Marsa 23. julij 2002 Prijavi Deli 23. julij 2002 Na temle mestu bomo nizali gostilne, restavracije, gostišča, pizzerije in podobno, kjer smo sami dobro jedli ali smo zanje izvedeli iz zelo zanesljivih krogov, ki so nam blizu. Večkrat imamo namreč težave, saj se zdi, kot da se sploh ne da več dobro jesti.Pa te potem kdo napoti v fancy gostilno, ki je moderna in vse, a so svinjsko drage cene, dolgo čakaš in so totalno majhne porcije (še za nas, ki trije pojemo eno pico), je vse zmrznjeno, od daleč diši po starem olju, na koncu pa so še neprijazni, za nameček pa te še ogoljufajo.Tako morda na istem mestu lahko tudi opozarjamo na take, ki so se nam zdele slabe ali smo bili razočarani ali celo slabe volje v zvezi s ponudbo ali postrežbo ali seveda s cenami. Tako povejmo, kje smo jedli (gostilno in kraj - in po možnosti tudi, kako se pride do tja in kdaj je odprto, če vemo te podatke), kaj približno nudijo, kaj je specialiteta, kakšne so cene in postrežba, in kaj smo sami jedli in kakšen vtis smo dobili oz. zakaj nam je všeč (ali ni všeč) ta gostilna... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 Večkrat smo dobro jedli Pri Jerneju v Trnovem (morda je Lončarska ulica) - pride se z Opekarske ulice - pred krožnim križiščkom in bregom, vendar že po večjem mostu - zaviješ desno, če gledaš v smeri PROTI Golovcu. Sicer je pa tabla na Opekarski, ki se kar dobro vidi. Imajo odprto tudi ob nedeljah. Nudijo tudi kosila, imajo pa tudi izbrane jedi po naročilu. Pa tudi velik vrt in je prav prijetna atmosfera.Hrana je zelo okusna (juhe in pečenke in peciva ipd. pa jim kuha neka stara gospa in ima dejansko hrana okus po "babičini kuhinji". To pa ni bil primer v gostilni Pri babici (Tržaška - namesto da zaviješ levo na avtocesto greš naravnost po stari cesti za Vrhniko) - zelo znana in kao cenjena gostilna, a meni mimo in je nikakor ne morem priporočiti.Nekoč za štos skočili - čakali uro in pol, vsem se je ful mudilo, pa vseeno ni nič teklo, kot bi moralo, majhne porcije (mi zelo malo jemo, prav zares, a tukaj!!!), in drago!!! Za najbolj navadne makarone, ki si jih je izbral sin in za dve špinačni lasagni (in vsak smo spili samo cocacolo) smo dali več kot 6000 sit ali koliko že kakšni dve leti nazaj... Sploh mi ni bilo všeč, niti slučajno.. Gužva, a povsod si nekako stisnjen.. Prav poparjeni smo bili. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 23. julij 2002 Če imate radi pa pizze in domačnejšo atmosfero (se mi zdi predvsem primerna za moderno žensko ali dekliško družbo, pa tudi primerno za poslovni sestanek) - je moderno, a nekako staromodno - v bistvu zelo stajliš... Sicer so za nekaterimi mizami zoprni stoli oz. se z nogami tolčeš v robove mize, a je več separejev in celo v nadstropje in tudi zunaj imajo... - ... pa priporočam picerijo Piazza zraven Emone na Parmovi (v Ljubljani), kjer je tudi parkirišče.Tam imajo tudi cel kup vegetarijanskih zadev, lasagn, bučk, jedi z gobami in vsega mogočega.Ni zelo poceni, a je dobro in tudi drago ni.Nekaj časa že nisem bila, a ko smo bili nazadnje (bili smo nekajkrat), je vsakič bilo na nivoju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Na obali priporočam: ribe v Piranu pri Ivotu, samo pazite da so sveže in divje,ribe v Strunjanu Primorka, samo pazite zeeeelo drago,domača istrska hrana gostilna v Pomjanu in Kortah andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Poznam, kar nekaj dobrih in originalnih gostiln. Zelo pa se mi je zamerila gostilna Katrca pri študentskem naselju, kjer sem dobil za pol litra limonade brez sladkorja račun 800 SIT. lp Kljuka Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
