Audente 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 ma po celem forumu so se razpasl...bo treba neki z tem nadithttp://bestsmileys.com/halloween2/21.gif dejmo jih dejmo jih Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 Janko, če bi mi kdo rekel, da sem lušna, mu itak nebi vrjela, da pa sem pametna, pa itak že vem. Če pa bom rabila šišanje, brijanje al pa pranje pa se ti javim. tko luštno si pametna, da dobr veš, da nujn rabš mal šišanja, pa brijanja... (btw- to je tema, kjer se resne stvari resno rešujejo) pa k si lih frišna, topla, nežna, mehka, občutljiva, skratka fejst desc, nej ti bo, pa si frizuro loh izbereš sveta inkvizicijahmm, to sem pa že nekje vidla, hmm dejmo jih dejmo jih no, a bo kej? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Napitek iz kristavca bo vse tezave resu..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 dobro jutro forum ewo, prva misel zjutrej si mi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Napitek iz kristavca bo vse tezave resu..... pr teb ziher Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 ti, forum...a začneva še midva usepovsod pizdit pa dobacivat,al se bova držala vedenja na nivoju in pizdarije stresala pr frizerju pa po oštarijah???aha aha , ja ok. maš prou. ej, pičim u kopalnico,... pa te pridem pozdract še, predn grem. če bom sploh šu,a veš... neki mraz je zuni... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 mraz pa ja paše Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 no, a bo kej? čak čak, še vedu ne boš od kje bo priletel te stvari se delajo tajno in brez hrupa sploh pa mora biti presenečenje ma po celem forumu so se razpasl...bo treba neki z tem nadithttp://bestsmileys.com/halloween2/21.gif ma bol ko jih zatiraš več jih je :xx!: množijo se kot zajci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 nč stari...grem js na kavico, pol bom pa vidu, ka se mi bo dal...počnem loh kr hočem. neki sm sicer oblubu da pridem, ampak tko z rezervo...dej mal merki, da bo use u redu. čudn se neki plete po teb, se mi zdi... te ne štekam čist a ne? pa ponoč sm neki pisu po teb, pa nis hotu poslat. na vem ka te je pičl? a mislš da ni blo za objavt? ma dej, nobena župca se ne poje tko uroča k se skuha, pa se ta tud nau. grem počas. te bom pustu laufat, če ti bo dolgčas, da se loh mal sprehodš. no, čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 tko luštno si pametna, da dobr veš, da nujn rabš mal šišanja, pa brijanja... (btw- to je tema, kjer se resne stvari resno rešujejo) pa k si lih frišna, topla, nežna, mehka, občutljiva, skratka fejst desc, nej ti bo, pa si frizuro loh izbereš no, a bo kej? dej enga prižgi pa počak.....da zalaufamo metle in švignemo naokol sneg je pri nas..........bo treba s helikopterjem letet Valkira ne bo nič rekla, še huda ne bo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 nč stari...grem js na kavico, pol bom pa vidu, ka se mi bo dal...počnem loh kr hočem. neki sm sicer oblubu da pridem, ampak tko z rezervo...dej mal merki, da bo use u redu. čudn se neki plete po teb, se mi zdi... te ne štekam čist a ne? pa ponoč sm neki pisu po teb, pa nis hotu poslat. na vem ka te je pičl? a mislš da ni blo za objavt? ma dej, nobena župca se ne poje tko uroča k se skuha, pa se ta tud nau. grem počas. te bom pustu laufat, če ti bo dolgčas, da se loh mal sprehodš. no, čaw sorry sem vstala sitna ko drek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 nč stari...grem js na kavico, pol bom pa vidu, ka se mi bo dal...počnem loh kr hočem. neki sm sicer oblubu da pridem, ampak tko z rezervo...dej mal merki, da bo use u redu. čudn se neki plete po teb, se mi zdi... te ne štekam čist a ne? pa ponoč sm neki pisu po teb, pa nis hotu poslat. na vem ka te je pičl? a mislš da ni blo za objavt? ma dej, nobena župca se ne poje tko uroča k se skuha, pa se ta tud nau. grem počas. te bom pustu laufat, če ti bo dolgčas, da se loh mal sprehodš. no, čaw komu ti to? Forumu sorry sem vstala sitna ko drek zakaj Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Zakaj pa ne bi bila sitna kot excrementum, mačko smo ji uplenili, požgali slamnato podrtijo, za vsak primer postrelili še kure inu petelina k so se nam zdel črni, celo noč je morala prespati tamkaj v hladovju Višnje gore med kozami in polži, a ti bi bila dobre volje ? vse to bo dobila še boljše in lepše čez pol urce bo v nulo nasmejana.......mojim čarom se ne da upret Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 aja forum hvala, ker bom spoznala še eno zlo zanimivo osebico več Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jaz in ta forum:vcas ga mam do vrh glave. vecinoma se pa kar dobr razumeva in ok shajava drug z drugim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Zakaj pa ne bi bila sitna kot excrementum, mačko smo ji uplenili, požgali slamnato podrtijo, za vsak primer postrelili še kure inu petelina k so se nam zdel črni, celo noč je morala prespati tamkaj v hladovju Višnje gore med kozami in polži, a ti bi bila dobre volje ? sploh ne bo dovolila da se mi to zgodi..... ne boste verjel...men tud... ni ga lepšega, kot navsezgodaj kak dober smeh...no, pa ne mislt, da slabe volje vstajam Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Zakaj pa ne bi bila sitna kot excrementum, mačko smo ji uplenili, požgali slamnato podrtijo, za vsak primer postrelili še kure inu petelina k so se nam zdel črni, celo noč je morala prespati tamkaj v hladovju Višnje gore med kozami in polži, a ti bi bila dobre volje ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jest bi bil tud vesel, ko bi kakšno novo lnf osebico spoznal so vse tako fejst, da ne bom čist nič izbirčen Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 caw al mene Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 a mene? z veseljem Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 čakte mal, kdo zdej koga jest bi vsako spoznal lahko pa vse skupaj...sicer klarus že poznam, ampak ne tako dobro, kot si zasluži, da bi jo spoznal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 sploh ni blema z velikim veseljem saj si v Lj, mar ne?jaz tudi čez teden, zihr bo kak čas, da se najdeva Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 čakte mal, kdo zdej koga jest bi vsako spoznal lahko pa vse skupaj...sicer klarus že poznam, ampak ne tako dobro, kot si zasluži, da bi jo spoznal le pazi se me...ti lahka zamajam tvoj svet Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 ne bi bilo slabo....da si malo razširim obzorja vidim, da si pomagala že mnogo ljudem prestopiti lastne meje tudi meni ne bi škodilo Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zdej pa pretiravaš js sam pokažem smernice in malo sunem v rit...vse ostalo morjo pač sami nardit Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.