kukica 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 Hočem pogledat kaj se kej tukaj dogaja, pa vidim, da ste naškljocali že ohoho strani. Upam, da ste še vsi živi ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 micky.. če bom kdaj rabla odvetnika, a bi bil ti moj, a ti si odvetnik drgač (kter področje), al pač pravna stroka? drgač pa hja.. tale država tolk se grejo neko evropskost pol jim pa bajto podrejo pred prazniki.. kolk sem prebrala majo pa tile Romčki Strojan kr neki masla na glavi. A ja pa btw kakšna je razlika med Romi in Cigani, interpretacijsko? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. december 2006 Avtor Prijavi Deli 22. december 2006 Še večja ironija al pa bi temu rekel bebavost, ali pa imajo nas za butaste... Pri dnevniku na TV Slo 1.Ena...inšpektorica al kaj, nisem si zapomnil kaj...Izjavila je da NE RUŠIJO črnih gradenj dokler prebivalci nimajo zagotovljenega drugega bivališča... Na vprašanje zakaj so rušili Strojanovim je odgovorila da so od občine Ivančna Gorica dobili zagotovilo da Strojanovi imajo zagotovljeno bivanje... x!x x!x Nekateri živijo na Luni(ne naši, na tapravi...) Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 22. december 2006 Prijavi Deli 22. december 2006 A rušenje poleti bi bilo pa kaj drugače ....ja malo manj bi gotovo zeblo, pod šotorom. Sram naj jih bo. :xx!:, vse po vrsti... (pujsi ob koritu) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Če je kdo včeraj gledal na TVS1 dnevnik ob 8.zvečer. Res me je šokiralo. Kakšni ljudje so to, da so barikade naredili celo predsedniku republike Slovenije. Kako so se nekateri obnašali proti Drnovšku? Če že njemu kot predsedniku republike govorijo na tak način brez vsakega spoštovanja, pod prvo kot človeka...... Tako malo nas je Slovencev, kot kaže se bomo v kratkem vsi skregali med sabo. Kaj se to dogaja? Nekdo se bo vprašal ali pa komentiral, da ni pravne države. Ni tukaj problem pravna država, problem je nekje zadaj, nekdo nas hoče vse skregat med sabo. Strojanovi se mi resnično smilijo. Kaj res ni nikogar, ki bi jih spravil vsaj čez zimo na toplo, vsaj med prazniki ponudil roko. Drnovšek je prvi ki je pokazal, kako se to dela. Res, vsaka mu čast. Žal zaradi brezsrčnih ljudi vse skupaj ni mogel speljati do konca. Močno imam v mislih, da se to uredi.... da pokažemo vsaj malo srca. Vsem pa tudi kljub cmoku v tej stvari, želim predvsem mirne, tople in ljubezni polne praznike. Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ja Meni so ambrušani včeraj velik o sebi povedali....Pa kristjani, pred Božičem...... Brezsrčnost ljudi se jača, brezsrčni ljudje prepogost prevladujejo, čakajo nas težki časi..... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 sem upala, da ni kakih divjih komentarjev, hotla predlagat in prosit, naj se vsaj za Bozic ne pise tle tacga.Res, nekaj se gremo en veren narod, pol pa tkole. Lani je tale cajt zaznamovala Lipa, letos pa tole.Res so tajming ubodli! Zalostn. Ko me zebe tkole pozim, pomislim na folk, ki nima kje bit... razni begunci, folk k so jim naravne katastrofe vzele dom oz. jih pregnale iz njega....Rusi so se mi smilil, ko so v plascih sedel pa ko so jim cevi zmrznile, pa mi je blo grozn... kar mene v zelodcu bolel.Tle mamo pa cez cesto to, pa se nas ne dotakne.Kaksni smo ljudje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ja. Kar se pa Drnovška tiče v situaciji kot je vedno bolj navijam zanj. Normaln, da marsikomu ni všeč. Ko se je angažiral za Darfur so mu