Skoči na vsebino

jaz in ta forum

janko

Recommended Posts

tisto ni letelo na Audente ...

Saj je vseeno, hehehe, pravzaprav niti ni, kajti Audente sedaj ve, da tisto ni letelo nanjo, jaz sem ti pa hvaležen, ker sem lahko Audente preko tvojega OMG povedal tisto, kar sem ji želel v prejšnjem postu, vendar sem rajši izkoristil možnost preko tebe, kar je spet ene vrste maska, vidiš in Audente sedaj ve, da vem, kaj to pomeni in čemu, poleg tega pa mi je predvsem všeč njena direktnost, katero sem že prej opazil in, če je to maska, potem je dobra, če pa ni je pa ona v redu in v tem postu tudi nobene od svojih mask ne zaznam, torej je resnica...razen, če ni vse skupaj maska, hehehe xDDx

janko

Objavljeno: 14. Jan 2007, 04:43

ne bi janko o ženskah, ker ne ve nič. ne bi janko o moških, ker ne ve nič. bo janko neki o seb, k se mu učas zdi, da nekej ve. občutljiv, otročji, len, prestrašen, zafrustriran, butast, neodgovoren, neresen, nezainteresiran, zdolgočasen...

in če janko sam mal pomisl, vid, da je nekej ljudi, k so se s tem sprjaznil in mu okol tega ne težijo... pol pa jankotu res ni težko jih samo lepo presenečat...

pa janko tud pričakuje... proba saj. pa ne, da bi bli ludje taki k on hoče, ampak da ko so z njim, da so to kar so...

napište že kej pametnga, da mi nau treba starih svojih postou citirat x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Hej, Janko, glej, post ti je pobegnil x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

ah... sej usen... je biu itak že str x:Dx x:Dx x:Dx

sej me le skrbi, k se še zmeri z njim strinjam :o|o: :o|o: :o|o:

Se pravi, da ostajaš enak, kar je lahko dobro, če vzamemo v ozir tvoje besede, da se še vedno strinjaš z njimi...

Bi bilo bolj razmisleka vredno, če se ne bi strinjal pa bi rekel, da je še vedno tako, ti pa ne moreš tega spremeniti...

Torej...kul xDDx

Se pravi, da ostajaš enak, kar je lahko dobro, če vzamemo v ozir tvoje besede, da se še vedno strinjaš z njimi...

Bi bilo bolj razmisleka vredno, če se ne bi strinjal pa bi rekel, da je še vedno tako, ti pa ne moreš tega spremeniti...

Torej...kul xDDx

kul al ne... takle mam x^x

pa sej če pomislm, mi je kr prou, da se še zmer strinjam, sploh z zadnjim delom. sam drgač sm pa mislu, da če mine par mescou, pa če člouk nč nouga ne dojame... :o|o: :o|o: :o|o:

zgleda da premal pijem x:px x:Dx x:Dx x:Dx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

k se že glih sprašujete kdo je kdo.....

Sam imam navado, da se na skrite telefonske številke ne oglašam in tudi tu na forumu me vseskozi spremlja misel, da tisti, k se ne upa v profilu osnovnih podatkov napisati, pač ni zanesljiva in trdna oseba, ker nosi v sebi strah pred zlorabo, sam strah pa vedno sproži tudi akcijo tistega, kar se bojiš...

Ponavadi osebo za katero ne vem niti približno kdo je, pač jemljem z rezervo, ker sem pač tak, da imam rad odkrite in jasne stike. Torej tudi tisto kar nekdo napiše, ne morem vzet za 100% njegovo, ker če je nekdo prestrašen, pač ne more razmišljati drugače, kot prestrašeno.....

Pa ne vzet to za grajo ali karkoli slabega, to je samo moj pogled tudi na drugo resnico našega LN foruma....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

kul al ne... takle mam x^x

pa sej če pomislm, mi je kr prou, da se še zmer strinjam, sploh z zadnjim delom. sam drgač sm pa mislu, da če mine par mescou, pa če člouk nč nouga ne dojame... :o|o: :o|o: :o|o:

zgleda da premal pijem x:px x:Dx x:Dx x:Dx

Saj ljudje, ko so s teboj so pa ja itak to, kar so, kako vidiš ti, to je pa druga zgodba in nihče ni deležen česa drugega, razen vsakega posameznika, ker vsak dojema svet okrog sebe po svoje in je torej v tvojem primeru vedno tako, kakor vidiš ti...

