Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ja, sem napovedal, da je vlada naredila napako, ko je popustila ulici in da bo zarad tega zašla v težave. Včeraj sem na enmu omizju lokalne tv slišal, da so trije moški iz družine Strojan v zaporu. Pa policija naj ne bi delala, pa še sodišča bi naj ne sodila.... Vsesplošno posploševanje in širjenje zgodb po načelu "babačulababarekla" je tudi velik pripomoglo k tej sedanji situaciji..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ja... Eborjev post, o Drnovšku pa o tem kar piše na spletni strani Gibanja za pravičnost.Opozarja naj preverimo koliko imamo doma zalog in potrebščin za primer katastrofe.Ebor se sprašuje a je ta človek jasnoviden.. Ko sem to prebral je tud mene mal stisnilo.Pa nisem črnogled po naravi...Mogoče nekaj sluti ali pa ve... Hja Alef, sej nisem hotel paničart ali kakorkoli dramatizirat.. sam nekako čudno sovpadajo stvari pa potem razmišljaš, čeprav dajmo raje pozitivno razmišljat, kajne in kaj naredit v smeri, da bo bolje. Kar se Marsinega posta tiče o dobrih izkušnjah z Romi, bi samo napisal, da sem nekajkrat napisal, da jaz nimam slabih izkušenj pa vseeno ne morem posploševat in napisat, da so vsi dobri (tukaj se žal delimo na ene in druge). Žal se v tej temi lahko strinjam le z Alefom, ki če ga prav razumem zagovarja stališče "poslušati obe strani in ravnati v skladu s pravno državo", vsi ostali, ki na stvari gledate drugače ste pač v koliziji s svojim bivanjem v državi Sloveniji (oziroma po domače povedano ne priznavate zakonov te države)... žal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Ja, sem napovedal, da je vlada naredila napako, ko je popustila ulici in da bo zarad tega zašla v težave. Včeraj sem na enmu omizju lokalne tv slišal, da so trije moški iz družine Strojan v zaporu. Pa policija naj ne bi delala, pa še sodišča bi naj ne sodila.... Vsesplošno posploševanje in širjenje zgodb po načelu "babačulababarekla" je tudi velik pripomoglo k temu..... Hja Alef, sej nisem hotel paničart ali kakorkoli dramatizirat.. sam nekako čudno sovpadajo stvari pa potem razmišljaš, čeprav dajmo raje pozitivno razmišljat, kajne in kaj naredit v smeri, da bo bolje. Kar se Marsinega posta tiče o dobrih izkušnjah z Romi, bi samo napisal, da sem nekajkrat napisal, da jaz nimam slabih izkušenj pa vseeno ne morem posploševat in napisat, da so vsi dobri (tukaj se žal delimo na ene in druge). Žal se v tej temi lahko strinjam le z Alefom, ki če ga prav razumem zagovarja stališče "poslušati obe strani in ravnati v skladu s pravno državo", vsi ostali, ki na stvari gledate drugače ste pač v koliziji s svojim bivanjem v državi Sloveniji (oziroma po domače povedano ne priznavate zakonov te države)... žal... Jaz tudi ne paničarim in dramatiziram.Ampak tole kar se dogaja...Imam občutek da je vse skupaj preraslo tisto "babčulababrekla", Strojanove in ulico...Da se Strojanovi, Romi nasploh in nedavni incidenti le izkoriščajo za neko drugo pizdarijo...Kakšno bo že čas pokazal.Do takrat pa...Živimo in pustimo drugim živet.In upajmo da bosta zmagala razum in strpnost. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cevap 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ne vem zakaj se toliko prahu ne dvigne,ko se gre za slovenske brezdomce,to je zdej samo eno nabiranje političnih točk,briga njih za strojanove in za vse ostale....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 In upajmo da bosta zmagala razum in strpnost. tole pogrešam v medijih.