free 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Hecam te Jst ne vem kaksne so cene, ker ne hodim dosti v gostilne sploh. Bi pa rekel da so pizze od 3 do 7 EUR recimo. Samo o tome? Kod mene na primer ima pizzeria ki su pocene od drugih - cene variiraju za istu stvar Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Cene v gostilnah- too much, so pizzerije cenejše. Je pa v LJ in KP vse neki dražje kot drugje. Na MB koncu sem pa papcal tudi do 30% ceneje. Skratka odvisen kaj naročiš za jest in pit. V LJ zapraviš za obično nedeljsko kosilo (aperitiv, predjed, glavna jed, desert) približno 20-30 evrov. Pizzerije pa imajo ceno od 5-10 evrov/ pizza. Odvisno ali je velika ali mala. Pijača pa nanese še dodatne dinarčke. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Cene v gostilnah- too much, so pizzerije cenejše. Je pa v LJ in KP vse neki dražje kot drugje. Na MB koncu sem pa papcal tudi do 30% ceneje. Skratka odvisen kaj naročiš za jest in pit. V LJ zapraviš za obično nedeljsko kosilo (aperitiv, predjed, glavna jed, desert) približno 20-30 evrov. Pizzerije pa imajo ceno od 5-10 evrov/ pizza. Odvisno ali je velika ali mala. Pijača pa nanese še dodatne dinarčke. Hvala, brezo! In freeju Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Bi pa rekel da so pizze od 3 do 7 EUR recimo. Za 3 eur jo boš pa bolj težko kje najdu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Za 3 eur jo boš pa bolj težko kje najdu... ne kregej se s freejom, pa bod hepi, da saj tatarsko dobiš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 pa bod hepi, da saj tatarsko dobiš Je ne konzumiram Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 18. december 2009 Prijavi Deli 18. december 2009 Je ne konzumiram sej free tut pice ne za 3 eure Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
matex 1. avgust 2010 Prijavi Deli 1. avgust 2010 Gostilna Knupleš, Močna 10 se nahaja ob stari cesti Maribor-Lenart, če pa se peljete iz MB po avtocesti zepeljete na izvoz Pernica in zavijte levo proti Lenartu. Gostilna se nahaja na prijetni lokaciji blizu jezera Pristava. Nudijo vam 10 vrst meni kosil (cena 8 €), domače narezke, gibanice in ostale sladice. V gostilni točijo kakovostno vino Nadvojvoda iz Meranovega, ki ga je treba poskusiti. Gostilna je odprta v petek, soboto in nedeljo od 10.00 pa do 20.00 ure. Poskusite in se sami prepričajte! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dayo 29. maj 2011 Prijavi Deli 29. maj 2011 Kdo ve, če še obstaja Vege-papala v Kranju? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 1. junij 2011 Prijavi Deli 1. junij 2011 Nazadnje bila v španski restavraciji Don Felipe imajo ful dobro za jest Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mela 12. junij 2011 Prijavi Deli 12. junij 2011 Če se znajdete v Mariboru pa na najboljšo pizzo na Sidro in na pijačo v 911 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 7. avgust 2013 Prijavi Deli 7. avgust 2013 O, kakšna "dobra" temahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif! Sem že razmišljala, ali obstaja kaj takšnegahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif V okolici Lj priporočam Kaščo Mrlačnik. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 7. avgust 2013 Prijavi Deli 7. avgust 2013 Kako že pravijo, o okusih se ne razpravljahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif Ja, meni osebno je dobra gostilna tista, ki ima sveže pripravljeno (meni) odlično ali vsaj dobro hrano, ki ne vsebuje moke povsod. Mislim, da izbiram takšne, ki ne poznajo mikrovalovk. Pojem ponavadi vse, razen pice v Angelu, ki jo potem nesem domovhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Mikrovalovko sem v svojem življenju uporabila 2-3x. Sama je nimam in je nikoli ne bi kupila, je pa v tem stanovanju kot oprema in je lepo spravljena drugje kot v kuhinji. Nepredstavljivo se mi zdi, da nekdo greje vodo za čaj ali hrano za otroka v njej. 1 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 7. avgust 2013 Prijavi Deli 7. avgust 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Cc_aScuB2L0 