E.C. 4. november 2006 Avtor Prijavi Deli 4. november 2006 Yuhuhu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zerkalo 4. november 2006 Prijavi Deli 4. november 2006 Yuhuhu! Citiraj Norost je vcasih najvecja modrost… Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Hja zanimivo tole res kako se iščemo in izprobavamo razno razne tehnike ,kako bi našli sebe,čeprav smo si blizu. Zase vem ,da sem človeško bitje rojeno z namenom ,spoznati svojo nalogo tukaj ,jo izpolniti in se naučiti kar največ. To, ali bo moje učenje lahko ali težko je odvisno od mene same. Ne čutim potrebe po raznih seansah in po iskanju prosvetljenja v skupnostih,ker sem našla svojo osebno zadovoljstvo in delujem po božji poti.Rojena sem ,kot katoličanka in v tej veri tudi nadaljujem svoje verovanje. Z samimi cerkvenjaki se ne strinjam vedno izbrala sem poti ,katere vodijo v boljši svet. Umikam se od negativcev in delam dobro za vsakogar,ki je dobrega potreben,in si to zasluži. Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 Hja zanimivo tole res kako se iščemo in izprobavamo razno razne tehnike ,kako bi našli sebe,čeprav smo si blizu. Zase vem ,da sem človeško bitje rojeno z namenom ,spoznati svojo nalogo tukaj ,jo izpolniti in se naučiti kar največ. To, ali bo moje učenje lahko ali težko je odvisno od mene same. Ne čutim potrebe po raznih seansah in po iskanju prosvetljenja v skupnostih,ker sem našla svojo osebno zadovoljstvo in delujem po božji poti.Rojena sem ,kot katoličanka in v tej veri tudi nadaljujem svoje verovanje. Z samimi cerkvenjaki se ne strinjam vedno izbrala sem poti ,katere vodijo v boljši svet. Umikam se od negativcev in delam dobro za vsakogar,ki je dobrega potreben,in si to zasluži. Yes. Različne tehnike, metode in tudi religijske Poti so pač "pripomoček" za doseganje izpolnjenosti, po mojem mnenju. Ja lepo, no. Če si srečna sama s sabo in zavedanjem svoje prave narave, potem je to to. I am happy for you. Katoliška vera ima res lepe osnove. Spoštujem to. Ja, tudi jaz se izogibam negativnostim (v osebni al pa kakršni koli drugi obliki). Le kaj naj počnem z negativnostjo? lol Lep pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Yes. Različne tehnike, metode in tudi religijske Poti so pač "pripomoček" za doseganje izpolnjenosti, po mojem mnenju. Ja lepo, no. Če si srečna sama s sabo in zavedanjem svoje prave narave, potem je to to. I am happy for you. Katoliška vera ima res lepe osnove. Spoštujem to.Ja, tudi jaz se izogibam negativnostim (v osebni al pa kakršni koli drugi obliki). Le kaj naj počnem z negativnostjo? lol Lep pozdrav! ZahvaljujemE.C. Želim ti vsako dobro. Želela bi pa povedati še to ,da me žalosti ,ker vse preveč ljudi luta od joge do reikija vse mogočih živih tehnik,ampak vsa ta poizkiušanja ,jih ,kaj kmalu pripelejo v nazadovanja ,namesto do napredovanja. Nekateri se popolnoma izgubijo in ne vedo več kje sploh so .Tavajo in tavajo , zapletajo se v skrajnosti ,odrekajo se vsemu samo ,da bi spoznali. Bogu hvala ,ker vem ,da je vse kar je potrebno početi,je to:Ko si lačen jej,ko si žejen pij ,ko želiš si ustvari, in nenazadnje,ko ti se zahoče ljubezni ,ljubi. AMEN Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 Želim ti vsako dobro. Želela bi pa povedati še to ,da me žalosti ,ker vse preveč ljudi luta od joge do reikija vse mogočih živih tehnik,ampak vsa ta poizkiušanja ,jih ,kaj kmalu pripelejo v nazadovanja ,namesto do napredovanja. Nekateri se popolnoma izgubijo in ne vedo več kje sploh so .Tavajo in tavajo , zapletajo se v skrajnosti ,odrekajo se vsemu samo ,da bi spoznali. Bogu hvala ,ker vem ,da je vse kar je potrebno početi,je to:Ko si lačen jej,ko si žejen pij ,ko želiš si ustvari, in nenazadnje,ko ti se zahoče ljubezni ,ljubi. AMEN Tnx. No, kar se tiče raznih tehnik (reiki, yoga al pa kar koli drugega), pomemben je uporabnik, ne pa tehnika. In če se uporabnik neke tehnike izgubi, zaluta, postane nesrečen, potem ni za to kriva tehnika.Če bi bilo tako, bi vsi reikisti kar nas obstaja na svetu in vsi, ki se ukvarjamo z yogo, bili že zdavnaj nesrečni in izgubljeni. Če povem drugače, se ti zdi, da je katoliška (al pa katera koloi druga) vera kriva za težave, ki jih imajo v svojih življenjih katoliki?Po mojem mnenju ne. Ljudje smo sami odgovorni za svoje stanje, nesmiselno je prelagati odgovornost zase na tehnike, druge ali pa celo religijo. Ali pa celo soditi tiste, ki se s katero koli teniko ukvarjajo...Taka je moja izkušnja. vse dobro tebi in tvojim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ROTI 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Tnx. No, kar se tiče raznih tehnik (reiki, yoga al pa kar koli drugega), pomemben je uporabnik, ne pa tehnika. In če se uporabnik neke tehnike izgubi, zaluta, postane nesrečen, potem ni za to kriva tehnika.