Skoči na vsebino

Frigidnost -se da kako pomagati?

Princessa

Recommended Posts

Ko pogledam golega moškega, se ne vzburim, niti si ga ne želim. Ne gnusi se mi, ampak tudi kakšnih prijetnih občutkov ne občutim.

Hm, tole je za razmislit,... Ko si ga boš želela,... pa sej si ga jest tud ne, sam jest si to priznam, pa sem brez.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 97
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:inocent: jst sem vse zbrisala, ker sem dobila občutek, da se zafrkavate....sam madona stvar je resna :inocent: :o|o:

to niso več heci.....

pa to je ja najlepše v življenju dobro jest pa pit pa se ljubit čist telesno, menda ga ni večjega užitka...ne boste zdaj tu me šopali, da je lahko kvačkanje pa intelektualno flancanje pa ustvarjanje kvazi umetnosti duši in čutom bolj prijetno :o|o:

:o|o: kam gre ta svet, u maloro :vio: :vragec: :xx!:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

KAR DAŠ MOŽU IN PRAŠIČKU, SE TI ZMERAJ POVRNE. x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Živjo Amedea, dobrodošla spet med živahnimi in dejavnimi, kar doolgo si se skrivala !

Princessa, še moj nasvet:

Ne sekiraj se preveč, saj veš, da tudi burek na silo ni dober, toda ko imaš nekoga rad mu včasih pripraviš makar štrudl in ga z njim z veseljem podeliš. Seveda pa vse ob svojem času, vsekakor pa fantu nalij čiste vode, saj bosta potem oba imela pravi pristop.

lp

Skozi tvoje oči je svet tak, kot si ga opisala, samo nikjer ne piše, da ga drugi tud tako "čutijo",... no sej, večina ga najbrž res,.... Tko da men pa to Lia, ni jasn,... sam ti verjamem, k vsi tko pravjo nam pa ne verjamejo,... sam mene to ne moti,... pač tko je in tko sprejmem.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Jest se tega še nikoli nisem naučila, pa zgleda da se tudi ne bom,... pa sem vseen zadovoljna, pač tko je, vzameš kar ti je dano, zraven si pa še vesel, da ne živiš v 17. stoletju, al kje v Afriki, al v kaki arabski državi,... x:o)x

Mahatma Gandhi

Jest mislim, da je to čist normaln,.. no skori.

:2src: Vas pa kanimo povabiti v vrste Svete inkvizicije. Imamo prazno delovno mesto po vnebovzetju premile Porciunkule oglejske. xDDx xokkx

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Kako mi je ta zgodba znana. Popolnoma isto zgodbo imam s svojo punco.

Problem frigidnosti je zelo moteč za nasprotni partner. Ravno v ta namen sem pred nekaj leti studiral in prakticiral razločne tekste iz. knjige, pa nisem imel nobenega uspega. Namreč mislil sem, da je problem v meni.

Prvo kar se mi je začelo dogajati je da zaradi celibata, ki sva ga imela, sem začel postajati sam nestrpen do okoliške družbe in velik godrnjač. Njo pa sem še vedno imel rad in upal, da bo kaj bolje, a pomoči pa ne išče. Mislim, da ima punca občutek, da bi samo sexal, vendar sem ji dal vedeti da nekega romantičnega odnosa brez sexa ni.

Ob prebiranju teh knjig sem spoznal skoraj vse skrivnosti zenske psihe in telesa in ženska je čudovita oseba.

Dosti energije sem vložil v odnos in zdaj sem poplnoma obupal in temu bom naredil konec.

(popravljeno)

Hm, saj v tem je tudi ena težava...

Moški so prepričani, da se dajo vsi problemi rešiti na enak način.

Ti ne funkcionira npr. motor od avta, ali pa motorka.. ali kavni mlinček? Vzameš izvijač v eno roko in priročnik v drugo in ni vrag, da težave ne bi odpravili!! x:Dx x:Dx x8Dx

Žal pri ženskah težko rešiš kaj na ta način, pa če še tako zelo vneto prebiraš razne priročnike ala Kamasutra, Najboljši seks vašega življenja ali pa.. ne vem, saj jih obstaja eno morje.

