Skoči na vsebino

Evo če rabite kuharske recepte evo me


Recommended Posts

  • Komentarji 140
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

CAW!

 

ŠKROB V PALAČINKE NO JA DA SE SAM BOL TKO ZGLEDAJO Z RIZIM PA ŠE NISEM PROBU DRUGACE SE PA NE DA BREZ MOKE NAREDIT LAHKO PA BREZ NAVADNEGA MLEKA NAREDIŠ ČE SI ALERGIČEN NA MLEK KER OBSTAJAJO DODATKI ZA MLEK.

 

LP

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jaz.

Z razbeljenim železom se približujemo deset centimetrov pred razprtimi dlanmi antikuharskega heretika, ter ga sprašujemo.. Satanov vajenec a boš začel z veseljem kuhati ali ne?

Učinkovitost je 100% vsi prisežejo pri sveti evfemiji da bodo poslej z kar največjim veseljem kuhali

xsmx

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

naredi jogurtovo pecivo..

 

1 lonček jogurta

2 lončka sladkorja

3 lončki moke

1 lonček olja

1-2 žlici kakava

2 jajci

1 pecilni prašek

sladkor v prahu

 

vse skupi daš v skledo, premešaš...polovico vliješ v pomaščen pekač...v drugo polovico vmešaš še kakav in to maso vlivaš kakor se ti zdi po belem delu.....daš v pečico, ki je ogreta na ene 180-200° ter pečeš 40 min

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

naredi jogurtovo pecivo..

 

1 lonček jogurta

2 lončka sladkorja

3 lončki moke

1 lonček olja

1-2 žlici kakava

2 jajci

1 pecilni prašek

sladkor v prahu

 

vse skupi daš v skledo, premešaš...polovico vliješ v pomaščen pekač...v drugo polovico vmešaš še kakav in to maso vlivaš kakor se ti zdi po belem delu.....daš v pečico, ki je ogreta na ene 180-200° ter pečeš 40 min

 

to že znam.... x:Ix

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

caw lubika

 

Najprej odgovor tebi kako veselje do kuhanja- preprosto skuhaj nekaj lahkega okusnega,kar vsi radi jejo serveraj mizo cim lepse,saj ce je ze degusterno lepo sploh ni važno-ne opazijo,kako je skuhano in boš zagotovo vidla za bos zadovolna in seveda moras imeti tudi malo veselja do kuhanja.

 

zdaj bojo pravi časi zato saj prihajojo prazniki zato ti priporočama da poskusis ne bo ti žal.

 

lp in veliko uspeha v kuhinji ti zeli crocuta

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Čaw vsem skupaj!

 

Zvami kuharski mojster,ki bere vas forum, ki je kar zanimiv.Če kdo rabi nasvet za kuhanje ali najboljše recepte mu z vaseljem pomagam. x:o)x

 

 

:palec: :palec: :palec:

 

Dobrodošel!

 

Boš opazil, da nas je nekaj stalnih, ki v tem forumu o hrani debatiramo, predvsem o tem, kaj bomo (ali smo) danes jedli.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zivjo just4you

 

Nekaj zate hitro narejeno in dobro pa še pečti ti ni treba

 

ČOKOLADNE KROGLICE

 

Sestavine. Priprava.

 

20dag naribane cokolade čokolado,orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa

15dag zmletih orehov da se čokolada zmehca.Dodamo, beljak, rum in oblikujemo

12 dag sladkorja kroglice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih,lasniku

1 vanili prasek ali kokosovi moki...Kroglice odlagamo na večji krožnik,da se

beljak malo osušijo.Sladica je pripravljena

2-3 žlice ruma

 

 

Želim ti dober tek

 

caw tamara

 

V 15-20 minut ne boš kuhala kaj prida dobrega in okusnega.Imam pa en recep ,ki mi kompliceran in nimama veliko sestavim,

 

 

bay crocuta

 

Caw!

 

Diana hvala za prelepo fotko.Zelo pozorno od tebe.

