just4you 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Alora...?Nevem kje da začnem..? Pred 3mesci sem spoznala eno zelo vredu osebo...enega fanta..Na začetku sem mislila da se ma zelovzvišenega in preveč zaljubljenega samega vase...Ampak kot pravijo-videz vara...Začela sva se spoznavati,in sem spoznala da je res neki posebnega....Ko ga malo spoznaš,vidiš da ni tak kot si mislilda je....da se z njim pogovarjat,zna razmišljat sam,se ne obrača na druge,je zelo preprost in realen.Pišemo si vsak dan,če ne po mobiju,se čujemo 1x na dan preko neta..Je zabaven,sproščen in to mi jevšeč,ker se ne dela da je nekaj več,kot sem pričakovala da bo.Ob vikendih gremo skupaj ven (z družbo),plešemo,se zajebavamo..v bitsvu se mava mega.Zadnje čase,vedno ko grem domou,mi da ljupčka na lička..In tudi za roke sva se držala ko sva sedela.Vem da sva samo kolega,zato ne pričakujem in ne upam nič...Ker še sama nevem če bi imela kaj z njim..V bistvu nočem-a hočem..Nekomu težko zaupam,zato me to malo bolj matra.V bistvu je tako,da če bi videlada bi hotel kaj resnega,bi probala biti z njim (ker vem da je imel nekatere punce kr tko)..Štos je v tem,kr otem ne govoriva...Kaj je med nama pa to..ker se mi zdi prehitro in verjetno tudi njemu..Ampak res je da čebi hotel biti z mano kr tko,bi že kej probal..Al bi hotu srat,ali bi me šlatau...Ampak tega ne dela..Tudi sama nevem kaj je in kaj ni..zato sem si že večkrat rekla da je boljše da sva kolega,da nebi spet trpelapo nepotrebnem,ampak me vedno preseneti..Ali mi napiše da moreva iti obvezno sama na drink (ker nazadnjeso prisedle kolegice kr same),al vedno je nekaj...Tudi druge stvari se dogajajo...Vedno je nekaj kar me spomne nanj..Ali kdo kej reče isto kot on..Zajebavala svase neki o Dormeu in kr na štirih programih na 1x je bil Dormeo...Nikoli nisem še videla kako se kaka zvezda utrne,vedndar sm šla na en sprehod z enim kolegom ki je silu vame,prvo je reku en stavek isto ,kot reče on,nato sem se obrnila proč,in videla zvezdo ki se je utrnila..isto je pri njemu...In veliko skupnega imamo.. Moj najboljši kolega mi je reku par stvari:-da sem zaljubljena,ampak da tega ne vidim,da če mi ljupček na lička tolko pomeni kot mi ni nikoli..naj malo pomislim -in da če bi mu bilo vseeno,mi nebi tolko pisal kot mi..vsak dan..da očitno mu ni lih vseeno.. (?) Še eno vprašanje za moški spol (ki kot veste vas ženske kdaj ne razumemo) Pred mesecem je šel po delu na eno pijačo...Sprašujem to,ker še zdej nevem kaj naj si mislim.... (?)Tisti večer je pil...kar se je vidlo... No,prvo sva si malo pisala,pol čez neki časa pa dobila sporočilo v katerem me je uprašal: Me imaš kaj rada? ker še sama nisem vedela ali misliresno in kaj naj na to odgovorim,sem mu napisala...kaj spet si kej pil... in je napisal nazaj: Ma ne nisem pil samo si mi že tolko časa všeč pa hočem vedet če imam kakšno možnost.. Gledala sem sporočilo ker jasno mi ni bilo nič...Nato me je klical,ampak ni bil on..Bila je punca..in mi je rekla: "ei veš,to sem ti js pisala z njegovega telefona,ker je on isto napisal mojemu dragemu..ne vzet resno.."bila je pijana,ker sem se mogla 3x oglasit ker ni štekala...pisal mi je samo še sredi noči,da neve sploh kako jeprišel domou...in že ob 9h zjutraj kako sem...kar mi je bilo zelo čudno,saj tako zjutraj mi ni pisal še nikoli...verjetno je hotel videt če je vse vredu... reku je,da so mu punce vzele mobi-ki jih je prvič vidu oz.spoznal..nevem....kaj ni to čudno? x!x rekel je,da so zbrisala sporočila in če so mi kej pisale ali klicale....le kako je to vedu? x!x sporočilo je bilo napisano,tako kot on vedno piše.. x!x da je imel telefon na mizi in ni videl kdaj so mu ga vzele in pisale...? x!x drug vikend sva se dobila v port.pač smo šli ven..vsak s svojimi kolegi,pa smo se dobili pol vsi na enipijači..takrat sva se tudi držala za roke pod mizo