janko 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 Janko, tole je pa worenk prjatelstvo a mi slabo vest uzbujaš? ko da ne wem ??? . k mi je fuuul dolgcajt, se mi nč ne lub, al pa k morm koga napizdit, al pa na morm spat... je čist dobr drgač ga pa ne jebem pa seveda je logičn, da mi ne teži, pa use mirno prenaša, posluša... u bistvu... kapo dol...vsaka mu čast... jes sm bl za en kurc ja se bom probu popraut... hvala za namig Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 28. december 2006 Avtor Prijavi Deli 28. december 2006 ... kakšen namig ... prosim da s me opozorila kašn prjatu sm jes forumu, pa kakšen je on men Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 Janko enga srečnega pa zdravega..... , od ene zgubljene članice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 forum hvala mogoč se še tekom dneva kej berema..sam mal dvomim..tak da Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 Janko enga srečnega pa zdravega..... , od ene zgubljene članice čas je iluzija, tko da se za zamudo z zahvalo nam opravičvou pa bolš bit zgublena članica kukr zgublena dušca Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 stari...ircam mal thx za možnost Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 stari jst tud pa da ne bo zdaj janko spet poživčkal, da ga zasledujem zunaj je taka hladna friška lepa noč, jst se prekleto ne morm pobrat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 stari jst tud pa da ne bo zdaj janko spet poživčkal, da ga zasledujem zunaj je taka hladna friška lepa noč, jst se prekleto ne morm pobrat lubica lej... če rečeš spet... je mogl že kdaj prej bit ni janko živčkal veš... hecou se je... vrjem, k sm biu zravn Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 maš prav takle mam, skoz nekaj vrtam pa praskam tam k me nč ne srbi tist kar bi pa lahko , pa čaka na boljše čase Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 maš prav takle mam, skoz nekaj vrtam pa praskam tam k me nč ne srbi tist kar bi pa lahko , pa čaka na boljše čase nobena stvar se ni zgodila u preteklosti...niti se bo krkoli u prihodnosti...use se zgodi zdej tko da ne čakej...če pa ti manjka izgovorou... da se ti ne lub al pa kej...me praš... u tem sm 107krat doktorirou Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 ja me firbec matra , kaj ti je un Stephen tok fajnega povedu tam sm te mal sledila, pa bol mal zastopila, v čem te je tako razsvetlil ma veš jst sem tok razočarana nad vsemi temi dobrotniki in zdravitelji duš in teles najboljše stvari so mi povedali ljudje z obrobja, starci, otroci, lokalni pijančki etc zmeraj točno tist kar sn rabila vse ostalo pa en sam nateg na suh, pa se zdaj tud mal vprašam , kak smisel ma se skup se bockat za zdravje pa blagostanje itak da nas pospravijo prej al slej pod zemljo, zunaj še nobenega niso pustl, pa ne vem če je glih jako važn v kakem stanju greš na oni svet Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 ja me firbec matra , kaj ti je un Stephen tok fajnega povedu tam sm te mal sledila, pa bol mal zastopila, v čem te je tako razsvetlil ma veš jst sem tok razočarana nad vsemi temi dobrotniki in zdravitelji duš in teles najboljše stvari so mi povedali ljudje z obrobja, starci, otroci, lokalni pijančki etc zmeraj točno tist kar sn rabila vse ostalo pa en sam nateg na suh, pa se zdaj tud mal vprašam , kak smisel ma se skup se bockat za zdravje pa blagostanje itak da nas pospravijo prej al slej pod zemljo, zunaj še nobenega niso pustl, pa ne vem če je glih jako važn v kakem stanju greš na oni svet ti smrkla...ne sam da me zasleduješ...še misli mi bereš pa pol še naglas govoriš sam ta zadno vrsto te je tiskarski škrat neki zjebu Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 nu kaj takega kak te te pol neb mela rada pa ti si moja sanjana polovica, ki jo iščem že vse življenje matr, a veš da sn naveličana skoz folku razlagat kaj mislim , k me nič ne zastopjo čuješ hladni pobarvan ekran, včasih mi prav nekam čez prideš, toliko ljudi skrivaš in toliko usod in toliko ran in čudnih zablod, dol s tebe krvaviživljenje je pa tok preklet kratek...ja in pol naj jst razdajam pravi un tam v oni temi bemu sej res nič nimam , še tega trenutka ne, še ta mi pobegne Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 nu kaj takega kak te te pol neb mela rada pa ti si moja sanjana polovica, ki jo iščem že vse življenje matr, a veš da sn naveličana skoz folku razlagat kaj mislim , k me nič ne zastopjo čuješ hladni pobarvan ekran, včasih mi prav nekam čez prideš, toliko ljudi skrivaš in toliko usod in toliko ran in čudnih zablod, dol s tebe krvaviživljenje je pa tok preklet kratek...ja in pol naj jst razdajam pravi un tam v oni temi bemu sej res nič nimam , še tega trenutka ne, še ta mi pobegne ah lia nooo....moja moja Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. januar 2007 Prijavi Deli 2. januar 2007 pozna ura je pol pa takle pišešgrem zdaj mičkeno kosti poravnat, k si me tako lepo pogreltud teb želim eno prijetno , toplo noč ej forum stari moj , hvala za to možnost Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 2. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 2. januar 2007 pozna ura je pol pa takle pišešgrem zdaj mičkeno kosti poravnat, k si me tako lepo pogreltud teb želim eno prijetno , toplo noč ej forum stari moj , hvala za to možnost za forum za lio Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 3. januar 2007 dobr jutr ta star sm biu načiku, pa vidm da se je že fajn dan naredu zdej grem pa na eno kafe in to peš!!! in to ke, k mam pou ure tanajmanj. točn na vem, k še nkol nism probu.sam matr, če je pa mrz zuni, pol pa na vem Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 ta star jst grem zdaj ležatbemu jankota že nekam dolg ni s kofetapogrešam ga še zasledvat ga več ne morem, k mi pijucka po kafičih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 ta star jst grem zdaj ležatbemu jankota že nekam dolg ni s kofetapogrešam ga še zasledvat ga več ne morem, k mi pijucka po kafičih Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 pejva spat jankodovolj je dnevu lastne teže, pih sej ne da te sekiramsam sebe prepričujemmrš Lia, jutr je nov dan spel se že v cotke ne kr zdejle sn pa že woernk huda, pa kaj se to pravi, kdo bo zjutraj vstal, a , a,a ,a koga bodo s šleperjem ven vlekli s pojsle đizs vsak jutr oblubiš, da dans greš pa res prej v mižule, pol pa nič, en sam izgovor na izgovor, pa kaj misliš , da sploh koga tu gor kaj briga kaj ti meniš, nč, pa uni obiski k ti pridejo ob pol devetih pa visijo do enajstih , kaj se to pravi, lepo rečeš folk fajn de ste pršli sam jst morm vstat zjutraj, pa tmle mam že tri dni namočene ene par dobro usranih štiklov volnenih štunfov , če jih dans ne preperem bo jutr kaka nova bakterija nastala...pa bo spet kažin Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 pejva spat jankodovolj je dnevu lastne teže, pih sej ne da te sekiramsam sebe prepričujemmrš Lia, jutr je nov dan spel se že v cotke ne kr zdejle sn pa že woernk huda, pa kaj se to pravi, kdo bo zjutraj vstal, a , a,a ,a koga bodo s šleperjem ven vlekli s pojsle đizs vsak jutr oblubiš, da dans greš pa res prej v mižule, pol pa nič, en sam izgovor na izgovor, pa kaj misliš , da sploh koga tu gor kaj briga kaj ti meniš, nč, pa uni obiski k ti pridejo ob pol devetih pa visijo do enajstih , kaj se to pravi, lepo rečeš folk fajn de ste pršli sam jst morm vstat zjutraj, pa tmle mam že tri dni namočene ene par dobro usranih štiklov volnenih štunfov , če jih dans ne preperem bo jutr kaka nova bakterija nastala...pa bo spet kažin lia... zate ne vem... sam janko je lepo spančkou, pa ga telefonček zbodu mal prej, pol pa mal bere use sorte... pol pa še eno kitico...sej drgač pa janko tut ve, kuko zgleda ne spat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 boljš da ne veš...zgledam ko zombi nočko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 boljš da ne veš...zgledam ko zombi nočko ne ne lia...ko zombi-zgleda samo zombi... ta filing pa pozna tud janko- do nedavnega lepo spančkej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 pišuka....vidva vampirja....a sploh kej spita..... ......sicer pa boljš da sem tiho.....dost več kot 4 ure v povprečju tud men ne znese..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 pišuka....vidva vampirja....a sploh kej spita..... ......sicer pa boljš da sem tiho.....dost več kot 4 ure v povprečju tud men ne znese..... ja hvala za skrb veš, jes sm spau prou krasn... pa me u ene 3 zbudu prjatu, da mi je povedu, da me ma rad pa povabu me je za par dni k seb, jes pa sm reku ja.( bom šu bl na obisk rajš, k zdej mam kr naenkrat fuuul stvari, k jih hočm spelat, pa nobene se ne da čez noč )končn sm spet nehu žiulenju govort ne. pa lih prou da me je zbudu, sm še lii loh pomežiknu, pa sončn uzhod vidu...lepo bot Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.