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Žal se v tej temi lahko strinjam le z Alefom, ki če ga prav razumem zagovarja stališče "poslušati obe strani in ravnati v skladu s pravno državo"res je, hvalabogu za Alefa v tejle temi, tud jaz pozdravljam tole njegovo lastnost, ki je tule se kako dobrodosla. res je zdaj to vse skupaj ze velik vec od tega, je ze blazotna kepa, k se vali, postala od majhne kepe. Tezko bo, Ksenija... na eni strani gonja, vashke strazhe, na drugi prakticno popolna nepripravljenost tud strojanovih na konstruktiven dialog oz. neko resitev..... in nepripravljenost splosno na sodelovanje (kamor sod tud asimilacija).Ne vem, skratka, kako bodo to resevali kompetentni, tezko je spremenit zavest folka, navade itd. ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ena novinarska, ki sem jo v sredo ali včeraj cel dan poslušal: "Strojanovim popuščajo živci"Jutri bomo izvedeli: Strojanove zaradi vsega skupaj že 5 dni daje zaprtje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ja, sem napovedal, da je vlada naredila napako, ko je popustila ulici in da bo zarad tega zašla v težave. Včeraj sem na enmu omizju lokalne tv slišal, da so trije moški iz družine Strojan v zaporu. Pa policija naj ne bi delala, pa še sodišča bi naj ne sodila.... Vsesplošno posploševanje in širjenje zgodb po načelu "babačulababarekla" je tudi velik pripomoglo k tej sedanji situaciji..... Vlada je naredila napako, ker je popuščala Hanžkovim grožnjam, in obupnih razmer, ki so jih povzročil ambruški romi, ni spravila v red. Še veliko bolj pa je to posledica vodenja liberalne politike prejšnih vlad. Zakon ulice so najprej uvedli romi!!! Višek cinizma bi bil, da bi država, ki je predolgo dopuščala kriminaliteto romov in ni zagotovila reda in miru, kot bi ga morala, nasilno zadušila protest domačinov, kot tukalj namiguješ. Tvoje lociranje napak je zelo netočno in ideološko pogojeno ter politično propagandno. Tole tvoje "babačulababarekla" pa je zelo ponižujoče do vseh, ki so morali vse to prenašati. Predvsem pa kaže tvoj (neupravičeno!) vzvišen odnos do podeželskega prebivalstva, ki ga imaš očitno privzgojenega. Predvsempa je to največ posledica hanžkovega delovanja. Kdo pa misliš da bo še pripravljen sprejeti rome, če pa je Hanžek dal vedeti, da se jih nikoli več ne bo dalo spoditi, ne glede na vse, kar bodo počeli. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Žal se v tej temi lahko strinjam le z Alefom, ki če ga prav razumem zagovarja stališče "poslušati obe strani in ravnati v skladu s pravno državo", vsi ostali, ki na stvari gledate drugače ste pač v koliziji s svojim bivanjem v državi Sloveniji (oziroma po domače povedano ne priznavate zakonov te države)... žal...Nikakor ne gre za to, da ne bi priznaval zakonov države, ampak za to, da mora NAJPREJ država poskrbeti, da zakoni veljajo za vse, preden začne vsiljevati zakone še drugim. Kdo pa ni na primer spoštoval zakona, da gradnja in bivanje na vodovarstvenem območju ni dovoljeno. Predvsem pa je problem, da eni nočejo razumeti, kaj je vzrok, in kaj posledica. Vzrok je najlaže izničit z "babačulababarekla" Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Nekdo razpihuje sovraštvo, za kakšen cilj?Mar nekdo hoče državljansko vojno?Eni se ne morejo sprijazniti z izgubo oblasti, in jim ni nobena cena previsoka, da bi si jo spet povrnili Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Nekaj o medijih in o poročanju različnih časopisov o tej temi... A se kdo spomni japonskega filma Rashomon?Mislim da ga je režiral Kurosawa... Ko roparji napadejo nekega plemiča in njegovo ženo.En kmet je