Skoči na vsebino

Evo če rabite kuharske recepte evo me


Recommended Posts

caw stane

 

 

se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.

 

 

 

 

bay lp crocuta

 

caw stane

 

 

se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.

 

 

 

 

bay lp crocuta

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • Komentarji 140
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
caw stane

se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.

bay lp crocuta

Preberi si knjigo in razumi tudi ti

 

http://www.salesalute.com/knjiga.asp

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
caw stane

 

nisi mi definiral odgovora ki sem ti ga zastavil zato prosim ce mi odgovori oz. napišeš hvala

lp crocuta

Moj dgovor imaš v knjigi, za odgovor, zakaj je nezdrava sol sploh v prodaji, pa se obrni na vlado.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Moj dgovor imaš v knjigi, za odgovor, zakaj je nezdrava sol sploh v prodaji, pa se obrni na vlado.

 

 

zdej pa ze smesen ratujes ves pravis da vlada prepoveduje navadno sol zakaj je v rabi ce jo prepoveduje

 

 

p.s ne rabim tvoje knjige vem pa da je sigurno koristna a zaradi tega res ne bom prebiral tvoje knjige ce lahko ti objasniš ker si baje stručko na tem področju pa da vidim kaj bos citeral.

 

 

to postaja ze smesno jemo sol ki nas ubija pa ni prepovedana :vio:

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
to postaja ze smesno jemo sol ki nas ubija pa ni prepovedana :vio:

To ni smešno, je tragično, smešno pa je, če ti misliš, da imam jaz več časa, da bom tebi vse še enkrat razlagal, kar sem napisal v knjigi, kot ti, da jo prebereš :sori:

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

To ni smešno, je tragično, smešno pa je, če ti misliš, da imam jaz več časa, da bom tebi vse še enkrat razlagal, kar sem napisal v knjigi, kot ti, da jo prebereš :sori:

 

 

stane zakaj jo pol ne prepovejo

 

ti lahko napišeš to v parih besedah stane

 

res ne razumem da me tako soliš

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
stane zakaj jo pol ne prepovejo

Povej ti meni, zakaj je bila uporaba DDT prepovedana šele po mnogih letih uporabe. Očitno še ni osveščena dovolj velika kritična masa ljudi, ki bi od politikov izsilila takšno odločitev. Moje odkritje je staro šele dobrih pet let.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
caw sstane

nisem stručko za sol sam če bi bla tamko zdravilna in nasa kuhinjska tok zan in bi iničevala nase telo mi verjemi bi bila ze umaknjena iz prodaje.

Zakaj bi naj jaz, ali kdo drugi, verjel tebi, ki se še toliko nočeš potruditi, da bi prebral argumente :8):

Zdrava sol ni zdravilo.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ej sstane

 

 

lahko je pisat pa citerat težko je pa vse v javnosti dokazat zak ne pozdravis vse bolezni s soljo tega si tak solinar ne sme privoščiti da na nekatera vprašanja o soli sploh ne odgovori jaooo

 

a ja stane pa za kaj bi brav nekaj kar me ne zanima in me utruja ker tebe sol zanima se znjo ukvarjas in hvala bogu da se sam ne pa druge k jih to ne zanima z soljo gnojit oz solit

 

 

 

lp crocuta

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

MALO ZA ŠALO MALO ZARES

 

 

REZANCI S TARTUFI - ZA PRIJETEN ZAKKLJUČEK VEČERA V POSTELJI ALI PA NA PRALNEM STROJU

 

 

POTREBUJEMO ZA DVE OSEBI:

 

250 g REZANCEV

10 g ČRNIH TARTUFOV

1 ŽLICO MASLA

MALO MLEKA IN SLADKE SMETANE

1 RUMENJAK

PARMEZAN

OLIVNO OLJE

SOL

 

 

PRIPRAVA:

 

REZANCE SKUHAMO PO NAVODILIH, ODCEDIMO IN VRNEMO V POSODO, TER PRELIJEMO Z OLIVNIM OLJEM IN POMEŠAMO IN POSTAVIMO NA TOPLO.

 

TARTUFE NARIBAMO. V PONVI SEGREJEMO MASLO IN KO SE RAZTOPI DODAMO POLOVICO NARIBANIH TARTUFOV. PRAŽIMO KAKŠNO MINUTKO IN NATO ZALIJEMO Z MLEKOM IN SLADKO SMETANO. KO OMAKCA ZAVRE DODAMO RUMENJAK, VSE DOBRO PREMEŠAMO IN PRELIJEMO PO REZANCIH, KI SMO JIH MED TEM VEČKRAT PREMEŠALI. PREOSTALE TARTUFE POTROSIMO NA REZANCE IN WALLA. LAHKO POTROSITE TUDI PARMEZAN. A NE POZABITE! PARMEZAN SE UPORABLJA ZA IZBOLJŠAVO OKUSA. MSLIM, DA SI REZANCI S TARTUFI NE ZASLUŽIJO PARMEZANA.