očitali, da je dost Slovencev v stiski (pa je povsem neprimerljivo s stisko v Darfurju), zdaj ko se je za Strojanove, bodo pa očitki, da se ni za prave Slovence angažiral....V situaciji kot je bil, obkrožen z ambrušanskimi agresivnimi nestrpneži (nikoli do sedaj tega nisem napisal, sedaj tako mislim, seveda to ne velja za vse, za en precejšnji del pa zagotovo), jim je povedal točno to kar si tudi sam mislim......sam na jeziku vas je polno krščanstva, vere .........in objel je Jelko Strojan, mamo........pokazal, da je človek, hotel dat zgled, pomagati strpnosti, srčnosti, človečnosti.......Ljudje pa......za vmesni čas in praznike jim bivalnikov niso pustili postaviti, halo, bivalnikov... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ja. Še ljubih nočejo k seb vzet, kaj šele, da bi Rome za sosede...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Hahaha, mal ti mačizem ven meče, občasn, sn to že opazu, ti bi, da bi Drnovšek pršu k Rambo al kva? Mislim, da si čisto mimo......ne rabi se junačiti, niti se ni, želel jim je uredit človeku kolk tolk primerno bivanje pozimi, ne dela se pametnega, ker to je in to je velikokrat v lajfu že dokazal, medijske pozornosti pa sploh ne izkorišča, če bi jo hotel, ima nešteto prilik....Meni je všeč, da je tako ravnal, mora se videt, da ne obstajao v Slo sami nestrpneži in brezsrčneži...... Jaz tudi ne..... Verjetn je upal, da bo prej in lažje uspelo, če bo zraven......pa se uštel. Daleč od tega v smislu kot ti prikazuješ, sicer pa, ja, kot predsednik države, sicer ne preveč rad verjetn, predstavlja tudi ulico.... Moje mnenje je, da sila trajno ne reši nič. Pismo, sem prav začuden, no, k tolk svetlobnih let pa se mi po postih sodeč ne zdiva narazen, sam ama baš z ničemer v tvojem postu se ne strinjam..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Nisem vedel, da imajo v Postojni "topel dom" ali je ta izraz sam oblika tvojega cinizma? Od kod pa veš, da je Čeferin kakšno plačilo vnaprej zahteval? Od kod to veš? Daj nam mal povej, da še bomo mi vedel..... Kdo pa tebe kaj prepričuje? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ja, problem je, da ti o velik stvareh veliko premalo veš vendar pa o njih zelo veliko govoriš. To, da o njih premal veš sicer ni dobro, vendar pa tud posebnega obsojanja ni vredno, da pa o njih zelo velik govoriš, pa je mal :xx!:.... V prvem delu imaš prav samo to, da se pisarna ne imenuje pisarna Marije Terezije. Odvetniki se ne smejo reklamirati in to bo zanj odlična reklama, sploh ker bodo mediji še naprej sledili dogajanju, Čeferin pa bo tud eventuelne tožbe zelo verjetno dobu. Kot drugo se lahko z odvetnikom dogovoriš, če on v to privoli seveda, da se ga plača v % od dobljenega, torej po dobljeni tožbi......Tko da......ne govor kot o edini pravi resnici v stvari o katerih nimaš pojma.... Veš, da sem pomislil, da bo pri teb poudarek na "topli" ne na "dom" Tvoja pisanja pa ne mejijo na absurd, absurd so! Sama posploševanja, nakladanja, neki namišljeni primeri in na koncu povzemanje tvojega razmišljanja naslanjajoč se na te namišljene primere. :xx!: Pogosto je več pravice za tiste, ki imajo več denarja. Tudi več zdravja bo vedno bolj za tiste, ki imajo več denarja. Več vsega. Sem odločno proti temu, pa ničkaj dost ne pomaga, kot posameznik tega ne morem spremeniti, kot individualec pa naredim vse kar lahko, da to v moji bližini nima veljave. V tem primeru pa nikakor ni tako..