pa priča temu.Enega od roparjev ulovijo in pripeljejo pred sodnika.Vsa zgodba filma se vrti okrog tega kako pred sodnikom vsak pove svojo verzijo tega dogodka.Plemič, kmet, ropar...En dogodek, tri zgodbe... Kako mediji poročajo o Sedanjih dogodkih me zelo spominja na Rashomon... Eni se ne morejo sprijazniti z izgubo oblasti, in jim ni nobena cena previsoka, da bi si jo spet povrnili Tukaj pa mislim da se motiš.Meni se vse skupaj vidi v drugi barvi kot tebi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Da se jest motim Ne se hecat. Mah, kolk si smešen Ravno danes je hanžek v izjavi za avstrijske medije primerjal delovanje slovenske vlade s hajderjevim delovanjem.Mislim, primerjat pravice avtohtone manjšine, ki že stoletja živi na tem področju, oziroma so že pred stoletji, da ne rečem tisočletji tam POVSEM LEGALNO živeli njihovi predniki, s skupino romov, ki se je povsem nelegalno naselila nad vodnim zajetjem, je blazno žalostno . Kaj takega bi pričakoval lahko edino od hajderja, ne pa od našega varuha človekovih pravic. Čeprav nisem pristaš bolj skrajne desnice, pa moram dati prav Jelinčiču, ki je vprašal, kdaj bo vlada končno odvzela status avtohtonosti tej skupini romov, ki do tega statusa ni opravičena. In če dobro razumeš položaj domačinov ter iz tega ishajajoče slabo delo varuha, pa moram reči, da političnega zaledja dogajanja ne razumeš. In kdo je prvi spolitiziral vso stvar? A misliš, da je hanžek politično neodvisen? Zakaj misliš, da je politično zborovanje v podporo romom v Ljubljani imelo geslo "pod Janšo smo vsi romi" in so bili govorci večinoma iz vrst LDS? Drugo vprašanje pa je, kdo bo imel politično korist od tega. Mogoče nihče od akterjev, ampak kakšen kapitalsko vplivni lobi, ki se bo prilastil oblasti, ker so ljudje naveličani vsega? Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Vlada je naredila napako, ker je popuščala Hanžkovim grožnjam, in obupnih razmer, ki so jih povzročil ambruški romi, ni spravila v red. Še veliko bolj pa je to posledica vodenja liberalne politike prejšnih vlad. Zakon ulice so najprej uvedli romi!!! Višek cinizma bi bil, da bi država, ki je predolgo dopuščala kriminaliteto romov in ni zagotovila reda in miru, kot bi ga morala, nasilno zadušila protest domačinov, kot tukalj namiguješ. Tvoje lociranje napak je zelo netočno in ideološko pogojeno ter politično propagandno. Tole tvoje "babačulababarekla" pa je zelo ponižujoče do vseh, ki so morali vse to prenašati. Predvsem pa kaže tvoj (neupravičeno!) vzvišen odnos do podeželskega prebivalstva, ki ga imaš očitno privzgojenega. Predvsempa je to največ posledica hanžkovega delovanja. Kdo pa misliš da bo še pripravljen sprejeti rome, če pa je Hanžek dal vedeti, da se jih nikoli več ne bo dalo spoditi, ne glede na vse, kar bodo počeli. teb se fuzla! Ne, vlada je naredila napako, ker je popustila izsiljevanju ulice in izselila Strojanove. Tudi če bi to na koncu storila, bi to lahko kasneje, ko bi že imela lokacijo in ko ne bi nastala taka frka in bi tudi lažje sklenila sporazumno selitev..... tudi s Strojanovi. Lepo pa je, da priznaš, da so ambrušani uvedli , vlada pa nasedla "zakonu ulice".......