Skoči na vsebino

jaz in ta forum

janko

Recommended Posts

čaw stari...

ewo, sam dva dni me ni blo, pa se je nabral kr nekej, kr bi rad prebral iz tvojga trebuščka. sam, pizda, zdej ne morm, k sm lih uletu, pa spet šibam. mogoč pa nam prou pozn pa zjeban, pa se pol vidva.

zdravstvuj

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....
Deli na socialnih omrežjih

ne vem. sam sm enkrat kle nek že napisu, da me je žiulenje nauču, da če hočm met mir, more met kdo drug prou x;)x

x:Dx x:Dx x:Dx ...praktična filozofija..... x:Dx x:Dx x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dobr jutr stari

lih da te pozdravm na hitr, k pisat se mi ne lub. zadne cajte se use sorte dogaja, tko da je kr pestro. mal sm pobrsku po tvoji beri zadnih dni, pa spet mislm, da bom to mal še prebrau, pa se mi zmer bl zdi, da bo spet ostal nedotakneno. mah kurc, kwa nej zej? pa še kmal bom mogu se spokat, k sm zmenen...

ti pa le uživi. čaw

• 2 weeks later...

čaw mali spet mal...

lepo da ne pšrčakuješ nobenih pojasnil pa razlag pa takih scen...

sam ti bom zdej povedu eno pesmico. jo bral ene 5 let pa 7 dni nazaj... hmmm, al pa je blo7 let pa 5 dni... ma ja, kle nek... ena jugo švabica al kwa, se ne spomnm, sam poezija je bla u obeh svetovnih jezikih. jes sm jo brau u mojmu pa tvojmu... pa dons sm se jo spomnu, k je bil tak, tak, ma taaaaakkkk daaaannnn.... sej veš da nau dobesedno, sam keč boš pa vidu not.

bil je lep, topel jesenski dan.

pravzaprav je bila pozna jesen

in veš da prihaja zima...

a nekje je vzcvetel cvet...

ampak, ali ni že vsakdo od nas kdaj pomislil, vsaj za trenutek.

mogoče je pa vendarle začetek pomladi...

kwa mislš? men je bla ... miiislmmmm

čak, še ene se spomnm, iz iste bukvice

danes sem izvedela, da je umrla marta.

vest pač. umrla vaška trgovka.

sej ni nič,

samo dovolila mi je zlagati (nekej ne vem kwa noooo)

in spletla mi je kito...

ejjjj še eno se spomnm. jesssss

sam

sam ne moreš igrati taroka,

niti peti u zboru...

( ne vem več, sam na koncu kao sam še umret ne moreš) al luhko, pizda, ne vem več..,

a maš ti kej u tvoji beri okol tega?

dej še ti pizda mal pomisl no...

• 4 weeks later...

bo že držal, da je pametn učas gobec držat. pa čeprou te fejst ma, da bi kej reku... poslou u kurac, kej razbiu... no, jes tega nism naredu, zato se pa zej loh bres slabe vesti ti spet oglasim... čeprou si se mi zdeu na cajte tko bedn, da se mi niti to ni zdel uredn... pol me zdej štekaš, kuko mi je bed, kuko sm u kurcu, da se ti oglašam spet... sej se še sam počutm bedn, k ti tole zej raskladam, ampak ti morm povedat, saj vn bom vrgu... sej nau zato nč drgač, sam usen... saj vn nej gre...

zadne cajte tko od delč spremlam nekoga, kwa se mu dogaja... nekoga k mi ni čist usen...

kukr da svoj lajf gledam... vit đst tu lost souls swiming in a fiš boul, jer aftr jer, raning ovr d sejm old graund, vot heu vi faund??? d sejm old fakin fiiiirrrssss... višš ju ver fakin hir...

fak fak fak... pa tko krasn člouk... sam za objet...tak fajtr, pa tko nesrečn, pa kr sil u iste pizdarije agen end agen end agen... ne da hod u krogu. šprinta u krogu...nevr fakin ending stori. a res noben nč ne šteka? ma sej jes itak tud ne,ampak... sam kuuuukoooooo????? pa tko je simpl? nardiš štalo. ok. mal moralca... pa k se stvari mal pomirijo en cajt mir. pa spet pa mal veči moralc, pa spet pa spet pa spet... zmer pa mal hujša štala, pa mal hujš moralc pa še kej zravn, pa mal dl da k seb prideš pa da se spet mal pomiri... pa k že stokrat mislš da si čist na podnu... nene, še kr...pa k že fejst dobr veš, da ni uredu, pa kr spet. pa k si hoč pomagat, spremenit kej,pol že kšne nasvete išeš, da ja daš komu moč nad sabo, da se mal naslaja nad tabo, mu sam ego nabijaš na svoj račun, se žrtu delaš pa take jajca... ko da sam ne veš??? le kwa jes zdej delam? hm, kuko patetičn... pomembne pa lepe stvari pa ljudi okol sebe pa ne vidš...