Kaj ti tu ni za dojet? x:Dx

V zadnjem delu pa nisi prav nič izzvzet, saj si eden izmed članov foruma in, če se ti zdi, da ni zate nič novega, ja potem pa kaj novega napiši, ane xDDx

Men je čist fino, tud, če so stari posti, saj ni nikdar nič povsem dorečenega, ker v takšnem primeru bi vsak svojo disertacijo napisal, ane xbookx xyesx

Kolikor človek spije, je preveč, če gre za substance, seveda in, če ni na žuru - vse druge tovrstne dejavnosti so nč od nč xcheersx xzzzx xppx

Sam imam navado, da se na skrite telefonske številke ne oglašam in tudi tu na forumu me vseskozi spremlja misel, da tisti, k se ne upa v profilu osnovnih podatkov napisati, pač ni zanesljiva in trdna oseba, ker nosi v sebi strah pred zlorabo, sam strah pa vedno sproži tudi akcijo tistega, kar se bojiš...

Ponavadi osebo za katero ne vem niti približno kdo je, pač jemljem z rezervo, ker sem pač tak, da imam rad odkrite in jasne stike. Torej tudi tisto kar nekdo napiše, ne morem vzet za 100% njegovo, ker če je nekdo prestrašen, pač ne more razmišljati drugače, kot prestrašeno.....

Pa ne vzet to za grajo ali karkoli slabega, to je samo moj pogled tudi na drugo resnico našega LN foruma....

uf, pol sm js nad zanesljiva in trda....ups....trdna x^x x:px x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

uf, pol sm js nad zanesljiva in trda....ups....trdna x^x x:px x;)x

seveda si in tudi tvoji prispevki čisto drugače izžarevajo energijo kot prispevki tistih, ki se skrivajo za nicki....

velikokrat sem komu ali kateri ponudil (ker veliko naokol po SLO plunkam), da se kje tudi na kavici pogovoriva, neobvezno seveda, pa je veliko vešč tistih, ki so se na vse mogoče načine izgovarjali, kot pa tistih, k so rekli ..o prima se bomo saj še v real tud poznal

seveda si in tudi tvoji prispevki čisto drugače izžarevajo energijo kot prispevki tistih, ki se skrivajo za nicki....

velikokrat sem komu ali kateri ponudil (ker veliko naokol po SLO plunkam), da se kje tudi na kavici pogovoriva, neobvezno seveda, pa je veliko vešč tistih, ki so se na vse mogoče načine izgovarjali, kot pa tistih, k so rekli ..o prima se bomo saj še v real tud poznal

x:px uf js pa takoj za kavico....mam cajta k ps crknt, tak da č u savinsko zajadraš kdaj, se sam najavi x:px x;)x

Bora

WTF pa naj zdaj to pomeni? xrolleyesx

Profil...ne upa...bojiš...a sem kaj zamudil? xrolleyesx

Ne poznam te zgodbe, vendar bom rekel zase pač, da sem mislil, da pač napišeš nick in to je to...hmmm...

Ni panike z moje strani, kdor bi dvomil v moje besede, da morda niso moje, lahko podam vse podatke, če koga zanimajo, čeravno dvomim...zame si ti Tomazslo in me en nč ne zanima, če si iz Kranjske gore ali od kje drugje, zato ne gledam s tega vidika na to...

Zase sem že jasno povedal, od kje sem, tam, čisto v začetku, v temi, ne vem kateri, kdo si upa, al kako se že imenuje...

Naj te ne spremljajo tovrstne misli - rajši vprašaj in odgovor dobiš, če pa odgovora ne dobiš, ja, v tem primeru se pa s tabo čisto strinjam, yap...

Odgovoril sem v imenu vseh, kateri niso in nimajo za kaj biti prestrašeni - nisem vzel osebno, le odgovoril sem tako, da sem podal sebe kot primer...

Odgovoril sem v imenu vseh, kateri niso in nimajo za kaj biti prestrašeni - nisem vzel osebno, le odgovoril sem tako, da sem podal sebe kot primer...

:eek: opa dečko, tale je pa malo drzna.......na podlagi česa se pa počutiš tko da si upaš govorit v imenu vseh ki nekaj so al pa niso...sori, sam zarad takih izjav se pa takoj na zadnje noge postavim :vragec: x;)x

Bora

Ja, zakaj se pa ponujaš? xrolleyesx

Morda pa kdo ima časa ravno takrat, ko se ti ponudiš, al kaj? xrolleyesx

Vsak ima svoj lajf, jaz vem zase, da, če prideš v Zagorje, seveda ne bom iskal izgovorov, vendar svoj čas razporedim, k ga je že tko malo in, če bi recimo uletel takrat, ko pa resnično imam nekaj neprestavljivega, takrat ziher odpade, ne da bi iskal izgovore, ampak bi dejstvo govorilo...