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ti si mal zmeden zgleda, pa tvoji posti so vedno bl še enim drugim tu podobni haha..... Hehe, ti gre v nos ha, juhuuuu Čeferina si seveda ne morejo privoščiti, lahko pa si Čeferin privošči njih.....Pa minimalna plača v Slo ni 70 jurjev Aja, in on je kriv k je pameten? Pooblaščen? Čeprav je verjetn res, so mu Strojanovi podpisal pooblastilo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Nikjer, nepismenc jadni, tud nisn napisal, da kje piše, da si reko.... Bubek, ti pritisk narašča, paz, da te neu kap.... A res? Država je pooblastila Čeferina za zastopanje revnih itd. A se ti je poslabšal čist, referentek? Teb k prvovrstnemu primitivcu nbena razsvetlitev neb pomagala heeee, lej lej, to sn pa spregledau huu, veliki brat te gleda Micky Nič novga, ti velikkaj spregledaš.... Jao, pa ne glih on Cccc.....Tebe tud, brez skrbi, tebe tud..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 No, mal sn te povzdignu, pa ajd, k si že ti..... referent direktor Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 hehe, cigani si lahko privoščijo Čeferina, navadn smrtnik,, ki dela za tekočim trakom za 70 jurjev pa ne.ker cigani imajo zastojn vse, materim jim....in tale Čerefin je seveda pametn in je (glej ga zlomka) pooblaščen glih za take primerke, seveda si pa izbere najbolj odmevne, da si nardi reklamo za naprej, haaa budale budale bobnar, tam v Mariboru imaš zdaj svojo Kanglco... Nabavi si še lopatko, najdi en peskovnik pa se pojdi igrat.Tole tukaj je za tvoj intelektualni nivo mal prezahtevno. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 o ti mast, čist naši državi umotvorno uči sine Ja, res, uči. Zaj pa.....sedi, ena! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Te moram mal popravit. Na Gorenjskem ni Romov, to so Sinti. Če sinti niso romi...pol slovenci v argentini niso slovenci !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 si si dobro zapomnil iz svojih neštetih zablod Evo, pismo, ti pa ne, te pa spet nis naredu.......sedi, ena! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 sem upala, da ni kakih divjih komentarjev, hotla predlagat in prosit, naj se vsaj za Bozic ne pise tle tacga.Res, nekaj se gremo en veren narod, pol pa tkole. Lani je tale cajt zaznamovala Lipa, letos pa tole.Res so tajming ubodli! Zalostn. Ko me zebe tkole pozim, pomislim na folk, ki nima kje bit... razni begunci, folk k so jim naravne katastrofe vzele dom oz. jih pregnale iz njega....Rusi so se mi smilil, ko so v plascih sedel pa ko so jim cevi zmrznile, pa mi je blo grozn... kar mene v zelodcu bolel.Tle mamo pa cez cesto to, pa se nas ne dotakne.Kaksni smo ljudje. Ja, žalostno... Vse prevečkrat se pokaže da ravno tisti ki se postavljajo s svojo vernostjo in pripadnostjo cerkvi, premorejo najmanj strpnosti in usmiljenja.Ne glede na to kaj so Strojanovi počeli v Ambrusu, vsaj zdaj ko je mraz, ko je Božič, bi lahko pozabili na to.Mislim da so tud Strojanovi razumel lekcijo da tisto kar se je prej dogajalo, ni vredu.Čeprav jih zdaj tudi Mick imenuje drhal, jaz še vedno verjamem da večina Ambrušanov ni taka.To je delo posameznikov ki jim je v nekem interesu podpihovati in vzdrževati nestrpnost.Ko se vse nekaj zelo mudi...Rušiti, sprejemati razne odloke...V Ivančni Gorici so kar na božični zabavi v gostilni župan in svetniki sprejeli odlok da se na tisti parceli ne sme postavljati šotorov. In tudi nekam hitro so se zbrali na barikadah ko je prišel Drnovšek s kontejnerji.So ga pričakovali... V tem božičnem času bi od "vernih" pričakoval več usmiljenja in dobrote. z malo večjo kanglco in lopatko so zradirali cahane tvoj intelekt je pa tut že doživel debakl v več nadaljevanjih Drži, dete moje... Pa ga je še zmeraj za nekaj tvojih... Če si ga sploh kdaj imel... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Čeprav jih zdaj tudi Mick imenuje drhal, jaz še vedno verjamem da večina Ambrušanov ni taka.Ne bo držal. Nikjer jih nisem poimenoval drhal, so pa tisti, ki so tam obkrožali Drnovška deloval kot agresivni nestrpneži in tko sem jih tud poimenoval. Precejšen del tam prisotnih je zlo verjetn takih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Če je kdo včeraj gledal na TVS1 dnevnik ob 8.zvečer. Res me je šokiralo. Kakšni ljudje so to, da so barikade naredili celo predsedniku republike Slovenije. Kako so se nekateri obnašali proti Drnovšku? Če že njemu kot predsedniku republike govorijo na tak način brez vsakega spoštovanja, pod prvo kot človeka...... Tako malo nas je Slovencev, kot kaže se bomo v kratkem vsi skregali med sabo. Kaj se to dogaja? Nekdo se bo vprašal ali pa komentiral, da ni pravne države. Ni tukaj problem pravna država, problem je nekje zadaj, nekdo nas hoče vse skregat med sabo. Strojanovi se mi resnično smilijo. Kaj res ni nikogar, ki bi jih spravil vsaj čez zimo na toplo, vsaj med prazniki ponudil roko. Drnovšek je prvi ki je pokazal, kako se to dela. Res, vsaka mu čast. Žal zaradi brezsrčnih ljudi vse skupaj ni mogel speljati do konca. Močno imam v mislih, da se to uredi.... da pokažemo vsaj malo srca. Vsem pa tudi kljub cmoku v tej stvari, želim predvsem mirne, tople in ljubezni polne praznike. To mene najbolj skrbi ! Nemoreš verjet, toliko malo prebivalcev v eni tako mali državici, pa toliko nesloge...!?!? Zato pravim BABILON ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 24. december 2006 Avtor Prijavi Deli 24. december 2006 Če sinti niso romi...pol slovenci v argentini niso slovenci !? ja, to nama bo alf znalac - lik, povedal si si dobro zapomnil iz svojih neštetih zablod Romi in Sinti A bo dovolj ali želita še kaj? Ne bo držal. Nikjer jih nisem poimenoval drhal, so pa tisti, ki so tam obkrožali Drnovška deloval kot agresivni nestrpneži in tko sem jih tud poimenoval. Precejšen del tam prisotnih je zlo verjetn takih.... Ja, saj vem kako si jih imenovalPa to ni toliko pomembno.Jaz vseeno verjamem da večina Ambrušanov ni taka.Saj niso bili vsi na barikadah.O tistih ki so tam bili in ki so bili najbolj glasni... :xx!: :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Ne vem. Upam, da imaš prav. Žalostno pa je, da se vedno bolj in več sliši nestrpneže...... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 24. december 2006 Prijavi Deli 24. december 2006 Romi in Sinti A bo dovolj ali želita še kaj? Poznam veliko Sintov...in tej taprvi ti bojo rekli, da so Romi ! Vsekakor se jezika razlikujeta...kar nima nobene veze...! Mislim....kake mi podajaš...mladina...pa še ta model za kjerega se ima ponosnega sinta in kao neroma...mi delujo bolj na onega, ki ima komplex manjvrednosti...kao ja nisam Rom :xx!: Kar se tiče Romov iz Srbije... (Pravoslavci), Bosne...(muslimani) in Sinti... (katoliki)...btw, vsi tri jeziki se tazlikujejo...s tem, da se sintiški jezik že preliva v nemščino. In sinti so najbolj bogati (denar) od ostalih romov...in marsikaterega ne roma...evo ti razlike. Zdaj si mi podal isto, kot da Srbi iz bosne niso srbi...ampak kri (geni) je/so srbska...pojemaješ !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.