Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kot sem že napisal sem fašistoidno nestrpen in s svojim ponarejanjem in laganjem dokazujem, da sem nacist, da pa ima Mick v celoti prav.Ja, drži. Sam sedaj me že mal skrbi zate, si presamokritičen..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Belcebub 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kot sem že napisal, je fašistoidno nestrpni mick s svojim ponarejanjem mojih postov in laganjem dokazal, da je nacist, da pa imam jaz v celoti prav. Citiraj Tito je crknil! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Belcebub vsekakor je tak človek, da bi pobijal drugače misleče. Samo boji se, da bo moral potem v zapor.No, saj to sem mislil s postom Eborju. O discipliniranju Romov s pretepi si že navdušeno govoril, od tu naprej ni več daleč do še hujšega nasilja...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Belcebub 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kot sem že napisal, je fašistoidno nestrpni mick s svojim ponarejanjem mojih postov in laganjem dokazal, da je nacist, da pa imam jaz v celoti prav. Citiraj Tito je crknil! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kot sem že napisal sem fašistoidno nestrpen in Mick s svojim ponarejanjem mojih postov dokazuje kar res mislim, da sem nacist in da imam jaz v celoti narobe.Ja, res. Pa nehaj zdaj se že samopomilovat, nared rajš nekaj, da boš boljši človek, ti bomo vsi pri tem pomagal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kot sem že napisal sem fašistoidno nestrpen in s svojim laganjem dokazujem, da sem nacist, da imam v celoti narobe. Rad bi s svojimi lažmi utišal Micka, pa mi ne uspe.Ja, dobro, skesaj se še mal, se boš bolje počutil......pa k spovedi še pejd, mogoč bo ti lažje Ah, Mick se utiša k mu paše, ne zgubljaj energije, pejd zdaj k spovedi, no, vidim, da že resno trpiš, se mi smiliš, pejd no... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ne kurčeva, naša država Slovenija v kateri so na oblasti desne politične stranke, če si pozabila. Ta scenarij si v svoji nočni mori sanjala? Ne, to je samo tvoja interpretacija, spotencirana, k nisi sposobna razmišljati. Ti kar pejd, za kako malo stvarco te ne bo nihče preganjal, samo pokazala boš, tudi ti, da tudi Slovenci kradejo....Ti si preneumna za veliko ribo, tak da ostani raj pri skromnejših ambicijah.... Ahja, to ni modern slovensko, to je primitivno mnenje dela slovencev....Uuuu, to so vas v cerkvi naučil, kurac ipd. izrazi, pa spodbujanje h kriminalu in to..... A res. Če levičarji izrazijo svoje mnenje te v kaj prisiljujejo? Glej ga zlomka, kako si madam predstavlja demokracijo.....cccc.....pa še desni so na oblasti, nič jasn....Kakšno bedno posploševanje. Pravi človek je sposoben vzljubiti drugačne od sebe, nikoli pa ne vzljubi zločina. Ti nisi sposobna vzljubiti drugačne od sebe, kot kaže, pa si še kako sposobna vzljubiti zločin, tak da tvoja teorija ne vzdrži....Učili te mogoč že so poštenosti, naučili pa ne, po tvojih postih sodeč Ne pozabi. Proglasiti se moraš za Ciganko, sicer ne bo nič iz tega. Ko boš pa enkrat Ciganka, boš pa itak za vse svoje zločine oproščena.No, vidiš, kako nakladanje in posploševanje ter namerno zavajanje. Širjenje nestrpnosti in sovražnosti. Belcebub, mislim, da bo počasi čas za prijavo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Kje si to vidu? Ne, sploh ne, imam svoje mnenje sicer, ki ga lahko v kakšni drugi temi povem, sam ne razumem kaj tolk jamrate, če pa je desnica na oblasti.....kaj bi vi.....skrajno desnico? Ja, kul, napiš še kaj, v tvojih postih na tem forumu je tolk sovražnih in nestrpnih postov, da bo prijava mala šala..... In ne grozim, sam mal se naj ščekirajo tvoji posti, tolk da se ugotovi, kdo tu dejansko širi nestrpnost, sovraštvo..... Hehehe, bogi, razen dveh, treh revčkov te na ceumu forumu nihče ne jemlje resno, ti pa o neki resnici. Jao Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 ..sem mislil, da se smatraš enakovredno moškim. Al kako? Hahaha, kakšno sprenevedanje in brezvezno namigovanje, pa to ne moreš verjet. In zdaj, ker si ženska, ti bi moral kimat ali kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Mick kot po navadi spet menja temo. Prijava, ki jo bo naredil Mick bo mala šala, ker bomo ugotovili, da je sam poln sovraštva in nestrpnosti, ki ga intenzivno širi, da ga bodo kar na licu mesta aretirali. Bela vrtnica je povedala prav. V naši državi so kriminalci bolj zaščiteni kot žrtve. Sedanja desna vlada je že prav naredila, samo je problem v vseh ostalih, ki delajo nasprotno propagando. Kriminalce proglašajo za žrtve, žrtve pa kot nestrpneže. Hihi, se že veselim.....aretacije.....nakladač Aja? Tak je to? Sedanja desna vlada je prav naredila, problem je v ostalih, ki se z njo kdaj ne strinjajo. Bo jih treba zbrisat, ha? Nagnat iz Slovenije? Jim sprat možgane? Jih prisilit, da bodo drugače mislili? Tko si mislu? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 No jaz jih ločim na enostavn, mogoč tud mal poenostavljen način........na tiste, ki verujejo in se trudijo v skladu s svojo vero živeti in na tiste, ki vero zlorabljajo in se z njeno pomočjo tako in drugače okoriščajo. Ja, tako nekako... Z dodatkom temu... Nekateri se sicer z "vero" ne okoriščajo, se pa skrivajo za fasado "dobrega kristjana" ker gredo vsako nedeljo k maši... Zanimivo pa je da je največ nestrpnežev prav med takimi... x!x Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Ja. Pa takih so zgleda tud polna usta krščanstva, boga itd. itd. :xx!: in temu nasprotnega delovanja. Pol pa gredo k maši in spovedi, pa po odpustke, pa so očiščeni za naprej bit taki...vedno znova in znova. Včasih me prav zanima, pa verjetno to ni vprašanje......ali cerkev zanima kakšni ljudje prihajajo v cerkev ali samo to, da prihajajo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 Če bi presojal ženske po tebi, bi res dobil kompleks.........večvrednosten. Tko da .....ni blema. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Tolčem? Polemiziram. In včasih, ko mi je dost pljuvanja po vsakem drugačnem od tvojega mnenja, polemiziram bolj ostro, še s kakim tvojimi podobnim dodatkom. Lahko pa ti ponudim roko, pa rečeva, izogniva se osebnih diskreditacij in podcenjevanj mnenja drugega.....pa si jo pripravljena sprejeti? Bo pa pol kmal drugačno tvojemu mnenju potem spet podcenjevanje, tudi če bo samo drugačno mnenje? Če je moj ego upadajoč je to lahko predvsem nekaj dobrega..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 No, tko....dejstvo je, da so bili ti popolnoma ničkrivi otroci vrženi iz svojih domov. Neizpodbitno dejstvo. Tu si nekaj pobrkal, kot ponavad, ne vem kaj ima z mano Santosov post.......razn, da bi ti rad mal manipuliral in nakladal spet, pa ti ne rata in ne rata Pa kaj pol, če so jih spodil iz črnih gradenj, bistvo je, da nikogar niso vrgl na cesto. Najprej mi podtikaš, da sem brezsrčnež, ki bi otročke na cesto metu, potem pa spremeniš definicijo v - so jih vrgl iz svojih domov. Neizpodbitno dejstvo je, da nikogar niso vrgl na cesto!!! In o tem govorimo! Sevede pa nism nič pobrkal! Ko je Santos žaljiv in sovražen do Ambruščanov, si tiho kot rit, niti duha o tem, da bi ti obsodil tako pisanje. S tem se takoj razblini iluzija o tvojem človekoljubju, ki jo hočeš ustvarjat. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Predsednik je naredu največjo napako, ko je pripeljal kontejnerje. Moral bi pripeljati vozove pa konje, pa naj se Romi kar odpeljejo nekam v Evropo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ne kurčeva, naša država Slovenija v kateri so na oblasti desne politične stranke, če si pozabila. Če bodo vsaj kakšnih 30 let na oblasti zmerno desne stranke bo tudi Slovenija postala prijetna država za poštene ljudi! Ampak, ko gledam Hanžka, ki razlaga, da postaja Slovenija nacistična država, primerja sedanjo vlado s Hajderjemin in ne ve več, kako bi blatil Slovenijo v svetu, ker na oblasti niso več njegovi ljubljenčki, se mi pa res obrača :xx!: Kakšna zloraba funkcije varuha človekovih pravic :xx!: Hanžek je pojem človekovih pravic poteptal v blato Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 No, če je za tvoj ego dobro, da usiha, pol ti pa lahko rečem, da si en navaden bedak, k nima niti tolk pošlihtan, da