Skoči na vsebino

Dobre gostilne

Recommended Posts

kaj pa via bona?

sem brala, da je nekdo priporočal..

še kdo?

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Deli na socialnih omrežjih

• 3 weeks later...

moram reči, da je bilo v via boni super :palec:

sem si privoščila pljučne medaljončke na rukoli, za predjed pa jurčke na žaru s parmezanom

me pa zanima kje se je odprla indijska restavracija v lj?

...če slučajno kdo ve

sončkeeeeeeeeeeee

:vio:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

sem si privoščila pljučne medaljončke na rukoli, za predjed pa jurčke na žaru s parmezanom

...če slučajno kdo ve

sončkeeeeeeeeeeee

Je že dolgo v Šiški

• 3 weeks later...
kaj pa via bona?

sem brala, da je nekdo priporočal..

še kdo?

Mana....mene in moje družbe ni nikoli razočarala.Včeraj sva bili tam s prijateljico...jedli sva

"File orade z jesensko zelenjavo po mlinarjevo iz >škrniclja<" in za posladek

"Glaziran kostanj z robidnicami in karamelno kremo" x:px ( tako mnjami :palec:.... ).......solatni bife je pa res vedno dobro založen...

Naj ne izgleda , kot "plačana" reklama....ampak v tej restavraciji smo res vedno dobro jedli....

...če slučajno kdo ve

sončkeeeeeeeeeeee

Namasté

Breg 8

1000 Ljubljana

Phone:

++386 1 425 01 59

Fax:

++386 1 534 79 36

e-mail:

info@restavracija-namaste.si

zelo dobra, zelo pohvaljena x:px taprava spicey končno v mestu

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Namasté

Breg 8

1000 Ljubljana

Phone:

++386 1 425 01 59

Fax:

++386 1 534 79 36

e-mail:

info@restavracija-namaste.si

zelo dobra, zelo pohvaljena x:px taprava spicey končno v mestu

Spajci mi ni ljub , ampak indijsko si že dolgo želim x:px

....ampak "včerajšnji desert" je bil takooooooo dober, da sem vso pot do doma razmišljala, kako "poceni roba "sem...

...tisti nebeški hedonistični užitki me kupijo.....

• 3 months later...

ejjjjjjj...

spet rabim vašo pomoč x:Ix

sem dolžna eno večerjo, pa sploh ne vem kaj naj gremo...ni idej :inocent:

ne bi neke italijanske spet furala, pa srbske, pa bosanske...pa kitajske...itd

enkrat sem bila v ruski pri POP tv-ju (2002...se mi zdi)

:yumy: takrat je bilo super...a ma kdo nove izkušnje?

aja. nujno v LJ...in pa:

sončkeeeeeee

afriški pregovor

Meni je ful všeč hrana Pr'Noni. Full so prijazni natakarji, ambient je povprečen, hrana pa super. Gostilna je na Viču.
Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden

A je že kdo povedal :inocent: no jst sem zadnjič odkrila --- eno kitajsko, za katero morm rečt da je špica in sicer na Prulah (nasproti Music Boxa na Starem trgu) ...pa če bi vedela kako se ji reče :sori: no pa saj je taka velika tabla, ni za zgrešit!

Da ne rečem --- meni za 2 osebi :palec: full hrane (juhca, 3 različne glavne jedi + sladica) in obenem full poceni!!!

enkrat sem bila v ruski pri POP tv-ju (2002...se mi zdi)

:yumy: takrat je bilo super...a ma kdo nove izkušnje?

Sej se ne spomnim kdaj sem bila že tam ampak ni tako dolgo nazaj --- zdaj nosi samo še ime Ruska, nimajo pa dejansko ruske hrane xrolleyesx kar je shit ampak ok. Jedla sem ajdovo kašo z jurčki, sicer bi lahko bila malo bolj kuhana ampak mislim da so bili ostali s svojimi jedmi zelo zadovoljni xsrcx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 9 months later...

Po dolgem času sem bila spet v Chez Eric. Spet je bilo fantastično :yumy: . Nimajo sicer veliko za vegetarijance (nasplošno se meni skos menja), ampak tisto kar je, je :yumy:

Moj spremljevalec je bil navdušen nad kapesantam pripravljenimi z blitvo, meni je bilo pa vse super. Treba je zaključiti s creme brulee-jem, čeprav so tudi druge slastne sladice (bila je neka čokoladna krema še, ampak v bistvu nisem niti dobro prebrala, ker vedno jem isto x;)x ).

Ambient je sploh super, pač francoski (in Michelle to obožuje x:Ix ) s tako fajn francosko glasbico x:px

Edin minus so cene, ampak vsake toliko časa si lahko brez slabe vesti privoščim :sori: Aja pa moja družba se je pritoževal nad majhimi porcijami, pa kako nikoli ne bo sit (in bova morala kasneje še na burek), ampak glej ga zlomka...na koncu je bil prav prijetno poln (njegove besede) x:o)x

Malce bolj poceni:

Okrepčevalnica Ati

Na Starem trgu. Grška stvar. Fajn tudi za nas, vegije.

Naročim grško solato, tatziki in vegi sendvič, pa sem zadovoljna x^x Včasih pa paradižnik z mozzarello...

Fajn x:px

Al Capone

Šmartinska..

Kar solidno, čeprav...ah mene te nakupovalni centri odbijajo in ne maram tam jest. Drugače je pa v redu (jedla pico z rukolo). Grem raje v Piazzo xnckrivx

Aja pa tu moram omeniti še Favolo (Bežigrad), kjer sem jedla super testenine z bučkami :yumy:

Sushimama

Wolfova.