Ljudje so pač zaposleni tako in drugače...

No, vidiš, sem sedaj javno povedal, od kje prihajam, sploh ni težko, veš...

:eek: opa dečko, tale je pa malo drzna.......na podlagi česa se pa počutiš tko da si upaš govorit v imenu vseh ki nekaj so al pa niso...sori, sam zarad takih izjav se pa takoj na zadnje noge postavim :vragec: x;)x

Je odvisno, kje se vidiš, ane...se hitro raznežiš, vidim pa tudi hitro na zadnje noge postaviš, hehehe

Bravo, čestitke za dinamiko, mi je všeč, če se kdo na zadnje noge postavi, ne pa, da kar v meglo brca, hehehe

Saj res, na podlagi česa....pa tko naprej... x:)x

Na podlagi tega, da delam prav tisto, kar hočem in me pri tem prav nobena vprašanja po poklicanosti ne ustavljajo, hehehe

Saj veš, to je tko, kakor, če dirjaš z motorjem in se ne ustavljaš, če se tam ob cesti neki nate derejo, hehehe

Ja, resnično, upam si govoriti v imenu vseh, ki nekaj so, ne glede ali je to eden, dva, trije ali pa deset, dejstvo je, da so in se v tem prepoznajo pa ni bojazni, da bi se na zadnje noge postavljali, hehehe

Kateri pa niso, so pa izven povedanega, ker jih ne poznam in oni ne mene pa Mostec veselica, ane, vsi veseli in zadovoljni, jaz tu, on tam, itd....

No, zdaj se pa kar nazaj postavi, ker zate ni nevarnosti z moje strani...hmmm, pravzaprav za nikogar ni nevarnosti - čemu in kakšne neki? :devil: xbendx xDDx

Mystica:

Ne beri, je enak post, nikar se ne bat, da bi poskušal tvoj glas postati, hehehe xsrcx

Saj res, na podlagi česa....pa tko naprej... icon_smesko.gif

Na podlagi tega, da delam prav tisto, kar hočem in me pri tem prav nobena vprašanja po poklicanosti ne ustavljajo, hehehe

Saj veš, to je tko, kakor, če dirjaš z motorjem in se ne ustavljaš, če se tam ob cesti neki nate derejo, hehehe

Ja, resnično, upam si govoriti v imenu vseh, ki nekaj so, ne glede ali je to eden, dva, trije ali pa deset, dejstvo je, da so in se v tem prepoznajo pa ni bojazni, da bi se na zadnje noge postavljali, hehehe

Kateri pa niso, so pa izven povedanega, ker jih ne poznam in oni ne mene pa Mostec veselica, ane, vsi veseli in zadovoljni, jaz tu, on tam, itd....

No, zdaj se pa kar nazaj postavi, ker zate ni nevarnosti z moje strani...hmmm, pravzaprav za nikogar ni nevarnosti - čemu in kakšne neki?

xDDx xsrcx x:)x

:o|o: ne gre se za nevarnosti in razne te blablaje, sam pač, ne morš govort v imenu nekoga.....sploh mi ni jasno kak si to predstavljaš :eek: a so te pooblastili vsi oni k se skrivajo za nicki :eek: a je sam gospod bog sestopil iz onega puhastega oblaka in ti dal žegn, govori ejga :eek: pa recimo da mam jst en drug nick in brez podatkov, no name skratka, xy.....in boš ti v mojem imenu govoru neki :eek: sam na njuško te lohk :vragec:

in ti kar delaj tist kar hočeš, sj čict prav in ok to, sam delaj v svojem imenu, ne v mojem, ker zaenkrat nism bebava ne mutava, pa čist jasno in glasno znam svoja stališča izrazit, tko da ne rabim, hvala lepa :o|o: tist k pa ne zna, je pa to njegov problem spet a ne in glede na to ne zna al pa noče izrazit svojga stališča, pol tud ti ne morš vedt kakšno je in ne morš v nejgovmu imenu govort :vragec:

Bora

:o|o: ne gre se za nevarnosti in razne te blablaje, sam pač, ne morš govort v imenu nekoga.....sploh mi ni jasno kak si to predstavljaš :eek: a so te pooblastili vsi oni k se skrivajo za nicki :eek: a je sam gospod bog sestopil iz onega puhastega oblaka in ti dal žegn, govori ejga :eek: pa recimo da mam jst en drug nick in brez podatkov, no name skratka, xy.....in boš ti v mojem imenu govoru neki :eek: sam na njuško te lohk :vragec:

in ti kar delaj tist kar hočeš, sj čict prav in ok to, sam delaj v svojem imenu, ne v mojem, ker zaenkrat nism bebava ne mutava, pa čist jasno in glasno znam svoja stališča izrazit, tko da ne rabim, hvala lepa :o|o: tist k pa ne zna, je pa to njegov problem spet a ne in glede na to ne zna al pa noče izrazit svojga stališča, pol tud ti ne morš vedt kakšno je in ne morš v nejgovmu imenu govort :vragec:

Ja, ok, oprosti, ker sem poletel previsoko in se zaletel vate... xDDx

Ja, ok, oprosti, ker sem poletel previsoko in se zaletel vate... xDDx

xcivx tipično, treba pol pa užaljenost špilat :vragec: in če si previsoko letel, v mene garant nisi utrofu, ker sm čist trdno na tleh x;)x

pač jebat ga, jst se res večino cajta zafrkavam pa bluzim pa norce delam, sam vseen prekleto pazim na izbor besed, ker kle sm pa občutljiva :vragec: in se mi tumast zdi k se vas tolk gre neko duhovnost in resne debate kao itd......pa vs takale stvar pol zjebe :xx!:

Bora

itak :palec:

jes npr. pa tut na skrite številke odgovarjam. pa ne sam zato, ker če me pokliče kdo iz tujine al pa iz službenega telefona, je večkrat številka skrita. ne ignoriram ježka na cesti, ne vem zakaj bi koga, k kliče prou mene. skrivam se pač ne. sem pa nedoug nazaj cifro zamenjou, prou iz razloga, da se nekak "rešim" ceu kup praznih vagonou, k sm jih doug uleku za sabo, pa nism meu u mislih nobenga posameznika, ampak kr ceu kup usega skupej.

forum je pa itak zgodba zase. uglaunem se čist zajebavam, pa kdor to hoče videt, mu res ne bi smel bit težko. u kšne pretiran resne debate se pa itak ne spuščam. al pa ne več. kšn post tu pa tam, pa še to je uglavnem brezveze. sej je usem jasn zakaj.

pa usen sem dobu kr nekej os ou, tko da bi se res loh kr nekej družbe najdet tut kle, ampak men forum pač ni edini družabni dogodek, tko da se mal distanciram, pa nej ne bojo užaljeni tisti, k se do njih pol obnašam k francoz. ni kle nč osebno slabga mišlen. pač preko foruma se načeloma ne spoznavam, zato mi je sploh mem dajat še kej več informacij, pa da sem usak čas komurkoli k mu je dougčas na razpolago. ne vem no. pačč ne. če mal poircava, zato še ne pomen, da sva pa kr neki... sem pa tut sam že kontaktirou preko os ou in z nekaj njimi celo srečou. in to na podlagi njihovih postou, če so mi bli tolk, da se mi je zdel, da bi se dal tut kej več dorečt, če je seveda želja obojestranska.(mimgrede... tist najin dogovor o koroški... čakam še, da sporoči kdaj. uglaunem, zmenjen je, pa ti sporočim)

po drug stran me pa clo mal mot, če tut jes o kom kej vem, ker ga pol podzavestno vržem u en predalček, pa ga nekak drgač jemljem, sploh zarad njegove starosti. tko mi je npr. žou, da vem, da je zarja pa just 4 you, pa behemuth al kwa je, da so napou otroci. sej se iz vsebine sicer da hitr videt, sam usen. če se že beremo, pol bermo kwa piše, ne pa enga drgač jemat zato, k je pač str 16 let, al pa enga drgač, če se ve da je advokat. da o tistem slinjenju u temi fotke sploh ne bi...

jebi ga, tomaž... takle mam pa jes no x;)x

xcivx tipično, treba pol pa užaljenost špilat :vragec: in če si previsoko letel, v mene garant nisi utrofu, ker sm čist trdno na tleh x;)x

pač jebat ga, jst se res večino cajta zafrkavam pa bluzim pa norce delam, sam vseen prekleto pazim na izbor besed, ker kle sm pa občutljiva :vragec: in se mi tumast zdi k se vas tolk gre neko duhovnost in resne debate kao itd......pa vs takale stvar pol zjebe :xx!:

Hehehe, takale stvar nas ne zajebe, to je ventil, ene vrste sproščanje odvečne energije, hehehe...

