Mana 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 kaj pa via bona?sem brala, da je nekdo priporočal.. še kdo? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2006 Prijavi Deli 16. september 2006 baje je ful kul. bla eneparkrat. sam nazadne sem bla ful razočarana. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 moram reči, da je bilo v via boni super sem si privoščila pljučne medaljončke na rukoli, za predjed pa jurčke na žaru s parmezanom me pa zanima kje se je odprla indijska restavracija v lj?...če slučajno kdo ve sončkeeeeeeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 moram reči, da je bilo v via boni super sem si privoščila pljučne medaljončke na rukoli, za predjed pa jurčke na žaru s parmezanom me pa zanima kje se je odprla indijska restavracija v lj?...če slučajno kdo ve sončkeeeeeeeeeeee Je že dolgo v Šiški Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 kaj pa via bona?sem brala, da je nekdo priporočal.. še kdo?Mana....mene in moje družbe ni nikoli razočarala.Včeraj sva bili tam s prijateljico...jedli sva "File orade z jesensko zelenjavo po mlinarjevo iz >škrniclja<" in za posladek "Glaziran kostanj z robidnicami in karamelno kremo" ( tako mnjami .... ).......solatni bife je pa res vedno dobro založen... Naj ne izgleda , kot "plačana" reklama....ampak v tej restavraciji smo res vedno dobro jedli.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 moram reči, da je bilo v via boni super sem si privoščila pljučne medaljončke na rukoli, za predjed pa jurčke na žaru s parmezanom me pa zanima kje se je odprla indijska restavracija v lj?...če slučajno kdo ve sončkeeeeeeeeeeee Namasté Breg 81000 LjubljanaPhone:++386 1 425 01 59Fax:++386 1 534 79 36e-mail:info@restavracija-namaste.si zelo dobra, zelo pohvaljena taprava spicey končno v mestu Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 27. oktober 2006 Prijavi Deli 27. oktober 2006 Namasté Breg 81000 LjubljanaPhone:++386 1 425 01 59Fax:++386 1 534 79 36e-mail:info@restavracija-namaste.si zelo dobra, zelo pohvaljena taprava spicey končno v mestuSpajci mi ni ljub , ampak indijsko si že dolgo želim ....ampak "včerajšnji desert" je bil takooooooo dober, da sem vso pot do doma razmišljala, kako "poceni roba "sem......tisti nebeški hedonistični užitki me kupijo..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 ejjjjjjj...spet rabim vašo pomoč sem dolžna eno večerjo, pa sploh ne vem kaj naj gremo...ni idej ne bi neke italijanske spet furala, pa srbske, pa bosanske...pa kitajske...itd enkrat sem bila v ruski pri POP tv-ju (2002...se mi zdi) takrat je bilo super...a ma kdo nove izkušnje? aja. nujno v LJ...in pa:sončkeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 24. februar 2007 Prijavi Deli 24. februar 2007 Meni je ful všeč hrana Pr'Noni. Full so prijazni natakarji, ambient je povprečen, hrana pa super. Gostilna je na Viču. Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. februar 2007 Prijavi Deli 26. februar 2007 A je že kdo povedal no jst sem zadnjič odkrila --- eno kitajsko, za katero morm rečt da je špica in sicer na Prulah (nasproti Music Boxa na Starem trgu) ...pa če bi vedela kako se ji reče no pa saj je taka velika tabla, ni za zgrešit! Da ne rečem --- meni za 2 osebi full hrane (juhca, 3 različne glavne jedi + sladica) in obenem full poceni!!! enkrat sem bila v ruski pri POP tv-ju (2002...se mi zdi) takrat je bilo super...a ma kdo nove izkušnje?Sej se ne spomnim kdaj sem bila že tam ampak ni tako dolgo nazaj --- zdaj nosi samo še ime Ruska, nimajo pa dejansko ruske hrane kar je shit ampak ok. Jedla sem ajdovo kašo z jurčki, sicer bi lahko