janko 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 kmal se bo začel film o martinu lutru. se ga že veselim. sem pa že velikrat razmišlou, kakšen svet pism je poznou on, pa kakšnga mi dons. menda so bli itak usi sveti spisi nenamenoma in tud zlo namenoma velikrat spremenjeni, prirejeni... a ma kdo kšn mnenje, oz. kšne konkretne podatke? hvala pa lepo se imejmo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 kmal se bo začel film o martinu lutru. se ga že veselim. sem pa že velikrat razmišlou, kakšen svet pism je poznou on, pa kakšnga mi dons. menda so bli itak usi sveti spisi nenamenoma in tud zlo namenoma velikrat spremenjeni, prirejeni... a ma kdo kšn mnenje, oz. kšne konkretne podatke? hvala pa lepo se imejmoFilm si na priporočilo Svete inkvizicije oglej z zavezanimi očmi, kajti kriva vera iz Saške je nalezljive sorte in ne pozabi, da je odrešenej možno samo pod okriljem Katoliške matere Cerkve.Pax vobiscum et laudamus Domine cum ignis ex hereticae. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2006 Avtor Prijavi Deli 1. november 2006 Film si na priporočilo Svete inkvizicije oglej z zavezanimi očmi, kajti kriva vera iz Saške je nalezljive sorte in ne pozabi, da je odrešenej možno samo pod okriljem Katoliške matere Cerkve.Pax vobiscum et laudamus Domine cum ignis ex hereticae. vzeto na znanje, vaša gnada...a v kolikor bi sinovi vedno ubogali svoje očete, bi še vedno živeli v jamah, nekateri pa smo okusili moč greha in se mu le s težka za stalno odpovedujemo. v upanju na vaše razumevanje in neizmerno milost, se vam globoko priklanjam, poljubljam roko in pozdravljam Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Mullet Michael: Luter (1995) zanimivo čtivo Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 1. november 2006 Avtor Prijavi Deli 1. november 2006 Mullet Michael: Luter (1995) zanimivo čtivo o čem govori? u par besedah? plis??? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 sem gledal film. no v bistvo ga spremljal iz kuhne, ko sem jedel.mi je bil všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 o čem govori? u par besedah? plis??? tanka knjižica, takoj jo prebereš. njegova biografija, pa v kaj je dejansko verjel: Ker je človek v temelju grešnik, so »dobra dela«, za katera si v skladu z božjim zakonom prizadeva, umazana, sebična in pokvarjena. Bog pa mu jih očita in ga obsoja. Plod dobrih del je poguba in ne zveličanje. Grešnika rešuje vera. Nenehno opravljanje »dobrih del« ni več potrebno. Torej tudi odpustki ne. Lutra ni zanimala pokvarjenost, ki jo je videl v Rimu, temveč pokvarjenost nauka! Papeštvo je pokvarilo vero,preden je pokvarilo prakso. Da bi se približali bogu, potrebujemo sveto pismo. Biblija je edini vir verske resnice. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 pozabili ste dodati, če smem samo vnesti marginalijo v vaše zlate besede, da si je potrebno v ušesa naliti voska, ki ščitil bode nas pred mrzlo sapo in kužnimi besedami od česa se tvoje ušesa ne okužijo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 od česa se tvoje ušesa ne okužijo Posvecena vodica! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.