crocuta 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Čaw vsem skupaj! Zvami kuharski mojster,ki bere vas forum, ki je kar zanimiv.Če kdo rabi nasvet za kuhanje ali najboljše recepte mu z vaseljem pomagam. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 HAHA PALAČINKE BREZ MOKE BOL TEŽKO , ČE PA TI8 ZNAS BREZ MOKE SPEČI POL SE PRIPOROČAM ZA RECEPT. LP Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 CAW! ŠKROB V PALAČINKE NO JA DA SE SAM BOL TKO ZGLEDAJO Z RIZIM PA ŠE NISEM PROBU DRUGACE SE PA NE DA BREZ MOKE NAREDIT LAHKO PA BREZ NAVADNEGA MLEKA NAREDIŠ ČE SI ALERGIČEN NA MLEK KER OBSTAJAJO DODATKI ZA MLEK. LP Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubika 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 jaz bi rabla recept za veselje do kuhanja, pozna kdo kaj takega? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Jaz.Z razbeljenim železom se približujemo deset centimetrov pred razprtimi dlanmi antikuharskega heretika, ter ga sprašujemo.. Satanov vajenec a boš začel z veseljem kuhati ali ne?Učinkovitost je 100% vsi prisežejo pri sveti evfemiji da bodo poslej z kar največjim veseljem kuhali Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 js pa že neki časa študiram....za naredit doma kaj čokoladnega nevem,kaj preprostega.... samo da je čokoladno....hehe tnxy! Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 naredi jogurtovo pecivo.. 1 lonček jogurta2 lončka sladkorja3 lončki moke1 lonček olja1-2 žlici kakava2 jajci1 pecilni prašeksladkor v prahu vse skupi daš v skledo, premešaš...polovico vliješ v pomaščen pekač...v drugo polovico vmešaš še kakav in to maso vlivaš kakor se ti zdi po belem delu.....daš v pečico, ki je ogreta na ene 180-200° ter pečeš 40 min Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Crocuta, jaz bi kakšen recept, po katerem je kosilo gotovo v 15 - 30 minutah (ker nimam dosti cajta za kuhanje), pa da je čimmanj različnih sestavin - v glavnem rabim preproste recepte. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 naredi jogurtovo pecivo.. 1 lonček jogurta2 lončka sladkorja3 lončki moke1 lonček olja1-2 žlici kakava2 jajci1 pecilni prašeksladkor v prahu vse skupi daš v skledo, premešaš...polovico vliješ v pomaščen pekač...v drugo polovico vmešaš še kakav in to maso vlivaš kakor se ti zdi po belem delu.....daš v pečico, ki je ogreta na ene 180-200° ter pečeš 40 min to že znam.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dominikca 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Živjo,mene pa zanima, če ve kdo slučajno kako se naredi tist fižolov pire, ki ga dobiš zraven v španski/mehiški?A je samo skuhan+speštan fižol, oziroma predvsem me zanima, če so kakšne posebne začimbe tam noter?Hvala,lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 caw lubika Najprej odgovor tebi kako veselje do kuhanja- preprosto skuhaj nekaj lahkega okusnega,kar vsi radi jejo serveraj mizo cim lepse,saj ce je ze degusterno lepo sploh ni važno-ne opazijo,kako je skuhano in boš zagotovo vidla za bos zadovolna in seveda moras imeti tudi malo veselja do kuhanja. zdaj bojo pravi časi zato saj prihajojo prazniki zato ti priporočama da poskusis ne bo ti žal. lp in veliko uspeha v kuhinji ti zeli crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Čaw vsem skupaj! Zvami kuharski mojster,ki bere vas forum, ki je kar zanimiv.Če kdo rabi nasvet za kuhanje ali najboljše recepte mu z vaseljem pomagam. Dobrodošel! Boš opazil, da nas je nekaj stalnih, ki v tem forumu o hrani debatiramo, predvsem o tem, kaj bomo (ali smo) danes jedli. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 zivjo just4you Nekaj zate hitro narejeno in dobro pa še pečti ti ni treba ČOKOLADNE KROGLICE Sestavine. Priprava. 