cvickar 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Lahko je tebi bit pametna in tud mislim da si izredno pametna in sem že spraševa, kje spiš da te ne ukradejo.Lepo sediš za mizo in se boriš za pravice ciganu. Zakaj pa ne greš živet z njimi. Jaz mislim da b pol čist drgač govorila. Niso vsi cigani isti, ampak tili strojani so pa od hudiča, ti povem.Če gre cigan na njivo in pokrade, to za tebe ni nič tazga, ker pač on nima. Ampak to njivo in ta pridelek je moral nekdo pridelat .Kako b pa zgledalo, da b pršu k tebi in ti vzel deset jurjev, pa nč vprašal, ker jih pač on nima.Revež ne, naj jih ima. Ni problem krompir in pa fižol in pa ne vem kaj še, problem je v načinu in odnosu ciganu do tega, da mislijo, da vse lahko. Hrati jim pa še civili v Lj in ne vem kje še dajete podporo.pa saj ne morem verjet. bogi bogi, a ne, cvickar..mal jokcas... se ti krivica godi in taksno.sm misla, da kot cvickar in tak car, mal po miz udars, ampak tle pa civkas o krivici zzarad enih cigotov. "vsakdo ima toliko pravic, kolikor ima moci." sicer pa (salo na stran ) KOMU pa v tej drzavi pripadajo PRAVICE???Kaj je to? Pravica? jaz vidim, da se je treba prekleto znajdt sam. in sam. konc koncev recimo men romi ne morejo ogrozhat IMETJA - ker ga nimam. vcas so imetja zlo vprasljiva..... recete: naj na svoji njivi posadijo... a se hecate? kaksni njivi? ce se za bivanje ne morjo spedenat... zdaj bodo pa dobili dovoljenja za vrtove, njive, jacuzzije in bazene. in stadione. se nekaj! oni dan sem dobila 56 al kolk prijav na urednistvo zarad enih objavljenih penisov. ces, tkole se pa tle ne mormo it. NIHCE x!x ni podal prijave na: "pobit vse rome". No in ce kaj mot tlele, je prej sovrastvo in ozkost, omejenost, zaplankanost kot pa spolnost. Ono je samo neokusno, nezrelo in ubogo.tole je pa skodljivo in nevarno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ne saj je cist prav Mick.. ene sem zbrisala (penisaste fotke), pol se mi je mal ustavlo....ampak, moj point je bil drugacen...vse je zalostno.kam ta svet drvi.in kako se razmislja. to je strahota.temu se upiram z vsemi stirimi in zato se tolk jajcam v takih temah. ja, me ne brigajo (v tem primeru romi), pr men jih ni, kaj pa ce bi bli tle in vse to.nimam prava glasanja, kao.sam civkam base pa se vseen lohk - ce je prevec trebla. in ravn to pac pocnem. se boriš za pravice ciganu.sploh se ne.samo debatiram v temi.nisem podpisala peticije in nisem sla na cesto se bunit.NIC nisem naredila pravzaprav.sam tle mal gobcam. da noute sam vi tulil. kot sem ze rekla. ja, sedim za mizo. hvalabogu da jo mam. in da nisem vec prek modema/telefona. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ja, me ne brigajo (v tem primeru romi), pr men jih ni, kaj pa ce bi bli tle in vse to.nimam prava glasanja, kao.To je kot tista, ko ti mama, če ji rečeš neko mnenj o ravnanju z otroki, ki jo zaboli vpraša: "Aja, to to veš? Kolk otrok pa maš, če smem vprašat?"Nobenga nimam. pa veš kaj, vidla tud še nikol nisem nobenga otroka. V glavnem jokice stokice rasistične. Vsi vam hočejo hudo, pa noben vas ne mara, pa krivica se vam godi... Ampak vsak bo slej ko prej dobil lekcijo kako dragoceno je VSAKO življenje in potem vam bo gonja romov in podobne stvari zadnja briga. Ampak le dajte - preden se vam to zgodi, jih pa le izženite! Imate vso pravico. