alef 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 in oni zdaj TAKO zivijo, po tem, ko so odrezali skodljivca. njihovi pravici je torej kao zadosceno, se vec, sami so si postregli z njo na nacin, ki se tebi zdi pac pravicen? Pa tip ni nikjer omenjal drhali, ti pa kar 2x - si mu to v bistvu v usta polozil.. Ja, oni zdaj tako živijo.Pa bi bilo lahko drugače, ni treba da je TAKO.Samo prej bi morali delat na tem, ne pa da vlada šele zdaj razmišlja kaj storiti.Ravno danes v Slovenskih Novicah(spet te... ) berem o Janši.Kako je v državnem zboru govoril o tem česa še NIMAJO pripravljenega... Ne kaj IMAJO.In tu jaz vidim problem, ne v Ambrušanih, ne v Romih.Lahko je drugače, samo težko je gasiti ko že na veliko gori...Nikjer nisem zagovarjal tega kar se je zgodilo v Ambrusu...In tudi jasno sem napisal da krivde za to ne vidim ne samo v Ambrušanih ne samo v Romih. Drhal...to ni letelo na pisca omenjenega prispevka.Drhal so jih imenovali drugi.Jaz v njih ne vidim drhali. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ..... a pa vemo zagotovo kaj se bo dogajal, ko se bodo naselili nekam? itak - kar naenkrat se bo povečalo število kraj in umorov, sredi vasi bo zraslo smetišče.. kaj še? pa kako smo lahko tko prepričani v to? Kaj pa če ne bo tko? Kaj pa če bi ljudem dali možnost? ...Sem vedno za to, da se človeku da možnost, da se izkaže tudi drugačnega, kot je bil do sedaj. Vendar, ko slišim po TV, kako Strojanovim "popuščajo živci", pa da jim nič ni pogodu in da se na nič ne morejo prilagoditi..., močno dvomim, da so se teli ljudje sposobni pokazati še v kakšni drugačni luči. Po mojem bojo ostali taki kot so, kjerkoli že bojo. Nimam občutka, da se zavedajo svojih napak, kaj šele, da bi jih priznali in jih skušali odpraviti. Priznam, ne bi jih imela za sosede. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Jaz v njih ne vidim drhali.jaz tudi ne v romih. ... zadnjic sem bila na enem partyju lustnem, vso noc trajajocem, na prostem, na vrtu vecstanovanjske hise.in smo mal poplesaval, pel in zhural skratka.Pa nenadoma prizhvrgoli (to je najboljsi izraz) skupina deklet, lustnih mladih punc, se mal zavrtijo v ritmu muzke, mal zapojejo zraven, se mal hihitajo... zivljenje so prinesle, sonce in radost. sem mislila, da prihajajo na nas zhur... a se odrolajo v eno od stanovanj.pa pravim gostitelju: kaj je blo pa tole zdle? pa pravi: ah, ciganke. pravim kako to mislis? prav ja zgoraj zivijo, in da kok so lustne in "da se dobr, da MAJO NJIH ZA SOSEDE.." (x!x ), k pol lohk tud on kdaj pa kdaj kaksen zhurchek naredi pa mu nihce s kislimi facami kapsev ne klice. In pol cez kako urco so sle pa spet ven s prav taksnim "nastopom" - zhvrgoleche, pleshoche in radostno... pa so odpeketale, najbrz dalje zhurat. sem se prav na tole temo in na to vso gonjo prot romom spomnila. pa si rekla, da morm 1x napisat.da spomnim, da so romi seveda vec kot le ena za vecino problematicna druzina. Sem vedno za to, da se človeku da možnost, da se izkaže tudi drugačnega, kot je bil do sedaj. Vendar, ko slišim po TV, kako Strojanovim "popuščajo živci", pa da jim nič ni pogodu in da se na nič ne morejo prilagoditi..., močno dvomim, da so se teli ljudje sposobni pokazati še v kakšni drugačni luči. Po mojem bojo ostali taki kot so, kjerkoli že bojo. Nimam občutka, da se zavedajo svojih napak, kaj šele, da bi jih priznali in jih skušali