katu 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 ravnokar sem prišla iz gostilne Gorenc v Kranju. Moram reči, da imajo noro dobre lazanje pa pice so tudi carske.Tudi postrežba je zakon, ne glede kako imajo zasedeno zmeraj so prijazni. U glavnem, če boste v kranju pejte probat. V Ljubljani pa itaq Vegedrom vlada. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 Ribič na Sečoveljskih solinah božanska hrana in postrežba na nivoju, da o svežem morskem zraku in lepi okolici ne izgubljam besed! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribič na Sečoveljskih solinah božanska hrana in postrežba na nivoju, da o svežem morskem zraku in lepi okolici ne izgubljam besed! S tvojim zadnjim delom stavka...se strinjam...ostalo pa je bilo, kar se tiče okusa...tako tako...v glavnem sem jedel dosti slabše ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Most na Drini v Beogradu-definitivno dalec najboljsi futer kar sem jih kdaj jedel, sicer je boljse da mizis ko si noter... Sam pa sej itak sploh nisi prisoten, ko jes take nebeske zadevscine. Sinko, predpostavljam, da si bil v lokalu 'Marš na Drinu' (most je bolj za Bosance, Srbi so bolj za fight), na Dorćolu, v ulici carja Dušana. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 V Kubedu je tudi ena gostilna dobro za jest; večinoma hodijo tja Italijani - gurmani Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V Kubedu je tudi ena gostilna dobro za jest; večinoma hodijo tja Italijani - gurmani Katera pa? Ena je pri Blaženki (gospodarica), sami pečejo blazne hlebčke in imajo neverjetne telečje krače. Ena pa malo naprej, ne poznam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ko boste na Notranjskem, nujno v gostilno Mlakar v Markovec, obvezno naročiti kavro in POhorsko omleto, če ste vsaj štirje . Opa to je pa lepo slišat čeprav jaz pojem pohorsko tudi sam Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 picerija afrika - braslovče....če vas bo pot gdaj zanesla v naše konce se definitivno splača.....odlične pice, testenine, sladice in še marsikaj Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Pri nam na Koroškem pa imamo v Slovenj Gradcu kar pesto ponudbo v Hotelu Slovenj Gradec. Dobiš kar ti srce poželi. Najbolj se mi dopade, da imajo malico in kosilo od 10. do 15. ure in na izbiro 5 menijev. Torej zelo raznolika ponudba. Pa tudi na vrtu imajo ponudbo jedi na žaru od pleskavice, vešalice-kajmak... Če boste kdaj na poti se le ustavite. Ne bo vam žal!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Fajn da osvezujete temo z novimi komentarji oz. priporocili, mnenji (in cenim, ker jo najdete sploh). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Res je, zato smo pa Piazzo tule ze veckrat omenili oz. pohvalili, kot tudi Kaval. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Če boste na Obali se vam splača na pico v POrto Apollo v Izoli(nad Simonovim zalivom), so boljše kot kjerkoli drugje-preizkušeno, pa še delala sem tam, tako da vem , da je tudi čistoča 100% ...Sladice pa imajo v Izoli v slaščičarni Zvon boljše kot v Mignonu(vsaj zame), ker delajo stvari z mlečno smetano in ne z nekimi nadomestki, pa vedno je sveže , sladoled pa je meni najboljši v slaščičarni Kepica na tžnici v KP Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 Kok je fajn da mamo z vseh mogocih koncev in krajev priporocila! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pizzerija Piazza v Ljubljani. Odličen ambient in še boljša hrana. Ja, to se res splaca omenjat Ta arhitekt, ki je delal Piazzo je ful tak odstekan nasplosno Mi je vsec. Pa jaz sem samo gledala, kaksne materiale je prinesel, pa kaksne ideje. Hudo Pice so pa res d best. Zadnje case mi tako pase rukola na pici Rukola je tako ali tako postala pomemben del mojega jedilnika... Ok, mal sem iz teme A Zabarja je kdo ze omenil? V Lj, na Vicu? Mmmmmmmmmm tiste njihove tortice!