bi bilo mogoče slediti tvoji logiki po postih, ker je enostavno ni. Enkrat tako, drugič tako, brez dokazov, brez utemeljevanj, samo neke besede, ki pa za seboj nimajo nič konkretnega,.. nič. Kolegica s katero delam (tehnični faks) mi je govorila kako dobro, se je blo bosti z odvetnikom, ker enostavno ne znajo logično razmišljati in ga v parih stavkih dotolkla,... ..sprejela ponujeno roko No, pa gremo dalje, dokler se mi bo pač dal....... Ti lahko rečeš karkoli češ, k bedastih postov ne jemljem resno. Zakaj bi bilo dobro usihanje ega je tvojmu umu razumeti nedosegljivo, da bi pa tako nerazgledana in neizobražena poleg vsega pa še žal mal neumna ženska (nisi ti kriva ) kot si ti lahko sledila moji logiki pa bi bilo zame že najmanj zaskrbljujoče......Ha, pa ti nisi čist diht, ti men očitaš brez dokazov, brez utemeljevanj itd. ti, ki si v vsakem postu sproti nekaj izmišljuješ in nakladaš, namiguješ, posplošuješ? Haha, kako otročje, ena kolegica je rekla, da je.......hih....en kolega je reku, da so vsi dolenjci mal fašistoidni pa nestrpneži, da je dolenjska vedno bila taka......a mu naj verjamem? S tabo bela vrtnica sredi noči in to po prekrokani noči o bilo čem z levo roko..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Pa kaj pol, če so jih spodil iz črnih gradenj, bistvo je, da nikogar niso vrgl na cesto. Najprej mi podtikaš, da sem brezsrčnež, ki bi otročke na cesto metu, potem pa spremeniš definicijo v - so jih vrgl iz svojih domov. Neizpodbitno dejstvo je, da nikogar niso vrgl na cesto!!! In o tem govorimo! Sevede pa nism nič pobrkal! Ko je Santos žaljiv in sovražen do Ambruščanov, si tiho kot rit, niti duha o tem, da bi ti obsodil tako pisanje. S tem se takoj razblini iluzija o tvojem človekoljubju, ki jo hočeš ustvarjat. Govorimo? Ti govoriš to, jaz pa, da so jih vrgli iz domov pred Božičem....Aja, ti si v predpredprejšnji debati.....dolgčas Ne, emanuel, jaz samo nisem tolk švoh kot ti, belcebub, vrtnica in podobni, ki v svojih omejenih debatah vsakemu vašem podobnem mnenju slinasto prilimate in iščete podporo. Tako tudi večinoma ne napadam, soglašam ali nasprotujem mnenjem drugih v tej temah, takšnih al drugačnih, niti se ne slinim k istomislečim, moji posti so rezervirani večinoma le za očitne nestrpneže in fašistke......tu ste samo eni trije, štirje takšni. Če ni eden v več nikih tud.... To moje domnevno človekoljubje pa si mirno za klobuk vtakni, ker ko je od tebe izrečeno, se sliši nekak medlo, podcenjeno, ničvredno.......takšno kot ima pri tebi, vernem človeku, dejansko vrednost. Kakšna zloraba funkcije varuha človekovih pravic :xx!: Hanžek je pojem človekovih pravic poteptal v blato Tebi se niti sanja ne kakšne neumnosti govoriš, niti kaj človekove pravice so, niti kaj varuh človekovih pravic je....... Mal zamenjuješ pojme.....varuh človekovih pravic ni varuh poslušnih ubogljivih slovenskih ovčk, veš? Ne veš, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Siromak sam,siiiromak sam ...al vooliiiim ,da zhivim..... dok poslednjih paaara ne dobiiim neeeechu ,da se smirim.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Siromak sam,siiiromak sam ...al vooliiiim ,da zhivim..... dok poslednjih paaara ne dobiiim neeeechu ,da se smirim.... Ciga, nemoj nikad da se smiriš, to ti nije u krvi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Ciga, nemoj nikad da se smiriš, to ti nije u krvi yes yes! nema pri meni pesme:"ciiiganchichi plachuuu za belu pogachuuu...." Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 yes yes! nema pri meni pesme:"ciiiganchichi plachuuu za belu pogachuuu...." she mal....pa ti cigaqnchich" tut spat nau pustu.....od palcha... .... ..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 she mal....pa ti cigaqnchich" tut spat nau pustu.....od palcha... .... ..... zlomk....tralala"PALCHA"? wtf pa to pomen? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 "PALCHA"? wtf pa to pomen? placha blo mishljeno... "Jaoooooo majkoooooo ciganskooooo......daj mi mljeka belog pitiiiiiiiii....oooo.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa"...... zlomk.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.