Skoči na vsebino

jaz in ta forum

janko

Recommended Posts

prej sm že cel kup napisu, pa po pomot zbrisu, še enkrat se mi pa ne lub. uglaunm, spim ne, pa slučajn vidu, da mam že cel kup objau kle gor, pa se sprašujem, kwa swa si jes pa forum en drugmu, pa kea ste vi men pa jes vam? jes vs mam rad, pa fajn je učas kle gor viset, pa če sem se kdaj u kerga utaknu, pa da mu ni blo ušeč, se opravičujem, mislu nč slabga. je pa dejstvo, da en na druzga uplivamo, že s tem k smo, pa še skup kle gor... spez nakladam.. pa lih jes, k tega res ne marem. kwa si pa kej vi mislte o seb, k mate na taužnte objau že kle, se že na deleč poznate, pa pod več imeni skrivate... povejte no kej... da vidm, a se splača še kle viset, al nej komp koj u tla pade???
sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

Ta forum, daje vsakomur, kar potrebuje. To pomeni, da daje enim zabavo, drugim razvedrilo, tretjim druzenje in nekaterim sluzi kot varnostni ventil. Je bolj ziv, kot osebni dnevnik, saj tu tvoje izjave naletijo vedno na odzive, pa ce so le ti negativni ali pozitivni. Vsak dan se pretakajo skozi forum stevilne informacije, mnenja, pogovori, izkusnje,....vsega je toliko, da prakticno nikoli ne mores slediti vsemu. Poleg tega ponuja za vsakogar vsaj eno temo, ki ga zanima in ga tudi pritegne.

Meni je forum zanimiv kot druzenje, tu se zrelaksiram in malo pozabim vsakdanje stvari. Vecinoma me nasmeji in razvedri, zelo redko pa ujezi. Ampak vse to je seveda odvisno od nas samih, kako ga dojemamo in koliko se nas dotakne. Vedeti moras, da bo vsako tvoje mnenje naletelo na protimnenje, odobravanje, nestrinjanje, itn. Prav zato pa je meni LF zanimiv, ker je tu toliko razlicnih ljudi in s tem tudi mnenj. V forumu ne bos nasel prijatelja, vendar pa jih lahko najdes v njegovih clanih. Forum je eno redkih mest na internetu, za katere lahko trdim, da je prijeten in nezahteven. Moderatorji se trudijo, da nam je cimbolj prijazen, njegovi uporabniki pa smo mu dusa. :palec:

Uzivajte!

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Se to sem pozabu povedat, da ko postanete del foruma, forum postane del vas! x;)x

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

Pozdrav! :8):

Ta forum sem že večkrat prebirala, zdej pa sem se odločla, da postanem član. Forum se mi zdi zanimiv, saj izveš veliko stvari tu, pa še nasmejem se velikokrat ob branju. Me pa zanima, če mi lahk razložite, kako si naredim, da bi imela slikico zraven mojga imena. Lepo se imejte.

Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

Pozdravljena in dobrodošla!

Za ikonco nad imenom greš na svojo osebno stran (povezavo tja najdeš desno zgoraj na ekranu). V desnem meniju poiščeš povezavo 'Moja ikonca', kjer si naložiš slikico.

Upam, da bo šlo, če ne pa še enkrat vprašaj.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Pozdrav! :8):

Ta forum sem že večkrat prebirala, zdej pa sem se odločla, da postanem član. Forum se mi zdi zanimiv, saj izveš veliko stvari tu, pa še nasmejem se velikokrat ob branju. Me pa zanima, če mi lahk razložite, kako si naredim, da bi imela slikico zraven mojga imena. Lepo se imejte.

kot novodošla članica bi te blo nujno najprej spravit u red, zato takoj na temo šišam brijam vadim zube, nato na očiščenje pred obličje svete inkvizicije, pol pa loh sončke rišeš pa jokcaš naokrog...

kot novodošla članica bi te blo nujno najprej spravit u red, zato takoj na temo šišam brijam vadim zube, nato na očiščenje pred obličje svete inkvizicije, pol pa loh sončke rišeš pa jokcaš naokrog...

xsmx

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Hehe, Klarus je firbec. :frog: xsmx

sam dosti bol potrpežljivi kot pa kaki dvojček xcivx x:Dx x:Dx x:Dx

ja. poleg useh božanskih lastnosti tud to...

zgleda da zanč kurirju ni dala dobrga tringelta, pa terapija ni bla popolna x:px

a boginja sem :wOOt:

na tringelt sem pa čist pozabla x:Ix xrolleyesx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

:ermm: Hmm...hvala za komentarje, čeprav še vedno ne vem kaj storiti, pa bom že poštudirala ali pa se me mogoče kdo usmili, pa mi kaj koristnega napiše. :o|o:
Mnogi ljudje imajo oči, ki ne vidijo, ušesa, ki ne slišijo in jezik, ki ne zna molčati.