Užaljenost? Zakaj pa bi bil užaljen, sem celo vesel, ker si me brala, veš, hehehe...

Sicer me pa pr teb zanima, wtf iščeš v teh besedah, a je kdo tebe omenjal, al kaj? xrolleyesx

Razen, če tko misliš, saj je vseeno, itak greva naprej vsak svojo pot...do naslednjega srečanja, hehehe

Todika, ne mislim se s teboj prepirat, rajši se ne nerviraj ker moraš paziti na svoje počutje, ne pa se z menoj tule nekaj, kar ti ne koristi...

Vse lepo x:)x

itak :palec:

jes npr. pa tut na skrite številke odgovarjam. pa ne sam zato, ker če me pokliče kdo iz tujine al pa iz službenega telefona, je večkrat številka skrita. ne ignoriram ježka na cesti, ne vem zakaj bi koga, k kliče prou mene. skrivam se pač ne. sem pa nedoug nazaj cifro zamenjou, prou iz razloga, da se nekak "rešim" ceu kup praznih vagonou, k sm jih doug uleku za sabo, pa nism meu u mislih nobenga posameznika, ampak kr ceu kup usega skupej.

forum je pa itak zgodba zase. uglaunem se čist zajebavam, pa kdor to hoče videt, mu res ne bi smel bit težko. u kšne pretiran resne debate se pa itak ne spuščam. al pa ne več. kšn post tu pa tam, pa še to je uglavnem brezveze. sej je usem jasn zakaj.

pa usen sem dobu kr nekej os ou, tko da bi se res loh kr nekej družbe najdet tut kle, ampak men forum pač ni edini družabni dogodek, tko da se manisem v l distanciram, pa nej ne bojo užaljeni tisti, k se do njih pol obnašam k francoz. ni kle nč osebno slabga mišlen. pač preko foruma se načeloma ne spoznavam, zato mi je sploh mem dajat še kej več informacij, pa da sem usak čas komurkoli k mu je dougčas na razpolago. ne vem no. pačč ne. če mal poircava, zato še ne pomen, da sva pa kr neki... sem pa tut sam že kontaktirou preko os ou in z nekaj njimi celo srečou. in to na podlagi njihovih postou, če so mi bli tolk, da se mi je zdel, da bi se dal tut kej več dorečt, če je seveda želja obojestranska.(mimgrede... tist najin dogovor o koroški... čakam še, da sporoči kdaj. uglaunem, zmenjen je, pa ti sporočim)

po drug stran me pa clo mal mot, če tut jes o kom kej vem, ker ga pol podzavestno vržem u en predalček, pa ga nekak drgač jemljem, sploh zarad njegove starosti. tko mi je npr. žou, da vem, da je zarja pa just 4 you, pa behemuth al kwa je, da so napou otroci. sej se iz vsebine sicer da hitr videt, sam usen. če se že beremo, pol bermo kwa piše, ne pa enga drgač jemat zato, k je pač str 16 let, al pa enga drgač, če se ve da je advokat. da o tistem slinjenju u temi fotke sploh ne bi...

jebi ga, tomaž... takle mam pa jes no x;)x

Jebi ga, Tomaž, jest tud xDDx

Pač nisem v tem krogu, pa wtf? xDDx x:Dx

pa še mal za tvoj ego

x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x:Xx x^x

ma j...š ego...zdej k sm lačn :o|o:

Todika, ne mislim se s teboj prepirat, rajši se ne nerviraj ker moraš paziti na svoje počutje, ne pa se z menoj tule nekaj, kar ti ne koristi...

Vse lepo x:)x

pa odloč se že, al hoč met prou, al hoč met mir x^x x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

ker todika je...... todika no x^x

hvalabogu :palec:

ma j...š ego...zdej k sm lačn :o|o:

pa odloč se že, al hoč met prou, al hoč met mir x^x x;)x x:Dx x:Dx x:Dx

ker todika je...... todika no x^x

hvalabogu :palec:

O čem ti to? Imam prou in imam mir, če ga ni, si ga pa naredim, hehehe, zakaj bi nekaj želel?

