Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Če pa Hanžek kot varuh človekovih pravic dela pred evropo iz muhe slona, je pa to velik problem za Slovenki ugled. Mene pa to sploh ne sekira, menim celo obratn. Kaže na to, da smo osvojili in da deluje institut ombudsmana. To nam ugled lahko le poviša. Kakega pretiranega izgubljanja ugleda zaradi delovanja slovenije v zvezi z romsko problematiko ne bo, če ne bo pretiranih nadaljnih kršitev človekovih pravic. Teh pa tud zaradi njegovega delovanja in pozornosti širše javnosti ne bo. Sicer pa kako bi naj sploh njegovo delovanje nižalo ugled slovenije, če ni res, kar pravi? Tko, da ni blema, vse laufa kot mora, sem že povedal, ombudsman pa res nikakor ne more biti lojalen vladi, nobeni. In še zlasti mora skrbeti za vse vrste manjšin.... Imamo Santos, imamo, tud ugled, brez skrbi. V sloveniji živi in dela veliko velikih in sposobnih ljudi na vseh živih področjih in slovenija je med najbolj razvitimi državami na svetu, je lepotica, pa tud ena najbolj varnih držav in še v marsičem med naj v pozitivnem smislu. Sam to ponavadi samo tujci vidijo, ne mi. To ti tako verjetno veš, če si velik potoval in videl.....Če bi imeli mal večji standard bi blo pa res zlo zlo dober ..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 nisem vedel, da imamo slovenci nek ugled ? Od kad mi svetski ? No ja, glasba Ansambla bratov Avsenik je na primer zlo popularna v alpskem svetu že nekaj časa, na bavarskem so jo tako rekoč prevzel za svojo narodno glasbo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 ...joj, glih to je najpomembnejše, ja, pa še posebej k so popularn pri naših bratih germanih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Imamo Santos, imamo, tud ugled, brez skrbi. V sloveniji živi in dela veliko velikih in sposobnih ljudi na vseh živih področjih in slovenija je med najbolj razvitimi državami na svetu, je lepotica, pa tud ena najbolj varnih držav in še v marsičem med naj v pozitivnem smislu. Sam to ponavadi samo tujci vidijo, ne mi. To ti tako verjetno veš, če si velik potoval in videl.....Če bi imeli mal večji standard bi blo pa res zlo zlo dober ..... Vsekakor se strinjam s tabo ! Razvitimi...hmmm...malce sem v dvomih. Al nima veze. Varen ?! Heh, kako smo lahko varni, če Zemlja ni varna ?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Ja, kolk se spomnim po lestvici svetovne banke nekje okol 20 mesta, kar pomen med najbolj razvitimi. Kaj me zezaš , saj veš kaj mislim. Čeprav maš prav po svoje ja, 1x nam bo Zemlja krepko povedala svoje, zlasti o našem ravnanju z njo....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Mene pa to sploh ne sekira, menim celo obratn. Kaže na to, da smo osvojili in da deluje institut ombudsmana. To nam ugled lahko le poviša. Kakega pretiranega izgubljanja ugleda zaradi delovanja slovenije v zvezi z romsko problematiko ne bo, če ne bo pretiranih nadaljnih kršitev človekovih pravic. Teh pa tud zaradi njegovega delovanja in pozornosti širše javnosti ne bo. Sicer pa kako bi naj sploh njegovo delovanje nižalo ugled slovenije, če ni res, kar pravi? Tko, da ni blema, vse laufa kot mora, sem že povedal, ombudsman pa res nikakor ne more biti lojalen vladi, nobeni. In še zlasti mora skrbeti za vse vrste manjšin....Upam, da res ni blema. Sevede varuh ne sme biti lojalen vladi in mora še posebej skrbeti za vse vrste manjšin, ampak mora pa biti tudi objektiven in skrbeti za človekove pravice vseh, ne sam vseh vrst manjšin. Žal imam pa občutek, da je bil -in je še - Hanžek lojalen prejšnji vladi . Zato tudi ni s prstom mignil, ko so sorodniki žrtev zaprosili, naj ukrepa v primeru ureditve množičnih grobišč, identifikacije žrtev ter ureditvi