cosma 9. maj 2004 Prijavi Deli 9. maj 2004 Cosma, člouk dobi občutek, da se non stop po gostilnah klatiš. Ja, sej no... ...kako bi rekla, sem pazila, da nisem vseh napisala...sem se odločila, tale post razdelit na ene 3 ali 4 dele Pivo pa itaq, imam se neke posebne trenutno na zalogi, sam ga moram kar hitro pokurit, ker optimalno pivo drži 3 mesece max. dober okus, potem se pa začne spreminjat na slabše. Poznam kar dobro belgijske pire...ki jih je samo ene 450 ali 500 različnih ...a veš, kok sem boga, ko grem tja na obisk pa moram vse sprobat...jejhata Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Hm. Belgijski je po mojem Stela artois (lahko da se tudi motim). Po tem sem tolkel, ko sem živel v Belorusiji. Malo lažji - primeren za športat.Mam pa s temi stvarmi manj problemov - ugotovil sem namreč, da mi zelo veliko vrst piva ne ustreza. Zato takrat, ko najdem primernega, neham iskati in se držim tega - ostali me sploh ne zanimajo. Tako npr. pri nas pijem laško, še nikoli v življenju pa nisem poskusil smaila, netopirja in podobnih perov. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 V Japonski na Wolfovi sem jaz narocila glavni meni, k dobis juhco, potem veliko razlicnih vrst susija, za sladico je bil pa sladoled iz zelenega caja z mandeljni in sadno polivko. res dobra sladica. Mislim, da vse skupaj stane 3000sit. Aja, pri Cadu pa srbska:)...no saj, nisem mesojedec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ko sva se z Olgo vračala iz Maribora (naša Mavrična), se zvečer - kljub lakoti in celemu dnevu na nogah - nisva hotela naložiti težke hrane in sva se nekako "scenkala" za Trojane in "nekaj zelenjavnega". Namesto "klasične" bovle s skupaj nametano zelenjavo, sirom in jajci, ki jih moraš potem jesti drugo za drugim, če nočeš vsega sprementi v nekakšno ničemur podobno (beri: ogabno) zmešnjavo, sva dobila široka steklena krožnika, lepo garnirana in okusna. Vredno vsake pohvale! Cena: nič posebnega. Trojane tako in tako nikoli niso bile drage. Pod črto: za to ceno je bilo ODLIČNO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Včeraj sva uživala pri Mihovcu v Pirničah, super, pestra izbira, vse je bilo odlično!Sva malo praznovala, da sva že 12 let skupaj in moj god...Pohvalim lahko čisto vse, od česnove juhe, zrezka z jurčki, s pisano zelenjavno prilogo, kjer so bili še celo šparglji... do vročih višenj s čokoladnim sladoledom na koncu...(Joj, sem zdaj lačna, bi še kar danes k njim zavila, a so drugi plani in druge poti, bom danes kar sama "šef kuhinje" doma.)Stanka Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ko boste na Notranjskem, nujno v gostilno Mlakar v Markovec, obvezno naročiti kavro in POhorsko omleto, če ste vsaj štirje . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ena gostilna je iz MB proti MS pa sem pozabila kak se ji reče.. skratka full special baje.. ŠARLOTA je pa njihova specialiteta.. bom vprašala eno gospo ko jo vidim kak se že reče, če greva v Radence na lauf.... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SKA - Vi 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ko kupujete hrano ali pa greste v restavracijo... Gledate na ceno?Vzamete izdelek, ki je najdrazji ( ker je verjetno kvalitetnejsi ) ali pazite koliko zapravite?Kaj pa v restavracijah? Citiraj Ni vse slabo, kar se ne sveti. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Ena dobra gostilna je v Ljubljani, v Tomacevem. Imenuje se Pri Kovacu oz Kovac..Po gostilnah sem bolj malo, a Kovač v Tomačevem je zame po vseh letih še vedno zakon! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 A je to tam zraven renault servisa in second hand trgovine s pohistvom? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Sej je res! Pa tut cene so kul Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 second hand trgovine s pohistvom? , za renault pa nisem ziher Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 No saj se mi je zdelo, pa itak ni ravno zraven - tam v blizini je pac... grem 'veckrat' tam mimo, pa me je vedno zanimalo, kaksna je pa kaj hrana tu, pa vedno so ful dobri cari parkirani spredaj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mhm, naš šefek hodi pogosto tja, pa službeno gremo, privat pa nekak ni moj stil, se ne počutim v takih ambientih, pa tudi moja denarnica bi ekspres shujšala . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. maj 2004 Avtor Prijavi Deli 10. maj 2004 Aja? A drago da je? Pa saj tako posebnega pa spet ni videti... fino je malo vedeti, ko bi kdaj sel kam takole, pa nimas ideje ali se zafrknes, tako gres pa samo na LNF, najdes tole temo in imas ful nasvetov, pa kul je, ker je z vseh koncev (stajerski, primorski, lj...)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Pa ni tako. Priblizno isto kot v podobnih restavracijah. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 ena gostilna je iz MB proti MS pa sem pozabila kak se ji reče.. skratka full special baje.. ŠARLOTA je pa njihova specialiteta.. bom vprašala eno gospo ko jo vidim kak se že reče, če greva v Radence na lauf.... Mushi, gostilna ŠIKER The best šarlota Tud hrana je ok. Pa še jezero je v bližini in lahko greš po papici mal na sprehod. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mhm, naš šefek hodi pogosto tja, pa službeno gremo, privat pa nekak ni moj stil, se ne počutim v takih ambientih, pa tudi moja denarnica bi ekspres shujšala .Zato pa ne hodim tja vsak dan... Za kako svečano priliko pa vseeno raje jem manjšo količino boljše hrane... Ampak je zato vse na nivoju, tudi postrežba.Auuu, sem se ravno spomnil njihovega čudovitega jabolčnega zavitka.. P.S. Kaj ni lepo, ko je spet ponedeljek? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 v ljubljani...parlament pa pr skelet... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mirje v ljubljani na viču ob tržaški Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Poleti.... zame...definitivno pri Noni pod dolgim mostom (tudi notri je kulsko) Ambient zunaj je zelo romantičen, ko sediš na mostičku in svečke gorijo in potoček žubori in za konec tedna kakšna živa muzika ......hrana pa je tudi na nivoju ....ni pretirano drago .....pester solatni bife....ribice, školjke....mjask - vedno je bilo odlično CL Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Mene vedno zanima azmerje cena/kvaliteta. Če gledam na kvaliteto ob ne prehudih cenah, no to sem že omenil. Če pa gledam na ceno pri zadovoljivi kvaliteti, potem sem pred časom dobro jedel Pri Kopaču na Brezovici pri Ljubljani (v smeri Vrhnike, na desni kmalu za odcepom za Podpeč).Drugo: enkrat smo dobro jedli pri Pečariču (ob jezu Malega Grabna) tudi ni bilo drago, Žabar naj bi bil drag, Hano tudi ne hvalijo toliko, kot je draga, Kaval, ki ga omenja Marsa, ima menda odlično toskansko kuhinjo (in toskanska vina)!, pri Čadu nisem bil več tako zadovoljen, Narobe v Mengšu se nam je zdel kar drag za tisto, kar je nudil, ne vem, kaj je sedaj z Mikijem, definitivno smo tam jedli zelo dobro, ampak cene so tudi bile "primerne", od picerij je definitivno Ljubljanski dvor naj!, moja draga je bila kar jezna, ko sem se hecal, da bom naročil eno "kopalniško pico", zunaj je ambient super, znotraj pa je za moj okus preveč ploščic... Od picerij smo poskusili tudi Botra na Vrhniki, tudi OK, v Fokulusu smo bili že davno in se ne spomnim, kako je bilo, itd. Morda bo pa komu kaj koristno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Jp, "Pr Kovač"...stara gostilna; ki so jo /moja ocena/ z renoviranjem precej...khmm osiromašili... Ni več tistega toplega in domačega (če primerjam danes in pred 20 leti...). Sicer pa - roko na srce - mož me je vozil tja večkrat, ko sva bila v fazi osvajanja...sedaj pa bolj za "ta velike praznike"... Ker je to vas, kjer bi morala živeti...(če bi ne bila trda prekmurka, ki nikoli ne bo GOVORILA ampak vedno samo GUČALA)...mi ob spominu vedno spreleti občutek... le kaj bi bilo, če bi se odločila TAKRAT živeti v metropoli... Šiker pa je . Večerja ob praznovanju rojstnega dne - za 4 osebe - 42.000,00 sit... Na nivoju (naslednji teden pa doma: grah z zeljem, bujta repa, kisla juha, jota, prebrabnac itd...itd...itd.... ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 Meni tudi 'pri babici' nič posebnega (čeprav škampe na buzaro so imeli njamsi)... Puccini mi je bil vedno kar olrajt, Žabar tudi (mi pa ambient ni ravno), Narobe v Mengšu je kar OK, posebno, poleti na vrtu je fajn, kakšna ajdova kaša z jurčki), tud DaMattia v Trzinu dobre testenince nardi (bohvarij, da se vam šef nalima za mizo), na krasu smo zvohali eno mega oštarijo, čist domačo (teden kraške kuhinje ), samo pozabla naslov, Šporn v Radomljah tud kar vredi z ambientom vred.. svoje cajte pa smo blazno radi šli v Grožnjan v eno čist vaško oštarijo - jako fajn Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 10. maj 2004 Prijavi Deli 10. maj 2004 O Sanjalica, kaj bi le bilo, če bi ti ostala v tej vasi pri Ljubljani... , potem bi bili skoraj sosedi.DaMattia tudi meni bilo ok.No pa Kopač, kot je Piko že rekel kar ok. Pa Pri Tinčku (Burica)-ravno tako piščanček varijanta in pa Tavčar-malce dražje, pa ni vedno erste klase.Narobe v Mengšu tudi ok....pa pri Žlahti v Podutiku, okusna hrana in prijazne cene ali pa Kmečki hram v Tomačevem ravno tako zelo u redu hrana.Pri Jernejčku je tudi v redu.Aha pa na Via Bono sem skoraj pozabila ob vikendih imajo self service kosila, kar je fino za spremembo, veliko različnih vrst hrane, ambient in postrežba tudi ok, ravno tako cene. V Mariboru oz. okolici sem bila nekajkrat navdušena nad Sobočanom, nazadnje je bilo pa skoraj :xx!: , potem pa še un dvorec v Framu...so so...To soboto se spet odpravljam na gurmanske užitke v štajersko prestolnico, se pustim presenetiti. No da omenim še Mayer na Bledu, vse bp + odlična vinska klet. Hrana, postrežba in ambient zelo v redu, račun pa tudi za tale rang. Pa še dodatek za Nosoroga: Belgijci imajo za svoje prvo pivo Jupiler in ne Stello in so prav presenečeni, ko spoznajo oboževalce Stelle tukaj. Prav dobro je tudi Leffe in pa še nekaj drugih. Pri njih mi je všeč, ker imajo verzije piva kao doppel in pa triple huh te so fajni, bolj aromatični. Meni se še posebej dopade Doppel Palm, ki ga dobiš samo ob božičnem času. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.