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...

strelka na kj si me spomnila...s tem figarom... :palec: na-to, da sm ga enkt delala..., x:Dx pa sm pozabla, da se sploh obstaja... caki skocm po recept... ja evo... nekak tko:

uglavnem rabs dobro voljo x:px

za nadev: sladkor cca.600g, margarine 350g, zmlete orehe, 5 beljakov, vanili cukr, mal cimeta pa lahko ce ti pase se rum. Sladkor raztopis ob mesanju na zmernem ognju, dodajas margarino, orehe, cimet, vanili, (rum) in beljake, ki jih umesas in jim dodas navadn cukr... pustis, da vre neki minutk (npr: 10). Nato to prelijes po oblatnem listu, razmazes dodas list napolitanke spet nadevas in pokrijes z drugim listom. Medtem, ko se ohlaja, lahko pripravis cokoladni preliv, tako da 30g rastlinske masti raztopis in jo prelijes po zlomljenih/zdrobljenih cokoladnih kosckih (cokolade rabs glede na te kolicine do zdj 80g). To dvoje premesas in prelijes... das mal na mrzlo, recimo v hladilnik... x;)x

upam, da sem dokaj jasna... ker vse te kolicine pa cas in to, je drugac najbolje delat kr po obcutku x^x

pa tko obstaja po moje se pa se pa se inancic... x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

 

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

me veseli, da ti je jasno kt beli dan x:)x

pa lepo ustvarjaj... x;)x

ma ja itk, da ti bo ratal! ce ne prvic pa drugic... x:Dx sam tale ni tk "tezk", tko, da ti bo ju3 ratal x^x

 

crocuta... ves kj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeee k jih ne vem(o)

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

 

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

me veseli, da ti je jasno kt beli dan x:)x

pa lepo ustvarjaj... x;)x

ma ja itk, da ti bo ratal! ce ne prvic pa drugic... x:Dx sam tale ni tk "tezk", tko, da ti bo ju3 ratal x^x

 

crocuta... ves kj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeee k jih ne vem(o)

 

aj ok

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

JETRA V SMETANOVI OMAKI

 

 

SESTAVINE:

 

40 dag telečjih jeter

3 žlice olja (olivnega)

3 žlice sesekljane

čebule

sol

lovorjev list

3-4 žlice kisle

smetane

2-3dl juhe ali vode

sok pol limone

1 čajna žlička cocrcume( ni pa nujno)

 

 

PRIPRAVA:

 

Jetra narežemo na tanke rezine ter jih na čebuli pipražimo (dodamo corcumo) da zakrknejo.v skodelici zmešamo smetano,moko in juho ter prelijemo po jetrcah.Ko omaka prevre, jo osolimo in popramo.Okus izboljšamo z lovorjem in limoninim sokom.Jed ponudimo toplo.Lahko jo ponudimo s kruhom ki je bolj primerna za malico ali pa za kosilo s testeninami ali krompirjem.

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

ITALIJANSKE ČOKOLADNE KOCKE (Nergitas) za malo bolj izurjene

 

 

 

SESTAVINE:

 

125g mandeljnov

125g sladkorja

50g čokolade

5 beljakov

 

 

PRIPRAVA:

 

Mandeljne stolčemo s sladkorjem ali pa jih zmeljemo in zmešamo s sladkorjem,jim postopoma dodamo dva beljaka in raztopljeno čokolado. V to maso narahlo zmešamo trd sneg iz treh beljakov in jo namžemo približno dva in pol centimetra na papir. spečemo jo v zmerno razgreti pečici in takoj odstranimo papir z nje.Shlajeno pecivo čez pol prerežemo, namažemo eno polovico z masleno kremo s čokolado, jo pokrijemo z drugo polovico

in jo oblijemo s sladko glazuro s čokolado.Ko se kre3ma dobro strdi, razrežemo pecivo na majhne koščke z nožem, ki ga sproti pomakamo v vročo vodo.

 

 

o.p:PECIVO PECEMO PRIBLIŽNO 10 MIN

NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest mačona
HAHA PALAČINKE BREZ MOKE BOL TEŽKO , ČE PA TI8 ZNAS BREZ MOKE SPEČI POL SE PRIPOROČAM ZA RECEPT.

 

LP

:wOOt: xsmx

 

mene pa zanima, pri kšni temperaturi se peče tiramisu? :vio:

 

ej Crocuta, simpatična slikica ... stric ki žuga. x:Dx

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...



  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...