Skoči na vsebino

jaz in ta forum

janko

Recommended Posts

meni je pa hecno, ker ardent v vsakem postu skor poudari da je čišt enmejčken že falilo, pa res čist mal....skor je že x:px pa si je zadn moment premislu da ni skenslu foruma xzobkox vsak dan ene sedemintrideskrat nas vse skor (sam mal fali) u pm pošlje x:Dx sam se ne da x^x :palec:

xcivx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

a ni bla :8): kolk mal je pa falilo x;)x

bejbika dobr x^x brca, brezskrbaj x:Dx včer so mi izdali potrdilo da sm noseča x:Dx x:o)x tak da zaj si čist uradno lohk prvoščim izbruhe, čustvene, histerične in jezljive x:px tud kle, da vam je jasn :vragec: xcivx mam potrdilo x^x x8Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

domači šnops xnckrivx

kukr sm pr enih stvareh nepopustliu, tolk manj pr enih drugih ne kompliciram, tko da...

sam šnops je za ubit, ne za napit :o|o: jes pa prou velikrat nimam lih takih nagnenj xrolleyesx

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Janko, kako naj odgovorim na vprašanje "JAZ in ta forum"? Tako da napišem "Ti in ta forum" v smislu "Janko in ta forum"?

piko lubček lej...

k sm jes slučajn seveda uletu kle gor, mi je blo res zanimiv. enostavn, pregleden, zanimiv...

clo sem teme, k so mi ble zanimiva, bral od začetka naprej, pa makar ble par let stare objave.

in ko sm čez en čas porajtou, da ni lih use tko, kt mi je od začetka zgledal, sem se pa pač uprašou, kwa mi tole use skup sploh pomen? a mi je tega treba? a ma smisu? a je uredn? a kej s tem nardim? a kej s tem dobim?..............................................................

se tut parkrat umaknu. sicer ne na glas, kukr kšna užaljena veličina, pa ker je zmeri pr rok, pa ker konckoncou ni nč narobe z njim, pridem tut nazaj. sam lih za sveto pa ne jemlem kr se kle pač dogaja. pišem k me prime, pa krkol pa kukrkol pa kjerkol me prime. velikrat sem pa rajš kr tih. ker itak nima smisla, k se tko hitr use porazgubi, pa k noben niti resen ne bere, pa hvalabogu niti resen ne jemle, pa k nit nimam kšnga namena koga kej prepričat, sploh pa k si ne domišlam, da kej res vem. mam pa svoj mnenje, pa je dostkrat tak, da sem pa res rajš kr tih x^x tut moj stil ni lih neki stil. pišem kr mi na pamet uleti in jebi ga... tkole izpade. sm biu že večkrat kej uzmerjan, pa tut kej pohvaljen. sam mnenja drugih o meni itak jemljem tko no... neosebno in saj probam si jih ne gnat k srcu, zato uglavnem nit ne odreagiram, nit na graje nit na hvale. debate pa itak prej al slej pridejo do sexa al pa špetira al pa nabijanja ega, men je pa to mal mem, še najrajš kr na pir obrnem x^x ma dej... da se nam raspričou.... men je forum kr kul. nč mi noče nit mi more, kr mu sam ne dovolim. sm kr veseu, da je. lih tak pa z usemi k ste gor xsrcx xsrcx xsrcx

piko lubček lej...

debate pa itak prej al slej pridejo do sexa al pa špetira al pa nabijanja ega

Hm....debata s pikom vaju torej slej k prej v seks zapelje..... :vragec: xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

eno resnico t bom povedal, k sem jo že napisal ampak jo nisi skužil......ti imaš strahove v sebi, ti misliš, da te vsak zafrkava, ti imaš tak vzorec v sebi, da vse na to obrneš.....tvoj ego se boji, da bi bil lahko tvoj ponos in tvoja drža potlačena in zato vidiš v vsakem napad nate, takoj kontra v svoj izgovor sam sebi odreagiraš......

:palec:

Vsakemu se samo v svoji glavi zatakne....

..tud men

Brez podpisa

kukr sm pr enih stvareh nepopustliu, tolk manj pr enih drugih ne kompliciram, tko da...

sam šnops je za ubit, ne za napit :o|o: jes pa prou velikrat nimam lih takih nagnenj xrolleyesx

pol dobiš pa vin :o|o:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

a ) Nekje se videl omembo forum vs. real life. Za nekatere je forum = ril lajf, za druge je rear life.

b ) To be kr en, je kr-en, is-kren kaj vem, koliko ima to skupnega z resnico. Resnica itak ni-res, ker je res-ni-ca

Če pa nisi kr-en, potem gotovo ne moreš govoriti po res-nici.

c ) Vse dobro, danes naj bo to četrtkovo dobro.

P )

i )

k )

o )

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

kaj bluziš...ko se nisi javil :xx!:

ne iz norca delat genija :vragec: :vragec: :vragec:

cifra je t prava x:)x

ti se pozanimej, kuko se pokliče x^x x;)x x:px

matr mi gre na kurac, da se morm lih pod usae podpisovat :vragec:

• 2 months later...
čaw miško po dolgem cajtu.

dons si pa zihr ponosn name a ne?

čes 30 objau dons že. pa še dve ure bom doma x^x

br jutr...

zdej se t pru zbudim do konca, pol na kufeto, pol pa neki čitat, pa sprot mal po teb tacat. no baj x;)x

:eek: :wOOt:

Saj dva dni nazaj si bil še čist normalen... xrolleyesx http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a010.gif

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...