Če bi bilo tako, bi vsi reikisti kar nas obstaja na svetu in vsi, ki se ukvarjamo z yogo, bili že zdavnaj nesrečni in izgubljeni. Če povem drugače, se ti zdi, da je katoliška (al pa katera koloi druga) vera kriva za težave, ki jih imajo v svojih življenjih katoliki?Po mojem mnenju ne. Ljudje smo sami odgovorni za svoje stanje, nesmiselno je prelagati odgovornost zase na tehnike, druge ali pa celo religijo. Ali pa celo soditi tiste, ki se s katero koli teniko ukvarjajo...Taka je moja izkušnja. vse dobro tebi in tvojim Sori! Moj namen ni bil prelagati odgovornost na tehnike ,katerekoli,--povedati sem hotela le to ,da se ljudje sami izgubljajo v iskanjih ,kar me žalosti.Jasno ,da so samo ljudje sami odgovorni za svoja početja. Nisem in ne mislim nikoli soditi nikogar in ničesar pozdravljam vse dobro v vseh Citiraj MISLI SO ČAROBNI DEL NAS SAMIH IN VODIJO NAS NA KRAJE,KJER NI LOČNIC NITI OMEJITEV Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jaz bi samo podal mnenje, da vsi ne rabijo iste tehnike. Vsak naj izbere svojo, pa naj bo petje, glasba, meditacija ali bilokaj in se naj ne obremenjuje z rezultati ali nekim ciljem. Mirno naj uživa v sedanjosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jaz bi samo podal mnenje, da vsi ne rabijo iste tehnike. Vsak naj izbere svojo, pa naj bo petje, glasba, meditacija ali bilokaj in se naj ne obremenjuje z rezultati ali nekim ciljem. Mirno naj uživa v sedanjosti. zelo lepo si to povedal ... Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Jaz bi samo podal mnenje, da vsi ne rabijo iste tehnike. Vsak naj izbere svojo, pa naj bo petje, glasba, meditacija ali bilokaj in se naj ne obremenjuje z rezultati ali nekim ciljem. Mirno naj uživa v sedanjosti. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 5. november 2006 Avtor Prijavi Deli 5. november 2006 Jaz bi samo podal mnenje, da vsi ne rabijo iste tehnike. Vsak naj izbere svojo, pa naj bo petje, glasba, meditacija ali bilokaj in se naj ne obremenjuje z rezultati ali nekim ciljem. Mirno naj uživa v sedanjosti. Yes, very well said. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
FixMinze 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Kakšna pa je ta tehnika, opis ? Citiraj Brez podpisa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 Kakšna pa je ta tehnika, opis ? Živjo kuvrtat Misliš tehnika Intenzvia razsvetljenja? Če misliš to, potem si prosim poglej opis tehnike (in vsega ostalega kar se tiče Intenziva) prek povezave spodaj (da ne lepim vsega tle):Originalna Tehnika IR >> Kratka razlaga tehnike IR:tehnika IR se izvaja v parih in tudi individualno (kontemplacija) in je sestavljena iz poglabljanja vase in komunikacije.Poglabljanje vase je v stilu Zen meditacij na kaonih (kdo sem jaz, kaj sem jaz in kaj je drugi).Komunikacija pomaga pri praznenju zavesti (pucanju čustev in umske navlake). Oboje skupaj plus pristen kontakt med dvema posameznikoma (tri dni v bistvu 16 ur na dan sediš nasproti drugega živega bitja in mu komuniciraš o sebi) plus format IR, ki ti omogoča popolno posvetitev delu na sebi za tri dni = velike možnosti izkustva samadhija.Več o samadhiju >> To je zelo zelo na kratko, napisane so pa seveda debele knjige o tej tehniki. Če te zanimajo podrobnosti ma kar pokliči na tel. št., ki jih dobiš na linku zgoraj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
