Natasha 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 V Trzin v gostilni ORHIDEJA se res DOBRO JE! Ane ane Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
api 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ful dobro in ne preveč drago je spet na Slavkovem domu. Stare mame morajo še za domov zavit zrezek ali dva. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
d&d 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 A mogoče kdo ve za kakšno dobro gostilno v Ljubljani, kjer je decembra živa glasba - kjer se da plesat? Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kumari 13. december 2005 Prijavi Deli 13. december 2005 Šestica, Mrežar za zaključene družbe, Mihovc v Pirničah ob koncu tedna, Repovž v Domžalah ob koncu tedna, nekaj bo v Emonski kleti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Jaz bi pa pohvalila Ajdovo zrno (bio prehrana) na Trubarjevi oz. v tistem podhodu, kjer je bil včasih Alf (zdej imajo tam palačinke), Ajdo zrno pa je točno tam, kjer je bila včasih Plaza... Gre za samopostrežno restavracijo (mejhna sobica...ampak svetla, lušna), kjer si lahko privoščiš kosilo (juha, glava jed, solata) ali pa vzameš skledo različne zelenjave...Res imajo veliko izbiro zelejave, tudi pečene!Potem imajo na volje še tortilje (seveda vege tortilje) in pa še par njihovih "posebnosti".Imajo tudi pestro izbiro svžih sokov in pa ceu kup prelivov za solate (mene je danes čist prevzel kis s česnom in pa olje z okusom putra). Cenovno ugodno; kosilo 1300sit (koslo imajo dokler ne zmanjka), sklede zelenjave (3 velikosti) od 600-1200.(danes sem jedla gobovo juho z ajdo, sojin golaž, pire, solata) Jemljejo tudi študentske bone! Jaz sem bila prijetno presenečena. Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 16. januar 2006 o pridna Mana, pa se nasla si! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 še ena dobra restavracija je Aska in Volk (ni vege restavracija, ampak je res fina) sicr so njihove strani v izelavi, vendar si lahko vseeno ogledate vsaj ambient, ki je noro noro noro dober www.askainvolk.si na jedilniku lahko izbirate med mesnimi jedmi (gre za bosanko restavracijo), ribami (nisem še probala, vendar je baje hobotnica v solati res dobra) in testeninami (so me razočarale)! vsekakor priporočam meso Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mihaelos 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 hm, jest sem pa nazadnje dobro jedel v sparovi menzi na Viču Citiraj Nekoga moraš imeti rad,pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen,...Ivan Minatti (1924) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Torej, včeraj sem bila v gostilni Krištof (Predoslje pri Kranju).Gre za restavracijo, ki je znana po specialitetah iz veganske, vegaterijanske in presne kuhinje. Seveda pa se da dobiti tudi mesne jedi.Zelo sta me navdušila BIO VINO in BIO SOK ( ta je bil še posebno mnjami...imajo več vrst, jaz sem vzela tistega z pomarančo, jabolkom limono, vse skupaj z precej ingverja in še nekih začimb )Glavna jed je bila nek bio riž s tartufi, seitanom in še z nečem Pa lih prav velika porcija.Tudi sladice so precej izvirne! WC je za pohvalit, vsaj vsebuje vse, kar clovek potrebuje in še več Poleg tega pa imaš na izbiro navadno milo in bilo milo Restavracija pa je precej draga. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ful dobro in ne preveč drago je spet na Slavkovem domu. Stare mame morajo še za domov zavit zrezek ali dva. se popolnoma strinjam...... zelo okusno, prijazno osebje!!! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Oni dan iz Istre nazaj grede na kosilu v štiri v pivnici Emonec v Kopru. Za take denarje (7.300 s pijačo vred) se toliko nabutat je že skoraj grešno. Štiri različne jedi, ful velike porcije, vse pohvaljeno. (Gurmani bi verjetno našli kaj, kar ni bilo prefektno, mi pa nismo gurmani in smo se do presitega najedli ter se zadovoljni odpravili dalje.) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 26. januar 2006 Avtor Prijavi Deli 26. januar 2006 zelo okusno, prijazno osebje!!! (si katerga ugriznla? ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Včeraj sva šla mimogrede v kitajsko v Mačkovcu pri NM (ob avtocesti; bivši Pavlin). Streže punčara kakšnih trinajstih let, ki očitno edina v hiši govori slovensko, ker njena mama/sorodnica/karkoli-že je imela s tem hude težave. Cene v redu, okusnost tudi, čisto dobro. (Sta pa bili pri sosednji mizi dve dekleti cca 25, ki sta pojedli štiri orenk porcije plus štiri kokakole, kolikor sem štel. Ko sva vstala in šla, sem opazil pred eno od njiju, ki je že itak gromada od človeka, zložene tri krožnike na kup pa še ostanke je valjda pobirala s krožnika one druge, ki je bila čisto OK postave, kajti ta je imela pred seboj samo krožnik s solato. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Pogrešam Kaval-a..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Pogrešam Kaval-a..... dante Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 dante aaaauuuuuuuuuuuuuuuuuu Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 no pa da zdej povem kje sem pa tud full dobr jedla..... Na Ribniku v Zejah (samo ribe, priloga povsod krompirjeva solata ali pa pomfri) pri Kranju..... Full fino fajn, dobr za jest, pa full pocen!!! Res je da ni to neka ribja fensi restavracija (- ampak je brunarica), sam je pa full dober!!! Polet oz. ko je mal bolj toplo k je pa zdej pa lahko se postrvi lovis Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 no pa da zdej povem kje sem pa tud full dobr jedla..... Na Ribniku v Zejah (samo ribe, priloga povsod krompirjeva solata ali pa pomfri) pri Kranju..... Full fino fajn, dobr za jest, pa full pocen!!! Res je da ni to neka ribja fensi restavracija (- ampak je brunarica), sam je pa full dober!!! Polet oz. ko je mal bolj toplo k je pa zdej pa lahko se postrvi lovis Joj............... še zdej sanjam une kalamare............... pa pomfrijček.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 Joj............... še zdej sanjam une kalamare............... pa pomfrijček.......... dobr dobr blo ane Bo treba se ponovit Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 No, meni je fajn še Cantina Mexicana pri Asu. Imajo tudi študentske bone. Hrana seveda mehiška in okusna (seveda). Ambient je nekoliko temačen. Cene so ql. http://www.cantina-mexicana-restaurantes.si/ še tole: solate so zakon...velke, okusne, mesne, vege...njamiiiiipečen krompir je pa tut zakon! Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 še tole: solate so zakon...velke, okusne, mesne, vege...njamiiiiipečen krompir je pa tut zakon!Kaj pa tortice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 joj sstane...sem zamočila zadnjič zaradi ekplekacije in me zdej ful vest grize....me je že pikica ozmerjala obljubim, da drugič pa čost zares Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 joj sstane...sem zamočila zadnjič zaradi ekplekacije in me zdej ful vest grize....me je že pikica ozmerjala obljubim, da drugič pa čost zares drugič gremo na ribe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 drugič gremo na ribe a na ribe? evo, to pa 100% pridem (smo danes imeli za večerjo ribice...njamiiiiii) Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 1. februar 2006 Prijavi Deli 1. februar 2006 ...aja nisem še prijavila Mrlačnik na Brezovici vse oke...hrana, strežba, cene.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.