mrliških listov. Je odgovoru, da to ni vprašanje človekovih pravic, ampak politično vprašanje, in da on nima nič s tem :xx!: . Smatram, da je povsem človeška pravica in povsem v skladu z evropskimi normativi, da se te stvari uredijo. Poleg tega pa za izvajanje teh masovnih pobojev nihče ni odgovarjal. Upam, da me ne boš prepričeval, da je to povsem v skladu z evropskimi normativi. Zadnjič je nekdo po TV na eni okrogli mizi dejal - in se povsem strinjam - da komunistični (se opravičujem, da spet uporabljam ta izraz) sodniki pač ne bodo obsodili komunistov. Če pa nihče ne bo obsojen, so po pravni logiki pač vsi nedolžni . In sedaj se dela halo, ker je bila preseljena ena na črno naseljena romska družina Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 12. november 2006 Prijavi Deli 12. november 2006 Tega ne vem, nisem slišal za to, se mi pa tudi zdi, da pa res ni varuh tisti, ki bi o tem odločal ali imel kakšne pristojnosti.....Ker....v okviru katerih človekovih pravic bi pa naj te bleme reševal? No, tud za to v nadaljevanju ne vem kaj ima veze z romi in varuhom? Pa kje ti najdeš v sodstvu te komuniste, tud ne vem, tvoj blem je, da bodo vsi sodniki, ki ne bodo sodili kot bi ti želel, po tvoje komunisti.... Iz medijev pa tud sicer poznam samo primer Ribičič, pojma nima koliko dokazov za utemeljenost suma je v svoji zahtevi za preiskavo predstavilo tožilstvo, ne poznam zadeve, pa po resnici povedano me tudi ne zanima preveč...... Ne morm pomagat, mene zanima sedanjost.....tisti, ki živijo tolk v preteklosti pa naj to tudi rešujejo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ZE govori, ZE cutimo! ... 1x nam bo Zemlja krepko povedala svoje, zlasti o našem ravnanju z njo....... ... mene zanima sedanjost....... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ...Da še malo poploskam. No ja, glasba Ansambla bratov Avsenik je na primer zlo popularna v alpskem svetu že nekaj časa, na bavarskem so jo tako rekoč prevzel za svojo narodno glasbo.Kako si mogel pozabiti na Atomic Harmonic? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Kar pa se tiče Mladine kot trobila, haha, Mladina je vedno bila opozicijski cajtng, že ko je še Janša delal zanje x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ...kar so konkretno dokazali v času svoje dolgoletne vladavine..... Med drugim imamo npr. v ustavi zapisano, da bo romsko problematiko urejal poseben zakon, pa še do zdaj ni sprejet......12 let niso tega rešili Mogoče je bila njihova vladavina po svoje "prijaznejša" do Romov, dolgoročno gledano pa zanje in za reševanje problematike Romov niso naredili ničkaj.......samo še omogočili so eskalacijo problematike, h kateri je med vsemi drugimi okoliščinami prispevala tudi sprememba oblasti ......In takih področij je še kar nekaj.......No, saj so tudi zato izgubili volitve. Potem ti pa povem z drugimi besedami.Vesel sem pozitivnega razvoja, ki se kaže v tvojih stališčih, če primerjam tvoje prve poste v tej temi, s tem kar pišeš sedaj. To kar pišeš o Hanžku in predvsem kako to pišeš, je pa daleč pod nivojem tega, kar sicer pišeš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Ja, ni čudno tvoje veselje, ne, sploh če citiraš in komentiraš moj post ne njegov.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 kje si prebral, da sn to napisal? Kar pa sn napisal...pa mislim tud še zdej....Če kot občasne prebliske Nežmaha misliš da kdaj kaj napiše kontra levim, mislim, da to piše stalno, niti občasno ne preneha. Jaz tud, s prekinitvami. Zato še vedno trdim, da je bil edini opozicijski cajtng v bivšem sistemu, ko opozicije uradno še sploh ni bilo..... Glede na nastanek, bistvo, vsebino, ideje in miselnost Mladine kot revije nasploh pa se bo tudi nasploh v temah, ki se nanašajo na človekove pravice, džamije, pravice homoseksualcev, odnos do manjšin, odnos država - cerkev, odnos do NOB itd. težko strinjala s sedanjo oblastjo mar, ne......