odpraviti. Priznam, ne bi jih imela za sosede.jp, clovek tezko spremeni miselnost in navade... sploh ce se je dajala potuha nekaksna, je pol se tezje vse skupaj.... sploh pa kar nenadoma in pod taksnim pritiskom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 jaz tudi ne v romih.da spomnim, da so romi seveda vec kot le ena za vecino problematicna druzina.Jaz tudi niti v romih niti v ambrušanih. Se pa nekateri od obojih kdaj obnašajo kot drhal.... Itak. Povsod kjer sem do sedaj živel so bli vsaj relativno bliz kakšni romi, pa ni blo posebnih blemov. Seveda pa se jaz do romov obnašam kot do ljudi. V času, ko sem prek SŠ nekaj popisoval, se še sam spomnim ne več kaj, sem pa bil kar mal presenečen, verjetno zaradi privzetih stereotipov in predsodkov o njih, v kako urejenih stanovanjih živijo tudi romi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 No, ker je bil v tej temi pogosto omenjan varuh bom izkoristu to temo za vaše mnenje o Drnovškovem predlogu za novo varuhinjo - Zdenko Čebašek Tratnik....no, kaj menite? V igri sta bila močna kandidata tudi tožilka Nussdorferjeva in B. M. Z. ki pa je od kandidature odstopil....No, men je kar ok......politično neodvisna, strokovnjakinja na področju odvisnosti in družinske problematike ter ženska, kul, podpiram tudi v tem smislu, da bi bila varuhinja ženska. No, stranke so baje ful presenečene nad predlogom, zaenkrat samo dve stališči, Desus podpira, SNS zavrača.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Menda se že dela na tem?Niti jih ni treba seliti. Ig. Nekdo sproži govorice v tapatakraj se bodo selili in že so ljudje na nogah. A ni tako? Koliko vasi že ima vaške straže? Torej, število Ambrus krajev se povečuje. Vznemirjeni so ljudje v čedalje več krajih. Morda pa želi kdo vzemiriti vse Slovence?Včasih smo imel vaje NNNP - nič nas ne sme presenititi.Nekakšne simulacije naravnih katastrof, kot so potresi pa to.Pa so vsi vedl, da je sam vaja, pa so se norca delal. Sedaj pa samo eden reče - romi grejo, pa so ljudje takoj samozaščitno samoorganizirani, se vidi, da je samozaščita na nivoju Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kolk ene polemike. Dejstvo je da so brez doma, romi ali neromi. Od samega čvekanja pa tudi ne bodo dobili novega. Ob takih zadevah pride ven kakšni fašisti znamo bit slovenci. :xx!: Bojmo se, če bojo kdaj tako delali z nami. Nikol se ne ve. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 ja, ker je stvaren post. NI sovrazhen, ni levodesni, ni lochevalni, ni enostranski, v bistvu svaka cast, da je tko stvarno in normalno (podkrepljeno z nekaj znanja in razgledanosti in s clovesko zdravo pametjo) tip to napisal. Predvsem ta post ni stvaren, ampak spada v utopijo, predvsem pa se vidi, da avtor nima nikakršnega vpogleda v realnost Ambrusa, ampak zgolj prodaja utopične poglede na svet. In JE enostranski. Ne odraža razgledanosti, sploh pa ne človeške zdrave pameti. Domačine omenja kot razjarjeno, s ksenofobičnimi čustvi nabito ljudstvo . Daleč od resnice. Podcenjujoče in ponižujoče. Novice navajajo, da so prebivalcem nelegalnega naselja me Ambrusom in Zagradcem od leta 2004 do konca oktobra letos podali 124 katenskih ovadb, 44 prekrškov javnega reda in miru ter 108 cestnoprometnih predpisov. Zasegli so tudi več streliva in orožja ter drog. Poanta pa je, da socialnih dodatkov država ne more zarubiti za