lia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 a ne kok fajn...mene tud danes en razveselu, k mi je pomagu in to kuj in tist trenutek k sem ga rabila življenje je res lepo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 življenje je res lepo ....je nekak posebej kul to od "moje" lie čut Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 mene pa ni noben zbudu, da bi mi povedal, da me ma rad....... ....... .......pa tud nobene pomoči ni na vidiku.... ....jah, ne more člouk met vsega...... ....sam lajf je vseeno lep.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 mene pa ni noben zbudu, da bi mi povedal, da me ma rad....... ....... .......pa tud nobene pomoči ni na vidiku.... ....jah, ne more člouk met vsega...... ....sam lajf je vseeno lep.... Čeprov si že vstala, ti povem, da te mam rada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 .....o super, pikica........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 sej si lahko nardimo sami lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
myrjam 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Ojla vsem forum vidim kot kavarno, tisto pravo domačo, ko zaideš na kofetek, mal poslušaš, kako rečeš in greš naprej.....včasih pa prav sorodne duše srečaš ...se te dotakne in ti da tisti fajn občutek....tale pogovor je tako toplo domače zavibriral..... še sama rečem: hvala forum za to možnost Citiraj "Vse materialno je le navaden odsev duhovnega"...človek ni le skupek celic, je tudi odraz svojih misli...Martin Kojc Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 mene pa ni noben zbudu, da bi mi povedal, da me ma rad.......pusti času čas Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 mene pa ni noben zbudu, da bi mi povedal, da me ma rad....... ....... .......pa tud nobene pomoči ni na vidiku.... ....jah, ne more člouk met vsega...... ....sam lajf je vseeno lep.... ..mene tud ne....na srečo,..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 sej si lahko nardimo sami lep dan pusti času čas jebelacesta punce....ne mojih izjav resno jemat......k se skoz sam afnam....... ..mene tud ne....na srečo,..... tale zaključek mi je všeč....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 jebelacesta punce....ne mojih izjav resno jemat......k se skoz sam afnam....... v vsakem afnanju je neki resnice..js povem sam dejstvo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 čaw mali...janko spizdu....pride nazaj tebe pa tvoje mal pogledat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 ewo mali... še čik...pa te pridem prebrat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 6. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 6. januar 2007 ....je nekak posebej kul to od "moje" lie čut kwa kurac komentiraš????bot veseu za njo l.p. mick Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 pa sej je...kaj pa ti težiš...... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 jah, ne more člouk met vsega......Kaj nimaš slik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. januar 2007 Prijavi Deli 6. januar 2007 Kaj nimaš slik ...... ....mam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 mene pa ni noben zbudu, da bi mi povedal, da me ma rad....... ....... .......pa tud nobene pomoči ni na vidiku.... ....jah, ne more člouk met vsega...... ....sam lajf je vseeno lep.... madona se mene tudi ni,pa tud žive duše ni ki bi mi rekla da me ma rada, pomoč je bla pa puki slučaj....da je edn mel glih cajt da mi je kuj pomagal nekaj z neta ukrast, ker sama ne znam presneta babja faušija... življenje je čist navadna usrana kurja krattka spolzka lojtra....danes sn pr štajercih na nekem balkonu trkala, pa je bla ena domača stara mačka zravn vsa betežna, ma že enih petnajst let na pukli....se spomnim kak so jo k bajti prvlekli, ono muci, muci, pa mucica, danes pa gospodar vun stopi, pa pravi tote ne bom not spusto, ker vsepovsod kozla pa ščije sn rekla bemu a pol sn zastonj prišla , mi tud kofeta neoš skuho no tak je če si stara mačka :xx!: ajd čaw, stari to bi blo vse za danes Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 kwa kurac komentiraš????bot veseu za njo l.p. mick pa sej je...kaj pa ti težiš...... ...... ja sej... napisan se tole res drgač sliš kukr jr blo mišlen soooorrriiiiiiii Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 no, pa smo spet tle....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 no, pa smo spet tle....... jes pa lih odhajam... na kavico... peš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 blagor tebi.....pa naj ti dobro nardijo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. januar 2007 Avtor Prijavi Deli 7. januar 2007 blagor tebi.....pa naj ti dobro nardijo..... a veš... k sm se že odloču da grm peš, tud priprave mal dl trajajo psihične... neki je oblačn pa mrzzzzzz Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. januar 2007 Prijavi Deli 7. januar 2007 pol je pa že ok, da priprave dolgo trajajo....preden navlečeš nase vse puloverje in šale...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.