še po muzičkem in filmskem okusu bo težka Sicer pa je emanuel rekel, da je Mladina opozicijsko trobilo, kolk se spomnim, ne vem kak vam rata njegove poste z mojimi zamenjevat. In na to sn reagiral......k Mladina vsaj Nežmaha premore pa kritiko tudi LDS, SD ipd. (jaz jo vidim, berem, ne vem kaj vi berete v Mladini, k je težko je ne videt), medtem ko kak Mag tega ne zmore, pa ga desni radi omenjajo kot objektiven cajtng, pih. Tudi Delo postaja zanimivo haha.....V Večeru še ni tko hudo, čeprav me prav zanima kam so zginile kolumne Vesne Godine? Sorry Ambružani in Romi, debata nas pač odnese marsikam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Meni omenjanje ić novinarjev ne pomen nič, razen, da se pač pišejo na ić. Pa še rima se Medij mnenja ne more vsiljevat, ker če njihovga mnenja ne želiš, ga pač ne kupiš. Lahko pa ga kupiš, pa pač njihovega mnenja ne sprejmeš, tko kot ti. Mnenje si pač moraš ustvariti sam, zato pa imamo več medijev......Jaz smetja ne bi bral, kaj šele plačeval. Berem pa tudi Mladino, sicer me včasih mal mine, pol pa spet prime. Včasih si celo kupim Mag, sam me potem vedno takoj mine . Pri Mladini me ponavad mine po določenem času. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 Da še malo poploskam. Kako si mogel pozabiti na Atomic Harmonic? Jaz tudi... Mladina opozicijsko trobilo?Mick se šališ?V vseh letih oblasti LDSa je to opozicijsko trobilo udrihalo po opoziciji.No sedaj je pa res končno opozicijska Brez karikatur Lavriča, občasnih prebliskov Nežmaha in Štefančiča, je ta revija že davno dosegla svoj podenPa verjem mi kar ti pravim saj jo berem neprekinjeno že od osemdesetih prejšnjega stoletja. O Mladini... Sem jo bral včasih... Ampak kolikor se lahko spomnim je bila zame edina ogleda vredna stvar v njej tisti strip... Ne spomnim se več kako se je imenoval... ...jebi ga... O krvoločni drhali iz Ambrusa in ubogih preganjanih Romih... V Slovenskih Novicah danes.Vem kakšno mnenje imajo tem cajtengu določene osebe tu gor, tud moje ni dosti boljše... :xx!: Verjamem da je vmes tudi veliko pretiravanja, ampak če je samo del tega res... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ......... Kaj pa vem, Mladina je bla vedno mal kontra, mal alter, široka itd., men je bila tud včasih bolj všeč k zadnje čase......zato pa je ne berem, ko je imam dost.....je pa seveda bolj "levi" cajtng, normalno, mi je pa tud to všeč, da ima Nežmaha pa še koga k ima možnost svoje kontra mnenje v cajtngu večinskemu mnenju pisat.....fajn bi bil kak pol/pol cajtng, pa da prebiraš "prav" vseh, pol pa pač vidiš kaj ti je bližje.... Kaj te piše v SN? Nekje sn čul, da so se Romi oz. Strojanovi al kaj so in vlada zmenl glede lokacije, tko da kul. Vsa stvar je itak ok, bo mogoče pa le pospešila reševanje romsko-civilne problematike Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Ja, saj vem zakaj si tko napisal, sam to nič ne spremeni pri men glede tega kar si citiral. Če dodaš "posameznim novnarjem" še "pišejo na ić" nardiš to iz nekega razloga, s tem tudi hočeš nekaj povedat, sicer bi zadostovalo "posamezni novinarji". Tko pač jaz vidim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Potem ti pa povem z drugimi besedami.Vesel sem pozitivnega razvoja, ki se kaže v tvojih stališčih, če primerjam tvoje prve poste v tej temi, s tem kar pišeš sedaj. To kar pišeš o Hanžku in predvsem kako to pišeš, je pa daleč pod nivojem tega, kar sicer pišeš. Kaj pa se je to zgodilo zgoraj.Nimam pojma! To kar sem