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 26. maj 2005 aha, res lusten ambientek. ja, tud ful majo za vegetarijance, razme polente ne vem kaksne, vsega boga...No jaz navadno kar pizzo jem (sam ze zlo dolg nisem bila tam, ker je kaval ful blizje). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, to se res splaca omenjat Ta arhitekt, ki je delal Piazzo je ful tak odstekan nasplosno Mi je vsec. Pa jaz sem samo gledala, kaksne materiale je prinesel, pa kaksne ideje. Hudo Kdo pa je ta arhitekt??Hergouth?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Pri planinskem orlu v Stahovici imajo tudi ful dobro za jest Imajo krasne divjačinske specialitete Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>pizzerija Piazza v Ljubljani. Odličen ambient in še boljša hrana. Res je, pa še enga fajn kelnarja si pozabila omenit.... Sem kar pogost gost tam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>A Zabarja je kdo ze omenil? V Lj, na Vicu? Mmmmmmmmmm tiste njihove tortice!!! Meni pa tam torte sploh niso nič posebnega, od nekdaj hodimo tja na sladoled, čeprav za moj okus glede sladoleda absolutno vodi Pločnik pred Prešercem, včeraj je bila vrsta skoraj do Ure na nasprotni strani Wolfove. Moraš poskusit! Drgače pa glede tort zeloooo pohvalim Zmajčkov butik in njihovo pomarančno torto- 5+ ocena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. junij 2005 Prijavi Deli 9. junij 2005 Rada bi priporočila 'Domačijo v Šepuljah' na Krasu, vendar je postrežba tako pod kritiko, da pač to ni moč izdržati. :xx!: Bila nedavno kar dvakrat, sprobala štiri natakarje in so vsi kandidat za zid, pa metek v čelo Gostom se javljajo kar na ti, pa odveč jim je, da si gost naroči več kot eno jed, če kaj vpraša v zvezi z vinom ali si zaželiš ogled sob. Drugače je ambijent božanski, doteran v nulo, gre za posestvo v kraškem stilu, krasno dvorišče, lepi krožniki in pribor, notranjost tudi prelepa, zelo imenitno vse, na stenah je nekaj izbranih Titovih slik. Kraški pršut-prva liga, rezanci s šparglji tudi, in dbest tagliata na rukoli. Le banda natakarska.... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. junij 2005 Prijavi Deli 10. junij 2005 Oh, spomladi sem tako dobro jedel v gostilnici in piceriji Kaval, pa sploh še tega nisem omenil! Ne samo, da imajo dobro italijansko hrano, ta hrana ima tudi italijanski okus! Pica je bila tudi dobra, odlična. Naročil sem pekočo, Firence in je bila zares pekoča, ne pa da dobiš neki ponaredek pekočine. Kljub drenu se je vse strašno hitro odvijalo, ambient je tudi prijeten. Naslednjič moram poskusiti florentinsko nabodalo, na sosednji mizi je izgledalo odlično.Opažam, da vsi v jedilne liste pišejo gamberi. Kot da ne bi imeli slovensko ime kozica, množina - kozice.No, pa chianti je bil odličen, ker se tudi na tem področju da dobiti kakšno poceni vino di tavola... aja - tudi lignji na žaru z radičem so bili zelo zelo dobri. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 13. junij 2005 Prijavi Deli 13. junij 2005 Piko, napiši naslov Kavala, ker tam pa res še nisem bila, pohval pa sem že veliko slišala.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Da vskočim namesto Pika kaval Pa dober tek Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Rada bi priporočila 'Domačijo v Šepuljah' na Krasu Izvrstna ponudba, neverjeten caroben ambient. Postrezba bila enkrat zelo na novoju, drugic pa nic posebnega, sam zdalec ne pod kritiko. Me veseli, ko si omenila, tule je meni en od boljsih plejsov. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Šepulje hrana ok, postrežba pa samo, če govoriš italijansko. Bili že nekajkrat, pa vsakič znova razjarjeni nad samoljubnostjo slovenskih natakarjev, ki se klanjajo pred italijani, kot pred svetniki. Riti prodane! Naokoli še obstajajo dobre gostilne, ki jih ne moti, če naročiš po slovensko. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.