irma 25. julij 2002 Prijavi Deli 25. julij 2002 Priporočam: Kmečki hram v Tomačevem (takoj na začetku, če prideš iz smeri Žale), kjer moramo pojesti gobovo juho v kuhovem krožniku - izvrstna. Gostilna pod Golavcem (Bizovik?), kjer poješ kaj mesnega - DOBRO IN POCENI. Ni ne vem kako IN (oprema) je pa zelo dobro. Pizza: draga a zelo dobra: Ljubljanski dvor. V KONZUMU 2002 - knjižica, ki jo je izdala MLADINA imaš en kup dobrih gostiln po celi Sloveniji. Fino v tej knjižici je to, da so notri tudi približne cene za 1 meni. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 quote:men je bla pa 'gostilna narobe' v mengsu vredu;domace sladice, zelenjavne plosce, prijazna postrezba,umirjen ambijent, cene prilagojene in povprecne.gostilna kjer sem lahko vmiru pojedev blizu je menda tudi volcji potok, moznost najema kocije, etc... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 26. julij 2002 Prijavi Deli 26. julij 2002 Če se boste kaj sprehajali okoli Kamniških planin in boste postali lačni: KOČA V KAMNIŠKI BISTRICI, še posebej med tednom! Imajo postrvi, ampak ne gojene, tiste ta prave iz bližine izvira Kamniške bistrice, (imajo tudi druge stvari) tudi poceni je. Pa še zelo lepa narava za sprehode, kolesarjenje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 6. avgust 2002 Prijavi Deli 6. avgust 2002 Za tiste,ki imajo radi tatarski biftek,priporčam; slišalo se bo morda hecno,ampak Pizzerio Sonja v Bistrici pri Naklem(po stari cesti iz Kranja proti Bledu).Skratka,priprava biftka na licu mesta.Domačica prinese do mize še nezačinjeno meso in ti pred teboj umeša biftek,začinjeno po željah gosta.Še vsakogar,ki sem peljal k njej na biftek je bil navdušen in se redno vrača.Celoten ambient je bolj na domači bazi,hotel sem poudarit,da kakšnega vinskega izbora ne boste deležni,v končni fazi je to pizzeria,ampak koprski refošk prav fino sede poleg izvrstnega tatarca.Aha ,cena:tatarski za dva(verjemite dovolj je velik)in pol litra refoška 3.000 SIT.Dober tek. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 @: Nejkica Ojla..... Prihajam iz Krasa, tako da vsem priporočam, da pridete kaj mimo..... Moje naj naj kraške gostilne so: 1. Gostilna Skok v Štorjah (po stari cesti Postojna-Sežana) 2. Gostilna Mahorčič v Rodiku (zelo znana, same pomembne osebe hodijo tja, rezervacija obvezna) 3. Ribje specialitete v Merčah pri Sežani, pa v Izoli pri Ribiču.. Sem najraje zahajam..... Kaj pa vi? Nejkica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 @:Mašinca Upam, da se ne bo slišal prevzetno, ampak največje gurmansko doživetje, sem izkusila v dvorcu Zemono. Vodeni Slow food je fantastičen, najejo se oči in želodčki. icon_smile_tongue.gif Res je sanjsko. Če se greš zares, traja celotna "seansa" okrog 5-6 ur, zato je zelo pomembno, da imaš sabu tudi dobro družbo. Res pa je, da zadeva ni za vsak dan, tako zaradi pomanjkanja časa, pa tut prov pocen ni. LPMašinca Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 @: Nejkica če te zanima slow food, potem pojdik Špacapanu v Komen......je ena izmed naj naj gostiln...dobili že polno nagrad........ lpNejkica Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lena 29. april 2003 Prijavi Deli 29. april 2003 Jaz pa vsem toplo priporočam, da če bodo kdaj v MB, naj gredo v odlično mehiško restavracijo Takos na Lent-niti slučajno ni drago-če si lahko privoščimo študenti, pa vsi vemo kako prazni so zmeraj študentski žepi , ambient je super, pa še naješ se sigurno-zadovolnji bodo tako vegetarijanci kot tudi mesojedci. Provajte, ne bo vam žal. Priporočam pa tudi kitajsko restavracijo v Kopru, ampak ne tisto, ki je že ful časa, ampak to, ki so odprli nekaj mesecev nazaj-ulice pa na žalost ne vem.Dobro je, solidne cene, pa še tako prijazni so, da še tisti ki je še tako slabe volje se jim mora nasmejat.Pa dober tek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. april 2003 Avtor Prijavi Deli 29. april 2003 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Orhideja 8. maj 2003 Prijavi Deli 8. maj 2003 Če slučajno zalutate na Obalo, pojdite na pizzo v Pizzerio Santa Lucia v Luciji. Tam imajo vse vrste pizz, njokov in testenin. Priporočam tudi pizzerio Gušt v Izoli, kjer je državni pizzopek in pa njegovo zmagovalno pizzo Nona Guština. Cene so dokaj visoke, ampak se splača. Dobra je tudi gostilna Belvi, na ceti proti Dragonji. Ali pa pojdite k Rodici, kjer so pogostili veliko znanih ljudi, med njimi celo skupino R.E.M. Domov boste šli lažji za par jurčkov, ampak vaš želodček bo popolnoma zadovoljen. Kitajska restavracija je najboljša v Kopru in sicer Zlati zmaj. Pa še kaj bi se našlo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 ena zanimiva za vegetarijance! jaz imam kar tezave s prehranjevanjem v gostilnah, ker pac ne jem mesa, pa jajc, pa jajcnih izdelkov,... tako, da v glavnem jem pizze pa pomfrije in trojne solate. sem pa vsa navdusena odkrila vegedrom (grozno ime b.w.), ki se je pred kratkim preselil v bivso majolko v siski. tam nobena hrana ne vsebuje mesa ali jajc. bila sem dvakrat, pa moram rect, da je splosen vtis kar dober. motilo me je le to, da je se kar mastno in slano, pa se to, da prej niso imeli nobenega alkohola, zdaj ga baje imajo. no pa postrezba je tudi bolj poduhovljena, torej tko bolj pocas. sladice so mi bile pa najbolj vsec, res vuau! pite pa strudli pa neke rezine pa ...lea Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. maj 2003 Prijavi Deli 9. maj 2003 Helow!Jap,Lea ima prav Vegedrom je baje zakon,sicer še sama nisem bila tam,ampak ko bom naslednjič v Lj,grem zagotovo tja.I love being a Vegetarian!Bodite v cvetju!Chandra Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 GOSTILNA PRI -u MENU: TITOVO JAJCEJOVANKIN SISAKKARDELJEVA REBRADOLANC NA DOLENJSKI NACHIN solate:MLADO BUKOVO LISTJE PO POHORSKOLUBJE NA POKLJUSHKI NACINREGRAD KAR TAKO sladice:KOMUNIST U FOJBILAH U FOJBIKOMUNIST U PARLAMENTU po narochilu:KROZNIK LDSZLSD NA ZHARUDESUS MA KO GA JEBE pijace:ZMAGOTOU KARAMBOLBARBIKIN KOKTAJLVILJUSHKIN KOKTAJL posebna ponudba dneva:TITOVA NOGA NA VIS IN NAZAJ se priporocha Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kljuka 10. maj 2003 Prijavi Deli 10. maj 2003 GOSTILNA PRI -u MENU: TITOVO JAJCEJOVANKIN SISAKKARDELJEVA REBRADOLANC NA DOLENJSKI NACHIN solate:MLADO BUKOVO LISTJE PO POHORSKOLUBJE NA POKLJUSHKI NACINREGRAD KAR TAKO sladice:KOMUNIST U FOJBILAH U FOJBIKOMUNIST U PARLAMENTU po narochilu:KROZNIK LDSZLSD NA ZHARUDESUS MA KO GA JEBE pijace:ZMAGOTOU KARAMBOLBARBIKIN KOKTAJLVILJUSHKIN KOKTAJL posebna ponudba dneva:TITOVA NOGA NA VIS IN NAZAJ se priporocha Citiraj Lep pozdrav! http://www.gamespy.com/avatars/av/GD/gd51.