aiwa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ta vikend sem bila na gorenjskem in sem v dveh super oštarijah jedla tako da morm napisat. Naj prej smo se na poti tja ustavili v Moby dicku na pici... nikjer ni boljše. Mljask! Potem pa še včeraj v Srednji vasi (to je od Bohijnja malo naprej) kjer smo jedli različne super jedi. Aja gostilnica se imneuje Rupa in sem tudi jedla krožnik rupa kjer je bilo različno meso in priloge (Riž džuveč, pomfri...) Prijateljica je jedla zrezek medvedja šapa (puranov ali svinjski zrezek polnjen s sirom in šunko) in kruh popečen z jački.... mnjami. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Lahko prosim pomagate z nasvetom?http://www.hotel-lev.si/images/index_r1_c1.gif v hotelu Lev je delal enkrat moj bratranec.. je imel prakso, ker je gostinske stroke..in so v kuhni bli zlo mal "aklih" kaj so prjel s kakšnimi rokami in da so na deski na kateri se je rezalo surovo meso, rezali salato itd.... Ampak to se verjetno dogaja tud drugod.. če je to tolažba lahko..... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 V Levu je imela Taš valeto...to je bila najbolj zanič hrana, kar smo jih jedli...vse, od a do ž...Pršut z melono...še kar...čeprav bolj melona s pršutom...vsega skupaj...dve rezini melone in ena rezina pršutaGobova juha...brez okusa...kot bi žvečil papir...nobene začimbe...še ssoli nePuranji zrezek s sirom...puran je bil baje na pol surov in postan...sira pa sploh ni bilo gor, ampak je bila to moka pomešana z vodo v grudicah...to sem probala...bljak...fuj...neokusnoza "posladek" sadje...ki je izgledalo, kot bi ga že kdo prebavil in izbljuval na krožnik...zmiksano in v kepici dano na krožnik...že na pogled neokusno... Zvečer, ko smo plačali za ta shit 40.000 SIT !!! sem šla domov lačna in doma pojedla en jogurt...ki mi je neznansko pasal...Lev me zagotovo ne bo več videl jest...sigurno ne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Da vam še tortice niso dali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Aha hmmmm Lev...smo šli na dneve japonske kuhinje...hrana je bila še kar ok, potem se pa prišeta en tak taprav bel črv, po deski, kjer je bil zložen suši :xx!: .....Niso nam tega krožnika zaračunali, pa še 1 rundo so kao častili, drago pa no comment. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Že nekajkrat smo se ustavili na Vrhniki v restavraciji in piceriji Boter! Splača se jest polnjene kalamare, ali pa njihovo specialiteto školjke na buzaro s sirom zapečeno v pečici! Pice, so bolj tako, tako, sploh za kakšne velike picojedce, ki imajo radi perfektno pico, tisti manj zahtevni, pa bojo verjetno zadovoljni tudi s to. Sploh je vsa morska hrana izredno okusno pripravljena,na svoj račun pa pridejo tudi tisti, ki obužujejo italijanske specialitete. Cene so zmerne, za pet oseb-osem tisočakov.(pa se fino naješ) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 27. julij 2004 Prijavi Deli 27. julij 2004 Na primorskem koncu je ena boljših pic v pizzeriji Vinazza v Desklah. Full priporočam slow food razvajanje pri Špacapanu v Komnu ali pa tudi obično postrežbo pri njih (je ceneje). Je sezonsko ,sveže, domače in full okusno., mnjam Pa Hiša Franko v Kobaridu -zelo, zelo dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Lev mi ne ustreza.Tudi jaz sem imela tam valeto...pred 6,7 leti? In so nam dali sunko in francosko solato in nek kruh...Se za predjed ne dovolj Ko sem lih ze pr teh prireditvah...maturanca je mela nasa gimn v Cankarjevem domu, kjer si se lahko pa ornk najedel. Pohvalno Drugace sem pa se zmeri za Piazzo in Mehisko pri Wolfovi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Bemti, kako si drznejo svinjat po tako slavnem imenu lev :xx!: Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 .pritožbno knjigo prosim Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 mehiška je super! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Cene so zmerne, za pet oseb-osem tisočakov.(pa se fino naješ) A vino pa s sabo prineseš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 razvajanje pri Špacapanu v KomnuZarja, tole pa res, kot si rekla - razvajanje ... zelo dobro smo tam jedli, sicer bila samo 3x, ampak vsakič Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 V Komnu Ne vem, tam bliz je Domačija...v Šepuljah...mislim, da tole ni isto...je pa prav tako prva liga... res priporočam... v mb pa moram pohvaliti Gala žar na Lentu...sem bila pred kratkim tam spet na kosilu...res odlično, ko si zaželiš pravi žar... In seveda...Zg.Kungota pri mb...gostilna Denk...verjetno eden največjih kuharskih umetnikov trenutno v slo...rekla sem umetnikov..ker to ni več kuhanje ampak umetnost...Nekaj bodo vsekakor morali narediti s to gostilno, ker je v prvi vrsti namenjena Avstrijcem, ki imajo radi bogato obložen krožnik po zmerni ceni...in to jim šefica mama tudi nudi...ambient je temu primeren...skratka grozno... :xx!: Ampak v tej kuhinji ustvarja tudi sin Gregor...zanj pa lahko rečem sam kapo dol.. ...počasi si že ustvarja svojo klientelo...in tut mama spoznava...da pa iz tega mulca še nekaj bo... Gregor nima jedilnega lista...za goste pripravi po občutku...in doslej sem še vedno sam.. ...kakšna čuda so se znašla na mizi...