače odšli (pa četudi smo s tem že zdavnaj opravili in čeprav smo morda nanje celo že čisto pozabili).[/color]
žal res. :sori:

[color="#CC33CC"]Več se bomo ukvarjali s sabo in svojim notranjim svetom, tako bomo potrebovali tudi več časa zase.
to mi je všeč. oziroma čisto skladno z mojimi izbruhi iz podzavesti ... da popucam zdaj. :palec:

[color="#CC33CC"]Ta stanja torej k sreči ne bodo zelo globoka ali dolgotrajna, saj se bo nenazadnje tudi veliko dogajalo na vseh področjih in bo okoli nas precej dinamike, pa tako, če drugega ne, ne bo časa za usedanja vanja.[/color]
kul, dinamika in dogajanje. i like it. x:px :palec: sam da ni pasive in tonitve v brezno, pa je kul. x:)x

[color="#CC33CC"]Če se bomo v glavnem zadrževali doma, počnimo kaj ustvarjalnega, za dušo, pogosto tudi meditirajmo in si na vse možne načine zagotovimo kakovosten stik s sabo.[/color]
če je pospravljanje ustvarjalno ... x:Dx zakaj pa ne. :palec: ja, meditirala bom pa v tem smislu, da se v bistvu že začenjam oz. sem se psihično že začela pripravljati na novo selitev. :o|o: pač mora biti. saj jih bo še dost. kaj čmo.

[color="#CC33CC"]Bodimo čimveč v naravi, na svežem zraku in čimpogosteje si omogočimo stik z vodo - tako in drugače.
Poskrbimo za čiščenje na vseh ravneh.[/color]
jaz bi kar stik z drevesi. bi sicer tudi z vodo, v savno bi šla, sam ni denarja trenutno ... tako bom šla na sprehodek v gozd in na sooooonceeeeee. :2src: xsrcx

[color="#CC33CC"]Bodimo ljubeči in odpuščujoči do sebe in do drugih, ne objokujmo preteklosti (ker se bomo z njo namreč dosti ukvarjali), nič pa ne bo narobe, če se ob njej še za hipec ustavimo in potem stvarem, ki so namenjene temu, da odidejo, pustimo oditi.[/color]
tole si bom še posebej zapomnila in upoštevala. xsrcx x:)x
[color="#CC33CC"]
Tako se bomo morda lotili pospravljanja podstrešij in kleti ali pa bomo pregledovali stare fotografije ali druge zbirke.
Odvrzimo nepotrebne reči in naredimo prostor za nove.[/color]
to delam jaz skoz sproti, ker ne maram navlake, smeti, nepotrebnih reči. mečem sproti stran. včasih mi je za kakšno stvar tudi žal, ampak saj so samo predmeti in v končni fazi, če se stvari zavrgla, je že tako moralo biti v tistem trenutku. fotografije in spominke pa gledam redko. oz. nekak nisem vezana na neke spominke ... predmete. če nimajo praktične vrednosti. nekak nisem preveč melanholične sorte. pa saj mam spomine nekje v srcu in spominu, kaj mi bojo neki predmeti, na katerih se samo nabira prah.

[color="#CC33CC"]medtem ko bo Venerin vpliv precej ugodnejši in bo še vedno skrbel za boljše vzdušje, prijateljska in ljubezenska čustva, pa tudi za [color="#33CC00"]čutnost in erotiko[/color] in sploh vse oblike in načine uživanja, [/color]
oh yeah, tooo! x:px x:Dx :palec:

[quote name='kukica' post='733767' date='30. Oct 2006, 08:26']Težko bomo ohranjali pozornost in zbranost, odsotni bomo in raztreseni in[b] tudi (pretirano) občutljivi[/b].
Objokovali bomo morda dogodke in ljudi, ki so minili oz. tako ali drugače odšli (pa četudi smo s tem že zdavnaj opravili in čeprav smo morda nanje celo že čisto pozabili).
Bodimo [b]ljubeči in odpuščujoči [/b] do sebe in do drugih, ne objokujmo preteklosti[/quote]
Zame ta teden to več kot drži. Drži se bejbi.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...