highlander 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Pred dozivetjem Resnice pade vse. O njej ti na sreco ne more nihce nicesar povedati. Dozivi jo lahko vsak sam.Kdor pise svoja mnenja o IR in sam ni izkusil Kdo je, naj raje preneha prodajati svoje stanje uma in lepe stavke.Vsak radovednez, ki se udelezi IR in je prej mislil da je v "duhovnosti" nekaj dosegel, bo presenecen ob stiku z Resnico.Pogum bo poplacan 10000000000000000000........krat. Ni potrebno studirati tehniko, ker vam ne bo nic pomagalo. Pogum, to je vse kar rabite.Najvecji strah od vseh strahov je strah pred razsvetljenjem ali smrtjo. Ego se boji smrti in se bo branil na vse nacine, da ne umre.Ali ste pripravljeni premagati ta strah? Nagrada je cudovita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isabelle 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ...Clovek ... napreduje enostavno zato,ker sedaj za njegovimi odlocitvami in NAPORI stoji ON...se zaveda stvari.Tudi njegova ODPRTOST je sedaj VECJA in lahko je bolj SRECEN in izpolnjen v njegovem vsakdanjem zivljenju enostavno zato,ker ZIVI iz SEBE... in tako naprej. To je cita od zacetka.Prevzela me je.Zdi se mi cudovita in preprosta.Kot navodilo.In zakaj vse najpreprostejsi stvari so tako tezko uresnicljive? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 Pred dozivetjem Resnice pade vse. O njej ti na sreco ne more nihce nicesar povedati. Dozivi jo lahko vsak sam.Kdor pise svoja mnenja o IR in sam ni izkusil Kdo je, naj raje preneha prodajati svoje stanje uma in lepe stavke.Vsak radovednez, ki se udelezi IR in je prej mislil da je v "duhovnosti" nekaj dosegel, bo presenecen ob stiku z Resnico.Pogum bo poplacan 10000000000000000000........krat. Ni potrebno studirati tehniko, ker vam ne bo nic pomagalo. Pogum, to je vse kar rabite.Najvecji strah od vseh strahov je strah pred razsvetljenjem ali smrtjo. Ego se boji smrti in se bo branil na vse nacine, da ne umre.Ali ste pripravljeni premagati ta strah? Nagrada je cudovita. AMEN to that! highlander ...Clovek ... napreduje enostavno zato,ker sedaj za njegovimi odlocitvami in NAPORI stoji ON...se zaveda stvari.Tudi njegova ODPRTOST je sedaj VECJA in lahko je bolj SRECEN in izpolnjen v njegovem vsakdanjem zivljenju enostavno zato,ker ZIVI iz SEBE... in tako naprej. To je cita od zacetka.Prevzela me je.Zdi se mi cudovita in preprosta.Kot navodilo.In zakaj vse najpreprostejsi stvari so tako tezko uresnicljive? isabelle hi Ne vem za druge, ampak zame se je moje življenje po izkušnji na Intenzivu (lahko bi jo imel tudi kjerkoli drugje, seveda. Intenziv nikakor ni edina pametna in prava metoda) šele začelo. In tudi besede ki so te prevzele so le opis vsakdanjega zavedanja in truda, ki je res, priznam, včasih kr zelo potreben. Najlažje je sedeti v iluziji in se farbati da Resnica sploh ne obstaja. Ja, res pravo življenje v skladu z Resnico ni ravno lahko uresničljivo. Je pa zato zelo zelo bogato poplačano... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isabelle 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Strah pred smrtjo-ni najvecij strah na svetu. Dosti vecij je strah pred zivljenjem.Pred odlocitvami ki ga krojijo.Vcasih pred svojem ravnanjem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isabelle 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 ne govorim o tistih ,ki "sedijo v iluzijah". Tudi "pravo Zivljenje" je zelo relativna stvar.Kadar se kdo dotakne ODKRITOSTI reagiram spontano in cisto dobronamerno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 Strah pred smrtjo-ni najvecij strah na svetu. Dosti vecij je strah pred zivljenjem.Pred odlocitvami ki ga krojijo.Vcasih pred svojem ravnanjem. Ma ne dai no, isabelle! Sej si valda pogumno bitje in ko ti enkrat prevzemanje odgovornosti za (tvegane) odločitve res zašiba, si na konju. ne govorim o tistih ,ki "sedijo v iluzijah". Tudi "pravo Zivljenje" je zelo relativna stvar.Kadar se kdo dotakne ODKRITOSTI reagiram spontano in cisto dobronamerno. Ja, sej vem, je ok, dej. Lep sončni pozdrav iz sežane! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isabelle 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Tebi pa lep soncen pozdrav iz Kana,E.C. In nezameri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 Tebi pa lep soncen pozdrav iz Kana,E.C. In nezameri. Kana? Misliš Kranja? Ma kaj nej zamerim? Pijača ob priliki dej!lol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
isabelle 6. november 2006 Prijavi Deli 6. november 2006 Ne,ni iz Kranja.Trenutno sem na symposiumu v Kanu.Gartner Sympozyum it xpo. Zato te pozdravljam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
E.C. 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 Ne,ni iz Kranja.Trenutno sem na symposiumu v Kanu.Gartner Sympozyum it xpo. Zato te pozdravljam. Iz Kana pišeš?! To sm najdu na guglu:"...Symposium/ITxpo is the largest and most strategic conference for senior IT and business professionals..." Very impressive!! tnx za pozdrave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.