20dag naribane cokolade čokolado,orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa15dag zmletih orehov da se čokolada zmehca.Dodamo, beljak, rum in oblikujemo12 dag sladkorja kroglice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih,lasniku1 vanili prasek ali kokosovi moki...Kroglice odlagamo na večji krožnik,da sebeljak malo osušijo.Sladica je pripravljena2-3 žlice ruma Želim ti dober tek caw tamara V 15-20 minut ne boš kuhala kaj prida dobrega in okusnega.Imam pa en recep ,ki mi kompliceran in nimama veliko sestavim, bay crocuta Caw! Diana hvala za prelepo fotko.Zelo pozorno od tebe. Hvala Lp crocuta caw dominkica Koker vem ta fizol ni nc drugace narejen kot opisujes sam da dajo še njihove začimbe ki so okusneto so pomoje:curcuma,pravonsalska začimba,curry in se kaj... lp Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 pa da čujem kak bi ti naredu čokoladno kavino torto z čilijem in cimetom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 zivjo Prvič nisem slaščičar,drugic pa kej posebnega ne more biti vsaj zaradi čilija ne ker po moje se ta sestavine ne poda ravno k sladkorju in kavi.Ne vem se nisem probal pa tud nebi hvala Lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 Čokoladne kroglice brez peke sestavina: 20 dag naribane cokolade15dag zmletih orehov12 dag sladkorjavanilija sladkorbeljak2-4 žlice ruma priprava: Čokolado orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa da se čokolada zmehča,dodamo beljak rum inoblikujemo krogljice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih(lešnikih ,kokosovi moki).Krogljice odlagamona večji kroznikda se malo ususe in nato serveramo. lp in dober tek Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Obelodani recept, ki ga se ni bilo oz. si si ga izmislil ti!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
//mirage 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Kaj pa kakšen recept za špinačo pa testenine skupaj? Če to sploh paše skupaj Citiraj http://shrani.si/f/n/lZ/46ldb8qZ/byrdpixelbyfruitkait-d4l.png Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 zivjo Prvič nisem slaščičar,drugic pa kej posebnega ne more biti vsaj zaradi čilija ne ker po moje se ta sestavine ne poda ravno k sladkorju in kavi.Ne vem se nisem probal pa tud nebi hvalaLp crocutaČokolada s čilijem je prav dobra. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Čokoladne kroglice brez pekesestavina: 20 dag naribane cokolade15dag zmletih orehov12 dag sladkorjavanilija sladkorbeljak2-4 žlice ruma priprava: Čokolado orehe in sladkor mešamo na toplem toliko časa da se čokolada zmehča,dodamo beljak rum inoblikujemo krogljice.Te povaljamo v sladkorju ali zmletih orehih(lešnikih ,kokosovi moki).Krogljice odlagamona večji kroznikda se malo ususe in nato serveramo.lp in dober tekMaher, v tem receptu ti manjka sol x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Kaj pa kakšen recept za špinačo pa testenine skupaj? Če to sploh paše skupaj Doma narejeni tortelini polnjeni s špinačo Ja valda se da špinačo in testenine skupi narest še na kak drug način, ščep domišljije npr. jst bi dala široke rezance prepražene na drobtinah (prezelnih mi po domač rečemo ), zraven pa vmešaš predkuhano in osoljeno mlado špinačo - ampak ne zmrznjeno, tisto naravnost iz vrta ali tržnice Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 Doma narejeni tortelini polnjeni s špinačo Ja valda se da špinačo in testenine skupi narest še na kak drug način, ščep domišljije npr. jst bi dala široke rezance prepražene na drobtinah (prezelnih mi po domač rečemo ), zraven pa vmešaš predkuhano in osoljeno mlado špinačo - ampak ne zmrznjeno, tisto naravnost iz vrta ali tržnice Pravilno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 jaz bi rabla recept za veselje do kuhanja, pozna kdo kaj takega? Hojla Lubika Jst zelo rad kuham. Zakaj? Ker ne kuham vsak dan, predvsem pa, ker kuham za svoje drage; ženo, otroke. Ker jih imam rad, jim tudi kuham z ljubeznijo. In kar je zanimivo. Vedno skuham dobro, okusno, čeprav o kuhanju nimam pojma in improviziram v nulo. Se mi zdi, da je kar ena analogija med odnosom do priprave hrane in odnosom do tistega, ki mu kuhaš. Se mi zdi, da ne moreš sebi ali svojim dragim kar nekaj brezveze za drek štukat na mizo postavit, če imaš sebe in njih rad, oziroma, da se da iz priprave hrane marsikaj razbrati o odnosu do sebe in njih. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubika 3. november 2006 Prijavi Deli 3. november 2006 hey Crocuta! Hvala za nasvet bomo poskusli:) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 hay mirage! probaj raje težin bolje tekne kot špinca z tortalini pa se ful nasitna je. caw lubika kr probej tekne je dobra naj ti tekne caw ej s stane a v torto tud fuknes sol jaoooooooooooo ljubje zivimo v dobi slanosti Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.