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Beli lotos 7. avgust 2013 Prijavi Deli 7. avgust 2013 Zelo dobre pizze http://www.aviopub.si/index.php/kje-smo Citiraj Vsak mora sam poiskati resnico. Sokrat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 9. avgust 2013 Prijavi Deli 9. avgust 2013 žal je tako, da če si postaviš kvalitativne zahteve glede hrane, potem se ne hraniš v skoraj nobeni gostilni ...Se strinjam. Ampak vedno pa ne gre, včasih se je pa tudi treba malo pregrešitihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png In takrat je dobro vedeti, kaj je na razpolago, da ne izbereš res česa neprimernega. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. avgust 2013 Prijavi Deli 9. avgust 2013 pir u flaš... pa slamico iz glawe... je več al manj powsod precej isto http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 9. avgust 2013 Prijavi Deli 9. avgust 2013 Ne, v Pivoljubu je (naj)boljšehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. avgust 2013 Prijavi Deli 9. avgust 2013 Ne, v Pivoljubu je (naj)boljšehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png hahahahahahaal pa se ti tam od samega uzburjenja samo slamca u glawci na hitr mal bolj skisa in se ti pol tut pir mal boljši zdi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png generalno gledano pa se mi zdi, da so gostilne precej boljše kot so ble učasih.res slaba gostilna pač ne preživi več u usej konkurenci kot je imamo danes.seweda pa je za nakoga dobra gostilna tista, k ima kupe mesa u porcijah, drugega potegne kej druzga.skratka usak ima svoj okus in kriterije in prav za vse... so se po njihovih kriterijih gostilne izboljšale. usaj meni se tko zdi.razen kitajskih... k so ble od zmeri zanič in swinjarija in tut dons ni nč drgač, kolkor slišim, če seweda je tip, k je 10 let imel kitajsko restavracijo usaj za silo verodostojen. jes bi itaq od lakote hin rihtu, čeb mogu samo tam jest. pa mehiške tut. bljak... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.pngživela marija terezija... za krompir, pa živeli zajci, k ne požrejo usega zelja, pa živel lord sendwič, pa živeli siciljanski reweži, k so pico pogruntal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Ne gre vsega metati v isti koš. Med mehiškimi ne moreš recimo primerjati Penasa z Imperiom. Od azijskih ponuja Shambala popolnoma drugo zgodbohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif. Pri kitajskih menda preseneti Kitajski vrt, vendar tam nisem bila že desetletje, zato govorim iz druge roke. Se pa obe predstavljata na Odprti kuhni. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Moram priznat, da v Sloveniji imamo na splošno kar precej izjemno kvalitetnih kuhinj,ki so na visokem nivoju...Drugače okusi so izjemno različni in najbolj razvajeni bodole z najboljšim komaj kaj zadovoljni. Se mi pa zdi, da imate v LJ bolj pestro izbiro... Osebno imam najraje čist domačo, avtentično po možnosti, se pa tudi ne bojim eksperimentov...Bom pa povdaril, da je to včasih izjemno težko ločit kaj je avtentično, še posebej pri nas,kjer se mešajo različne kuhinje.... Gurmani pač rabijo različnost in barvitost, ki pa je Slovenska kuhinja včasih ne zna ponudit... Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Meni je mehiška sicer dobra. Najboljši bi mi od teh bil Joe Penas. Nato Cantina, čeprav je tudi že ta razočarala. Ima pa kar velik promet, tako da predvidevam, da je bolj ali manj sveže. Imperio no go. V Mercatorju je Terasa Mexicana, kjer se kdaj ustavim. Tisto Mexico 1867 so včasih zelo hvalili, 2x sem jedla dostavo, pa nisem bila impresionirana. Za Kitajske se strinjam, so mi začele totalno smrdeti, četudi imajo določene stvari dobre. Če še nisi obiskala Odprte kuhne, predlagam, da poskusiš recimo rusko in turško (nisem vseh jedi, a meni je super, ker dobiš več majhnih stvari za poskusiti oziroma pač izbiraš, kaj bi, cene so zelo sprejemljive). Zadnjič sem videla, da imajo perzijsko, egipčanska pa me tam ni preveč prepričala, res so pa takrat imeli samo dve jedi. Tudi falafel se predstavljahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 matevž, zelje in pečenica, to je zakon http://smileyshack.files.wordpress.com/2010/12/seating_dinner_100-100.gif?w=25&h=29 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Veliko je takih restavracij, ki so se odprle in so se zelo trudili z vsem: dobro hrano, prijazno postrežbo, ko so pa razširili glas, so se pa izpridili. Najbolj od vsega pa pogrešam prijazen odnos uslužbencev. Ljudje se obnašajo kot da so nezamenljivi in kot da se lahko s strankami pogovarjajo kakor jim paše. Če bere tole zdajle kakšna kelnarca/kelnar ali pa lastnik restavracije, naj povem, da sem v kakšen lokal/restavracijo prenehala hodit samo zaradi neprijaznosti osebja. Poleg tega, da sem začutila odpor do dela, sem celo doživela zavijanje z očmi, ko sem naročila- kao: ojej delat bo treba. Ne vem, če se v teh časih, ko ljudje v vrsti čakajo na službe, lastniki lahko privoščite zanič, arogantno in neprijazno osebje. Ta trend je množičen v Ljubljani, malo manj na štajerskem koncu- čeprav se najdejo cvetke. Vem, da ljudi zmede, ker izgledam precej mlajša kot v resnici sem, ampak tudi jaz sem delala ogromno z ljudmi, pa sem vikala ljudi, ki so bili očitno veliko mlajši od mene- ker tako zahteva profesionalen odnos. (Vsakega moraš obravnavat korektno, prijazno in se zanj potrudit. Se mi je zgodilo, da sem morala kakšno stvar po 20krat dnevno razlagat ljudem, pa sem se vsakič potrudila, da sem zvenela kot da prvič razlagam.) Potem me pa smrklja študentovska vpraša: kaj boš? Da bi ji prisolila eno zidarsko... Ok, back on the track...če bo kdo hodil po Celju, se naj ustavi pri Franclu. Domača hrana na nivoju. Tudi strežba je bila zelo korektna vsakič ko sem bila tam. Zdaj me že nekaj časa ni bilo, ampak upam da je še vedno tako... http://www.rad-dobrojem.si/index.php?key=oceart&id=76 1 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 10. avgust 2013 Prijavi Deli 10. avgust 2013 Jap se strinjam, je pa prisotno vsepovsod...Posebej pa je potrebno izpostaviti dejstvo, da po večini strežejo študenti,ki nimajo blage veze kaj pomeni biti strežba, natakar in postrežba....Dober in odlično izobražen kelnar zna kako z ljudmi in mu je to nekaj življenskega,za razliko od študentskih afnač in podobno...Tu se kaže zgrešen šolski in zaposlitveni sistem pri nas... Vem pa, da se pri nas dobra postrežba išče, enako kot v Avstriji.!!! Veliko je takih restavracij, ki so se odprle in so se zelo trudili z vsem: dobro hrano, prijazno postrežbo, ko so pa razširili glas, so se pa izpridili. Najbolj od vsega pa pogrešam prijazen odnos uslužbencev. Ljudje se obnašajo kot da so nezamenljivi in kot da se lahko s strankami pogovarjajo kakor jim paše. Če bere tole zdajle kakšna kelnarca/kelnar ali pa lastnik restavracije, naj povem, da sem v kakšen lokal/restavracijo prenehala hodit samo zaradi neprijaznosti osebja. Poleg tega, da sem začutila odpor do dela, sem celo doživela zavijanje z očmi, ko sem naročila- kao: ojej delat bo treba. Ne vem, če se v teh časih, ko ljudje v vrsti čakajo na službe, lastniki lahko privoščite zanič, arogantno in neprijazno osebje. Ta trend je množičen v Ljubljani, malo manj na štajerskem koncu- čeprav se najdejo cvetke. Vem, da ljudi zmede, ker izgledam precej mlajša kot v resnici sem, ampak tudi jaz sem delala ogromno z ljudmi, pa sem vikala ljudi, ki so bili očitno veliko mlajši od mene- ker tako zahteva profesionalen odnos. (Vsakega moraš obravnavat korektno, prijazno in se zanj potrudit. Se mi je zgodilo, da sem morala kakšno stvar po 20krat dnevno razlagat ljudem, pa sem se vsakič potrudila, da sem zvenela kot da prvič razlagam.) Potem me pa smrklja študentovska vpraša: kaj boš? Da bi ji prisolila eno zidarsko... Ok, back on the track...če bo kdo hodil po Celju, se naj ustavi pri Franclu. Domača hrana na nivoju. Tudi strežba je bila zelo korektna vsakič ko sem bila tam. Zdaj me že nekaj časa ni bilo, ampak upam da je še vedno tako... http://www.rad-dobrojem.si/index.php?key=oceart&id=76 Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.