Mmmm! Vegi sushi menu pa je x:)x (ali kokr se pač že reče).

Fajn... Sladico pa jem vedno enako (sladoled iz zelenega čaja), čeprav zadnjič sem se pridno zadržala.

To je to ;)

Da mal obnovim...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

vse drži, razn prijaznih natakarjev.

zadnč sn enemu reko da če bo še tak freh ga bom iz lastne gostilne sterau, majku ti vidim žabarsko x!x

Se strinjam glede natakarjev. Užasni so. :xx!: xrolleyesx Hrana je pa dobra, pa ambient tudi fajn.

Najboljši natakarji so v Kavalu, hrana in ambient :palec: , cene malo visoke, ampak se da preživet.

Vsekakor gre pri natakarjih izpostavit poba s hudo zanimivim glasom, ki dela v Romeu x:Dx x:Dx x:Dx Me vedno znova (glas) spomni na onega iz Policijske akademije, ki je najprej bil v eni tolpi, potem pa policaj. x:Dx

Je pa en fajn skrit kotiček v zgornjem "nadstropju" v pizzeriji (pa še drugo hrano imajo), ki nimam pojma, kako se ji reče, je pa zraven Mercatorja za Bežigradom. Če se pelješ iz mesta greš mimo stadiona, pa potem levo. Se mi zdi. Mogoče pa je treba še kaj levo pa desno šofirat.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

• 1 month later...
  • 3 months later...

zivjo zadnic sm su z mojo druzino na majhen izlet na dolensko in smo se za nazaj ustavili v piceriji Brajdi v Šmarju sap. Jedl smo 2 veliki pici in 2 mali za otroka. Ful slastne pice majo, sm se zlo najedu od tavelke pice! Zelo nam je bila ušeč tud njihova terasa.

Lp Andrej

Gostilna Jarem v Kropi.

Carsko.

Tam dobiš mnogo, tudi vegetarjansko hrano, morsko.....

Za zaključene družbe je tudi urejeno.

Porcije so glomazne, slastne, poceni....

Zelo mi je všeč, ker so pice malo debelejše, dobro obložene in se je napokaš do amena, kljub temu, da po izgledu ni tako kot Italjanski model.

Greš lepo na izlet na Jamnik, malo v Kropo v Kovaški muzej, potem pa nafilat želodčke.

Super.

Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota!

• 2 months later...

(hec, na morju nisem prisla do rib, ceprav so (mi) pogosto disale, sem pa zato prec k dam prisla v Ljubljani dobre jedla xokx)

sem bla povabljena na kosilo (in tokrat "za spremembo v Ljubljano oz. mest" - k ponavad se hodi drugam, ven iz Lj al na obrobje itd.)...

In sem bla v Zlati ribici (ze desetletja nisem tam jedla) in je bla hrana IZVRSTNA! xyesx

Zelo dobr, res, vse! :yumy:

Za predjed sem nekaksen 'morski dvojcek' (al kako so imenoval, nekaj podobnega), ki je bil sestavljen in hobotnicine solate (cesar se sicer izogibam, ker je tezko, da ne bi bla vsaj mikro gumijasta oz. redko je res dobra - za moj okus) in bakalarja (ki je tud redko zares dobr, men, se mi zdi, da pogosto kr nekaj skup spacajo in da to je pa zdaj bakalar... od 6, k jih 'poznam', sta mi morda 2 ok)... plus oliv, paradajzka, rukolce...

No in je blo oboje RES okusno, slastno, res dobr, da sem pomazala kroznik, prakticno. x:Ix x:px

Potem pa sem file piranskega brancina (tko so rekl xDDx) na zaru -res okusen, svez, natakar je rekel: Super izbira! - z nekaksno zelenjavo in mal krompircka pecenga... + tamali paradajzki, rukola itd.

In je blo zelo zelo dobr, tok totalno mi je pasal.

Tud vincek (nek refosk) je bil dober.

Res dobra hrana, pa cist lustn je blo sedet v stari Lubljani ob Ljubljanci v vrvezu med turisti (za sprmeembo, ni mi pa glih za vsak dan tole xDDx)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 1 month later...

Zadnjič sem bil v Lescah v eni piceriji. Pica, ki sem si jo privoščil, sicer ni bila nič posebnega (mam občutek, da je mikrovalovka pela), ampak v dobro voljo me je spravilo nekaj drugega - Gledam jedilni list in med picami najdem pico Dachau - le testo, sir in paradajz, pa se jebi ...

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Zadnjič sem bil v Lescah v eni piceriji. Pica, ki sem si jo privoščil, sicer ni bila nič posebnega (mam občutek, da je mikrovalovka pela), ampak v dobro voljo me je spravilo nekaj drugega - Gledam jedilni list in med picami najdem pico Dachau - le testo, sir in paradajz, pa se jebi ...

lalala

"... Pizza Margarita: pelati, sir, origano;

Pizza Canabis d.o.o:

10% konopljine moke, 90% pšenične moke, pelati, artičoke, shitaki gobe, paprika, mozzarela, konopljina semena, konopljina omaka, konopljino olje ..."

http://www.pizzerija-ali.si/jedilni_list.php

Gostilna Pri Martinu- Kranjska gora, vse bp! Odlična hrana in postrežba.

Angel v Mečkator centru Šiška.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

pico Dachau - le testo, sir in paradajz, pa se jebi ...

lalala

žou pa picopek nima tvojga humorja. dahau je le en zaselek u lescah. če bi se pa rad jebal, pa mogoč loh probaš u kravji dolini. al pa rožni. pa u moskvi. vse to seweda tut u lescah xcivx :palec:

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...