Skoči na vsebino

Dobre gostilne

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Meni najljubša restavracija se nahaja v Kranju imenuje pa se Papala :2src:

:eek:

Dej mal opiš.

Kva majo, kakšne so cene, kva je najbolš...pa tko

xsrcx

o butl. pol to pomen, da si iz tistih koncev doma.

Jaz se spomnim, da če si hotel koga srečat, si šel na Brione, tm okrog leta 75, pa ke do 80tih.

Je blo tako, ja.

x:)x

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš
Deli na socialnih omrežjih

A je kdo tlele, k se spomn Brionov v Kranju?

Ja, jst. Predvsem groga in punča, na kterga smo hodil po kinu.

x:Dx x:px

Še eden tukaj ki se jih spomni... :palec: :palec:

Pa da so imeli navado prinest metlo tistim ki se zvečer do cajta niso skidal ven... :vio: x8Dx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Dej mal opiš.

Kva majo, kakšne so cene, kva je najbolš...pa tko

xsrcx

Je blo tako, ja.

Ja majo zlo solidne cene pa men najbolš je rižota z jurčki pa zelenjava s vegetarjanskimi klobasicami in ibi namazom. Za prilogo pa dobiš en kruh ali bolje rečeno pogačo ki jo sami pečejo in je ponavadi še topla. Nahaja se na klancu ki vodi v stari del kranja.http://papala0.tripod.com/

• 2 weeks later...
Nekak b'l ti paše, kadar govoriš o alkoholu, alkoholizmu in alkoholikih, kot pa o kuharjih.

lalala

ne se delat butlna, pa, rajš powej, če poznaš kakšnega kuharja, ki ni alkoholik x:px

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ma sej Zlata riba je mela v prejšnjih časih bl tak čuden sloves...kao bl gostilna za ....moško družbo.....

sej je tut janko biu u prejšnjih časih lep in mlad. zdej pa je samo še lep :o|o:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Ja meni najljubše gostilne so: Marinšek (v Kranju), gostilna Blegoš (Javorje), pa še bi se kaj našlo. Sam v telih dveh je pa res dobr za jest. x;)x

A ni Marinšek v Naklem... x?x :inocent:

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

V slovenski bistrici definitivno restavracija Potočnica, Neverjetno dobre postrvi in vse ostale sladkovodne ribe iz njihovih domačih ribnikov... Če boste kje tukaj morate sprobat!

Drugače pa z mojo drago rada zalutava v Mariboru pod pohorjem "pod vzpenjačo", kjer je skoraj vsako leto tudi zlata lisica v La cantino "la cantina". Tukaj je pa pica kot se šika! Tudi testenine in solate s super okusi in vedno dobra porcija. xsuperx

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

1. na palačinke v Romea

2. na slaščico v zvezdo

3. na kavico v La Petit

4. na pico h Kramarju

5. na razno razne specialitete v Da Buda

.

.

.

:D

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world.

Nelson Mandela

Do mene se kamor koli grem v restavracijo ali gostilno lepo vedejo, verjetno zarad napitnine, pa ker lepo pozdravim, pa ker ne pričakujem, da bodo vsi na rit padli ko me vidijo in ne mislim, da so oni tam zaradi mene in bi brez mene ne imeli kaj za jest.

Pa ne kompliciram ob morebitni pomoti naročila, pa ne kompliciram, če jastog nima okusa, če je brancin plastičen, če je vino razvodenelo in pregrešno drago, ne težim, ne grozim, ne razbijam, ne govorim "a vi veste kdo sem jaz" in podobne, ne zahtevam popustov, ne zahtevam povračila moralne in čustvene škode, ne pišem v knjige pritožb, ne tožarim šefu,, natakar pa bo dobil svoj del porcije napitnine, ki pri meni, kot to velja v omikanem svetu, znaša najmanj 20% zapitka, sicer pa nikoli manj od 10-20 evrov

:eek: Varda, varda, jušto pensaš da si se manir imparal, pun bonih propozitov, invece alla fine-si ćisto ino rovinan.

1. na palačinke v Romea

2. na slaščico v zvezdo

3. na kavico v La Petit

To bi kar drzalo ja :palec: x:px

Pico imam pa jaz se vedno najraje v Piazzi.

Pa v eni bolj skriti piceriji v Simonovem zalivu...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Najboljše pizze so v Kavalu.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...