 

 

Hvala

 

Lp crocuta xsrcx

 

caw dominkica

 

 

Koker vem ta fizol ni nc drugace narejen kot opisujes sam da dajo še njihove začimbe ki so okusne

to so pomoje:curcuma,pravonsalska začimba,curry in se kaj...

 

 

 

 

lp

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zivjo

 

Prvič nisem slaščičar,drugic pa kej posebnega ne more biti vsaj zaradi čilija ne ker po moje se ta sestavine ne poda ravno k sladkorju in kavi.Ne vem se nisem probal pa tud nebi hvala

 

 

Lp crocuta

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Čokoladne kroglice brez peke

 

 

sestavina:

 

20 dag naribane cokolade

15dag zmletih orehov

12 dag sladkorja

vanilija sladkor

beljak

2-4 žlice ruma

 

priprava:

 

Čokolado orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa da se čokolada zmehča,dodamo beljak rum in

oblikujemo krogljice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih(lešnikih ,kokosovi moki).Krogljice odlagamo

na večji kroznikda se malo ususe in nato serveramo.

 

 

 

lp in dober tek

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zivjo

 

Prvič nisem slaščičar,drugic pa kej posebnega ne more biti vsaj zaradi čilija ne ker po moje se ta sestavine ne poda ravno k sladkorju in kavi.Ne vem se nisem probal pa tud nebi hvala

Lp crocuta

Čokolada s čilijem je prav dobra. :palec:

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

 

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Čokoladne kroglice brez peke

sestavina:

 

20 dag naribane cokolade

15dag zmletih orehov

12 dag sladkorja

vanilija sladkor

beljak

2-4 žlice ruma

 

priprava:

 

Čokolado orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa da se čokolada zmehča,dodamo beljak rum in

oblikujemo krogljice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih(lešnikih ,kokosovi moki).Krogljice odlagamo

na večji kroznikda se malo ususe in nato serveramo.

lp in dober tek

Maher, v tem receptu ti manjka sol x!x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kaj pa kakšen recept za špinačo pa testenine skupaj? Če to sploh paše skupaj :inocent:

Doma narejeni tortelini polnjeni s špinačo :inocent:

 

Ja valda se da špinačo in testenine skupi narest še na kak drug način, ščep domišljije x:Dx npr. jst bi dala široke rezance prepražene na drobtinah (prezelnih mi po domač rečemo x:)x), zraven pa vmešaš predkuhano in osoljeno mlado špinačo - ampak ne zmrznjeno, tisto naravnost iz vrta ali tržnice :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Doma narejeni tortelini polnjeni s špinačo :inocent:

 

Ja valda se da špinačo in testenine skupi narest še na kak drug način, ščep domišljije x:Dx npr. jst bi dala široke rezance prepražene na drobtinah (prezelnih mi po domač rečemo x:)x), zraven pa vmešaš predkuhano in osoljeno mlado špinačo - ampak ne zmrznjeno, tisto naravnost iz vrta ali tržnice :palec:

Pravilno x;)x

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jaz bi rabla recept za veselje do kuhanja, pozna kdo kaj takega? :irs:

 

Hojla Lubika

 

Jst zelo rad kuham. Zakaj? Ker ne kuham vsak dan, predvsem pa, ker kuham za svoje drage; ženo, otroke. Ker jih imam rad, jim tudi kuham z ljubeznijo. In kar je zanimivo. Vedno skuham dobro, okusno, čeprav o kuhanju nimam pojma in improviziram v nulo. Se mi zdi, da je kar ena analogija med odnosom do priprave hrane in odnosom do tistega, ki mu kuhaš. Se mi zdi, da ne moreš sebi ali svojim dragim kar nekaj brezveze za drek štukat na mizo postavit, če imaš sebe in njih rad, oziroma, da se da iz priprave hrane marsikaj razbrati o odnosu do sebe in njih.

 

butl xsrcx

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

hay mirage!

 

probaj raje težin bolje tekne kot špinca z tortalini pa se ful nasitna je.

 

 

 

caw

 

 

lubika kr probej tekne je dobra

 

naj ti tekne

 

 

caw

 

 

ej s stane a v torto tud fuknes sol jaoooooooooooo ljubje zivimo v dobi slanosti

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...