Skoči na vsebino

Lepi stavki, ki so vas ganli!

Dellery

Recommended Posts

Najlepše iz Ashtavakra Gite:

Even abstention from action has the effect of action in a fool, while even the action of the wise man brings the fruits of inaction

Hmm..zanimivo.

Lahko razložiš,da vidim če sem prav razumela?

Love me if you dare...
Deli na socialnih omrežjih

"Dark and difficult times lie ahead. Soon we must all face the choice between what is right and what is easy."

Ta stavek me je takoj osupnil - napisan od J.K.Rowling v Harry Potterju, "otroska" knjiga ampak ima globino :)

Všeč mi je rahločutnost takšne izmenjave, ki je prirojena duhovnosti Indijancev. Kadarkoli nekdo želi nečemu vzeti življenje - jelenu, drevesu - ponižno prosi za dovoljenje Duha, ki prebiva v živali ali rastlini, in se mu zahvali za njegovo pripravljenost, da daruje lastno življenje. Včasih naprimer v zameno darujejo prgišče koruze ali tobaka. S takšnim dejanjem obe strani priznata, da je bilo nekaj dano in sprejeto.

Lepe stavke je napisala Mary Jane Ryan

Kdor misli, da je pamet dar narave, naj še enkrat razmisli. Pa kako knjigo naj si prebere ;)

Hmm..zanimivo.

Lahko razložiš,da vidim če sem prav razumela?

Lahko poskusim.

Gre za razumevanje popolne predanosti. Tisti brez izkušenj menijo, da popolna predanost oziroma prepustitev vseh aktivnosti Bogu pomeni obstati na mestu z zaprtimi očmi. Njihov um pa je še vedno aktiven in to je njihova aktivnost. Nasprotno, pa tisti, ki umirijo svoj um, na videz delujejo tako kot vsi drugi, a v resnici niso vpleteni v nikakršne aktivnosti. Dejanja pripadajo umu in ne telesu.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Lahko poskusim.

Gre za razumevanje popolne predanosti. Tisti brez izkušenj menijo, da popolna predanost oziroma prepustitev vseh aktivnosti Bogu pomeni obstati na mestu z zaprtimi očmi. Njihov um pa je še vedno aktiven in to je njihova aktivnost. Nasprotno, pa tisti, ki umirijo svoj um, na videz delujejo tako kot vsi drugi, a v resnici niso vpleteni v nikakršne aktivnosti. Dejanja pripadajo umu in ne telesu.

:2src: :palec: viš in neuki ljudje temu biseru rečejo lenoba

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Da delim z vami ta kompliment, se mi je vsedel v srce! x:px x:Dx :vragec:

"Kot sem že rekel, si pa sicer name naredila pozitiven vtis, nagajive in simpatične ženske, ki pa očitno meni, da smo večina moških prasci, pa si tako zaslužimo kako lekcijo. "

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Moč misli ti pošlje poljub čez ocean- izgorevam v val dokler misel ne umre in sem ves le poljub...

Tvojega obraza ne morem videti in tvoje roke ne morem stisniti, zato pošljem svojo dušo skozi čas in prostor.... xhypnox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...