Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 a mas rada francosko hrano pol ocitno, ce je bil ta izbor (najbrz je bilo ipak na racun vcerajsnjega dne tole )? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 jaz pa ne, mene sploh ne gane govort o hrani... ali ce kdo zraven mene je... pac, je. ce pa disi, pa ce se mi postavi pred nos, pa ratam lacna in lohk vedno jem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Jaaaaaa ( pravzaprav imam rada vecino stvari povezanih s francijo - obozujem jezik, njihova smucisca, obalo, glavno mesto, kulinariko, ljudje so malce arogantni, ampak gre... ). Ja naprimer korenckova juha po francosko ( s ocvrto rukolo, nekimi semeni in se dodatki, katere sploh ne poznam ). Super je bila. Pa baje je bila tudi spargeljeva z ostrigo Glavne jedi...naprimer zvitki morskega lista s potocnim rakom in rizek...pa vegi verjante s sirom...pa tak..mislim res dobro. sladice so pa presezek vsega Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 saj jaz tud, ves, Michelle, zato sem pa tud sla na intenzivno francoscino tedaj na subicki... pa hrana tud, ja... zelo mi je vsec juzna francija, blazno, pa sploh dezela, folk je pa dejansko tak kot je rek: 'francoza se narest'. ne mors verjet - NOCJO govort anglesko, tud ce znajo. pa tud ce se nic ne mores sporazumet - so tolk trmasti (ze veckrat dozivela, pa se lomila pol v francoscini, kaj sem pa hotla, revica )... slisi se pa tole zlo po mojem okusu, so mi vsec taksnele zadeve, morske, pa rukola pa sircki pa vse tole...ej, sam tud mal lacna nisem ratala, a ni hec v bistvu.. aja, 11:25. haha... Dober tek, Mystica! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Na dolenjskem koncu se super je pri Rakarju v Trebnjem , na kmečkem turizmu Javornik na Krki (postrv!, domač štrudelj s skuto in marelicami), v Ljubljani v Asu (mljask), pa pri Breskvarju, pa pri Oljki v City parku (hrana super, le ambient butast-Interspar pač), na Primorskem Pri Ribiču v Seči ali v Marini v Portorožu, v Lescah Tulipan.To je moj TOP 6 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Glede Ribica in Marine se strinjam Ribic je sicer malce drag, ampak v redu Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> na kmečkem turizmu Javornik na Krki (postrv!heh, glih par postov nazaj sem omenila tole. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Most na Drini v Beogradu-definitivno dalec najboljsi futer kar sem jih kdaj jedel, sicer je boljse da mizis ko si noter... Sam pa sej itak sploh nisi prisoten, ko jes take nebeske zadevscine. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede Ribica in Marine se strinjam Ribic je sicer malce drag, ampak v redu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 Joj men tud ene par srbskih, tud v BG pa v Nisu, HALOOOOOOOO!!!!!Kako se je pa tam jedlo! In za kaksne dnarje! Polko so nam zaigrali kao slovenci pa to, na konc...V BG pa tud, kar na enem splavu al kaj je ze bilo, hudo, joj kaj si me spomnil kok je bilo vedno dbest v Beogradu! ** jaz pa se jezim vsakic znova, ko ugotavljam, da je nadstandard preprosto in normalno jesti. Halo! namest da bi bil to standard.Mislim da moram v asa pa dat ful casha da mi ribo pripravijo mal slabs kot jo sama, a ipak kao se najboljs, natur pa to.Halo!!!!In dons recem... po mojem je nekaksna 'norma' to - folk je pac zadovoljen, masa (ce jejo v macdonaldsih!! ). In mitja kihne tik za tem. Mislim da moram ne vem kaksne afnarije se zganjat, pa slow food kao nekaj pa ne vem kaj...da ugotovim, da doma je najboljs hrana... tud kadar je ni. Tko da mors pol na te sminkerske plejse hodit, da dobis priblizek. Vecinoma. pa se nekaj me BLAZNO moti - da se sfizhi vse... da se ne ohranja kvaliteta (evo venere v biku), zanesljivosti manjka tule,... Gres nekam 3x, pa je dbest, pol gres pa 1x pa je zanic, ajde das se eno sanso cez nekaj cajta, ne, zanic pa konc!!!Kasnej izves, da imajo novega kuharja - jasno, oni prejsnji (ful dober) je hotel vec... tile so pa stisnili, mislili, saj zna vsak kuhat.Pajade. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> :xx!:Kaj zdaj mutiš, govoriš o izolskih lokalih, ali katerih drugih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 men je blo dbest v 'neznani' (meni oz. si nisem zapomnila, sicer pa kao nad varianta) ostariji na krasu, pa se v Bricu tik pred koprom (razen da mi je teran ljubsi kot refosk, je pa dober tale njihov, tud znan pa tko), kamor me je peljala ista Lunatka.To pa je blo!!! Cist po mojem okusu, to pa res. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj men tud ene par srbskih, tud v BG pa v Nisu, HALOOOOOOOO!!!!!Kako se je pa tam jedlo! In za kaksne dnarje! Polko so nam zaigrali kao slovenci pa to, na konc...V BG pa tud, kar na enem splavu al kaj je ze bilo, hudo, joj kaj si me spomnil kok je bilo vedno dbest v Beogradu! No sej, ce kot turist denarnico odpres-potem je povsod zelo lepo in ljudje so zelooo prijazni in oh in sploh. Sam v Beogradu ful nisem filinga, da folk to fejka kot recimo kje drugje. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 Prijaznost ni dost (zame, jaz ne maram sniki fejsis), mora bit pristno, point je sam v pocutit se dobr, dobit dbest uslugo - sam ne tko da pise slow food in da to zdaj pomeni, da dobim miceno porcijico, cel dan tam izi zdim in placam totalne cashe. To je meni ogabno... norca delanje... kot da nam ni jasno, kolk kaj stane in kot da doma nihce ne kuha. V BG pa so res taki, gostoljubni. In RADI majo slovence, ne pa mi, ki smo vzviseni in samozadostni - na tem koncu, na drugih pa v rit lezemo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ja. Jaz tudi ne maram priliznjenosti. Bodi človek ali pa nič. Raje imam celo če je faca resna, mogoče kakšna zaskrbljenost gor, celo odtenek slabe volje, kot pa smehec, ki ne seže niti do polovice ličnic.Včeraj nazaj grede ustavili v eni gostilini..ful gužva, tako zelo, da ni bilo miz. Dobro napapcali, dobro plačali..pa ajd..res sestradani bili..pa naj jim pol bo. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 2. maj 2005 Sam ce si zadovoljen, to je merilo... tud placas... ajde, ne pa da je po defoltu drago a slabo. Tko je blo pri babici - ko so vsi tolk hvalili, jaz pa bila cist razocarana, pa ful drago placali, pa FUUUUL cajta cakali, kot tazadnji caplji.... tko da, vse mi je bilo bad, tud 1x nismo sli vec tja... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Heh isto bilo včeraj na Bledu. Že res da gužva, ampak da smo za ušiva dva soka in dva švepsa skoraj dva tisočaka pustili je pa skoraj malo preveč. Pa ni bil point samo v tem. Ful turistov, z vseh koncev..natakarjev precej - so le pričakovali,da bo tako, potem nas tip kar v hrvaščini nagovori(ok. je že res, da sem črna in bi komot lahko bila odavde), potem čakali dolgo na pijačko in ko pride tip z računom hoče moj kar omedlet bi se kar prec vstal in odšibal ne vem kam..e pa ne boš...bomo pa še malo sedeli(mogoče smo tudi stole plačali) in uživali v razgledu(zavestno bila hudobna...ker smo seveda zasedali dragocen plac, pa bi ziher še kdo prišel..pa zaradi nas ni mogel ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj zdaj mutiš, govoriš o izolskih lokalih, ali katerih drugih Kaj mutim? Ce te zanima, vprasaj, ne pa s smajliji po katerih nimam pojma da sprasujes in so le izguba casa. Na dolenjskem koncu se super je pri Rakarju v Trebnjem , na kmečkem turizmu Javornik na Krki (postrv!, domač štrudelj s skuto in marelicami), v Ljubljani v Asu (mljask), pa pri Breskvarju, pa pri Oljki v City parku (hrana super, le ambient butast-Interspar pač), na Primorskem Pri Ribiču v Seči ali v Marini v Portorožu, v Lescah Tulipan.To je moj TOP 6 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj mutim? Ce te zanima, vprasaj, ne pa s smajliji po katerih nimam pojma da sprasujes in so le izguba casa.S tvojim izborom se strinjam, me je pa malo zavedlo, ker je bilo ravno takrat govora o izolskih lokalih.Smail. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. maj 2005 Prijavi Deli 6. maj 2005 Izbiramo dobro gostilno za jutri. Ti dve Michelini sta res dobri. Je kakšna tudi v Izoli taka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Joj, vceraj sem bila v Kitajski v Jarsah. Do zdaj mi je bilo dobro, ampak vceraj so me pa razocarali. Imajo meni razdeljen na vec delov in jaz sem pac narocila vegetarijansko jed, se vprasala sem jo, ce ni nobenih mesnih stvari in je rekla da ne. Dobila sem zdraven se ogromno sunke, pomesane v tisto zelenjavo Pa poklicem natakarja, pa on, da bi se morala prej pozanimat in prav nesramno....se mi je kar malce odklopilo in sem mu lepo razlozila, kje sem to jed prebrala in potem je kar sel...cez ene 5 minut je nazaj prisel in se opravicil, da je res njihova napaka Pol so mi sicer prineslii novo jed, ampak tista zacetno nadiranje natakarja mi je bilo cisto mimo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Smail.sstane ti si meni taki rokenrol. smail Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mesija 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 No ne vem ali je že kdo omenil vendar na primorskem natančneje v Kortah in se imenuje Gostilna Korte. Sicer ko prideš pred objek vse skupaj zgleda bolj komunistični zadružni dom AMPAK hrana je pa NORO NORO DOBRA. Če bo kdor koli na tem koncu se splača probat ne,ne,ne to mora probat- zelenjava na žaru solate kar se ti poželi in vse je zelo,zelo domače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 ....včeraj sem bila na malci v Mercuriusu. Ful dobr, vse ima tako po domačem okus. Jaz sem jedla njoke s špinačo, pa sem bla ful presenečena, ker so bli domači in ne kupljeni. Zelo okusno Po novem majo pa tud pice in baje so tud kr OK! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.