Hvala kukica, sem prej spregledala tvoj odgovor. Hvala tudi tebi lea. Bom poskusila pa da vidimo če bo kaj. x:)x

:ermm: Hmm...hvala za komentarje, čeprav še vedno ne vem kaj storiti, pa bom že poštudirala ali pa se me mogoče kdo usmili, pa mi kaj koristnega napiše. :o|o:

če bi ti pasal, da ti kdo pove kuko si luštna, pa pametna, ... mal poklikej naokol, pa samo hval pa na dušco pihej... use boš dobila nazaj x;)x če maš kšne težave, največje na svetu a veš, če je kuško tvojo sosedou komar piču al pa kšne podobne katastrofe, kr mal pojokej... te bo že kdo potolažu... če rabš konkretne rešitve... šišamo brijamo, peremo zube, če un kurac butast ni opazu, da si mu hotla pomežiknt, nujno takoj njegovo babo prjav sveti inkviziciji, na temo sex s prostitutko čist potih cifro pust, nkol ne veš..., če te skrbi da te kdo bere prou resn... ni panike, še ene tri krat ponou... noben nau porajtu... uglaunm, zej si kle pa takle maš...

Janko,

prav dobro temo si tole odprl.Včasih se tudi sama sprašujem kaj sva si midva s tem forumom.

Sem se spraševala, kaj za vraga počnem tuki?

Največkrat sem našla sprostitev in smeh, no ne rečem, da me ni kdo kdaj ujezil, ampak zato, tako kot je rekla Natrix, da sem sama se hotela ujezit.

Sicer sem same face spoznala in včasih kar ne morem da ne pokukam tuki gor.

x:Dx x:Dx tebi se itak nasmejem xDDx in hočem tistih par minut, ko sem tuki gor užvat in ne se jezat xsrcx

Krena, prav fano ikonco imaš.

Klarus, a tebe pa že kar častijo :palec: :palec: x:Xx

če bi ti pasal, da ti kdo pove kuko si luštna, pa pametna, ... mal poklikej naokol, pa samo hval pa na dušco pihej... use boš dobila nazaj x;)x če maš kšne težave, največje na svetu a veš, če je kuško tvojo sosedou komar piču al pa kšne podobne katastrofe, kr mal pojokej... te bo že kdo potolažu... če rabš konkretne rešitve... šišamo brijamo, peremo zube, če un kurac butast ni opazu, da si mu hotla pomežiknt, nujno takoj njegovo babo prjav sveti inkviziciji, na temo sex s prostitutko čist potih cifro pust, nkol ne veš..., če te skrbi da te kdo bere prou resn... ni panike, še ene tri krat ponou... noben nau porajtu... uglaunm, zej si kle pa takle maš...

Janko, če bi mi kdo rekel, da sem lušna, mu itak nebi vrjela, da pa sem pametna, pa itak že vem. Če pa bom rabila šišanje, brijanje al pa pranje pa se ti javim. x:Dx

AUDENTE tudi tvoja ikonca je ful dobra. x:)x

Janko,

prav dobro temo si tole odprl.Včasih se tudi sama sprašujem kaj sva si midva s tem forumom.

Sem se spraševala, kaj za vraga počnem tuki?

Največkrat sem našla sprostitev in smeh, no ne rečem, da me ni kdo kdaj ujezil, ampak zato, tako kot je rekla Natrix, da sem sama se hotela ujezit.

Sicer sem same face spoznala in včasih kar ne morem da ne pokukam tuki gor.

x:Dx x:Dx tebi se itak nasmejem xDDx in hočem tistih par minut, ko sem tuki gor užvat in ne se jezat xsrcx

Krena, prav fano ikonco imaš.

Klarus, a tebe pa že kar častijo :palec: :palec: x:Xx

No, evo, kaj se ti lahko zgodi na LFju....tkole te kastrirajo, pa se ves ne! :eek: :wOOt:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

2 de octubre de 1912

No, evo, kaj se ti lahko zgodi na LFju....tkole te kastrirajo, pa se ves ne! :eek: :wOOt:

:sori: :sori: spet sem ga v kamen x:Ix nenamerno........pa bo Valkira huda in mi bo rekla, da nevem kaj bi rada.................pa da si zatiskam oči :xx!:

Ampak jaz točno vem kaj bi rada, pa nimam jajčnikov še to naredit x;)x pride tudi moj trenutek xsrcx

sorči šeenkrat xrolleyesx

:O:

sveta inkvizicija

hmm, to sem pa že nekje vidla, hmm

x:Dx

:O:

sveta inkvizicija

hmm, to sem pa že nekje vidla, hmm

x:Dx

ma po celem forumu so se razpasl...bo treba neki z tem nadithttp://bestsmileys.com/halloween2/21.gif

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...