vprašala sem ga v faco o teji štorji,da vidim kaj mi bo povedalv obraz... če bo kej spremenil zgodbo al kej tazga še neki ja,naj bi vzel telefon in kao pisal njenemu dragemu,to ni mogoče,ker smo že velikokrat bli na drinku,tudi z osebami ki jih on pozna miljon let,in niti mojega telefonani vzel da bi ga vsaj pogledal,pa so bili vsi mobiteli na mizi,zato ne verjamem da bi kr tko,osebi ki jo prvič vidi,vzeltelefon in pisal? x!x no,ni vedel kaj so mi pisale (kao al res ne..?),pa sm mu pokazala sporočila,komentiral ni nič...rekla sem mu da itaq sem vedla da ni to on pisal (bila sva oba malo pod dozo...ma malo hehe.. ) pogledal me je,in vprašal: da kako vem da ni on pisal tega..in zakaj naj bi to vedla.. pa sem mu rekla,da to ni njegov stil,in da tega nebi nikolinapisal ker ni v njegovi navadi.. in mi reče: kako pa veš da tega nisem js pisal? nevem no...to me je zmedlo še boljin res nevem še zdej,kaj je res in kaj ni.... tko da tipčki -mislite da je on pisal to ali ne?po naravi je tak bolj sramežljiv..bi lahko on to napisal?ampak da se mi boji kaj rečt? ker izgovori in zgodba je res kr neki...ni res?čudna ful... Samo me zanima kaj bi vi naredili na mojem mestu?Ali se mi splača it naprej,počasi,kar bo-pač bo...Ali naj smo raje kolegi?Samo za informacijo mi rabi,ker sem malo zmedena... pa hvala res Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 2. november 2006 Prijavi Deli 2. november 2006 Zaljubljenske težave, 15526364984696468689. epizoda. Linkov na sorodne teme je verjetno prav toliko. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 ma nisem zaljubljena.... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 ja ja...sei itaq ne-dej času čas....to mislim itaq ne.. tnxy* Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 2. november 2006 Avtor Prijavi Deli 2. november 2006 veš kako je reku moj kolega....ko sem bla 1x žalostna...in sm ga vprašalada zakaj (ženske) ne razmemo gdaj tipe....ko sm bla res na tleh.... in veš kaj mi je odgovoril?-veš...če bi ti fante razumela...pol bi ble na svetu same lejzbike... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 3. november 2006 Avtor Prijavi Deli 3. november 2006 Hehe... sei tipi so ponavad mal čudni, in se ne mormo razumet... sam nasprotja se privlačijo misliš...ker če bi že,bi kaj bilo ne?? Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 4. november 2006 Avtor Prijavi Deli 4. november 2006 Da bi usi isto delal... O madona... to bi biu polom hehe ah,manj se sekiraš boljše je... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 jaz tudi ne!!! da ne bo kdo mislu in si kej domišlju... mu izpulim jaja mršava. unless v moje ljubljene galuisses brez katerih ne mrem in čekulade, ki mi polepša jalf , brez prvih ne morem. beda jeza kipi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 5. november 2006 Prijavi Deli 5. november 2006 Dedci sux! Brez njih se pa tut ne da živet a že pri teh letih kaj šele bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 hihi Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 6. november 2006 Avtor Prijavi Deli 6. november 2006 za deci se ne laufa..če ti en uide-malo počaki,pa drug pride! Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ojoj nooo......... pa saj niso tipi slab no...... pa sej jih sploh nocem zagovarjat, sam sej tud oni nas vedno ne razumejo....... no ja da ne recem tega, da tud sama sebe vsasih ne razumem, in kaj nej zdej??? drugac pa pust casu cas...... pa mislm da smo vsi na tem, ko enkrat ne vemo kaj bi in koliko je ura..... tko da...... glavo gor pa gremo skos lajf Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ko jes ne wem kaj bi, se takoj uprašam: zakaj bi pa sploh krkoli mogu... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 ko jes ne wem kaj bi, se takoj uprašam: zakaj bi pa sploh krkoli mogu... Zato ker ce neki hočeš se mors za to tud potrudt, ne pride vse samo od sebe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 Zato ker ce neki hočeš se mors za to tud potrudt, ne pride vse samo od sebe. žou se morm s tabo strinjat.do neke mere Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 7. november 2006 Avtor Prijavi Deli 7. november 2006 Zato ker ce neki hočeš se mors za to tud potrudt, ne pride vse samo od sebe. Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 9. november 2006 Prijavi Deli 9. november 2006 ola! ej punca v tem primeru nimaš kaj izgubit, upogumi se in ga vprašaj kok je ura oz. kakšno je stanje, ne rabiš se obremenjevat ali je on pisal sms-e ali ne. Po mojem mnenju jih je pisal on v NE ravno treznem stanju, ko je imel dovolj poguma in zdaj v treznem pa mu je verjetno nerodno, ker je pač sramežljiv in so to samo izgovori, da so mu vzeli tel. in drugi pisali..... V glavnem, punce v najstniških letih ste itak bolj pogumne in korajžne od fantov kar se tiče ljubezenskih zadevic, tako da je to na tebi, če želiš izvedeti kaj fant čuti do tebe. In tako ne boš več v negotovosti Po mojem mnenju, ki sem ga dobil ko sm prebral to situacijo, si fantu zelo všeč. tako, da naj ti ne bo nerodno, enostavno ga vprašaj kaj čuti do tebe po svojih besedah(sej znaš), popolnoma preprosto in glej ga v oči! lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. november 2006 Prijavi Deli 10. november 2006 Zaljubljenske težave, 15526364984696468689. epizoda. Linkov na sorodne teme je verjetno prav toliko. Philosophers are searching for the primal cause of the Cause... but I have it... it's L I B I D O It makes the globe dancing Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 11. november 2006 Avtor Prijavi Deli 11. november 2006 ola! ej punca v tem primeru nimaš kaj izgubit, upogumi se in ga vprašaj kok je ura oz. kakšno je stanje, ne rabiš se obremenjevat ali je on pisal sms-e ali ne. Po mojem mnenju jih je pisal on v NE ravno treznem stanju, ko je imel dovolj poguma in zdaj v treznem pa mu je verjetno nerodno, ker je pač sramežljiv in so to samo izgovori, da so mu vzeli tel. in drugi pisali..... V glavnem, punce v najstniških letih ste itak bolj pogumne in korajžne od fantov kar se tiče ljubezenskih zadevic, tako da je to na tebi, če želiš izvedeti kaj fant čuti do tebe. In tako ne boš več v negotovosti Po mojem mnenju, ki sem ga dobil ko sm prebral to situacijo, si fantu zelo všeč. tako, da naj ti ne bo nerodno, enostavno ga vprašaj kaj čuti do tebe po svojih besedah(sej znaš), popolnoma preprosto in glej ga v oči! lp tnxy za ta lep komentar ***ampak sm pred 2dnevi zvedla da ma punco že 1 teden...drugi pravijo da jo ima kr tko...ki sploh nobenemu ni nič povedal..ma nevem...se ne sekiram tolko...ker veš kako je ne: Rad bi imel, pa nočeš vzeti. Nikoli ne boš imel, če ne boš vzel.. meni 1.korak ni težko naredit...maš prav sam...oramaj....je kar je... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. november 2006 Prijavi Deli 11. november 2006 Je bil mlad in vročekrven in ji je nežno vpil na na uho: "Te imam tako rad, da bi te kar požrl!" Na stara leta se je pa zaklinja, le zakaj te nisem So oni, ki se poročijo in jim je žal...So oni, ki ostanejo samski in jim je žal... Ni važno, s kom hodi kdo, važno je, da ti ne bo žal... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 13. november 2006 Avtor Prijavi Deli 13. november 2006 Je bil mlad in vročekrven in ji je nežno vpil na na uho: "Te imam tako rad, da bi te kar požrl!" Na stara leta se je pa zaklinja, le zakaj te nisem So oni, ki se poročijo in jim je žal...So oni, ki ostanejo samski in jim je žal... Ni važno, s kom hodi kdo, važno je, da ti ne bo žal... to je res ja... ne sme bit... hehe..ah..vse se da preživet..samo voljo moraš met... Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.