Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 a res? ti tud tako izkusnjo?Midve z astro pa obakrat kul. Morda pa sva bili videt italijanki. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Ja, ko smo govorili angleško je bilo še kar, čeprav smo prišli pred Italijanci, so njih postregli prvo. Ko je del mize govoril francosko, tudi ni bilo kaj večjih uspehov-jih ne impresionira. Ko smo govorili slovensko smo bili postreženi zadnji med zadnjimi, čeprav nismo prišli zadnji in tudi pustili smo veliko denarja. Mislim, da si v Šepuljah zaslužijo kritiko za obnašanje do gostov. Pa naj na vrata napišejo, da je slovensko govorečim, vstop prepovedan, oz. čakajo v vrsti, kot židje med drugo svetovno. Če me kaj raztogoti je pa tole prodajanje riti na Krasu. Ne povsod, je pa kar v veliko gostilnah. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da vskočim namesto Pika kavalPa dober tek Hvala, Cosma, sem šel šele sedaj gledat, kaj je novega.Sedaj sem se spomnil, kakšne lignje sva poskusila: - po Livornsko. Njam njam. Tiste pripombe o kraških gostilnah pa žal, žal niso redkost. Veliko izkušenj sicer nimam, a je vseeno več tovrstnih slabih kot dobrih. Tudi v kakšni primorski planinski koči se ti lahko zgodi, da bodo taljani prijazneje postreženi. Nekateri so pa recimo alergični na ljubljančane... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. junij 2005 Avtor Prijavi Deli 14. junij 2005 Neverjetno, Cosma... No ce zdaj pomislim je res drugic bil mal 'shusast' natakar, sam ne pa kaj tacga, kar opisujeta obe z Ruby... cist odstekan... je pa res, da sva bili sredi tedna, ni bilo velik gostov...res sicer tud da cist izi, sam normalno... Jaz imam velik vec pripomb nad kelnerji v kavalu, ko ga ze glih tko hvalte skoz. V bistvu so oni carji. Ampak hrana je pa res dobra, pa tud zadnjic sva s tamalim naletela na dbest in prijaznega kelnerja. mal za povprecje zboljsat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 No, kar se tiče tujskega tretmaja, nimam nobenih pripomb nad gostilno v Danah pri Sežani. Nič slabše nismo bili postreženi od taljanov. Jedli smo tudi dobro, izbira vin pa se mi je zdela slaba. Tudi v Izoli, kjerkoli smo sedeli, za konec tedna ali ne, nisem imel vtisa, da bi taljane tako favorizirali kot na Krasu. Verjetno se znajo med tednom, ko sosedov ni, tudi slovence ustrezno prijazno postreči. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 14. junij 2005 Prijavi Deli 14. junij 2005 Nisem še bila, ampak vsi, res prav vsi pravijo da je ful dobro - gostilna Krištof v Predosljah pri Kranju (ne vem če ste že pisali o tej) - bio restavracija, menda celo edina v Sloveniji z prav vsemi "papirji". Je bila v zadnji št. NeDela ocenjena s 5. Imajo pa tudi vegetarijansko in celo vegansko ponudbo pa polno zanimivih jedi... Moram nujno enkrat it. Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Je že kdo bil v japonski Sushimami na Wolfovi v Ljubljani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Evo sem zbrisala moje, tega bom pa jutri. Sem ze ful zaspana. Se vidva. Nocko Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 nočko Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 19. september 2005 Prijavi Deli 19. september 2005 Sem omenila Doline Vinetou? Od Majšperka naprej..v hribe pač.Mi je ful všeč preprosti ambient - z brezami obdelane stavbe, stolčki, mize. Ful dobre postrvi imajo tamle. (je pa to tudi vse kar sicer lahko ješ) Je dobro zato, ker se fajn spoji z okolici, otroci se dobro počutijo v glavnem -kadar hočete na izi je tole čisto ok.Sicer pa lahko pohvalim še Majolko - Jurovci(kadar peljete iz MB proti ZG) Če niste za pico iz kmečke peči vam prinesejo kar koli želite. dobro, obilno okusno v simpatico ambientu.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. september 2005 Avtor Prijavi Deli 23. september 2005 Ha Nat, jaz bom tud priporocila eno 'ribjo'. Zelo dobro ribo pripravijo v gostilni Pod trto v Strunjanu (morda je naslov Strunjan 32), ob cesti; ko zavijes desno v Strunjanu, takoj se 1x zavijes desno in parkiras in si pred to gostilnico (ki je v sklopu drugih bajt, vzporedno s cesto ta glavno).Na prvi pogled ni videti nic posebnega ta gostilnica, je pa riba ful dobra.Morda so najbolj znani po rombu, no ce boste sli tja oz. se tam ustavili, si vsekakor narocite romba, zelo dobr ga pripravijo in res je svezh (no jaz sem jedla zraven se zhabo, ki je tud bila zlo dobra). Tud vino majo dobro, domace.Zlo dobro, skratka, prima hranca. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. september 2005 Prijavi Deli 23. september 2005 Kaj pa kakšna dobra ribja v LJ?Katera kitajska v LJ vam je pa fajn? (če sploh kitajsko hrano jest) Jaz bi rekla par stvaro o Krpanu, če lahko...