čeprav ti je to pobegnilo v vnemi poudarit romsko uveljavljanje zakona ulice......ja, vreji, zdaj smo si torej enaki, nič boljši torej, dober to.... Moje lociranje napak in mnenje tukaj je čista pragmatika. Nima veze z nbeno ideologijo, to ti poudarjaš stalno in seveda kažeš svojo skrajno privrženost neki ideologiji, tvoji, edini pravi..... Ti si pravi umetnik demagogije, pa nakladanja, vse v smeri jačanja nasprotij med različno mislečimi ljudmi. Le od kod tebi moj vzvišen odnos do podeželja? Človek, jaz sem živel na podeželju velik del lajfa, moji starši so čisto s podeželja, na podeželju imam kup sorodnikov, se tam počutim fajn, tudi z ljudmi se dobro razumem. Ne kvasi nekaj brez veze.... Spoditi? A to je neka nova, tvoja, kazenska sankcija? Ker v zakonu je ni......A torej zdaj bomo začeli preganjati, spoditi družine storilcev kaznivih dejanj? To samo romske al tudi slovenske? No, tolk da vem, ker sem kar cvikno mal, da sn v zakonu kaj spregledal......Ali kako? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 NASLOV IN OPIS TEME-človeške pravice-državljanske dolžnosti-zakon-spoštovanje pravic in nedotakljivosti tuje lastnine-svoboda odločanja in načina življenja-osebno mnenje o nekom KATERO izvira iz lastnih izkušenj,,, spoznano iz poročanja medijev,,, ali pripovedovanja oseb ki so imele izkušnje,,,LASTNI POGLEDI NA TO KDO IN KAKO TE LAHKO OGROZI,,,in v kolikšni meri,,,materialno,fizično,psihično,no ja, psiha je itak stvar posameznika,,,en bo awt ob poku petarde,,,en ob grdem pogledu,,,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Predvsem pa je problem, da eni nočejo razumeti, kaj je vzrok, in kaj posledica. Vzrok je najlaže izničit z "babačulababarekla"Zanimivo je, da sploh nisi komentiral dejstev, ki sem jih navedel vizavi tistim babačulababarekla.....Ti zagotovo sovražiš in zaničuješ rome, rome , ne posameznih romov. O tem ni dvoma. Ok, je to tvoja stvar, samo lepo te prosim, pol mej jajca, pa ne špilaj žrtve in ne ovijaj to sovraštvo v neko kao strpnost......povej kot je in pika. Ker nas je bilo veliko tuki folka tudi kritičnih do romov, ne pa tudi vsi nestrpni....Še z mano, ki sem slovenc, ne znaš kul razpravljat, pa sem enakovredne rase .....sam od tebe drugače misleče...... Sploh pa imaš zlo specifično mnenje o demokraciji hahaha...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ma ja. Ampak jaz to ne jemljem tolk osebno, da bi to tko gledal kar se energije tiče, čeprav se tud to zgodi, imaš prav. Sicer pa mi je v zabavo debatirat, se mal prepirat, pa seveda poskrbet, da se sliši tudi od emanuelove drugačna miselnost.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ja, upam, da sem. Branim pač stališča za katera menim, da so splošne človeške vrednote, ne vrednote posamezne ideologije..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 V enem dnevnem časopisu piše da prebivalci enega kraja grozijo županu le tega da ga bodo fentali.Njega in te ki naj bi jih za sosede dobili.Se lahko zgodi da bo v istem časopisu pisalo da so morebitni kmalufentani izjavili isto grožnjo?In da so se šli kdo bo koga prvi?Z grožnjami,,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Zanimivo je, da sploh nisi komentiral dejstev, ki sem jih navedel vizavi tistim babačulababarekla.....Ti zagotovo sovražiš in zaničuješ rome, rome , ne posameznih romov. O tem ni dvoma. Ok, je to tvoja stvar, samo lepo te prosim, pol mej jajca, pa ne špilaj žrtve in ne ovijaj to sovraštvo v neko kao strpnost......povej kot je in pika. Ker nas je bilo veliko tuki folka tudi kritičnih do romov, ne pa tudi vsi nestrpni....