crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 caw stane se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane. bay lp crocuta caw stane se ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane. bay lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 caw stanese ti zavedas svoji izjavi ce je tako strupena zakaj jo ne izločijo iz prehrane in njikrej ne učijo o tvoji soli res so čudni te ljudje vsi nevejo nič o soli samo sstane ve .Res ne vem zakaj jo še uporablajmo v kuhinjske namene in jo prodajajo če je tako neverna. res te ne razumem sstane.bay lp crocutaPreberi si knjigo in razumi tudi ti http://www.salesalute.com/knjiga.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 caw stane nisi mi definiral odgovora ki sem ti ga zastavil zato prosim ce mi odgovori oz. napišeš hvala lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 caw stane nisi mi definiral odgovora ki sem ti ga zastavil zato prosim ce mi odgovori oz. napišeš hvalalp crocutaMoj dgovor imaš v knjigi, za odgovor, zakaj je nezdrava sol sploh v prodaji, pa se obrni na vlado. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Moj dgovor imaš v knjigi, za odgovor, zakaj je nezdrava sol sploh v prodaji, pa se obrni na vlado. zdej pa ze smesen ratujes ves pravis da vlada prepoveduje navadno sol zakaj je v rabi ce jo prepoveduje p.s ne rabim tvoje knjige vem pa da je sigurno koristna a zaradi tega res ne bom prebiral tvoje knjige ce lahko ti objasniš ker si baje stručko na tem področju pa da vidim kaj bos citeral. to postaja ze smesno jemo sol ki nas ubija pa ni prepovedana Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 to postaja ze smesno jemo sol ki nas ubija pa ni prepovedana To ni smešno, je tragično, smešno pa je, če ti misliš, da imam jaz več časa, da bom tebi vse še enkrat razlagal, kar sem napisal v knjigi, kot ti, da jo prebereš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 To ni smešno, je tragično, smešno pa je, če ti misliš, da imam jaz več časa, da bom tebi vse še enkrat razlagal, kar sem napisal v knjigi, kot ti, da jo prebereš stane zakaj jo pol ne prepovejo ti lahko napišeš to v parih besedah stane res ne razumem da me tako soliš Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 stane zakaj jo pol ne prepovejoPovej ti meni, zakaj je bila uporaba DDT prepovedana šele po mnogih letih uporabe. Očitno še ni osveščena dovolj velika kritična masa ljudi, ki bi od politikov izsilila takšno odločitev. Moje odkritje je staro šele dobrih pet let. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 caw sstane nisem stručko za sol sam če bi bla tamko zdravilna in nasa kuhinjska tok zan in bi iničevala nase telo mi verjemi bi bila ze umaknjena iz prodaje. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 caw sstanenisem stručko za sol sam če bi bla tamko zdravilna in nasa kuhinjska tok zan in bi iničevala nase telo mi verjemi bi bila ze umaknjena iz prodaje.Zakaj bi naj jaz, ali kdo drugi, verjel tebi, ki se še toliko nočeš potruditi, da bi prebral argumente Zdrava sol ni zdravilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 ej sstane lahko je pisat pa citerat težko je pa vse v javnosti dokazat zak ne pozdravis vse bolezni s soljo tega si tak solinar ne sme privoščiti da na nekatera vprašanja o soli sploh ne odgovori jaooo a ja stane pa za kaj bi brav nekaj kar me ne zanima in me utruja ker tebe sol zanima se znjo ukvarjas in hvala bogu da se sam ne pa druge k jih to ne zanima z soljo gnojit oz solit lp crocuta Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ej sstane zak ne pozdravis vse bolezni s soljoTi pravim, da sol ni zdravilo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Ti pravim, da sol ni zdravilo. popvedal pa si da nekatere bolezni zdraviš kaj zdej je zdravilo al ne Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 popvedal pa si da nekatere bolezni zdraviš kaj zdej je zdravilo al neNi. Vsaj banner si poglej na moji strani, če že knjige nočeš brat. Bolj na kratko, kaj je kaj, se pa ne da povedat. http://www.salesalute.com/forum/forum_showactivegroups.asp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 8. november 2006 Avtor Prijavi Deli 8. november 2006 MALO ZA ŠALO MALO ZARES REZANCI S TARTUFI - ZA PRIJETEN ZAKKLJUČEK VEČERA V POSTELJI ALI PA NA PRALNEM STROJU POTREBUJEMO ZA DVE OSEBI: 250 g REZANCEV10 g ČRNIH TARTUFOV1 ŽLICO MASLAMALO MLEKA IN SLADKE SMETANE1 RUMENJAKPARMEZANOLIVNO OLJESOL PRIPRAVA: REZANCE SKUHAMO PO NAVODILIH, ODCEDIMO IN VRNEMO V POSODO, TER PRELIJEMO Z OLIVNIM OLJEM IN POMEŠAMO IN POSTAVIMO NA TOPLO. TARTUFE NARIBAMO. V PONVI SEGREJEMO MASLO IN KO SE RAZTOPI DODAMO POLOVICO NARIBANIH TARTUFOV. PRAŽIMO KAKŠNO MINUTKO IN NATO ZALIJEMO Z MLEKOM IN SLADKO SMETANO. KO OMAKCA ZAVRE DODAMO RUMENJAK, VSE DOBRO PREMEŠAMO IN PRELIJEMO PO REZANCIH, KI SMO JIH MED TEM VEČKRAT PREMEŠALI. PREOSTALE TARTUFE POTROSIMO NA REZANCE IN WALLA. LAHKO POTROSITE TUDI PARMEZAN. A NE POZABITE! PARMEZAN SE UPORABLJA ZA IZBOLJŠAVO OKUSA. MSLIM, DA SI REZANCI S TARTUFI NE ZASLUŽIJO PARMEZANA. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Mene pa zanima kako se naredi figaro. Imam te vafel oblate .....vem da so v namazu orehi pa med mogoče....? Kako to naredit pa ne vem.Sem iskala že po internetu pa mi ni uspelo nič kaj takega najdet. Lepo prosim za recept. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 strelka na kj si me spomnila...s tem figarom... na-to, da sm ga enkt delala..., pa sm pozabla, da se sploh obstaja... caki skocm po recept... ja evo... nekak tko:uglavnem rabs dobro voljo za nadev: sladkor cca.600g, margarine 350g, zmlete orehe, 5 beljakov, vanili cukr, mal cimeta pa lahko ce ti pase se rum. Sladkor raztopis ob mesanju na zmernem ognju, dodajas margarino, orehe, cimet, vanili, (rum) in beljake, ki jih umesas in jim dodas navadn cukr... pustis, da vre neki minutk (npr: 10). Nato to prelijes po oblatnem listu, razmazes dodas list napolitanke spet nadevas in pokrijes z drugim listom. Medtem, ko se ohlaja, lahko pripravis cokoladni preliv, tako da 30g rastlinske masti raztopis in jo prelijes po zlomljenih/zdrobljenih cokoladnih kosckih (cokolade rabs glede na te kolicine do zdj 80g). To dvoje premesas in prelijes... das mal na mrzlo, recimo v hladilnik... upam, da sem dokaj jasna... ker vse te kolicine pa cas in to, je drugac najbolje delat kr po obcutku pa tko obstaja po moje se pa se pa se inancic... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 Hvala najlepša...kapica. Jasna kot beli dan sem že sprintala pa bom jutri tole ustvarjala...upam da mi bo uspelo....ker ... ja, resnično občudujem kuharske spretnosti nekaterih tu na forumu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 caw vidim da me ne rabite vec vse znate lepo to haha Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 me veseli, da ti je jasno kt beli dan pa lepo ustvarjaj... ma ja itk, da ti bo ratal! ce ne prvic pa drugic... sam tale ni tk "tezk", tko, da ti bo ju3 ratal crocuta... ves kj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeee k jih ne vem(o) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 me veseli, da ti je jasno kt beli dan pa lepo ustvarjaj... ma ja itk, da ti bo ratal! ce ne prvic pa drugic... sam tale ni tk "tezk", tko, da ti bo ju3 ratal crocuta... ves kj stvari je seeeeeeeeeeeeeeeeeee k jih ne vem(o) aj ok Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 JETRA V SMETANOVI OMAKI SESTAVINE: 40 dag telečjih jeter 3 žlice olja (olivnega) 3 žlice sesekljane čebulesollovorjev list3-4 žlice kisle smetane2-3dl juhe ali vodesok pol limone1 čajna žlička cocrcume( ni pa nujno) PRIPRAVA: Jetra narežemo na tanke rezine ter jih na čebuli pipražimo (dodamo corcumo) da zakrknejo.v skodelici zmešamo smetano,moko in juho ter prelijemo po jetrcah.Ko omaka prevre, jo osolimo in popramo.Okus izboljšamo z lovorjem in limoninim sokom.Jed ponudimo toplo.Lahko jo ponudimo s kruhom ki je bolj primerna za malico ali pa za kosilo s testeninami ali krompirjem. Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crocuta 17. november 2006 Avtor Prijavi Deli 17. november 2006 ITALIJANSKE ČOKOLADNE KOCKE (Nergitas) za malo bolj izurjene SESTAVINE: 125g mandeljnov125g sladkorja 50g čokolade 5 beljakov PRIPRAVA: Mandeljne stolčemo s sladkorjem ali pa jih zmeljemo in zmešamo s sladkorjem,jim postopoma dodamo dva beljaka in raztopljeno čokolado. V to maso narahlo zmešamo trd sneg iz treh beljakov in jo namžemo približno dva in pol centimetra na papir. spečemo jo v zmerno razgreti pečici in takoj odstranimo papir z nje.Shlajeno pecivo čez pol prerežemo, namažemo eno polovico z masleno kremo s čokolado, jo pokrijemo z drugo polovicoin jo oblijemo s sladko glazuro s čokolado.Ko se kre3ma dobro strdi, razrežemo pecivo na majhne koščke z nožem, ki ga sproti pomakamo v vročo vodo. o.p:PECIVO PECEMO PRIBLIŽNO 10 MIN Citiraj NE PIŠI KAR NEKAJ, ČE NE VEŠ JAOOOOOO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 17. november 2006 Prijavi Deli 17. november 2006 HAHA PALAČINKE BREZ MOKE BOL TEŽKO , ČE PA TI8 ZNAS BREZ MOKE SPEČI POL SE PRIPOROČAM ZA RECEPT. LP mene pa zanima, pri kšni temperaturi se peče tiramisu? ej Crocuta, simpatična slikica ... stric ki žuga. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.