Še večji hudič pa je, da imaš pričakovanja od tega, kako bi se moral tvoj partner obnašati, kaj bi mu moralo biti všeč, kako bi moral reagirati, pa če je zadosti zagret za seks ali je premalo.... Ampak dokler te v trafiki čakajo ženske in moške revije v stilu "kako naj vas seks osreči", je čisto jasno, da se ti bo zdela to najbolj pomembna zadeva v nekem odnosu.

Ker pa si niti dva človeka nista enaka v svojih potrebah, je pač tako, da se na začetku zaradi zaljubljenosti veliko ljudi prilagodi partnerju in njegovim potrebam, kasneje pa se stvar ohladi, ker se je človek delal drugačnega, kot je v resnici (npr. bolj vročega :2src: )

Saj veste tisti štos, ko stojita zakonca pred sodnikom za ločitve. Njegove besede: "Ločujem se zaradi tega, ker je žena frigidna." Njen zagovor: "Ni res, gospod sodnik, moj mož je spolni manijak!! On bi hotel seksati kar naprej, enkrat ali dvakrat na leto!!" x:Dx

Toliko o različnosti.

Popravljeno -> Amedea

Moja spletna stran: Amedea

"Healing must come from within ourselves." (dr.Edward Bach)

"Never let anyone give up hope of getting well." (dr.Edward Bach)

Dosti energije sem vložil v odnos in zdaj sem poplnoma obupal in temu bom naredil konec.

Ma ja, to mi je tud znano xsrcx

Sam jest sem se pol enkrat spremenila in gremo seksat (čist nasprotno od prej), sam sem si pa pol rekla, pa ne bom se jest tle neki pretvarjala,.... pa je blo kr naenkrat vsega spet konc,...

Mahatma Gandhi

Hm, saj v tem je tudi ena težava...

Moški so prepričani, da se dajo vsi problemi rešiti na enak način.

Ti ne funkcionira npr. motor od avta, ali pa motorka.. ali kavni mlinček? Vzameš izvijač v eno roko in priročnik v drugo in ni vrag, da težave ne bi odpravili!! x:Dx x:Dx x8Dx

Žal pri ženskah težko rešiš kaj na ta način, pa če še tako zelo vneto prebiraš razne priročnike ala Kamasutra, Najboljši seks vašega življenja ali pa.. ne vem, saj jih obstaja eno morje.

Še večji hudič pa je, da imaš pričakovanja od tega, kako bi se moral tvoj partner obnašati, kaj bi mu moralo biti všeč, kako bi moral reagirati, pa če je zadosti zagret za seks ali je premalo.... Ampak dokler te v trafiki čakajo ženske in moške revije v stilu "kako naj vas seks osreči", je čisto jasno, da se ti bo zdela to najbolj pomembna zadeva v nekem odnosu.

Ker pa si niti dva človeka nista enaka v svojih potrebah, je pač tako, da se na začetku zaradi zaljubljenosti veliko ljudi prilagodi partnerju in njegovim potrebam, kasneje pa se stvar ohladi, ker se je človek delal drugačnega, kot je v resnici (npr. bolj vročega :2src: )

Saj veste tisti štos, ko stojita zakonca pred sodnikom za ločitve. Njegove besede: "Ločujem se zaradi tega, ker je žena frigidna." Njen zagovor: "Ni res, gospod sodnik, moj mož je spolni manijak!! On bi hotel seksati kar naprej, enkrat ali dvakrat na leto!!" x:Dx

Toliko o različnosti.

Amadea:

Nisem študiral priročnike ala kamasutra (na začetku sem), ampak sem prebral goro knjig (tudi v tujih jezikih) na temo odnosi moška ženski. In ugotovitev je, da ravno o tej temi se zelo malo piše. V teh knjigah samo govorijo, kako mora biti vse lepo in kaka se je treba ljubiti in biti ljubljen. Saj nekaj knjig je bilo dobrih drugo pa sem poimenoval psihoshit.