Še z mano, ki sem slovenc, ne znaš kul razpravljat, pa sem enakovredne rase .....sam od tebe drugače misleče...... Sploh pa imaš zlo specifično mnenje o demokraciji hahaha...... Kaj naj komentiram? Da so trije strojanovi v arestu? Kar se mene tiče, je edini problem ta, da bi tam morali že davno biti, ne zato, ker so romi, ampak zato, ker tja spadojo, pa se jih je toleriralo, ker so pač romi, pa tako pač živijo. Sploh pa ne zaničujem in ne sovražim romov. To je spet ena floskula iz tvojega ideološko-političnega arzenala :xx!: , s katerim samo povečuješ nestrpnost. Sem pa res nestrpen do tega, kar dela hanžek in LDS. Pa mal nestrpen sem, da ena skupina romov skupaj s kriminalci terorizira vaščane, pol pa hanžek te rome ful podpira, vaščane pa zmerja s ksenofobi, ker naj bi sovražil rome, samo zato, ker so romi. Ne maram, da se ljudi, ki so žrtve kriminala in nasilja imenuje ksenofobe. Sevede se ti moje ideje ne zdijo kul, saj pač drugače razmišljaš. Tako, kot ti sugerira hanžek. Če smatram, da je potrebno nelegalno naseljeno skupino romov izseliti, to še ne pomeni, da sovražim rome. In če menim, da romi, ki kršijo zakon, spadajo v arest, in se jih ne sme tolerirati, to ne menim zato, ker naj bi sovražil rome, ampak zato, ker že dalj časa vsaj približno vem, kakšni so problemi. In ker so se razmere s časom SLABŠALE! Do tega pojava sem pa res nestrpen. Ne mislim špilat žrtve. Sploh nočem bit žrtu. Zato tudi pišem tukaj, da se vse skupaj mal razjasni. Ker se nikakor nočem znajti v položaju, v kakršnem so bili ambruščani in okoličani! Sploh pa ne maram, kako se je vse skupaj spolitiziralo. In to ne v korist romom, kot hočejo tisti, ki so vse spolitizirali, prikazati. In obtoževati vse, ki zagovarjajo, da je treba to skupino romov tudi s policijo in sodiščem spravit v red, da sovražijo rome, je zgolj politizacija. Ki pa nič ne rešuje, ampak zgolj priliva olje na ogenj. teb se fuzla! Ne, vlada je naredila napako, ker je popustila izsiljevanju ulice in izselila Strojanove. Tudi če bi to na koncu storila, bi to lahko kasneje, ko bi že imela lokacijo in ko ne bi nastala taka frka in bi tudi lažje sklenila sporazumno selitev..... tudi s Strojanovi. Lepo pa je, da priznaš, da so ambrušani uvedli , vlada pa nasedla "zakonu ulice".......čeprav ti je to pobegnilo v vnemi poudarit romsko uveljavljanje zakona ulice......ja, vreji, zdaj smo si torej enaki, nič boljši torej, dober to.... Moje lociranje napak in mnenje tukaj je čista pragmatika. Nima veze z nbeno ideologijo, to ti poudarjaš stalno in seveda kažeš svojo skrajno privrženost neki ideologiji, tvoji, edini pravi..... Ti si pravi umetnik demagogije, pa nakladanja, vse v smeri jačanja nasprotij med različno mislečimi ljudmi. Le od kod tebi moj vzvišen odnos do podeželja? Človek, jaz sem živel na podeželju velik del lajfa, moji starši so čisto s podeželja, na podeželju imam kup sorodnikov, se tam počutim fajn, tudi z ljudmi se dobro razumem. Ne kvasi nekaj brez veze.... Spoditi? A to je neka nova, tvoja, kazenska sankcija? Ker v zakonu je ni......A torej zdaj bomo začeli preganjati, spoditi družine storilcev kaznivih dejanj? To samo romske al tudi slovenske? No, tolk da vem, ker sem kar cvikno mal, da sn v zakonu kaj spregledal......Ali kako? Ti si pa že ves čas sfuzlan Nič si nismo enaki, ve se, kdo je začel z zakonom ulice (vasi) Spregledal pa si, da so bili naseljeni na črno Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 kako bi lahko sem dodal en pdf tekst, ki je prevelik za priponko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Kaj naj komentiram? Da so trije strojanovi v arestu? Kar se mene tiče, je edini problem ta, da bi tam morali že davno biti, ne zato, ker so romi, ampak zato, ker tja spadojo, pa se jih je toleriralo, ker so pač romi, pa tako pač živijo. Ne, hepan , ti so bili v zaporu že pred temi dogajanji, sam ti si trdil, da policija in sodstvo ne ukrepa nič.... Hehehe, enega