napisal se nanananaša na alefa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 ......... Kaj pa vem, Mladina je bla vedno mal kontra, mal alter, široka itd., men je bila tud včasih bolj všeč k zadnje čase......zato pa je ne berem, ko je imam dost.....je pa seveda bolj "levi" cajtng, normalno, mi je pa tud to všeč, da ima Nežmaha pa še koga k ima možnost svoje kontra mnenje v cajtngu večinskemu mnenju pisat.....fajn bi bil kak pol/pol cajtng, pa da prebiraš "prav" vseh, pol pa pač vidiš kaj ti je bližje.... Kaj te piše v SN? Nekje sn čul, da so se Romi oz. Strojanovi al kaj so in vlada zmenl glede lokacije, tko da kul. Vsa stvar je itak ok, bo mogoče pa le pospešila reševanje romsko-civilne problematike Ja, tudi o Strojanovih piše, pa o novi lokaciji...Piše pa tudi o tem kaj se je tam prej dogajalo.Po smrti starega Strojana.Pa kako je bilo dokler je bil še živ.Nekaj izpovedi krajanov. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Moji posti niso nič "revidirani", kot tudi ne moja stališča.Povem in napišem kar mislim, vedno... In NIKOLI se nimam navade naslanjat in lepit na nekaj kar je trenutno v modi.Uporabljam svojo glavo, ne glave drugih... In me boli k*** za vlado, stranke, politiko... :xx!: In za to a se ti strinjaš ali ne z mojim mišljenjem o Hanžku... Potem ti pa povem z drugimi besedami.Vesel sem pozitivnega razvoja, ki se kaže v tvojih stališčih, če primerjam tvoje prve poste v tej temi, s tem kar pišeš sedaj. To kar pišeš o Hanžku in predvsem kako to pišeš, je pa daleč pod nivojem tega, kar sicer pišeš. Tukaj še enkrat tapravi citat z mojo reakcijo. Micku se opravičijem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 ti si nepopravljiv levičar, zato jo z mojo kleno desnico bodeš skupil po glavi, če mi kuj ne častiš Uni brezalkoholnega piva Nikuuuuuuuuuul pa niiiiiiikdar! Sam Zlatorog lohk dobiš Sicer pa sn desničar..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 Potem ti pa povem z drugimi besedami.Vesel sem pozitivnega razvoja, ki se kaže v tvojih stališčih, če primerjam tvoje prve poste v tej temi, s tem kar pišeš sedaj. To kar pišeš o Hanžku in predvsem kako to pišeš, je pa daleč pod nivojem tega, kar sicer pišeš. Tukaj še enkrat tapravi citat z mojo reakcijo. Micku se opravičijem. Pozitivni razvoj, ma daj... Potem si me površno bral.Je pa iz posta ki si ga citiral, če ga pozorno prebereš, lahko razbrati kakšna so moja stališča.VEDNO.Mene nikoli ne zanimajo trenutno aktualna ali moderna stališča do neke stvari.Niti se nikoli ne postavljam na stran kjer je večina, niti iz kljubovanja na stran kjer je manjšina.Mi je prav vseeno ali sem na svoji strani popolnoma sam ali pa jih je še miljon.Kar se pa nivoja mojega pisanja o Hanžku tiče...Za način pisanja o njem bi se strinjal da ni ravno na nekem nivoju.KAJ pa pišem je pa moje osebno videnje njegovega dela.In se ne da spravit na noben nivo. Aja... Tudi pri tebi je opaziti "pozitivni razvoj"... Se mi zdi da si začel tudi ti malo gledat z obema očesoma... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 HANŽEK JE DVONOGI KONJ!!!! .....viš k Uni piješ, zdej pa maš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 HANŽEK JE DVONOGI KONJ!!!!Ne morem ga niti videt niti slišat sorry Ne žali konjev! Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. november 2006 Prijavi Deli 13. november 2006 Daj nehaj. Na kteri spletni strani? Me res zanima.....Ono za "čao cigani" pa ne štekam nič.....kjer je več ciganov kot drugih se borijo cigani za svoje pravice na evropskem sodišču? Al kaj? Kje pa (se) je to (zgodl)? K praviloma morš najprej vse domače pravne poti rešt......al kak to sploh misliš? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.