Skoči na vsebino

Dobre gostilne

Recommended Posts

Kje v Radečah pa je to?????

Totalka v centru. Na fasadi iz boka piše Mara mara (pod tem imenom folk v glavnem pozna), na čelnio strani pa Odžejevalnica. Ime se je spomnil en jadralni padalec, ki se piše Hiršl.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

Odžejevalnica. Ime se je spomnil en jadralni padalec, ki se piše Hiršl.

lalala

Jaz sicer nisem strastna ljubiteljica pic, ampak vsi ki jih poznam, dalec naokoli prisegajo na pice iz une gostilne na križišču (pr marjanu).

nosorog, midva pa zgleda imava skupne znance, nisem vedla da je robi dal ime maramari.

Jaz sicer nisem strastna ljubiteljica pic, ampak vsi ki jih poznam, dalec naokoli prisegajo na pice iz une gostilne na križišču (pr marjanu).

nosorog, midva pa zgleda imava skupne znance, nisem vedla da je robi dal ime maramari.

Une na Križišču so šele tretje. Tud malce tam niso bog ve kaj (za to je pa Strnad). Druga najboljša je iz ene picerije (smer papirnica), od koder pice tudi razvažajo okol; se ne spomnim imena, kre ne hodim tja, dam so mi jo pa iz tam že prpelal.

Skupne znance? Valjda. Svet je eno selo (v Libiji sem npr. sreču tipa, kateremu sem prodal svojega prvega fička) - vsi mamo kake skupne znance.

lalala

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

ko se že mudim tu, bi rekla dobro besedo za gostilno javnornk, rakek v šentrupertu, ravvno sem se vrnila s kosila, lignji polnjeni s skarpeno in vse skupaj pečeno v lončeni skledici s krompirčkom in paradižnikom v krušni peči, mnjam, s kruhom pomazano bi reku ata ilovar

ko se že mudim tu, bi rekla dobro besedo za gostilno javnornk, rakek v šentrupertu, ravvno sem se vrnila s kosila, lignji polnjeni s skarpeno in vse skupaj pečeno v lončeni skledici s krompirčkom in paradižnikom v krušni peči, mnjam, s kruhom pomazano bi reku ata ilovar

A je to tist Šentrupert, v katerem je ena precej stara markantna cerkev, mal naprej je pa grič s kmečkim turizmom, k se mu reče Nebesa?

zvedavi Nosorog

v Libiji sem npr.

lalala

Ta libija vas je pa vse skupi zapecatla, mam enga "sluzbenga prjatla" k se dobiva vsake tri mesece na kavi, ce bog da in vedno znova mi pripoveduje kako je blo v libiji ceprav je od takrat preteklo ze kr neki vode, prav da je blo tko hudo, pa ce mu placajao 10 mio $ ne bi su vec, ampak...

jst od sentruperta poznam samo to da majo tam terco, k me vsak mesec oberejo za kurjavo in upravljanje nasega vecstanovanjskega brloga, ta gostilna sicer spada pod obcino sentrupert, stoji pa ob glavni cesti sevnica trebnje, dvorisce majo dobesedn na cesti

Ta libija vas je pa vse skupi zapecatla, mam enga "sluzbenga prjatla" k se dobiva vsake tri mesece na kavi, ce bog da in vedno znova mi pripoveduje kako je blo v libiji ceprav je od takrat preteklo ze kr neki vode, prav da je blo tko hudo, pa ce mu placajao 10 mio $ ne bi su vec, ampak...

Naklada. Seveda bi še šel. Jst tud; takoj. Sam ne za tako dolgo, kot prvič (bil sem tri leta in pol, zdaj pa bi z veseljem šel npr. za dva meseca).

jst od sentruperta poznam samo to da majo tam terco, k me vsak mesec oberejo za kurjavo in upravljanje nasega vecstanovanjskega brloga, ta gostilna sicer spada pod obcino sentrupert, stoji pa ob glavni cesti sevnica trebnje, dvorisce majo dobesedn na cesti

Ja, to je ta Šentrupert.

Na Terci so pezdetje. Sem bil v tožbi z njimi - ko sem še živel v bloku, sem v tožbi zastopal stanovalce bloka. Šlo je pa za to, da so nam vsak mesec veselo pošiljali položnice, delali pa nič.

Tip je neverjetno zabaven. Šele danes, ko sem ga obiskal, sem opazil, da se njegova firma imenuje rock'n'roka.

lalala

Tip je neverjetno zabaven. Šele danes, ko sem ga obiskal, sem opazil, da se njegova firma imenuje rock'n'roka.

lalala

:)) je. v imenu zdruzu zivljenjski nazor in poklic. Tud na obiske hodva iste dneve u iste kraje, jst sm bla pa pr njegovi prjatlci.

hehehehehe... ti mi pa tud misli bereš. sej tko bom predlagala... via bono al pa azur. pa basta. če ne pa u dubočico na čevape.... klele men kompliciral brezveze. če bi blo po moje kitajsk x:px pa nau k "eni" ne marajo.... hahaha
spet se mi je na bolš poslabšal

Azur... x:px

Ti tud x:Dx x:px :palec:

hehehehehe... ti mi pa tud misli bereš. sej tko bom predlagala... via bono al pa azur. pa basta. če ne pa u dubočico na čevape.... klele men kompliciral brezveze. če bi blo po moje kitajsk x:px pa nau k "eni" ne marajo.... hahaha

Ja no viš goody x:Xx x;)x

ooo definitivno priporočam.... ful dober je djevojački san. dobiš en ogromen čevap polnjen s kajmakom pa dve mesni kroglici :farb: :yumy: odlično.

al pa večkrat kr ploščo naročimo za 2 osebi. maš pa vsega gor... klobasice, ki so najbolšeeeeee :yumy: pa pleskavice, pa dunajca, pa kar češ. zakon!

pa na prebranac ne smeš pozabt x:px x:px :palec:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...