Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 tega ne vem, sem pa srecala Borisa C. vendar ni fancy lokal (men je glih zato vsec). tko da zarad tega ne more Jan hodit tja (ker bi bil moden lokal in tko), ocitno ma rad dobro hrano. ja fora je itak v dobri hrani tudi jaz obožujem preprostost in domačnost če pa slučajno kakega dobrega tipa lohk pogledam zraven pa hrana še tolk boljš tekne Jan pa načeloma, tolk kot ga jaz poznam, rad dobro in okusno hrano je.....včasih smo v Žiri hodili v eno preporsto gostilnico, ker so imel noro dobre solate.......ko je bila Jan mladiček jaz pa mladenka po letih po duši sem še itak Aja Porny, sem to pozabla rečt, z gostinstvom sem tudi jaz povezana, sicer ne delam jaz osebno, moja družina pa in je to nori biznis.........ampak če si prijazen pa še dobra hrana.......pol si car Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pa ne kompliciram ob morebitni pomoti naročila, pa ne kompliciram, če jastog nima okusa, če je brancin plastičen, če je vino razvodenelo in pregrešno drago čaki čaki tuki si ga pa mal u kamen useku a ni potem bolje, da doma polento pa mlek ješ, kakor da ješ nekaj brez okusa Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 Do mene se kamor koli grem v restavracijo ali gostilno lepo vedejo, verjetno zarad napitnine, pa ker lepo pozdravim, pa ker ne pričakujem, da bodo vsi na rit padli ko me vidijo in ne mislim, da so oni tam zaradi mene in bi brez mene ne imeli kaj za jest.Pa ne kompliciram ob morebitni pomoti naročila, pa ne kompliciram, če jastog nima okusa, če je brancin plastičen, če je vino razvodenelo in pregrešno drago, ne težim, ne grozim, ne razbijam, ne govorim "a vi veste kdo sem jaz" in podobne, ne zahtevam popustov, ne zahtevam povračila moralne in čustvene škode, ne pišem v knjige pritožb, ne tožarim šefu, če sem kje slabo postrežen tja pač več moja noga in noga gostov ki jim priporočam lokale ne bo več stopila, natakar pa bo dobil svoj del porcije napitnine podpisem predvidevas Audente, da je dobro; ce jih moram jaz ucit kuhat, pol je brez veze res.. potem pac jem doma... ce pa nekam grem, pa se pustim postreci, kakor majo v navadi.... taki pac so. POTEM sele presodim.. ne vmes... pac, so pripravil. OK. pol pa: nasvidenje al pa zbogom. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 podpisem predvidevas Audente, da je dobro; ce jih moram jaz ucit kuhat, pol je brez veze res.. potem pac jem doma... ce pa nekam grem, pa se pustim postreci, kakor majo v navadi.... taki pac so. POTEM sele presodim.. ne vmes... pac, so pripravil. OK. pol pa: nasvidenje al pa zbogom. do ene mere se strinjam ker vem, da vedno pa tudi vse ne "rata" 100odstotno,vendar zagovarjam kritiko in všeč mi je, če se pove mnenje, takšno kot je ni treba razbijat, vpit, grozit..........pač phvališ, če ti je dobro in če ni, poveš tudi to.Na splošno se mi zdi to v življenju fer to je pač moje mnenje Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 ... ce sem kdaj sla s kom jest, ki je bolj obvladal kot ich - pa ni blo dovolj toplo pa druge neprimernosti in taksno....mi je blo kar nerodno, da se tezhi, pa ceprav ima oni prav.jasno ce ti mrzel podplat prinesejo.sam jaz vseen ne tezim (pa ne sam zato, da mi ne bodo zadaj, tecki babi zoprni, plunil not al kaj tacga kar se bojda zgodi tecnim gostom kdaj).. ni mi do kreganja pa tezhenja, ker sem prisla jest. nic boljse ne bo, je ze zasrano, nimam vec kaj - tko si iz onega, kar pac je, probam vzet najboljs.. al pa 1/2 pustim - sej vidjo. 