kazni, zaposlen pa skorajda noben od romov na tem območju ni in dela niti ne iščejo, saj plače navadnih delavcev niso visoke, vsekakor pa manjše od socialnih dodatkov, ki jih dobivajo. Trend pa je bil, da se je stanje stalno slabšalo. Ko pa enkrat to razumeš, potem pa je vsakomur jasno, zakaj je post, ki ga hvališ, zgolj utopija. Brez zamere, ampak poln kufer te imam.Saj se je včasih dal tud debatirat s tabo, ampak tu noter si pa zatežil... Daj nehi no, da ne bom začel hvalit Hanžka in rome, pa kritizirat domačine Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Tolk o teh socialnih dodatkih.. sem že enkrat vprašala pa mi ni nihče odgovoril... kolk visoki dejansko so tile dodatki?Ne vem, na primer da jaz kot študentka, nezaposlena, brez stanovanja.. zanosim.. a bom dobila tolk socialnih dodatkov, da bom lahko vsaj normalno živela sebe in froca (se pravi najemnina za flat, plenice, vrtec, obleke, hrana...)? čist tko, resno me zanima, no.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 22. november 2006 Prijavi Deli 22. november 2006 Kje pa živiš? To pomeni najmanj 150 jurjev, dal ti jih ne bo nihče! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 jaz tudi ne v romih. sem se prav na tole temo in na to vso gonjo prot romom spomnila. pa si rekla, da morm 1x napisat.da spomnim, da so romi seveda vec kot le ena za vecino problematicna druzina.jp, clovek tezko spremeni miselnost in navade... sploh ce se je dajala potuha nekaksna, je pol se tezje vse skupaj.... sploh pa kar nenadoma in pod taksnim pritiskom. Enako Na obeh straneh so ljudje, ki bi radi samo v miru živeli, po svoje.In oboji so v bistvu žrtve.Lepo bo takrat ko ne bo več treba pisat "na obeh straneh", ko bo samo ena stran... Imam pa tudi jaz eno zgodbico.Dve leti nazaj sv šla z Robido v Bazo 20 v Kočevskem Rogu. Upam da Emanuel ne bo tega prebral, bom takoj "rdeč"... Nikoli je še nisem videl pa me je zanimalo kako zgleda ta slavna baza 20.In ko sva si ogledovala tiste barake sva srečala en par.Po videzu(barvi kože) je bilo videti da sta Roma, nekateri oz. večina jih je temnejše polti kot mi.Pa smo si dalje ogledovali skupaj.Ženska je bil bolj redkobesedna, moški pa me je pričel spraševati o Bazi 20.In jaz, ves ponosen da bom enemu Romu razložil del naše zgodovine, mu pričnem razlagati tisto kar sem se zapomnil iz šole.Mirno me je poslušal in ko sem povedal kar sem pač vedel mi je samo rekel - pa veš da ni bilo čisto tako... Potem je začel on pripovedovati.O bazi sami, zakaj je niso nikdar odkrili, kaj se je tam dogajalo po vojni...Jaz o tem vem precej, on je vedel še veliko več. To je bil tisti Rom o katerem sem že pisal tukaj, tisti ki ima avtoodpad( ...) v Kočevju. Tudi taki so... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. november 2006 Avtor Prijavi Deli 22. november 2006 Jaz tudi niti v romih niti v ambrušanih. Se pa nekateri od obojih kdaj obnašajo kot drhal.... Itak. Povsod kjer sem do sedaj živel so bli vsaj relativno bliz kakšni romi, pa ni blo posebnih blemov. Seveda pa se jaz do romov obnašam kot do ljudi. V času, ko sem prek SŠ nekaj popisoval, se še sam spomnim ne več kaj, sem pa bil kar mal presenečen, verjetno zaradi privzetih stereotipov in predsodkov o njih, v kako urejenih stanovanjih živijo tudi romi. To sigurno... Pa ne samo nekateri od obojih.Tu so še tretji ki pristavijo svoj lonček... :xx!: Kot