Itak, da imam prav, samo s Todiko se v teh časih ne bom stresno pogovarjal...mogoče pol enkrat, ali pa še pozneje, ker zarad mene se ne bo nervirala, mi je mimo to...

Drgač pa se ne sekiraj, bo pa kaj več se moralo dežja vsuti, da bom dežnik odprl, ...običajno ga niti ne potrebujem, hehehe

Nekoč je živel možakar in se je priselil v majhno mestece, trg recimo...3000 duš je tam živelo.

No , mož je bil bolj gostobesedne sorte in poleg tega še precej vsiljiv in velikopotezen in ker je v prejšnjem okolju tako funkcioniral, je pomisli, da bo v novem tudi...Vsak dan je govoril z mnogimi ljudmi, vendar je tudi vsak dan komu kaj dejal, kar temu ni bilo ravno prav. Nekateri so mu oporekali, nekateri ne, so pač v tišini odšli iz njegovega lajfa. No , tako so lepo minevali meseci, pa je možakar nazadnje sam na svojem koncu šanka postaval v mestni gostilnici in pač komentiral in ogovarjal vseprek...samo tokrat ni nihče več odgovarjal...nihče ni več stal poleg njega..nihče mu ni več prisluhnil...No , čez kakšno leto je možakar spakiral kovčke in se vrnil v domači kraj, ker ga je le razsvetlilo spoznanje, da govoriti nima z nikomer, rad pa bi, v hrib za hišo pa tudi ni smotrno se dret, ker je pač hrib nem, da bi se pa spremenil..ma ja- on že ne- on , ki je tako navajen živeti in komunicirati že toliko let..pa kaj , če ga nočejo več poslušat, mar mu je zanje,sploh ga pa niso vredni, saj so tko in tko bedasti, ko ga pa ne razumejo-bodo pa še naprej živeli v svoji podkleteni ozaveščenosti..prava figa !!........In tako je lepo odpeljal svojo prijazno velikopoteznost, inteligenco in splošno odgovornost s seboj...Morda je bilo komu celo malce žal, ampak skozi par mesecev so že pozabili svojega novega in bivšega someščana...

xegox :palec:

Moja spletna stran

http://www.teate-reiki.com/

Moji knjigi

Svetloba, ljubezen in mir v srcu in duši- vsem

Sej nism nč slabga mislu...sam svoje mnenje sem napisal....nihče se ne rabi opravičevat, zakaj pač ima tak profil kot ga ima ......hotel sem samo povdariti, da ima komunikacija čist drugo energetsko vrednost, če veš s kom si v dialogu, kot če komuniciraš z nekom, ki se skriva za nickom........vsaj jaz tako razumem in imam take iskušnje.....saj če b blo to zame važno tudi drugače, je mala malca zvrtat podatke, ker se v resnici skriti ne more nihče, pa če še tako misli, kako varen je za nickom......

Prepričan sem, da če imam čisto vest, se mi ne more tist prlimat, kar ne nosim v vsojih vzorcih. Odkar obstaja simobil imam isto cifro, pol sveta jo ma (tud kaka kurba), uporabljam jo za službene in tudi privatne namene, objavljena je tudi na web strani, pa še enkrat ni bla zlorabljena, ni bila, ker mi tud enkrat ne pride na misel, da bi lahko bila, pa če tudi....saj današnja tehnologija hitro najde tistega k se špila......

Kar se kufetkov tiče nisem mislil, da je nekdo dolžan iti, tudi tu sem samo napisal svoje izkušnje. Kar nekaj lunakov osebno poznam, najdemo se pač ko se najdemo ali ko nekaj drug od drugega potrebujemo (lahko tudi samo topla beseda). Kar nekajkrat se mi je pa zgodilo, da po ostrih debatah moj predlog, da bi se lažje o tem v živo pogovorili, ni bil sprejet, tudi taki odgovori so bili, da še ni dovolj zrelo za to in podobno, kot da bi šli seksat in ne na neobvezno kavico.....

Kar se predalčkanja tiče mi je čisto vseeno kakšno profesijo in kak položaj nekdo zaseda, zame je pomemben samo človek in njegova duša, vse ostalo je balast, ki zame ni pomemben, zame je ćistilka enakovredna naši ta mladi, k je doktor znanosti, v nekaterih pogledih je celo boljša in manj komplicirana. Eden mojih najboljših prijateljev je "butasti bosanc", ki mi pa po odkritosti poštenosti in čistosti pomeni več kot velika večina ostalih.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...