amber 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Ja moram istočasno Tole SICER nič ne razumem kaj kaniš storiti z menoj, po moje je itak hudo prijetno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Na vašo članico oči sem vrgel jaz, kajti še je upanje zanjo, da jo spreobrnem v pravo vero, inkvizicija je odsihmal veljala za karitas srednjeveške družbene bo ti ratalo naša članica te bo tak premamila, da boš na koncu njen vdani sužen Točno tako Klarus Še malo, še malo manjka, pa bomo morda dobile novega člana Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 torej kanim te z leskovo šibo namahati po goli zadnjici, ako je to prijetno temu ne morem ne pritrditi ne oporekati, heretiki pravijo da ni, sicer pa je za njih značilno da smukajo po lisičjih stezah da bi preslepile inkvizitorje. Aja...samo to? JAZ BI ŠE KAJ drugega.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 o a so čarovnice očarale nekoga... kul, da se ne izneverijo naše vrste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Seveda, nato bom rane posul s stanetovo soljo polno vitaminov, tak da se bodo maroge fajn zacelile Hude maš ti hude , to bo preveč bolelo. Jaz bi raje romantiko zganjala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 oh http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/a045.gif http://cosgan.de/images/smilie/verschiedene/f045.gif mam občutek, da bo treba spet marelo ofnat http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h010.gif Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Ja moram istočasno Tole SICER nič ne razumem kaj kaniš storiti z menoj, po moje je itak hudo prijetno Ja, practicae inquisitiae so včasih stroge do korpusa, ampak za mens so pa balzam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 tudi tukaj opatu Jankecu strežete po životu bes vas lopi oh, pa ti vsepovsod vidiš strahove,nič bat, vse pod kontrolo, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Za mens in menso de cocina plena se strinjam popolnoma Moji strahovi so upravičeni, smejali so se mi ko sem napovedal da bo svetu zavladala ostudna zver antikrist, sedaj ga pa počujte kako prihaja nad nami s svojim očesom z dvema zenicama kapo dol za tvojo uztrajnost, budnost in predanost poslanstvu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 pa iz naslova mir pr bajti, sm mogu zanč oblubt, da bom dal mal vn iz sebe. sam če to teb nardim stari... ne bom, k boš pregoru... pičim na čik, pa da vidm, če mi bo dons kej uroč na sončku... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 No, evo, kaj se ti lahko zgodi na LFju....tkole te kastrirajo, pa se ves ne! oooofaaaakkkkk....dobr, da si me opozoru. thx pičim. čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 le pazi se...tale forum zna bit nevarn Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 le pazi se...tale forum zna bit nevarn aja? a ti groziš? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 aja? a ti groziš? js pač ne....no nevem se še nisem odločla a se morem hitr odločit eh forum, a sem omenla, da me na trenutke rahlo zmedeš ma vseen fajn da si Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 kaj je men tale forum...... en ventil..... da se mal sprostim, da ne obremenjujem (upam) folka s svojimi dolgocasnimi stvarmi, k so men takrat tist trenutek full pomembne in ne vem kaj...... mi je pa tud ena taka sproscujoca zadevca, kjer lahk padem v eno debato al pa debato samo spremljam....... pa definitivno sem se ze kar nekaj malga naucila tuki gor na forumu, in zato mi je to res svetovno........ tko da sem zdruzla prijetno s koristnim..... uglaunem ql mi je tale forum, edina stvar k me pa mal mot je pa to, da vsak k se na novo registrira mora TAKOJ odpret eno temo, in prej sploh ne pogleda ce je ze ta tema odprta.... pol je pa en kup brezvezne sare gor na forumu..... no tolk o tem Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 da vsak k se na novo registrira mora TAKOJ odpret eno temo, in prej sploh ne pogleda ce je ze ta tema odprta....aha, nadnujno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 ewo stari, za en cajt te mam dost. sm čitou mal stare poste ene par let. kr zanimivo, predvsem pa obilno bero maš na lagerju...drž se, kej pametnga pa smešnga probi nabrat, pa se kej vidva.no, papa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 jebi ga, se še mal zadržu. sam zdej pa res počas pičim. dobra stara knigca čaka. no, se ga widmo Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 forum hvala, za vse čudovite ljudi, ki so okoli mene Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 Ti ne vem, upam da nimaš kej pokvarjenega v mislih - ker Monica Levinsky je bla tut Clintonova tajnica ane al kaj je že Ja znam račune pisat pa na banko it če te to skrbi, sam na dejt pa res ne morm namest tebe sem imel v mislih stil Monice Levinsky, ja dejte bom pa že sam zase rihtal Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 pokvarjen si ratal, nč več ne bom hodila s tabo risank gledat!!! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. november 2006 Prijavi Deli 8. november 2006 pokvarjen sem postal, odkar sem se lnf-ju pridružu Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 10. november 2006 Avtor Prijavi Deli 10. november 2006 ewo me stari spet mal.sm mal gledu, kwa dogajal kej teb tele dni. mah, nč pretresliuga. dobr to posvoje a ne?nč, jez grem ... se vidva. zvečer mogoč, če se nam spet prou zadržu... čaw Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.