ta Jerneja Muhič s svojim izmišljenim pismom "anonimne Ambrušanke".Ne me spraševat od kod vem da je izmišljeno, ne bom povedal.Pač vem... Kolk ene polemike. Dejstvo je da so brez doma, romi ali neromi. Od samega čvekanja pa tudi ne bodo dobili novega. Ob takih zadevah pride ven kakšni fašisti znamo bit slovenci. :xx!: Bojmo se, če bojo kdaj tako delali z nami. Nikol se ne ve. So že delal in še delajo.Pa ne mi s tem kakšni smo Slovenci... Nič slabši kot ostali narodi v Evropi, raje boljši... Daj nehi no, da ne bom začel hvalit Hanžka in rome, pa kritizirat domačine Tudi ne pričakujem tega, samo nehaj s povojnimi poboji pa rdečimi in ostalimi farbami težit tu noter.Jaz tudi kar nekaj vem o tem, tudi sorodniki po materini strani so bili vpleteni, pa ne rinem tega v vsako temo... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Samo nekajkrat zapovrstjo jih morajo preseliti po raznih koncev Slo in točno to se bo tudi zgodilo! Menda se že dela na tem?Niti jih ni treba seliti. Ig. Nekdo sproži govorice v tapatakraj se bodo selili in že so ljudje na nogah. A ni tako? Koliko vasi že ima vaške straže? Torej, število Ambrus krajev se povečuje. Vznemirjeni so ljudje v čedalje več krajih. Morda pa želi kdo vzemiriti vse Slovence? Hmm tudi meni se tako zdi, še malo pa bo cela Slovenija ena sama vaška straža...Pa še nekaj je (sicer ne za v to temo) pred dnevi sem prebral izjavo od Dr Drnovška, piše, v smislu (da ne bom dolgovezil), da bi bilo dobro prečekirat doma za koliko dni imamo vode, pijače,hrane, vžigalic, sveč in drugih pripomočkov v slučaju neke katastrofe.. Sam sebi sem zamrmral v brado "pa dobro, kaj je s tem človekom...."Danes le nekaj dni kasneje pa se sprašujem: "mar je ta človek jasnoviden?" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Ebor, Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 http://www.strojan.tk/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 http://www.strojan.tk/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 23. november 2006 Prijavi Deli 23. november 2006 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 23. november 2006 Avtor Prijavi Deli 23. november 2006 http://www.strojan.tk/ No ja... Bolj čuden od sedanjega predsednika že skor ne more bit... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 http://www.strojan.tk/ pa muzkica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Bolj čuden ....Čud je vedno rezultat nepoznavanja, nesprejemanja, ozkega gledanja... Kdor ima znanje, vedenje, ta se ne čudi. Zakaj bi?Alef, predvsem je predsednik en Janez! Da nimaš slučajno kaj proti Janezom?Ni glih Janez Dolenjski, pa kaj. Zakaj ne kandidiraš? Pa pazi, da te ne kandirajo.... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Čud je vedno rezultat nepoznavanja, nesprejemanja, ozkega gledanja... Kdor ima znanje, vedenje, ta se ne čudi. Zakaj bi?Alef, predvsem je predsednik en Janez! Da nimaš slučajno kaj proti Janezom?Ni glih Janez Dolenjski, pa kaj. Zakaj ne kandidiraš? Pa pazi, da te ne kandirajo.... Saj sem jaz tud mal čuden... V očeh nekaterih, včasih pa tud v svojih... Proti Janezom nimam nič, proti predsednikom pa, kakršnim koli... Da bi kandidiral... Bože sačuvaj... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Zdajle sem se spomnila da so bli moji delodajalci na eni od linij (na najboljsi, tam kjer sem najrajs oz. edino rada delala) Romi. medtem ko sem mela enga shefa slovenca, shkrtuha, ki me je nategnil, drugega srba, se vecjega shkrtuha in mutivodo, ki me je ne samo nategnil, pac pa mi se moje pobral oz. mi necesa ni hotel vrnit (astro programa ki sem ga zrihtala), me je shef Rom obravnaval kot carico. uposteval so vse moje zahteve, pogoje (ki sem mela cist posebne, kar sem v zacetku povedala, da se pol ne lovimo)...ko pa sem odhajala na morje in jih tisti dan ni bilo v pisarni in ni bil placilni dan, je shef osebno priletel s sestanka, da mi je dal na roke cash. in se mal vec kot sem ga zasluzhla: "k sem tok dobr delala". saj to je brez veze zdaj, ni z nicimer povezano. razen z romi, kaksni da so in to kar vsi. in zanimivo: vsi so o teh mojih shefih govoril omalovazhevalno, ces cigani, pa vendar so ravno oni nategnili njih, svoje delodajalce (recimo so si speljali stranke domov, kopirali na kopircu in si izvolili druge usluge, do katerih niso imel pravic, se ushunjali, da dobijo porodnishko in tako dalje). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 saj to je brez veze zdaj, ni z nicimer povezano. razen z romi, kaksni da so in to kar vsi. Ima veze. Ker je noter govora o posploševanju, o predsodkih...In to zamegli pravo sliko, tako kot v primeru zaradi katerega sem odprl to temo.In potem se pozabi pogledat realno, obe strani...In potem so Romi za nekatere banda kriminalcev, tatovi, morilci...In tisti iz Ambrusa ksenofobična drhal. Zaradi tega je zdaj gonja proti Romom po celi Sloveniji.Ljudje protestirajo še tam kjer sploh ni bilo omenjeno niti predvideno da jih naselijo.Vaške straže so spet v modi.Kot da bi nekdo iz ozadja, iz nevemkakšnega razloga podpihoval vse skupaj... Ambrus pa tisto kar se je tam dogajalo je eno, to kar se dogaja zdaj je pa precej bolj nevarno. Strojanovim je Jankovič ponudil hišo v Dobrunjah.Hišo ki je last občine in je že petnajst let zapuščena.In ljudje so takoj skočili pokonci...V včerajšnjih Odmevih je bilo o tem.Nisem gledal, Robida je.Protestirat so prišli tudi tisti ki živijo par kilometrov stran...In ko je bilo toliko govora o ksenofobiji Slovencev, najbolj glasen je bil nekdo ki ni Slovenec... In tisto kar piše v Slov. Novicah je malo drugače od tistega kar so prikazali v Odmevih.Nekdo razpihuje sovraštvo, za kakšen cilj?Mar nekdo hoče državljansko vojno? Še to... Nekje tu noter sem, mal "žleht" zapisal naj RKC Romom odstopi kakšen kos vrnjenih gozdov... RKC jim je res ponudila nekaj, menda v sodelovanju z vlado... A je bil to prenos misli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 ...... Zaradi tega je zdaj gonja proti Romom po celi Sloveniji.Ljudje protestirajo še tam kjer sploh ni bilo omenjeno niti predvideno da jih naselijo.Vaške straže so spet v modi.Kot da bi nekdo iz ozadja, iz nevemkakšnega razloga podpihoval vse skupaj... Ambrus pa tisto kar se je tam dogajalo je eno, to kar se dogaja zdaj je pa precej bolj nevarno....... grozljivo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 grozljivo. Ja... Eborjev post, o Drnovšku pa o tem kar piše na spletni strani Gibanja za pravičnost.Opozarja naj preverimo koliko imamo doma zalog in potrebščin za primer katastrofe.Ebor se sprašuje a je ta človek jasnoviden.. Ko sem to prebral je tud mene mal stisnilo.Pa nisem črnogled po naravi...Mogoče nekaj sluti ali pa ve... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.