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ampak vsak bo slej ko prej dobil lekcijo kako dragoceno je VSAKO življenje in potem vam bo gonja romov in podobne stvari zadnja briga. :palec: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 vse je zalostno.kam ta svet drvi.in kako se razmislja. to je strahota.temu se upiram z vsemi stirimi in zato se tolk jajcam v takih temah. nisem podpisala peticije in nisem sla na cesto se bunit.NIC nisem naredila pravzaprav.sam tle mal gobcam. da noute sam vi tulil. Točno tako. Samo mene tolaži, ker povsod znam videti tudi lepoto, pa krasne ljudi, na srečo tudi tega ni tako malo.... Jaz z vsemi petimi, če je treba Jaz tudi ne. Sam tukaj gobcam, mal več sicer, pa že čist popenjo eni, kaj šele, če bi cigumignil.... Pa da tulimo večglasno, se bolj fajn sliš, pa prijetneje, bogatejše, pa mal manj moreče je...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 dbest post! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 bela vrtnica: bejba s cvetnim imenom, polna pa gneva, vse ji je jasno. sam se piko na i da in rece: ja tako je.Po moje se motiš. Bela vrtnica samo dosti bolje pozna dano situacijo in razmere kot ti, zato je to tvoje obsojanje čist mimo. S takimi ocenami samo z lopato razmetavaš ugled, ki si si ga pridobila z delom na tem forumu. Nivo pa je tlele na podnju S tabo vred. Tudi tvoja izjava, da se ti gnusi dejanje domačinov, ko so se KONČNO po večletnem maltretiranju, ki so ga nad nimi izvajali Strojanovi, temu uprli, je poden od podna. Iz rabljevdelaš žrve, iz žrtev pa rable. Umazano zlorabljanje resnice. :xx!: Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Rajs da ne bi vidla vasih postov v tej temi, mi je kar skoda, ko sem vas take vidla/dozivela.Sram vas bodi! Tudi men je žal, da sem te vidu/doživu takole. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 S takimi ocenami samo z lopato razmetavaš ugled, ki si si ga pridobila z delom na tem forumu. Z enim mnenjem v mozaiku tisočih? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ja, mick, prav zalostno je, kok srda, pa TU (ki naj bi le bli bolj duhovno usmerjeni tule).tko da se men tud ne da....Tema se pač večinoma skriva za masko svetlobe, in če tega ne moreš spoznat, potem ti tudi ni treba kritizirat tistih, ki so vse skupaj bolje dojeli. Emanuel: v vsakem predmetu in v vsaki debati, kjer se kdo ne strinja z njim, bo mel polna usta 'rdecih' pa 'komunajzarjev', pa cetudi bo govora o Steve-u Irwinu al pa o mungih.Razvoj dogodkov mi potrjuje, da sem imel prav pri svojem razumevanju političnega ozadja in korenin vsega, kar se dogaja. Sploh včerajšnji miting v podporo "deportirancem " z naslovom "pod Janšo smo vsi cigani" :xx!: Čisto politični pamflet. jest bi reku, da smo pod post-komunisti vsi Ambruščani Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 to mas sam na chelu, jaz sem jo sam opazla, nisem ti je jaz lepla gor.In ti si iz neba poslana, da nam jo prebereš in razložiš Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 To je kot tista, ko ti mama, če ji rečeš neko mnenj o ravnanju z otroki, ki jo zaboli vpraša: "Aja, to to veš? Kolk otrok pa maš, če smem vprašat?"Nobenga nimam. pa veš kaj, vidla tud še nikol nisem nobenga otroka. V glavnem jokice stokice rasistične. Vsi vam hočejo hudo, pa noben vas ne mara, pa krivica se vam godi... Ampak vsak bo slej ko prej dobil lekcijo kako dragoceno je VSAKO življenje in potem vam bo gonja romov in podobne stvari zadnja briga. Ampak le dajte - preden se