sej ok. jes tko štekam pa mi je kao jasn,sam nekoga druzga je teško gledat... pa nč. fak. čist nč mu ne morš. na morš enga u njegou dobr tepst... brez veze je no. pa itak na weš če sploh smeš pa če maš sploh prou?sej ne, da bi hotu kej pametnakoviča prou pokrovitelsk mu špilat, sploh k sm sam marsikdej isti. sam kwa pa loh pol nardim? ja nč. fak, kuko se je teško sprjaznt. nč, rad ga met, pa upat na najbolš. pa sej ga ni teško met rad. clo lepo je, k je res ok... da že tko more bit, pa da je za nekej dobr pa take jajca...je za en kurac tolažba učas. a vrjameš to stari??? pa pojma nimaš stari, kuko bi biu jes veseu, če nč od tega kle gor ne bi blo res...

p.s. če je slučajn kdo prebrau, me gladko zapeče njegou mnenje al pa komentar če ga ma. itak sm seb govoru, lih tolk na glas, da me je še forum slišu.

Hja tako je, že kar dolgo se poznava. Včasih samo molčiva pa bereva ....

včasih me zelo preseneti ..tako, ker nisva na isti valovni...zadnje čase pa imava res kar kratek stik x:)x

Nekaj mi je dal .....pri nekaterih stvareh tud odprel oči....je pa res je samo forum. Hm ne moreš prijet ...tud okusit ga ne moreš ker je včasih varljiv pa goljufa...

Kaj pa člani ..včasih smo znanci kot da jih poznam že sto let....večkrat tujci, ki imajo svoje fore pa jih ne razumem. :8):

tako pač je ....mi pa večkrat krajšaš čas x;)x

xsrcx

sej ok. jes tko štekam pa mi je kao jasn,sam nekoga druzga je teško gledat... pa nč. fak. čist nč mu ne morš. na morš enga u njegou dobr tepst... brez veze je no. pa itak na weš če sploh smeš pa če maš sploh prou?sej ne, da bi hotu kej pametnakoviča prou pokrovitelsk mu špilat, sploh k sm sam marsikdej isti. sam kwa pa loh pol nardim? ja nč. fak, kuko se je teško sprjaznt. nč, rad ga met, pa upat na najbolš. pa sej ga ni teško met rad. clo lepo je, k je res ok... da že tko more bit, pa da je za nekej dobr pa take jajca...je za en kurac tolažba učas. a vrjameš to stari??? pa pojma nimaš stari, kuko bi biu jes veseu, če nč od tega kle gor ne bi blo res...

p.s. če je slučajn kdo prebrau, me gladko zapeče njegou mnenje al pa komentar če ga ma. itak sm seb govoru, lih tolk na glas, da me je še forum slišu.

x:)x dobr napisan , glih prav zapeče xsuperx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x;)x a si vidu, pa sem jih že dobila okol kepe

firbčnost :o|o:

x:Xx ajd , kak te te ženske neb mele rade,k si pa tok prikupno zmeden xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

:C: :V: nu tak, zdej pa vse igrače s sabo pa v jok pa na drevo :sniky: :frog:

tolk sm zmeden da tut igrač ne najdem več pa se igrat, pa igrač ne najdem, pa igrat se ne znaaaaammmmm... pa še igrač ne najdem :C: :C: :C:

stari, neki tti povem...

cel kup unih jajc o nekih principih pa lastnostih pa tale krep ne vrjamem prou dost. sam kr pa praujo, da loh dec sam eno stvar dela naenkrat, pol sm pa jes kolovodja tele smešne črede. lej, ko ne morm spat, ne morm spat... pika. na morm počet nč druzga. na morem spat... x^x

pa čikou mi je zmankal :ermm: w:Iw :cry: :sick: :sniky: xrolleyesx :switz: xsmokex xsmokex xsmokex xsmokex :C: :C: :C:

pa 499 objau mam... pogledu, da dons 48. ewo 500. mrbit se bo kšn smeško narisu u kvadeatk? čist tko veš, mimgrede... bres čikou sm... pa kašn bedn podpis mam. pa komi dons sm ga pofarbou :C: tko zlo res je :sori:

lej ti to..

u un kvadratk se mi še en ksiht pride smejat pa mi povedat, da sm skoraj odvisnik... s poudarkom na skoraj...

sej to, da sm bres čikou nima zdej nč veze veš...

kurc, takle mamo.

no mej se x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...