Ugotovil la si, da sem mehanik, ampak le za stroje, kjer se uporablja izvijače. In se zelo dobro zavedam, da se človeških odnosov ne popravlja tako kot stroje. Čeprav najboljše orodje za popravilo osdnosov je pogovor.

Ravno v mojem primeru sem se hotel veliko pogovoarjati s partnerko na 4 oči, a je pristalo na pogovorih preko elektronske pošte in SMS-ov, čeprav sva skupaj živela (z taščo). Trudil sem se na vse po svoji najboljši moči, vendar sem resnično obupal in samo čakam, kaj bo čas naredil.

Za vse ostale pa mezanima vaše mnenje:

Zakaj je v današnji družbi se intimna ljubezen predvsem sex pristal na tako slabem glasu in zakaj je toliko tega pojava ki se mu reče frigidnost.

Zakaj je v današnji družbi se intimna ljubezen predvsem sex pristal na tako slabem glasu in zakaj je toliko tega pojava ki se mu reče frigidnost.

Morda zaradi globokega razkola med moškim in žensko, ki ne znata biti več prijatelja in v stiku? Obtožujeta drug drugega za krivice, se imata več od drug drugega ipd.? xnckrivx Potem ni čudno, da marsikdo beži v celibat, v firigidnost, homoseksualstvo ali kaj takega.

Possible—but highly unlikely.

[quote name='crni muc' date='9. Nov 2006, 08:33' post='740218'

jaz bi pa rekla da so veliko krivi mediji

imamo revije ki že 12, 13, 14, letnim otrokom razlagajo kateri položaj je najboljši pa kako naj osvojijo partnerja pa kako pustiti partnerja pa kake prsi morajo imet pa koliko kil morajo imeti ...................

na koncu ni nobene spontanosti več

vsi smo zbombardirani od miljarde podatkov ki zmedejo praveč dovzetne ljudi sploh pa najstnike

veliko že pove to da že naši najstniki 13, 14 letni svojim "puncam" pravijo psice ali prasice (amerikanizacija)

spoštovanje drugega bitja kaj je že to????????????????????

Ja lenka- s prvim se nikakor ne strinjam -tole- bombandiranje z sexom po medijih ni glih glavni vzrok. Mislim, da je odtujenost v partnerskih zvezah, egoizem, sebičnost, ker ljudje- partnerji ne čutijo potrebe po harmoniji na več nivojih, samo tlele s takimi debatami ne bomo rešili stvari. Tlele sem naštel/ po moje/ le povprečne globalne vzroke, medtem , ko ima pa vsak posameznik še dodatne...Mislim, zadeva je vsekakor kompleksna, nič kaj tako preprostega kot se normalno čutečim ljudem zdi. Samo zamisli si, da imaš takele probleme- vživi se v tak občutek- meni je grozno, vsekakor bi se trudil zadevo speljati na / po moje/ normalne tirnice.

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

:inocent: no tak...najboljši bi bilo če bi se tu katera oglasila, ki je te zadeve uredila iz enega v drug stadij....torej iz trdnega agregatnega stanja ledišča do vrelišča, vse ostalo je samo teoretiziranje.....

silno rada bi vam pomagala, ampak res ne morem....

odkar pomnim pri meni voda skoz vre pa pari, tak da si nea morm predstavljat kak živiš, če si leden

pa niam nobenih zaslug niti se za to kaj dosti nisem trudila....kak je lajf krivičen

drgač pa v svetem pismu piše, kdor ima malo ,pa tega ne razvija se mu bo še tisto malo vzelo, kdor ima pa veliko pa to množi se mu bo pa še več dalo x:Ix

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Guest mačona

kot prvo si moraš biti všeč, imeti pozitiven odnos do svojega telesa. in se sprejemati v celoti, telo in osebnost. drugo je pa že, kakšne potrebe maš, koliko si pripravljen raziskovati in se truditi ...

moje skromno mnenje. x:Ix

pa nikakor se ne smeš prepustiti kakšnim občutkom krivde ali kaj podobnega.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...