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Kot je Lena že povedala tud men je všeč Takos v MB, al v mestu pa tud v Euro parku, al kaj je že.. le da je tam mal bolj tak ambient.. kot je pač v trgovskih centrih.. Kar se morskih jedi tiče, pa tud drugih.. Asado v Levcu. Tud sladice majo dobre.. njam.. Pa picerija Verdi Verdi v Grižah.. Tam so pa najboljše pice doma. Všeč mi je pa tud restavracija pod Kolosejem v Ljubljani, tista italijanska. Pa kitajska restavracija v Kranju blizu avt. postaje. Sam trenutno nekam nimam veselja okrog kitajcev hodit. Je pa ena najboljših.. Tko res dobra hrana. Pa v Celju na Teharjah je tud dobra kitajska, sam čez uno v Kranju je ni.mushi Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 V CE okolici na stari Teharski cesti je:- gostišče Mlakar (veliko+ne drago), -pri Giga sport-u je picerija Oliva, ki ima takšne hamburgerje, da ti s krožnika visi (velike xxl 550 sit) in tako doooobreeee, da dol padeš, -Verdi-Verdi ima res pice 1A v Grižah samo malo težko najdeš. -Picerija v Arji vasi ima meni morsko najboljšo, dobiš školjke še v lupini s česnovo omako gor, kavijar. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sagarmatha 21. maj 2003 Prijavi Deli 21. maj 2003 Ce imate radi ajdo, je gostilna pri Liebru v Gameljnah zakon (na sredi vasi se zavije proti Rasici). Ajdo ponudijo na mnoge razlicne nacine: ajdova kasa, ajdovi zepki, postrv pecena v ajdi, ajdova sladica ipd. Izbirate lahko tudi med drugimi jedmi. Vrhunska gostilna za gurmane.Odlicna hrana je tudi v gostilni pri Kosirju, Tacenska 142, Ljubljana, izbira velika: testenine, pizze, jedi z zara, po narocilu...Na pizzo se spaca iti v Piramido na Celovski 55 v Ljubljani, najboljse pa so definitivno pri Kavalu (na Tacenski cesti pod klancem levo).Za gurmanske vecerje v umirjenem ambientu je Maxim pod Maximarketom. Odlicna hrana, odlicna postrezba, temu primerno malo visje cene.Naslednja odlicna je Casa del papa, Celovska c., nasproti Stare cerkve.Ljubitelji bolj eksoticne hrane: mehiska restavracija Mexico na Medvedovi v Ljubljani. Vse vec je dobrih gostiln! Dober tek! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 21. junij 2003 Prijavi Deli 21. junij 2003 Različne gostilne po sloveniji ...http://www.enaplus.com/1plus/prosti_cas/index.asp Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aljalja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Merce, za ljubitelje tartufov Vsi tisti, ki imate radi tartufe, pojdite v Merce. Imena gostilne se ne spomnim, je pa ob cerkvici na vrhu klanca. Od zunaj ne zgleda ne vem kaj, hrana je pa nora. Gospod sam nabira tartufe, zato so tudi porcije obilne. Imajo pa tudi super morsko hrano in nepozabne sladice, od katerih se ti mesa. Pa vse sveze, sproti narejeno in se prijazni so. Poleti je kar fino sedet zunaj pod drevesom, majo pa tudi uredu vrt. MERCHE/Merce so pri Sezani, ko zavijes iz avtoceste, najprej levo, potem pa v semaforiziranem kriziscu spel levo in se skor zaletis v to gostilnico, je pa tud na levi strani, nasproti zelezniske proge. S tipom se pa da tud zmenit, da gres z njim po tartufe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aljalja 1. julij 2003 Prijavi Deli 1. julij 2003 Javornik na Krki Ce date veliko na ambijent v katerem jeste, pojdite v na kosilo v penzijon, kajak klub Javornik, na Krki. Mize se po celem vrtu, v travi, pod drevjem, cisto ob reki. Prostora ni veliko, par miz. Hrana je ok, a ni stalnega menija, kar skuhajo-par jedi, je na razpolago.Odlicna je zelenjavna corba in pa postrvi. Sladice pecejo sami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.