Skoči na vsebino

jaz in ta forum

janko

Recommended Posts

Na vašo članico oči sem vrgel jaz, kajti še je upanje zanjo, da jo spreobrnem v pravo vero, inkvizicija je odsihmal veljala za karitas srednjeveške družbe

ne bo ti ratalo x^x naša članica te bo tak premamila, da boš na koncu njen vdani sužen x^x x:px xcivx

Točno tako Klarus x;)x Še malo, še malo manjka, pa bomo morda dobile novega člana xDDx x:o)x x;)x

:palec: :vio: xsrcx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Deli na socialnih omrežjih

torej kanim te z leskovo šibo namahati po goli zadnjici, ako je to prijetno temu ne morem ne pritrditi ne oporekati, heretiki pravijo da ni, sicer pa je za njih značilno da smukajo po lisičjih stezah da bi preslepile inkvizitorje.

Aja...samo to? JAZ BI ŠE KAJ drugega.... x;)x x:px

Seveda, nato bom rane posul s stanetovo soljo polno vitaminov, tak da se bodo maroge fajn zacelile x^x

Hude maš ti hude :sori:, to bo preveč bolelo. :o|o:

Jaz bi raje romantiko zganjala. xsrcbumx xsrcbumx

:eek: oh

http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a045.gif

http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f045.gif

x:Dx x:px :palec:

mam občutek, da bo treba spet marelo ofnat :lol:

http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h010.gif

There is

One Mind,

One Truth,

Ja moram istočasno x;)x Tole SICER nič ne razumem kaj kaniš storiti z menoj, po moje je itak hudo prijetno x:px xsrcx

x^x

Ja, practicae inquisitiae so včasih stroge do korpusa, ampak za mens so pa balzam. x^x

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Za mens in menso de cocina plena se strinjam popolnoma x^x x^x

Moji strahovi so upravičeni, smejali so se mi ko sem napovedal da bo svetu zavladala ostudna zver antikrist, sedaj ga pa počujte kako prihaja nad nami s svojim očesom z dvema zenicama

kapo dol za tvojo uztrajnost, budnost in predanost poslanstvu

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

pa iz naslova mir pr bajti, sm mogu zanč oblubt, da bom dal mal vn iz sebe. sam če to teb nardim stari... ne bom, k boš pregoru... pičim na čik, pa da vidm, če mi bo dons kej uroč na sončku...

aja? a ti groziš? x^x

js pač ne....no nevem :inocent: se še nisem odločla :inocent: a se morem hitr odločit :inocent:

eh :sori: x:o)x

forum, a sem omenla, da me na trenutke rahlo zmedeš :o|o: :inocent: ma vseen fajn da si x^x

There is

One Mind,

One Truth,

kaj je men tale forum...... en ventil..... da se mal sprostim, da ne obremenjujem (upam) folka s svojimi dolgocasnimi stvarmi, k so men takrat tist trenutek full pomembne in ne vem kaj......

mi je pa tud ena taka sproscujoca zadevca, kjer lahk padem v eno debato al pa debato samo spremljam.......

pa definitivno sem se ze kar nekaj malga naucila tuki gor na forumu, in zato mi je to res svetovno........ tko da sem zdruzla prijetno s koristnim.....

uglaunem ql mi je tale forum, edina stvar k me pa mal mot je pa to, da vsak k se na novo registrira mora TAKOJ odpret eno temo, in prej sploh ne pogleda ce je ze ta tema odprta.... pol je pa en kup brezvezne sare gor na forumu.....

no tolk o tem x^x

Uspeh je drznim zagotovljen!

da vsak k se na novo registrira mora TAKOJ odpret eno temo, in prej sploh ne pogleda ce je ze ta tema odprta....

aha, nadnujno. x:o)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ewo stari, za en cajt te mam dost.

sm čitou mal stare poste ene par let. kr zanimivo, predvsem pa obilno bero maš na lagerju...

drž se, kej pametnga pa smešnga probi nabrat, pa se kej vidva.

no, papa

Ti ne vem, upam da nimaš kej pokvarjenega v mislih - ker Monica Levinsky je bla tut Clintonova tajnica ane :inocent: al kaj je že x:Dx

Ja znam račune pisat pa na banko it če te to skrbi, sam na dejt pa res ne morm namest tebe x:px

sem imel v mislih stil Monice Levinsky, ja x:px x:o)x x:Dx

dejte bom pa že sam zase rihtal x:)x :vio:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

:fiju: pokvarjen si ratal, nč več ne bom hodila s tabo risank gledat!!! x:Dx x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

ewo me stari spet mal.

sm mal gledu, kwa dogajal kej teb tele dni. mah, nč pretresliuga. dobr to posvoje a ne?

nč, jez grem ... se vidva. zvečer mogoč, če se nam spet prou zadržu... čaw

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...