2x se mi je zgodil, da sem rekla, ce lohk mal bolj zapeceno pico.. in sem dobila manj zapeceno kot obicajno, navadno pico. kaj sele d abi bla bolj. a sem rekla b? (pa si upam jasno ).. np.sam nisem sla vec tja. lahko pa ma tud sam smolo, slab dan, kaj jaz vem... pol mu pa pritozbe na vrat nakopljes pa vse - zakaj? a ti sam, kjer delas, vedno vse 100% naredis? **audente, saj vem.... saj podobno mislimo... tud cez kelnerje se usajam, vazhne, ko pdrsavajoce so najvecji Jacki, ko si prakticno zarad njih tam, ko jim mors na kolena se metat, da te pogledajo... beda, se mi je ze dost placev zagrauzal tocn zarad tega. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Pa ve punce in fantje na fakultetah, kakšne izkušnje imate s prijaznostjo in učinkovitostjo raznih referentk in referentov Same krasne persone :xx!: glih za živce nategovat. Ampak je kr šlo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 svoje mnenje sem napisala, nisem rekla, da zato naslednjič ne bom šla spet pogledat tegale Jovota ampak zdajle sem že tako pošteno lačna,danes sem sam ob vodi, hahahaha,da me tud kak nesramen kelnar zdajle ne bi iz tira spravil :xx!: ma uživaj dan Porny,saj si itak večni optimist, ane da Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nicky 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Opažam, da se ljudje ki veliko potujejo, ki so belosvetski(kot bi rekli Srbi) veliko bolj razburjajo zaradi postrežbe in kvalitete hrane kot navadni smrtniki, češ v Hiltonu sem pa jedel ......... To samo oni najbolj zahtevni, ki se večno pritožujejo in ki grejo s takim namenom po svetu, ne pa s kakim drugim. Na fakultetah in šolah se nasplošno veliko šimfa učitelje. Vsi več ali manj pričakujejo veliko od njih, ne da bi sami trudili in dali nekaj v zameno. Vem da so učitelji zelo veseli, če čutijo spoštovanje pa kakih fajn rezultatov, povračil. Na našem faksu smo imeli eno zanimivo (ne povem imena) predavateljico, ki je bila najbolj sitna in tečna skoraj od vseh, izredno čustvena pač. Imela pa je nekaj tako spoštovanja vrednih predavanj, vsakič z primeri in tud nas je pošiljala ne vem kam vse, da smo videli stvari, kako praktično delujejo. Pri debatah v njenih urah bi se ji lahko pridružili, razpravljali, komentirali, se pogovarjali, pa zgleda da sploh nismo navajeni izražat svojih mnenj-javno! Drugače pa na srečo sem vedno imela kar prijazne učitelje, včasih ima kdo res slab dan...Predvsem so zelo obremenjeni, preveč in potem ne morejo bolj kvalitetno delat. Vsak ima svoja pravila in to je včasih dobro upoštevat. hjaaa Citiraj "Edino tveganje v življenju je, da nikoli ne tvegaš." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Si na postu? Fajn stvar, jaz bi tudi moral, sam nimam energije :xx!: POST haha, za dopust se pripravljam,da ne bom tam od 100kil, joke.......... grem mal južne kraje pogledat........ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jaz samo opazujem sem bil bolj v hotelskem sektorju doma Do mene se kamor koli grem v restavracijo ali gostilno lepo vedejo, verjetno zarad napitnine, pa ker lepo pozdravim, pa ker ne pričakujem, da bodo vsi na rit padli ko me vidijo in ne mislim, da so oni tam zaradi mene in bi brez mene ne imeli kaj za jest.Pa ne kompliciram ob morebitni pomoti naročila, pa ne kompliciram, če jastog nima okusa, če je brancin plastičen, če je vino razvodenelo in pregrešno drago, ne težim, ne grozim, ne razbijam, ne govorim "a vi veste kdo sem jaz" in podobne, ne zahtevam popustov, ne zahtevam povračila moralne in čustvene škode, ne pišem v knjige pritožb, ne tožarim šefu, če sem kje slabo postrežen tja pač več moja noga in noga gostov