bila malo bolj kuhana ampak mislim da so bili ostali s svojimi jedmi zelo zadovoljni Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. december 2007 Prijavi Deli 14. december 2007 Po dolgem času sem bila spet v Chez Eric. Spet je bilo fantastično . Nimajo sicer veliko za vegetarijance (nasplošno se meni skos menja), ampak tisto kar je, je Moj spremljevalec je bil navdušen nad kapesantam pripravljenimi z blitvo, meni je bilo pa vse super. Treba je zaključiti s creme brulee-jem, čeprav so tudi druge slastne sladice (bila je neka čokoladna krema še, ampak v bistvu nisem niti dobro prebrala, ker vedno jem isto ).Ambient je sploh super, pač francoski (in Michelle to obožuje ) s tako fajn francosko glasbico Edin minus so cene, ampak vsake toliko časa si lahko brez slabe vesti privoščim Aja pa moja družba se je pritoževal nad majhimi porcijami, pa kako nikoli ne bo sit (in bova morala kasneje še na burek), ampak glej ga zlomka...na koncu je bil prav prijetno poln (njegove besede) Malce bolj poceni:Okrepčevalnica AtiNa Starem trgu. Grška stvar. Fajn tudi za nas, vegije.Naročim grško solato, tatziki in vegi sendvič, pa sem zadovoljna Včasih pa paradižnik z mozzarello...Fajn Al Capone Šmartinska..Kar solidno, čeprav...ah mene te nakupovalni centri odbijajo in ne maram tam jest. Drugače je pa v redu (jedla pico z rukolo). Grem raje v Piazzo Aja pa tu moram omeniti še Favolo (Bežigrad), kjer sem jedla super testenine z bučkami SushimamaWolfova.Mmmm! Vegi sushi menu pa je (ali kokr se pač že reče).Fajn... Sladico pa jem vedno enako (sladoled iz zelenega čaja), čeprav zadnjič sem se pridno zadržala. To je to Da mal obnovim... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 VEGEDROM moj DOM! http://www.vegedrom.com/ pa še Ukmarca je cool! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 15. december 2007 Prijavi Deli 15. december 2007 vse drži, razn prijaznih natakarjev.zadnč sn enemu reko da če bo še tak freh ga bom iz lastne gostilne sterau, majku ti vidim žabarsko x!x Se strinjam glede natakarjev. Užasni so. :xx!: Hrana je pa dobra, pa ambient tudi fajn. Najboljši natakarji so v Kavalu, hrana in ambient , cene malo visoke, ampak se da preživet. Vsekakor gre pri natakarjih izpostavit poba s hudo zanimivim glasom, ki dela v Romeu Me vedno znova (glas) spomni na onega iz Policijske akademije, ki je najprej bil v eni tolpi, potem pa policaj. Je pa en fajn skrit kotiček v zgornjem "nadstropju" v pizzeriji (pa še drugo hrano imajo), ki nimam pojma, kako se ji reče, je pa zraven Mercatorja za Bežigradom. Če se pelješ iz mesta greš mimo stadiona, pa potem levo. Se mi zdi. Mogoče pa je treba še kaj levo pa desno šofirat. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vanesika 7. februar 2008 Prijavi Deli 7. februar 2008 Kar se mene tiče za iskanje dobrih gostiln uporabljam www.mojagostilna.com. Ocene tam so res koristne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej85 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 zivjo zadnic sm su z mojo druzino na majhen izlet na dolensko in smo se za nazaj ustavili v piceriji Brajdi v Šmarju sap. Jedl smo 2 veliki pici in 2 mali za otroka. Ful slastne pice majo, sm se zlo najedu od tavelke pice! Zelo nam je bila ušeč tud njihova terasa.Lp Andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Gostilna Jarem v Kropi.Carsko.Tam dobiš mnogo, tudi vegetarjansko hrano, morsko.....Za zaključene družbe je tudi urejeno.Porcije so glomazne, slastne, poceni....Zelo mi je všeč, ker so pice malo debelejše, dobro obložene in se je napokaš do amena, kljub temu, da po izgledu ni tako kot Italjanski model. Greš lepo na izlet na Jamnik, malo v Kropo v Kovaški muzej, potem pa nafilat želodčke.Super. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. avgust 2008 Avtor Prijavi Deli 24. avgust 2008 (hec, na morju nisem prisla do rib, ceprav so (mi) pogosto disale, sem pa zato prec k dam prisla v Ljubljani dobre jedla ) sem bla povabljena na kosilo (in tokrat "za spremembo v Ljubljano oz. mest" - k ponavad se hodi drugam, ven iz Lj al na obrobje itd.)...In sem bla v Zlati ribici (ze desetletja nisem tam jedla) in je bla hrana IZVRSTNA! Zelo dobr, res, vse! Za predjed sem nekaksen 'morski dvojcek' (al kako so imenoval, nekaj podobnega), ki je bil sestavljen in hobotnicine solate (cesar se sicer izogibam, ker je tezko, da ne bi bla vsaj mikro gumijasta oz. redko je res dobra - za moj okus) in bakalarja (ki je tud redko zares dobr, men, se mi zdi, da pogosto kr nekaj skup spacajo in da to je pa zdaj bakalar... od 6, k jih 'poznam', sta mi morda 2 ok)... plus oliv, paradajzka, rukolce...No in je blo oboje RES okusno, slastno, res dobr, da sem pomazala kroznik, prakticno. Potem pa sem file piranskega brancina (tko so rekl ) na zaru -res okusen, svez, natakar je rekel: Super izbira! - z nekaksno zelenjavo in mal krompircka pecenga... + tamali paradajzki, rukola itd.In je blo zelo zelo dobr, tok totalno mi je pasal.Tud vincek (nek refosk) je bil dober. Res dobra hrana, pa cist lustn je blo sedet v stari Lubljani ob Ljubljanci v vrvezu med turisti (za sprmeembo, ni mi pa glih za vsak dan tole ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 18. oktober 2008 Prijavi Deli 18. oktober 2008 Zadnjič sva se potepala po Izoli. Zadišal nama je žar. Okrepčevalnica Doro. Solidne cene, solidna postrežba,dobra, preprosta papica. Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 Zadnjič sem bil v Lescah v eni piceriji. Pica, ki sem si jo privoščil, sicer ni bila nič posebnega (mam občutek, da je mikrovalovka pela), ampak v dobro voljo me je spravilo nekaj drugega - Gledam jedilni list in med picami najdem pico Dachau - le testo, sir in paradajz, pa se jebi ... lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 Zadnjič sem bil v Lescah v eni piceriji. Pica, ki sem si jo privoščil, sicer ni bila nič posebnega (mam občutek, da je mikrovalovka pela), ampak v dobro voljo me je spravilo nekaj drugega - Gledam jedilni list in med picami najdem pico Dachau - le testo, sir in paradajz, pa se jebi ...lalala"... Pizza Margarita: pelati, sir, origano;Pizza Canabis d.o.o:10% konopljine moke, 90% pšenične moke, pelati, artičoke, shitaki gobe, paprika, mozzarela, konopljina semena, konopljina omaka, konopljino olje ..."http://www.pizzerija-ali.si/jedilni_list.php Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 Gostilna Pri Martinu- Kranjska gora, vse bp! Odlična hrana in postrežba. Angel v Mečkator centru Šiška. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 Hi, hi,jeseni morš met pa čelado! Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2008 Prijavi Deli 21. oktober 2008 pico Dachau - le testo, sir in paradajz, pa se jebi ... lalalažou pa picopek nima tvojga humorja. dahau je le en zaselek u lescah. če bi se pa rad jebal, pa mogoč loh probaš u kravji dolini. al pa rožni. pa u moskvi. vse to seweda tut u lescah Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 (popravljeno) V Lescah majo menda tud Žale?Kaj pa kakšna dobra papica? Popravljeno 22. oktober 2008 -> čarli Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 22. oktober 2008 Prijavi Deli 22. oktober 2008 A je kdo tlele, k se spomn Brionov v Kranju? Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.