vam to zgodi, jih pa le izženite! Imate vso pravico.Zdaj je pa čist usak rasist, ki hoče svojo imovino in svoje otroke zaščitit. Pa nkar ne govor, da nas nbeden ne mara. Čedalje več nas je, ki hočmo imet red, pa nč druzga.Zarad mene so konc koncev lahko sosedi tud cigani, sam naj se obnašajo tako, kot je treba. Ampak dokler jim boste taki, kot si ti podporo dajal in jim dajali vse prav, da lahko napadjo in ustrahujejo okoliške ljudi, tolk cajta bodo tud delal. Morda, pa močno upam, da boš tud enkrat ti pršla na vrsto. Takrat te pa nav zanimalo kako boš si nohtke našminkala, ampak kako bodo tvoji otroc, če jih boš imela prišli varno iz šole. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ja, verjamem, da jim je težko, tam v Ambrusu, sam še vedno pa ne pristanem na linč, izselitev ...jemanje pravice v svoje roke. V jesenicah je eden streljal in ubijal,ne bom se spuščala v razpravo, kaj je bilo in zakaj, sam spet isto...jemanje pravice v svoje roke...Ni šlo za nikakršen linč, niti poskus linča!Ampak za BOJ, do katerega imajo domačini vso moralno pravico!Kajti Strojanovi so do zob oboroženi in večkrat streljajo na ljudi. En možakar je pristal na vozičku, ko je v hrbtenico dobil metek iz strani Strojanovih. Me prav zanima, kako bi ti čvekala, če bi se to zgodilo enemu od tvojih bližnjih. Ja, pa še to. Če bi se več ljudi upalo postaviti po robu izsiljevalskih nasilnežev, bi se tudi izsiljevanja verjetno nehala. Pozdrav vsem. Glede Romov je tko.. Kakšno mnenje imamo o njih je tudi odvisno od tega, kako DALEČ stran živimo. Lahko je unim protestirat, pa podpirat Rome, k nimajo nikakršnega opravka z njimi. Enake pravice za vse!.... Se ne strinjam čist.... Enake pravice in dolžnosti za vse! - to pa že velik bolš. Že z južnaki imamo ogromno problemu, sam ti vsaj neki delajo, Romi pa še tega ne.. Pa hvala lepa tako pravno državo, kjer eni lahko počnejo kar hočjo... Pa čeprav smo tisti, ki se s tem strinjamo, kao nestrpneži Aha, pa ja, predlagam geto al pa koncentracijsko taborišče, sam za Rome, pa še nova delovna mesta za slovence bomo mel.... In ja, se strinjam......k pa bi naj zakon veljal za vse......vsakega, ki sproži kakršnkoli incidnet v določenem naselju....izseliti......al pa kar v logor skup z Romi! Spet podtikaš. Napisal sem, da je treba TUDI rome spraviti v red, pa čeprav s povečanim delovanjem policije. Problem pa je, da v tem primeru Hanžek skače do neba in tuli, da je slovenija nacistična policijska država, ki preganja rome samo zato, ker so romi. Vsakrsna ideja o tem, da je med romi res več kriminalitete, je zanj sovražni govor, ki ga mora država preganjat (sevede pa ne romov, ki madtem veselo streljajo na ljudi s kalašnikovi). Resnica ga NE ZANIMA! Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 res je, tud mene je parkrat tako not potegnil, da sem se spustu u manjše konflikte za kar mi je žal... enkrat sva se z mickom mal zapela (sj nis jezn? )... te zanese in potem napišeš traparijo... Sploh ne. Te pač zanese in potem napišeš traparijo..... Ne, ne, men je debata kul dokler je debata, koment, pa v nekem kolk tolk kul načinu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Emanuel, tudi sam sem ti že to povedal.To kar tukaj piše Mick, drži.Saj dejansko obstajajo zelo velike podobnosti med stalinizmom in med nacizmom.Tvoje argumentacije so le tem srhljivo podobne.Zamisli se malo.Poglej, leta 99 je bil izdan odlok o rušenju