ki jim priporočam lokale ne bo več stopila, natakar pa bo dobil svoj del porcije napitnine, ki pri meni, kot to velja v omikanem svetu, znaša najmanj 20% zapitka, sicer pa nikoli manj od 10-20 evrov Ker štartam s takim načinom vedenja in obnašanja,je potem natakarju zelo nerodno biti neprijazen, in ko naslednjič pridem, zlomka imam vse tip top. Mal se je treba potrudit tudi kot gost, ne pa samo pričakovati, da se ti bodo povsod klanjali a v zameno ne dobili ničesar, od nobel gostov in njihove nadutosti, natakarjeva deca ne morejo jesti kruha.Račun poravnan gre v žep gazde, neprijaznost pa si natakarji lahko privoščijo, ker jih na tržišču primankuje ravno tako kot kuharjev. In jih lastniki ne morejo, tudi če bi hoteli imet pod nadzorom, še manj pa jih lahko odpuščajo. Zakaj jih primankuje, zaradi trdega življenja, slabega plačila, in če k temu dodamo zatežene goste e pa mi je jasno, da se gostinske šole zapirajo. Marsa je zgoraj lepo omenila padec kvalitete npr. v picerijah en dober pizzaiolo da gre stran, lahko lastnik zapre lokal, da o vrhunskih kuharjih in strežnemu osebju ne govorim. Da smo si na jasnem U ti mater Ti si pa prvoščiš. Jst grem za 10 do 20 evrov jest, ti pa tolk samo napitnine daš. A si ti Hrvatič mrbit Sj maš prou. Sto ljudi, sto čudi. Čeprav, če bi dobu plastičnega brancina, me tja ziher ne bi blo več. Tolk bi pa že zakompliciral. Pa k jastoga ne jem glih vsak dan /pa bi ga/, bi pr takmu, brez okusa, zakompliciral še mal blj. Drgač pa vseen, na morju jst prisegam na brancine, orade, škampe, kozice, lignje...k jih jst prpravim. Klapa je navdušena čist. Skrivnost je pa v svežini in Lajtmanovem manevru. butl Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 Čeprav, če bi dobu plastičnega brancina, me tja ziher ne bi blo več. Tolk bi pa že zakompliciral. lsaj tolk tud porny. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 saj tolk tud porny. mal me je vejca zjebala, pa sem narobe prebral Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. marec 2006 Avtor Prijavi Deli 28. marec 2006 kako te je lohk zjebala, ce je ni - al te je glih zato? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jp, sploh na FF so odlične.Jaz se malce bolj trudim, čeprav vem, da ... včasih znajo tud študenti najedat. Potreben je pogled z obeh perspektiv. FF? Iz prve roke EPF (iz MB) izredno, ti dá tapravo "širino". Človk bi prčakval, da če mastno plačaš študij, bodo vsaj na referatu človeški (življenjski), ma so v bistvu samo podaljšek aparatčika - sami sebi namen. Sm mela dobro "šolo" kako s temi referati: karkoli jim je problem narest, izdat (čeprav bi MORALI; npr. več potrdil o šolanju, če nsii prjavljen na ZRSZ) sem samo:1. prijazen pozdrav in ponižna prošnja2. sladka obrazložitev zakaj to pa RES NUJNO rabimče ni efekta sledi:3. morilski pogled, govorjenje skozi zobe (sikanje )4. in naj mi dajo pisno obrazložitev s podpisom, žigom, datumom ZAKAJ nečesa ne morem dobiti , POL se bomo pa naprej pogovarjal (zdej zgledam pa že res scary :OO!: ). Lepo delam, kot piše v sv.pismu: če vas kdo udari, pokaži drugo lice (in jst ga res, sam da ta ni prijeten). Je še zmer palilo, je pa res, da se pol tok razpičim, da bi kakšnega tut na gobec (verjetn mo gre para skoz ušesa ) Zastopim, da lepa beseda lepo mesto najde, ampak da bo nekdo mene jebal za brez veze, zato da si mal ego nabije...e brate, pol pa masaker pa tut če takoj crknem. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ja, jest tud mislm, da je trenutno ena boljših gostiln "gostilna pri jovotu". Je pa res, veliko je odvisno od počutja osebja,ambienta,všečnosti hrane,trenutnega okusa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 No pol mi pa ti povej kje je ta Jovo v Piranu, da si grem še jaz malo tole čudo ogledat Jovo je u Lj. na kodeljevem -za tega vem-pri bazenu. Prid probat, nau ti žal. kaj pa una turška k je tud u kopru-yildiz han-a je kdo že probu?bi pelu svojo, pa ne vem če je cool. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Jovo je u Lj. na kodeljevem -za tega vem-pri bazenu. Prid probat, nau ti žal. kaj pa una turška k je tud u kopru-yildiz han-a je kdo že probu?bi pelu svojo, pa ne vem če je cool. Kokr jst vem je turška - yildiz han v LJ (Karlovška c.19), če se pelješ iz roške (smeri) okol gradu proti rudniku je na L strani, skor v križišču. Navzven ni vidt bohvet kaj, hrane tm še nism poskusila, mi je pa kolegica (k tm pleše trebušni ples) rekla, da je hrana tm ful mastna, njej ni blo všeč. Pa glih ne gleda na kalorije (z obzirom, da mora bit zaobljena na pravih mestih). Tak Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Kokr jst vem je turška - yildiz han v LJ (Karlovška c.19), če se pelješ iz roške (smeri) okol gradu proti rudniku je na L strani, skor v križišču. Navzven ni vidt bohvet kaj, hrane tm še nism poskusila, mi je pa kolegica (k tm pleše trebušni ples) rekla, da je hrana tm ful mastna, njej ni blo všeč. Pa glih ne gleda na kalorije (z obzirom, da mora bit zaobljena na pravih mestih). Tak mene mastno ne moti preveč. sam da je dobr pa čisto. drugo pride samo zravn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 na Bledu vsekakor po mojem okusu fantastična OKARINA exotična hrana in domača gostilna PLANINC... ful dobra raznovrstna hrana , tudi dobra pizzerija na vrhu in domača gostilna MAYER taka fency za turiste in drage naše goste drago, zasoljeno ampak se izplača : Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 turška = srpska no to ni isto. res pa je da Jovo streže balkanso hrano ne samo srpsko.za turke pa ne vem če jejo svijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 svinj ne jejo muslimani... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 svinj ne jejo muslimani... ni treba bit lih musli..... če maš rad žive gujdeke in ješ drugo zdravo meso.. Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Baracuda 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 Ja pa bi moral vedeti, da Turki, kot muslimani ne jedo svinjine, mislim ,da to gre nekak v osnovno razgledanost. V turški boš seveda pod imenom kebabči , šiškebabči, dobil lepinje, čevapćiče in ražnjiče, nobene sostancialne razlike ni, s tem da se ne ve ali so to Turki prinesli v Srbijo in Grčijo (Gyros) al so pa od tam prevzeli to hrano, glede na to, da so bili specialisti nabijanja na kolac , je verjetno prva varianta bližja resnici. no sej men je blo jasn, da ne. sam pol nism bil več čist zihr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 28. marec 2006 Prijavi Deli 28. marec 2006 ni treba bit lih musli..... če maš rad žive gujdeke in ješ drugo zdravo meso.. drugače pa po gostilnah raje ne hodim, ker sem zelo poredko zadovoljna kaj češ poklicna drformacija veliko raje se s prijatelji dobimo pa sami udarimo kako kulinarično...recimo kitajsko, japonsko, mehiško.. je velik bol zanimivo kar skupi spackamo(recimo suši al pa kaj podobnega ) in se že pri delu fulare narežimo Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Outlaw 31. marec 2006 Prijavi Deli 31. marec 2006 A ve kdo za kako dobro (in denarnici prijazno) ribjo restavracijo v Ljubljani? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.