Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Smotaakhutanović Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Smotaakhutanović sej....tipichno k ti navidezno pametnih argumentou zmanjka....pa s takimi zachnesh... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ......ccccc....sama strpnost te je. Poudarek je sevede na tem "ČE DRŽAVA ne naredi reda" Sem večkrat poudaru, da je prvo država tista, ki je dolžna zagotovit red!!! Spet nekaj vlečeš iz konteksta. Razen tega pa se nism nikol hvalu s svojo strpnostjo. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Aja? Kaj pa sem iz konteksta potegnu? Citiral sem tvoj post, torej si ti neki iz konteksta potegnu..... Končno Pa da se ne sprenevedaš več neki brez veze..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Emanuelin še kako bi me užalil...saj si rekel, da smo Romi Cigani !? Imaš srečo, da sem to prerasel v osnovni šoli... Ajd, u redu, pol pa bod užaljen Ampak, moraš pa vedet, da je cigan čist korektna in slovnično pravilna beseda! Aja? Kaj pa sem iz konteksta potegnu? Citiral sem tvoj post, torej si ti neki iz konteksta potegnu..... Končno Pa da se ne sprenevedaš več neki brez veze..... Se nič ne sprenevedam, se mi ni trba, pa tud ne maram sprenevedanja. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 Kaj ti hočem povedat...da kljub enim pišlim volitvam se da zbrat IDIOTE, ki bi ti dali vrv okoli vrata, kot so dali SaddamauHusseinu ! In jaz tukaj javno povem, da je župan te občine isti IDIOT, diktaor vsega tega, saj je on dal pobudo za blokade in proteste proti Strojanom in s tem, tudi dosegel sovraštvo do vseh romov na dolenjskem !! :xx!: A o dolenjcih pa raje ne bi...pojdi si prebrat kak post v forum "muay thai", pa boš videl do kje so sposobni ! :xx!: Sem bil na dolenjskem dve leti...sem videl več, kot preveč ! In ti povem, da nimam več te želje, da bi jo obiskal ! Še dobro, da sem spoznal Cajnerja in njegovo družino, pa Jazbinška...če ne, bi imel čisto negativno mnenje o dolenjski oz. dolenjcih. Tukaj si pa zelo blizu... Kar se tiče župana Ivančne Gorice - o njegovem mentalnem stanju ne bi sodil... Tudi o tem za kaj je on dal pobudo ne.Kaj pa protesti pa barikade tudi tam kjer za to ni bilo razloga?V krajih ki niso bili niti mišljeni kot lokacija za Strojanove?Kdo je za to dajal pobudo?Kot sem že napisal, stvar je kmalu po začetku prerasla Ambrušane, zato ne obsojaj samo njih.Tudi o Dolenjcih ne posplošuj.Jaz tu živim že pet let.Tu dol sem preživel velik del otroštva.Nisi sicer definiral česa si videl "več kot preveč"... Ampak sliši se podobno kot če nekdo reče - vsi Romi kradejo.Nekateri res, ne pa vsi.Nekateri dolenjci so nestrpneži, ne pa vsi.Problem je malo večji kot pa samo nestrpnost. Verjamem da imaš neprijetne spomine na tisto kar se ti je dogajalo zaradi tvojega porekla.Za to pa zdaj ne moreš kriviti vseh neromov, mar ne? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 Kaj ti hočem povedat...da kljub enim pišlim volitvam se da zbrat IDIOTE, ki bi ti dali vrv okoli vrata, kot so dali SaddamauHusseinu ! In jaz tukaj javno povem, da je župan te občine isti IDIOT, diktaor vsega tega, saj je on dal pobudo za blokade in proteste proti Strojanom in s tem, tudi dosegel sovraštvo do vseh romov na dolenjskem !! :xx!: A o dolenjcih pa raje ne bi...pojdi si prebrat kak post v forum "muay thai", pa boš videl do kje so sposobni ! :xx!: Sem bil na dolenjskem dve leti...sem videl več, kot preveč ! In ti povem, da nimam več te želje, da bi jo obiskal ! Še dobro, da sem spoznal Cajnerja in njegovo družino, pa Jazbinška...če ne, bi imel čisto negativno mnenje o dolenjski oz. dolenjcih. Tukaj si pa zelo blizu... Kar se tiče župana Ivančne Gorice - o njegovem mentalnem stanju ne bi sodil... Tudi o tem za kaj je on dal pobudo ne.Kaj pa protesti pa barikade tudi tam kjer za to ni bilo razloga?V krajih ki niso bili niti mišljeni kot lokacija za Strojanove?Kdo je za to dajal pobudo?Kot sem že napisal, stvar je kmalu po začetku prerasla Ambrušane, zato ne obsojaj samo njih.Tudi o Dolenjcih ne posplošuj.Jaz tu živim že pet let.Tu dol sem preživel velik del otroštva.Nisi sicer definiral česa si videl "več kot preveč"... Ampak sliši se podobno kot če nekdo reče - vsi Romi kradejo.Nekateri res, ne pa vsi.Nekateri dolenjci so nestrpneži, ne pa vsi.Problem je malo večji kot pa samo nestrpnost. Verjamem da imaš neprijetne spomine na tisto kar se ti je dogajalo zaradi tvojega porekla.Za to pa zdaj ne moreš kriviti vseh neromov, mar ne? Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Se nič ne sprenevedam, se mi ni trba, pa tud ne maram sprenevedanja.No, v novmu letu si se zgleda spreobrnil. Vsaj penu ne boš več, ko te bo človek spomnu, da iz tvojih postov izhaja, da si rasist in nestrpnež. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Do tega, kar so stojanovi počel okol ambrusa, pa sprenevedanja državnih inštitucij kot v tem primeru sem pa res nestrpen Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ...če bi bil sam do tega bi te še celo lohk nekak razumel......No, sam težko, če bi se naj uvajala neka sicer neobstoječa pravila sankcioniranja tud familij storilcev nekih nezakonitih dejanj. Težko. Ne glede za katero narodnost al karkol že gre...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 tole o dolenjcih je ornk memkonchno so bli le prvi, ki so shli v boj proti partizanom zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 .....skupaj z nemci......ahaaaa, zdej je bl jasn.......k za nemce pa se tko ve kake plane so mel z romi....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 .....skupaj z nemci......ahaaaa, zdej je bl jasn.......k za nemce pa se tko ve kake plane so mel z romi....... pa ti v bistvu...(obchasno)....sploh nis tok zlo neumen.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 joj kaj bi blu fajn vaji dva tule za mizo ob ppiru poslušat a naj grem na kolena Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 joj kaj bi blu fajn vaji dva tule za mizo ob ppiru poslušat a naj grem na kolena lahkopod mizomidva bova pa "kamena lica" shpilala... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 to bi bla pa fajn igrca nu sej se lahk tud zamenjamo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 to bi bla pa fajn igrca nu sej se lahk tud zamenjamo mick-eni mi ga pa zhe ne bo vleku... :xx!: :xx!: :xx!: zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 če je sila, je sila za vse kaj boš zdej zbirčn Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 če je sila, je sila za vse kaj boš zdej zbirčn dokler sm lohk....si bom to prvoshu zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ...če bi bil sam do tega bi te še celo lohk nekak razumel......No, sam težko, če bi se naj uvajala neka sicer neobstoječa pravila sankcioniranja tud familij storilcev nekih nezakonitih dejanj. Težko. Ne glede za katero narodnost al karkol že gre...... Ah, nehi no Se mi ne da več ponavlat, da je blo naselje itak nelegalno in je bilo tud na najviših sodnih nivojih že prej odločeno, da ni minimalnih pogojev za nikakršno legalizacijo teh bivališč Zato že nehi tupit Kakšni so pa sodni zaostanki v sloveniji pa verjetno tudi veš. Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 Zato že nehi tupit Daj mi zgled.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emanuel 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 No ja, naj bo, se začasno umikam iz teme Citiraj Prišel bo čas, ko bodo ljudje spoznali, da je samo ena čreda, in samo en pastir. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. januar 2007 Prijavi Deli 10. januar 2007 Ja. Tebe je res spremlja sama ljubezen..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2007 glih prej sem pomislila - kaj je zdej sploh z njimi? Kaj je z njimi?S Strojanovimi... Lepo mirno živijo tam v Rojah... Ljudje tam okoli so sicer nekaj godrnjali pa protestirali, pa ne preveč zagnano... Nekaj "zavednih Slovencev" je dobilo plačilne naloge... In na sončni strani Alp je spet mir... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. januar 2007 Prijavi Deli 18. januar 2007 Cccccc....zaradi možnosti polovične kazni ob takojšnjem plačilu je večina raje plačala. V bistvu pa sem zalutal sem, ker sem slišal, da se je Šinkovec prebudil iz kome Super. In da lahko govori. Upam,da se bo zadeve tudi spomnil, pa da se razčisti kako in kaj, ne pa babačulababarekla zaključke dela. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.