črne gradnje- tisti dom, s katerega so bili revčki "deportirani ", vendar do rušitve nikoli ni prišlo. Zato mi prosim ne razlagaj o pravni poti, je bilo v Ambrusu že preveč žrtev. Vse ima svoje meje, tudi potrpljenje nas "pusijevskih slovenceljnev". Itak pa ne maram kvizlingov Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Spet podtikaš. Napisal sem, da je treba TUDI rome spraviti v red, pa čeprav s povečanim delovanjem policije. Problem pa je, da v tem primeru Hanžek skače do neba in tuli, da je slovenija nacistična policijska država, ki preganja rome samo zato, ker so romi. Vsakrsna ideja o tem, da je med romi res več kriminalitete, je zanj sovražni govor, ki ga mora država preganjat (sevede pa ne romov, ki madtem veselo streljajo na ljudi s kalašnikovi). Resnica ga NE ZANIMA!Kdo kaj podtika? A si se identificiral s predlogom ali kaj? No v tem drugem se celo strinjava. Sem tudi opisal način, ki bi si ga želel, me zanima, če ti je všeč? Al boš spet nekaj komunajzarskega v njem našu? No, no, ne bod tko občutljiv......Kaj te briga Hanžek, on pač dela svoje delo kot misli, da je prav, pa kmal več ne bo varuh, pa dejstvo je, da varuh niti pri nas niti drugje nima tako strašne moči, da ne bi vlade uspele dokaj po svoje nardit , so pa mal bolj pod drobnogledom. Varuh je opozicija na področju človekovih pravic bi reku. Tak je tud njegov namen. Kaj te to tolk čudi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ja, v Večeru je v ponedeljek novinarka K. Šulek napisala dober člank na to temo z naslovom "Slovenci in srčnost" K utegnem ga mogoč prepišem, k ga ne znam prenst. In slogan povezala z našimi Romi, izbrisanimi, z biomedicinsko pomočjo neoplojenemi samskimi ženskami, istospolnimi partnerstvi, čefurji in ga dokončala z : "In navsezadnje tudi to, da trezen slovenec ne objema slovenca, ni pomanjkanje srčnosti, pač pa zgolj domišljena skrb za zdravje sočloveka: srčen objem lahko še komu zlomi (tako značilno za ta prostor - pokončno) hrbtenico". To vse nima veze s srčnostjo. Očitno ne razumeš razšežnosti nasilja Strojanovih nad domačini, če ne ne bi pisal neslanosti, in citiral nekoga, ki tudi ne pozna položaja. Ravno včeraj je en možakar z dolenjske dejal "Kdor ne ve, kaj se je dogajalo, niti NE MORE VERJETI, da je to SPLOH MOŽNO." Varuh je opozicija na področju človekovih pravic bi reku. Tak je tud njegov namen. Kaj te to tolk čudi?ME ČUDI NJEGOVA PRISTRANSKOST, NEOBJEKTIVNOST IN FANATIZEM, ZARADI ČESAR ROMI MISLIJO, DA LAHKO DELAJO KAR HOČEJO. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Tezje pa bo zdaj se vsem romom, ki so zarad enih crnih ovc obsojeni s strani brezglave pobesnele mnozice, ki, kot je rekel Piko, gledajo sam se z glavo, ki majo povrh vsega plashnice nataknjene gor, srce so pa izgubili. torej zarad tacgale pisanja, takihle mnenj, kot se vidjo tud tu, bo nasrkal tud oni mali ciganski otrocek, ki se je dons v svet radosten in nic hudega slutec rodil.ampak ne: ze prec bo cigo in je ze takoj konc zanj.prvo, cesar se bo spomnil, bo pena na ustih in sovrazhni obrazi ljudi, s katerimi je slucajno naneslo, da zivijo na istem ozemlju.In kaj bo romom koristilo, če jim pustimo, da delajo kar hočejo Dogodki v Ambrusu so pokazali, da v tem primeru postajajo samo vse bolj divji. Ta pretirana tolerantnost je čisto zgrešena. In če je sovražnost okolja tako škodljiva, zakaj se potem eni tako zavzemajo, da se jih naseli nazaj, oziroma vsaj v isto občino. A ne bi bilo potem bolje, da se jim omogoči, da se naselijo nekje, kjer ljudje do njih niso tako klastrofobični in nestrpni? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 To vse nima veze s srčnostjo. Očitno ne razumeš razšežnosti nasilja Strojanovih nad domačini, če ne ne bi pisal neslanosti, in citiral nekoga, ki tudi ne pozna položaja. Ravno včeraj je en možakar z dolenjske dejal "Kdor ne ve, kaj se je dogajalo, niti NE MORE VERJETI, da je to SPLOH MOŽNO."ME ČUDI NJEGOVA PRISTRANSKOST, NEOBJEKTIVNOST IN FANATIZEM, ZARADI ČESAR ROMI MISLIJO, DA LAHKO DELAJO KAR HOČEJO.Jajajao, men se pa zdi, da ti ne poznaš marsičesa, tudi položaja ne. Ti govoriš o strojanovih, jaz pa v bistvu o celotni romski skupnosti, tu in tam o Strojanovih, pa še tu ne podajam ocene njihovih dejanj, k jih ne poznam, ampak razmišljam in sprašujem kaj v tej situaciji z njimi.......... Seveda te čudi. Ker ne štekaš kar ti govorim. Eh In če je sovražnost okolja tako škodljiva, zakaj se potem eni tako zavzemajo, da se jih naseli nazaj, oziroma vsaj v isto občino. A ne bi bilo potem bolje, da se jim omogoči, da se naselijo nekje, kjer ljudje do njih niso tako klastrofobični in nestrpni?S tem se pa strinjam....v dani situaciji. Samo.....kje pa to je? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 jaz hocem videt ljudi, ki se smejejo, ki so srcni.ne teh s stisnjenimi sovrazhnimi usti, kot sem ze povedala. Pa misliš, da so ljudje še lahko srečni, glede na vse, kar so počeli Strojanovi?A je lahko človek, ki je hrom, ker je dobil strel v hrbet, lahko še tako srečen in vesel, kot prej.A bo mogoče mal bolj zagrenjen, ker jo je fasal, ker je pač družbena klima taka, da so stručkoti ugotovil, da s "policijskim nasiljem" pač ne bomo rešil romske problematike, in so zato lahko počel, kar so hotel. Pa ti res verjameš, da Strojanove preganjajo samo zato, ker so romi Jajajao, men se pa zdi, da ti ne poznaš marsičesa, tudi položaja ne. Ti govoriš o strojanovih, jaz pa v bistvu o celotni romski skupnosti, tu in tam o Strojanovih, pa še tu ne podajam ocene njihovih dejanj, k jih ne poznam, ampak razmišljam in sprašujem kaj v tej situaciji z njimi..........Če govoriš o celotni situaciji, potem ne govori o deportacijah.Saj niso vseh romov deportirali.Sicer pa je recimo položaj v prekmurju dokaj v redu. kar pa ne pomeni, da lahko policija spusti položaj iz rok S tem se pa strinjam....v dani situaciji. Samo.....kje pa to je? Naj sociologi naredijo študijo.Pa ljudem, ki jih bodo anketirali, naj povedo, zakaj delajo anketo Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Če govoriš o celotni situaciji, potem ne govori o deportacijah.Saj niso vseh romov deportirali. Naj sociologi naredijo študijo.Pa ljudem, ki jih bodo anketirali, naj povedo, zakaj delajo anketo Kolk pa sem jaz v vsem napisanem govoru o deportacijah? Še o deportaciji mini minimalno. Približn tolk k vi o strojanovih.... .......pol bo to ziher v Kazahstanu...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Naj sociologi naredijo študijo.Ok, ok. Saj res, da imam že pol diplomske narejene, ampka zate bom pa spremenila temo. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ljudje BOŽJI: vprašajo se naj, zakaj jih je treba seliti (imajo svoj dom), ne pa kam da in kam ne.Preprosto, ambruščani in strojanovi pač ne morejo živeti skupaj - po moje zaradi agresivnosti strojanovih, ampak to je moje mnenje. Dejstvo je, da so strojanovi živijo na črno, in to nad 1 pasom vodovarstvenega območja za celo suho krajino - 9000 ljudi. Drugo dejstvo je, da so ambruščani tam živeli že veliko prej, kot strojanovi. Kot tretje pa bi bilo za državo veliko dražje, če bi preselili vse ambruščane, in jim dali nadomestno zemljo in zgradili sedanjim primerne hiše. Zato je po moje logično, da je treba OMOGOČIT preselitev (ne preseliti) strojanove. recimo clo alef me je presenetil, ko je nekje napisal, ovce.Folk, slovenci,z varnimi preskrbljenimi ritmi, po njegovo, da se grejo izpostavljat, da jim ni vseeno - to so ovce.da te bo kao sram in nous hotu izpast kot ovca, pa se bos rajs pridruzil krdelu volkov.Večina slovencev je z DELOM poskrbela, in še skrbi, za svoje riti. Ok, ok. Saj res, da imam že pol diplomske narejene, ampka zate bom pa spremenila temo. To je zate zgodovinska priložnost, da se že takoj uveljaviš v fohu Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 Ja, mick, prav zalostno je, kok srda, pa TU (ki naj bi le bli bolj duhovno usmerjeni tule).tko da se men tud ne da....ne mores z bozjimi zvoncki preglasit nabijanja po plehu. astra, zmotlo, zmotlo, sam v poplavi gnoja ne usmerjas pozornosti na en ml gnoja. Nivo pa je tlele na podnju Trudi: "Tisti ki ste za Rome." - kot da se gremo fuzbal tekmo. Porny: na bruhanje in kozlanje mu gre folk, ki se zavzema za manjsine. Emanuel: v vsakem predmetu in v vsaki debati, kjer se kdo ne strinja z njim, bo mel polna usta 'rdecih' pa 'komunajzarjev', pa cetudi bo govora o Steve-u Irwinu al pa o mungih. bela vrtnica: bejba s cvetnim imenom, polna pa gneva, vse ji je jasno. sam se piko na i da in rece: ja tako je. Mick pa si je prisluzil od mene totalne plus tocke, pa predvsem zato, ker je med tako zelo redkimi, ki se jim se da bockat, ki je med redkimi, ki gleda na problem kot clovek. Rajs da ne bi vidla vasih postov v tej temi, mi je kar skoda, ko sem vas take vidla/dozivela.Sram vas bodi! kar mejte mnenje, lohk vam grejo na zzivce cigani in vse.....sam tolk sovrastva, tako primitiven nivo - od tega pa se LN distancira in res fak in sram me je, da gostim takele nestrpneze. :xx!: Prav lepa hvala za te besede!Sem pa tudi sam zelo močno razočaran nad nivojem, ki so ga pokazali nekateri.Nič več ne bo kot je bilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 15. november 2006 Prijavi Deli 15. november 2006 ebor, saj sme napisala vcer, ko sem po kakem tednu uletela v temo, da uhh, ze 24 strani, iz cesar sem mislila, da se lohk sklepa, da nisem brala ze ohoho enih strani.ne, nisem brala... ker se itak vrtimo v krogu.gre za to v tejle debati (in navadno v takih debatah splosno), kdo je mocnejsi, bolj glasen.in ce milo in strpno se oglasas, te preglasijo s sovrastvom in hrupom in politicnimi "argumenti", te obsodjo komunajzarstva in vsega...tko da se mi ni dal vec tega it, ker sem svoje povedala. ker sem pa vseen dodatno razmisljala o vecplastnosti problema, sem se vceraj al kdaj spet pojavila v temi. tako da, zal, tvojih komentarjev se opazila nisem, nisem vec strani niti rpeletela, sam uletela sem na konc debate in razmisljala na glas. Ja saj že kaka dva tedna nisem nič napisal, ker itak ni kaj novega za napisat... sem pa mislil, da sem dal takrat kak zgled.. pa se mi zdi, da se nobenegta ni nič prijelo, tako, da bom spet 14 dni tiho... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.