Če se namenite tja, prej pokličite in se dogovorite, da bo kuhal gregor...če ste se namenili na popolni gurmanski užitek... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ne vem, tam bliz je Domačija v Šepuljah mislim, da tole ni isto je pa prav tako prva ligaMisliš Gostilna Šajna v Šepuljah?odlično špargljevo juho sem tam jedla in teran ni smel manjkat seveda in tud na ogledu pršutarne smo bili tam, ampak se raje samo na degustacijo spomnim kot na proizvodnjo hvala za informacijo za Zg.Kungoto, včasih moram zbobnat za nedeljsko kosilo in bom tja namenla. Tam blizu je tudi Arzenškov hram, pojma nimam kako je tam, čeprav imam enak priimek, hočem samo rečt, da ni moja žlahta...V Zg.Hočah zelo pohvalijo Milenium (čisto blizu mojga doma). Kuhar je glavni šef kuhinje v bolnišnici in res poudarja zdravo hrano in prireja slow food, ene dvax sem hotela tam rezervirat a so bili zasedeni za cel mesec vnaprej že in sem do sedaj vedno izpadla, mora pa bit o.k. Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Že nekajkrat smo se ustavili na Vrhniki v restavraciji in piceriji Boter! Pice, so bolj tako, tako, sploh za kakšne velike picojedce, ki imajo radi perfektno pico, tisti manj zahtevni, pa bojo verjetno zadovoljni tudi s to.Uf, ja....na pizzi pri Botru smo se ustavili na poti iz morja...na podplatu je osamljeno bingljala usnjena šunka...to je pizza? Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Boter je bil tako zanič, da je moj mož šel besen ven brez da bi plačal, nato šele se je dalo z natakarjem vsaj malo pomenit... :xx!: baje je samo morska pizza solidna in verjetno še kaj morskega. Škoda! Pizzeria da Matia v Trzinu je zakon!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 zadnjič sem bila v azujru in moram povedat, da majo pice še vedno fulj dobre! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zarja 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Boter v Vrhniki se je tudi meni malce zasral in zase vem, da ne grem več tja. Da Matia v Trzinu pa je tudi meni všeč,.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Ja, seveda Šajna sem mislila, Stanka... Hm, nedeljsko kosilo v Kungoti?...Ne vem, ko kuha Gregor so cene..no ja, pač takšnemu umetniku primerne...tako da bodi previdna...tole je bolj za kakšne posebne prilike...Predjed, glavna jed, sladica...nekje okol 7.000 sit po osebi...plus pijača... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 29. julij 2004 Prijavi Deli 29. julij 2004 Tole Kungoto bom za kako posebno priliko npr.obletnico poroke hmmm V da Matiu pa odlično recimo široki rezanci s tartufi in taljata (kosi pljučne pečenke na popečenem radiču in rukoli) in kaka gobova juha ali mineštra, panakota, jagodn tiramisu, joj sn lačna postala Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Edvina -Božiček v Seči pri Luciji. Toplo odsvetujem, če ste slučajno SLOVENCI :OO!: Znani so bili po odlični škarpeni, pripravljeni v pečici , z belim vinom in krompirčki.Žal pa si želijo samo italijanskih gostov. Mamo in brata sem želela pocrkjat za svoj rd, pa smo šli med ostalim tudi na to 'čuveno' škarpeno k Božičku.Pridemo v restavracijo in že na vratih se nam kar v zboru priklonita dva natakarja z :Buon giorno! Mi pa :'Dober dan!' Pa so bili razočarani, ker smo domači gostje. In so nas lepo zignorirali, postrežba nikakršna, vino šele po treji urgenci.Ma še jest nisem mogla od živcev Cena:kot da bi jedli pri Chez Maxim v Parizu!Ko sem zahtevala šefa sale, se je primajal neki katastrofalni tip z umazano cunjo čez ramo in mi namignil: Šta oćeš još?! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Toplo odsvetujem, če ste slučajno SLOVENCI :OO!: Žal pa si želijo samo italijanskih gostov.Sramotno, saj je prav, da se tudi takšne stvari napišejo... :xx!: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ja, Borism , z velikimi črkami je treba napisati in zbobnati o taki golazni! Še na misel mi ne pride, da bi še kdaj stopila tja, pa tudi kakšen ducat mojih italijanskih prijateljev ne gre več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 31. julij 2004 Prijavi Deli 31. julij 2004 Ko sem zahtevala šefa sale,...Konobar, moze li jedna kokakola!Nisam ja nikakav konobar, ja sam sef sale.Dobro Sale, jednu kokakolu, molim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.