("se odkašlja"): par let nazaj sva šla s fantom ke za valentinovo...stvar je bial pozazna za ribji file in ribjo pašteto sva plačala 25jurčkou majo pa zdej spodi tko kao za navadne smrtnike prštimane mize (pazi 2 vrsti miz x!x x!x x!x )...tole je za popiz*** smešno: dve mizi. ena zraven druge. torej sosednji mizi. različen pogrinjek. razlika v ceni najmanj100% x!x x!x x!x mi2 vedno vprašava kenlarja kam se lohk usedeva pa nama pol on pove, k vid, da sva bl tko a ne brez fedra in, da k prideva ke je tko za naju k bi šla u raj torej smo v pritličju za navadno mizo (tisto z bolj revnim pogrinkom). priporočam ribjo ploščo za 2 osebi. pazi x!x : na ribji plošči so tudi školjke, vsaj napisane...pol pa so zdej že 2x se opravičevali, da jih je zmanjkalo kao.. 7.700sit pride plošča (če se še prou pomnim) in se 2 dobro najesta...nazadnje sva bla tm maja...mogoče je zdej kej drugače... pazi kam se usedeš in predno naročiš dobro vprašaj (aja bog ne dej po štengah gor, ker je tam res ful drago) imaš tudi dvojne cenike...eni so za une bl fensi mize, drugi za une navadne...tudi druge jedi se jejo x!x stvar je fulllllll hecna...čist res...cela birokracija predn se usedeš in naročiš Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Neko nedeljo v avgustu sem spraševala, kam v Ljubljani na mirno večerjo.Ideja je bila Via bona, na Tbilisijski ulici na Viču.Interier in hrana ..osebje izjemno prijazno...Ker sva s kolegico želeli miren čvek ob dobri hrani, sva naročili morske sadeže na plošči:kapesanti na žaru, morski sadeži s česnovim maslom, lososov medaljon z lisičkami,zarzuela provansalski krompir s šampinjoni, školjke na buzaro......in bilo je odlično.Priporočam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 Pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pih! Kaj pomeni pih? ...pozabila sem dodati: ni bilo drago Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pomeni pih? ...pozabila sem dodati: ni bilo drago pih! pase k temule smesku (z dodatkom tegale )(odobravajoce, kao, a dej ga lomt, kok dbest - recimo nekaj tacga) lohk pa v drugacnih kontekstih tud kaj drugega.... tko, vazhichkasto lohk tud, pha!, pih!, kao - ne ti men!! sam tle ni blo tko misljen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>pih! pase k temule smesku (z dodatkom tegale )(odobravajoce, kao, a dej ga lomt, kok dbest - recimo nekaj tacga) lohk pa v drugacnih kontekstih tud kaj drugega.... tko, vazhichkasto lohk tud, pha!, pih!, kao - ne ti men!! sam tle ni blo tko misljen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>.Ideja je bila Via bona, na Tbilisijski ulici na Viču.Interier in hrana ..osebje izjemno prijazno...Ker sva s kolegico želeli miren čvek ob dobri hrani, sva naročili morske sadeže na plošči:kapesanti na žaru, morski sadeži s česnovim maslom, lososov medaljon z lisičkami,zarzuela provansalski krompir s šampinjoni, školjke na buzaro......in bilo je odlično.Priporočam! hvala za info....bomo šli probat zgleda prav pregrešno dobro... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> hvala za info....bomo šli probat zgleda prav pregrešno dobro...Je bilo ...Vem, da sem ogledovala tudi solatni bar in da sem bila presenečena nad izborom......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 o Via bona - poznam ... tam smo bili parkrat s kolegi poleti... zelo dobro papcal (hobotnico v solati, dobro ribo) in zraven še celo plesal ob živi muzki (latino varianta, je kar sedla za tako družbo, pa nekak se ujela z vzdušjem ambienta)... prostor je simaptičen, neke pletene zadeve, velik zelenja, svečke pa tko... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>o Vila bona - poznam ... tam smo bili parkrat s kolegi poleti... zelo dobro papcal (hobotnico v solati, dobro ribo) in zraven še celo plesal ob živi muzki (latino varianta, je kar sedla za tako družbo, pa nekak se ujela z vzdušjem ambienta)... prostor je simaptičen, neke pletene zadeve, velik zelenja, svečke pa tko...Mateja:prostor je...kot bi sedel na ulici majhnega italijanskega mesta..pa saj že ime govori ...via... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 ... sem vidla, da sem napisala 'vila' ... ja, taki plejsi so men luštni. poleti je sploh fajn, ko vse odprejo (verjetn nekak zložijo tiste steklene stene) in je vse odprto... mi smo radi sedeli zunaj, imajo kot nek tak lesen 'balkon'... simpa skratka... kolegi so jedli školjke in tud neke šnicle in so vsi pohvalili, da je blo dobro ... vsaj takrat, poleti, ko smo bili nekajkrat tam Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Eh Mateja, nisem mislila na napako v pisavi, se pač zgodi.....Sem zelo nezahtevna pri hrani...všeč mi je prijeten in miren ambient...če pa se zraven še dobro je...toliko bolje Z isto kolegico sva enkrat šli v Joe Penas..mehiško restavracijo( tudi v Lj.)...naročiva predjed: avokado+ še nekaj.....natakar prinese sestavine v skodelicah..in odide ....sva že ogledovali, kako si bova sami pripravili jed, ...pa se "frajer" vrne, ker je skočil samo po sol in poper Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 15. oktober 2005 Prijavi Deli 15. oktober 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 Kmečki Hram v Tomačevem spet...Spet pozitivno zelo 4 smo bili, jedli dobre gobove juhice, 2 sta krvavice z zganci in zeljem, pa ocvrte kalamare, pa ena zelenjavni kroznik, solate in sladice pa je bilo OGROMNO, poceni in zelo zelo okusno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.