hanžekova izvajanja nisn prav vidu, nehaj po seb sklepat, jaz si mnenje ustvarjam sam. Zaj pa maš dost k nimam cajta,grem z enim garant lepšim bitjem k si ti na drink.... Adios Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Ne, hepan , ti so bili v zaporu že pred temi dogajanji, sam ti si trdil, da policija in sodstvo ne ukrepa nič.... Nism reku, da niso nič naredili, ampak da so PREMALO naredili! Zaj pa maš dost k nimam cajta,grem z enim garant lepšim bitjem k si ti na drink.... Adios Saj me sploh ne poznaš Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mura 24. november 2006 Prijavi Deli 24. november 2006 Da se jest motim Ne se hecat. Mah, kolk si smešen Ravno danes je hanžek v izjavi za avstrijske medije primerjal delovanje slovenske vlade s hajderjevim delovanjem.Mislim, primerjat pravice avtohtone manjšine, ki že stoletja živi na tem področju, oziroma so že pred stoletji, da ne rečem tisočletji tam POVSEM LEGALNO živeli njihovi predniki, s skupino romov, ki se je povsem nelegalno naselila nad vodnim zajetjem, je blazno žalostno . Spet en primer spreobračanja besed. Pa... Emanuel zna spreobračati celo svoje lastne besede in ne samo besede drugih.primerjal je delovanje slovenske vlade s heiderjevim delovanjem... Po Emanuelovi logiki iz tega izhaja,da je Hanžek primerjal pravice avrohtone manjšine (koroški slovenci) s skupino romov.Torej Hanžek primerja pravice s skupino romov.Primerjati slovensko vlado s Heiderjem pomeniprimerjati koroške Slovence z Romi? Ali kaj? Ugotovitev Emanuela je, da za zgoraj opisano novologično mišljenja a la Emanuel odgovarja Hanžek. Že več strani nazaj sem ti rekel, da spreobračaš in sprevračaš dejstva kot je to počel Göbels. In prosil sem te, da se zamisliš nad tem. Pa se nisi. Če boš kandidiral na naslednjih volitvah za ministra za propagando mojega glasu niti slučajno ne dobiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 Zanimivo je, da sploh nisi komentiral dejstev, ki sem jih navedel vizavi tistim babačulababarekla.....Ti zagotovo sovražiš in zaničuješ rome, rome , ne posameznih romov. O tem ni dvoma. Ok, je to tvoja stvar, samo lepo te prosim, pol mej jajca, pa ne špilaj žrtve in ne ovijaj to sovraštvo v neko kao strpnost......povej kot je in pika. Ker nas je bilo veliko tuki folka tudi kritičnih do romov, ne pa tudi vsi nestrpni....Še z mano, ki sem slovenc, ne znaš kul razpravljat, pa sem enakovredne rase .....sam od tebe drugače misleče...... Sploh pa imaš zlo specifično mnenje o demokraciji hahaha...... Dober si... Da se ti da preganjat z njim... Da se jest motim Ne se hecat. Mah, kolk si smešen ... Drugo vprašanje pa je, kdo bo imel politično korist od tega. Mogoče nihče od akterjev, ampak kakšen kapitalsko vplivni lobi, ki se bo prilastil oblasti, ker so ljudje naveličani vsega? Daj malo stopi na prste... Ali pa na kakšen stol... Da boš bolj daleč videl... Dlje od Ambrusa in Strojanovih in tvojih "rdečih"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. november 2006 Avtor Prijavi Deli 24. november 2006 kako bi lahko sem dodal en pdf tekst, ki je prevelik za priponko? Če ni prevelik in če je samo tekst brez slik ga pretvori v Word format to je ***.docPotem uporabi v Wordu funkcijo Copy(ali Kopiraj).Na LNF v temi kjer želiš to objavit naredi tako kot vedno ko objaviš komentar.V okno kjer pišeš komentar klikni z desno tipko na miški in izbri Paste(Prilepi).To je vse.Če pa dokument vsebuje slike jih na ta način ne moreš pretvoriti in v novi obliki ne bodo vidne. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.