Guest mačona 25. junij 2007 Prijavi Deli 25. junij 2007 ammmm... ja neki bom pa povedu glede mene in foruma nevem kaj mi je, toda zadnje čase mi prevečkrat zmanjka časa za tale forum :xx!: so bili ćasi ko me je začela glava bolt in v želodcu stiskat če nism vsaj eno uro bil gor na forumu in nekaj postov prilepil .... zdej pa sm postal le bleda senca sebe :xx!: vem, da je povsem logično, da mi brez foruma živeti ni, ampak me tolk stvari okupira zadnje čase ima kdo kakšen nasvet, da se rešim te agonije in zopet postanem reden forumaš To je super stanje, kar ohranjaj ga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 sej je fajn k je sonček, sam za ircat pa ni lih neki. nker nobenga Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. junij 2007 Avtor Prijavi Deli 25. junij 2007 Saj dva dni nazaj si bil še čist normalen... http://www.cosgan.de/images/smilie/konfus/a010.gif aja?jas nikoli ... za vse vas uglaunem stari... čez 50 objau dons a bi se midva mal skregala, a? kšn tihi teden? a? a? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 ni nobenga za ircat. zgleda da res morm it delat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 kwa se si pa pol potuhnla Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 Jah, to je moj nickname kriv, nč jz. sploh pa... a si že iz pira, al še sploh nis šla? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 nisem šla - šesej kolkr jes vem, tut prou velik priprau za to ni treba. ps. jes bom tut šu. bl pol. že zmenen Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 Mystica je šla zares na pir,ne pa tako kot nekateri.Nič grem jaz tudi jes pa še nism postle postlou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 totalen poden sem že enkrat povedu dons postiljanje je blo zadnje dejanje večjih predhodnjih opravil zdej sm pa tut iz pira že, pa bom počas šou uživat sledove današnjega dneva Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 13. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 13. julij 2007 A ni fino,ko si na trdih tleh še pasti se ne daa hoč rečt, da obstaja fini poden Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2007 strelka a se zajebavaš? od desca kšno smiselno razlago prčakvat? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. julij 2007 Avtor Prijavi Deli 14. julij 2007 Če kaj vem,si že sposoben kaj bolj pametnega povedat Strelka,če si prav razlagam,si ugotovila,da nisem pod podnom jaaaooo prjatuuuu....neb ti pameti soliu, sam....kdaj boš pa ti pogruntu, da če hočeš met mir, da more met kdo drug (fi(fakin) mel) prou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 čaw lubček zadne cajte sm bl mal kle u tvoji družbi. bo mogoč kdaj spet drgač. drgač pa...poln sem veselja, ljubezni, miru, optimizma... vse to delim tut s tabo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 15. september 2007 Prijavi Deli 15. september 2007 kaj moram že napisat? aja, ma ja sem v redu in mi je dobr, da lahko napišem na forum, da se bom kmal upokojila http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e055.gif in v miru bom lahko sanjala nanj: http://www.johnydepp.net/johny-depp.jpg hihihihihihi pardon, demenca me daje Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 15. september 2007 Avtor Prijavi Deli 15. september 2007 kaj moram že napisat? aja, ma ja sem v redu in mi je dobr, da lahko napišem na forum, da se bom kmal upokojila http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/e055.gif in v miru bom lahko sanjala nanj: http://www.johnydepp.net/johny-depp.jpg hihihihihihi pardon, demenca me daje le dej. le dej...sam da si hepi Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 19. november 2007 Avtor Prijavi Deli 19. november 2007 ugotaulam, da se tut ircanja chlouk navelicha. jebi ga. diiiiiiiiiijooooooooooo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 22. februar 2008 čaw stari po dougmu cajtu.nam ti lagou... sm še mal po drugih forumih se sprehaju zadne cajte, pa ti povem, da tis še tabolš. čaw za zdej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. februar 2008 Prijavi Deli 23. februar 2008 ful weird. tuki sem od 12. marca leta 2004. in pridem, pa so vsi sedeži rezervirani tzudi tisti R za stalne goste, vse zasedeno že... jaz sem tudi hotla bit med publiko. i8f you know what I mean... pridem.. a ne, .... kje so kokice, prva vrsta, nekaj se dogaja očitno... ;)ne? ...ne? . uno neč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 A zdaj bos z 2 nickoma? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 jst bom pa s stirimi! evo zato je cist dobr bit zavesten, tud ko in ce kaj cvekas magari tja v tri krasne. da se nikol tok ne oddaljis od sebe, da bi se moral identificirat z drugimi (nicki, osebnostmi...) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 No, da še js načebljam kaj delam tukej gor in kakšen odnos je jaz-forum-ostali forumovci Prva stvar, ki jo naredim, ko se usedem za "škatlo" je to da prižgem musko in druga stvar je, da pogledam na lunin forum. Vedno je tako in verjetno bo tako tudi ostalo. Tale forum je psloh zakon, ker se debatira o vsem, pokrije vsa področja življenja in zato lahko vsak kaj pove. Če ne drugega pa visi(m) v temah kot so kaladont, igra asocijacij in nadaljuj stavek. Forum mi je sčasoma začel nekaj pomenit (a to meji na odvisnost? ). Kdaj pa kdaj najdem kakšno svojo izjavo izpred enega leta ali malo več - in potem se sama sebi smejim kako otročja sem bila še takrat. Večina forumovcev mi vas je res super - kolikokrat ste me že nasmejali s kakšnim duhovitim postom. . LNF JE ZAKON :onfire: Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 25. februar 2008 Avtor Prijavi Deli 25. februar 2008 A zdaj bos z 2 nickoma? jp. edn je janko, ta drug pa Michelle bemu, vidm da sm dons pa na dweh frontah razkrinkan. luna bo wuržah brššškone http://www.lunin.net/forum/index.php?showt...&pid=934607nimbus... mamicu mu jst bom pa s stirimi! da se nikol tok ne oddaljis od sebe, da bi se moral identificirat z drugimi (nicki, osebnostmi...)jp. tut čeb hotu... nou gou...da sm pa komu podobn... al pa kdo men... bemumatr da mi noben podobn na misu ne pride No, da še js načebljam kaj delam tukej gor in kakšen odnos je jaz-forum-ostali forumovci Prva stvar, ki jo naredim, ko se usedem za "škatlo" je to da prižgem musko in druga stvar je, da pogledam na lunin forum. jest še pred tem čikVedno je tako in verjetno bo tako tudi ostalo. itak na weš kwa goworiš Tale forum je psloh zakon, ker se debatira o vsem, pokrije vsa področja življenja in zato lahko vsak kaj pove. Če ne drugega pa visi(m) v temah kot so kaladont, igra asocijacij in nadaljuj stavek. mal špeha Forum mi je sčasoma začel nekaj pomenit (a to meji na odvisnost? ).mal slinjenja Kdaj pa kdaj najdem kakšno svojo izjavo izpred enega leta ali malo več - in potem se sama sebi smejim kako otročja sem bila še takrat. okol tega boš pa še brezdwoma kdaj presenečena pa še neki... sem jes zanč enkrat svoje stare poste neki gledu. jaoo da me ni sram. enih se niti spomnem ne, tko sm zgleda u ircanje padu, al pa sm biu tko prbit Večina forumovcev mi vas je res super - kolikokrat ste me že nasmejali s kakšnim duhovitim postom. brez dwoma je poslanstvo usacga plemenitega desca, da tebe sprawi u smeh :LNF JE ZAKON kle se pa čist strinjam. zakon je pa zato, k sm jest gor, pa ti, pa marsa, ma kurc... preweč za naštewat :onfire: Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 29. julij 2009 Prijavi Deli 29. julij 2009 Samo toliko, da se spomnim, kje se je vse skupaj sploh začelo... namreč, ta forum je najboljši. Tak pač je. Si ne more kaj, da ne bi bil najboljši. Ampak, ker je vsa radost kratkega veka, moram podnujno pripomnit še to, jebemti život. In še to, ... ne, to pa kdaj drugič. Šparam s stavki. Mam jih toliko in toliko... skoraj tako kot je to z vdihi in izdihi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 24. junij 2015 Prijavi Deli 24. junij 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png kaj sem našla ... kaj čem ... grabi me nostalgija http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif ... svoje dni ste/smo bili na forumu bolj razigrani in neobremenjeni ... odkrila par citatov (od leva in svojih ...po zbrisanih objavah) ... prav škoda, da jih ni več ... večina uporabnikov ni več aktivna ali je izbrisala svoje profile http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png če pa kdo, kot gost le še pokuka na lnf ... hvala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flower.gif ... vsaj od mene http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png v spomin na Matjaža http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ROSE1.gif ... če je še kdo med zvezdami naj mi oprosti, ker sem ga izpustila 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silica 24. junij 2015 Prijavi Deli 24. junij 2015 A tudi lev je bil tule? Nisem vedela.Drugač pa, moje mnenje... jaz sem večinoma tule sodelovala neobremenjeno, to se pravi, z zelo redkimi sem si izmenjevala osebna sporočila in se malo bolj zares 'povezala'. Se mi je zdelo, da vsi oz. večina počne enako.... pa mi je kasneje prišlo na uho, da še zdaleč ni bilo tako. Saj so se spletla tudi prijateljstva, ogromno je pa bilo v ozadju opravljanja, 'tunkanja' in no, fukarjenja. Pa saj konec koncev se je pogosto tudi javno pralo umazano perilo, a vseeno je bil to le vrh ledene gore.Hočem reči, kakšna razigranost in neobremenjenost je bila bolj navidezna... Aja in glih tale prevelika osebna vpletenost je tudi (lahko) problem. Ker potem pa nekaj 'preveč' rečeš in un vzame osebno in konec, ne gre se več, zamera do konca lajfa. Pa tko.... (mi je odpeljal vlak misli že drugam) 2 Citiraj Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college? ~ This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.